nacho123 Reputație: 352 Postat Decembrie 23, 2020 Oras:Cta Oras:Cta Postat Decembrie 23, 2020 Salut cred ca ati observat ca in afara de multe anunturi false pe publi greu gasesti o fata buna frumoasa si toate cele..
vitceibo Reputație: 4073 Postat Decembrie 23, 2020 Oras:constanta Oras:constanta Postat Decembrie 23, 2020 depinde de felul in care te descurci sa le cauti . in mare ai dreptate , nu-i usor , e o dana la farmacris care are 10 identitati diferite, cu cite 140 de anunturi active pe zi . urmeaza cuibul de la hyunday bd tomis cu vreo 30 de anunturi , astea sint usor de depistat daca esti atent pentru ca sint postate la rind ,cu poze asemanatoare ca stil, la aceeasi ora . impostoarele izabela si ruxandra fabian , au si ele cite 3-4 anunturi diferite, dr sint la fel de usor de depistat . chiarsiasa , eu am gasit vreo 5 fete neverificate , fara topice aici pe forum , printre care citeva chiar bunicele , ma rog ,in limita gusturilor mele , nu tot ce apreciez eu este automat apreciat si de altii . mai mult ,am regasit fete de care uitasem aproape , active acum 3-4-5 ani de care nu mai stiam nimic . pacat ca nu mai am o pula de rezerva, de futut este destul , doar sa ai cu ce si ceva cash disponibil . imi facea placere sa semnalez noutatile dar datorita domnului 2 peu,cel caruia nu ii place acest aspect , voi inceta cu promovarea noutatilor si le voi recenza dupa terminarea vacantei . 4 1
2peu_2peu Reputație: 34662 Postat Decembrie 23, 2020 Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Postat Decembrie 23, 2020 Acum 26 minute, vitceibo a spus: mi facea placere sa semnalez noutatile dar datorita domnului 2 peu,cel caruia nu ii place acest aspect Iar mangla/tălauza ieftina aiurea?. Eu ti-am raspuns la o postarea de a ta,simplu "AI DESCHIS DEJA TOPIC "...( DOVADA in attach acum insinuezi ca nu imi place nu stiu ce(induci in eroare user-ii ).Ti-am zis si in PM eu doar dupa o simpla cautare pe goagle(asa agramat) am gasit ce am postat. 2 1
vitceibo Reputație: 4073 Postat Decembrie 23, 2020 Oras:constanta Oras:constanta Postat Decembrie 23, 2020 daca esti corect posteaza atunci si raspunsul pe care ti l-am dat eu in pm , cu dovada faptului ca la cautarea numarului respectiv, forumul nimfomane anunta doar un singur rezultat , deci nu aveam cu sa trolez din moment ce caut un nr nou pe forum iar forumul imi da o 0 rezultate si mai mult specifica foarte clar indexul de cautare este momentan procesat .rezultatele actuale nu pot fi complete . tu o dai cu google , eu sint mai agramat decit tine , caut unde ma pricep , sint pe nimfomane ,caut pe nimfomane , dar daca motorul de cautare da erori ,inseamna ca eu trolez? tu manipulezi , eu am argumente, tu nu ai . 1
2peu_2peu Reputație: 34662 Postat Decembrie 23, 2020 Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Postat Decembrie 23, 2020 Acum 15 minute, vitceibo a spus: daca esti corect posteaza atunci si raspunsul pe care ti l-am dat eu in pm , cu dovada faptului ca la cautarea numarului respectiv, forumul nimfomane anunta doar un singur rezultat , deci nu aveam cu sa trolez din moment ce caut un nr nou pe forum iar forumul imi da o 0 rezultate si mai mult specifica foarte clar indexul de cautare este momentan procesat .rezultatele actuale nu pot fi complete . tu o dai cu google , eu sint mai agramat decit tine , caut unde ma pricep , sint pe nimfomane ,caut pe nimfomane , dar daca motorul de cautare da erori ,inseamna ca eu trolez? tu manipulezi , eu am argumente, tu nu ai . Stimate, cum am zis am citat o postare de a ta.!! Tu mi-ai dat msg in privat ca ai facut cautare pe nimfo(screenshot) si ca nu ai gasit nimica. Sunt eu de vina ?.Ti-am zis dupa o simpla cautare pe google .Nu te-am acuzat de nimica,nu te-am lipsit de respect nu am insinuat nimica. PS Hai lectureaza si tu(pentru cultura ta generala NU AI TROLAT) Trolling= Pe scurt, un troll este un provocator fără cauză, cineva care lansează o discuție cu scopul de a recrea un conflict de idei. Uneori, conflictul devine amuzant pentru troll, dar aproape niciodată pentru participanții inocenți. Troll-ul se folosește de subiecte clasice, cunoscute pentru pasiunea pe care o pot generea și pentru imposibilitatea de a le argumenta definitiv. Adesea, troll-ul se folosește de subiecte specifice comunității în care dorește să stârnească zâzania, cum ar fi regulile sau eticheta. Atunci când întâmpină rezistență, de cele mai multe ori troll-ul nu se va adresea unei singure persoane ci audienței, într-o speranță de instigare a acesteia în ajutorul său. De aceea el va răstălmăci de cele mai multe ori mesajele și le va modela cât mai tendențios prezentând această "dezvăluire" publicului larg cu scopul de a defăima. Sursa: Wikipedia 2 2
vitceibo Reputație: 4073 Postat Decembrie 23, 2020 Oras:constanta Oras:constanta Postat Decembrie 23, 2020 Acum 2 minute, 2peu_2peu a spus: Stimate, cum am zis am citat o postare de a ta.!! Tu mi-ai dat msg in privat ca ai facut cautare pe nimfo(screenshot) si ca nu ai gasit nimica. Sunt eu de vina ?.Ti-am zis dupa o simpla cautare pe google .Nu te-am acuzat de nimica,nu te-am lipsit de respect nu am insinuat nimica. PS Hai lectureaza si tu(pentru cultura ta generala NU AI TROLAT) Trolling= Pe scurt, un troll este un provocator fără cauză, cineva care lansează o discuție cu scopul de a recrea un conflict de idei. Uneori, conflictul devine amuzant pentru troll, dar aproape niciodată pentru participanții inocenți. Troll-ul se folosește de subiecte clasice, cunoscute pentru pasiunea pe care o pot generea și pentru imposibilitatea de a le argumenta definitiv. Adesea, troll-ul se folosește de subiecte specifice comunității în care dorește să stârnească zâzania, cum ar fi regulile sau eticheta. Atunci când întâmpină rezistență, de cele mai multe ori troll-ul nu se va adresea unei singure persoane ci audienței, într-o speranță de instigare a acesteia în ajutorul său. De aceea el va răstălmăci de cele mai multe ori mesajele și le va modela cât mai tendențios prezentând această "dezvăluire" publicului larg cu scopul de a defăima. Sursa: Wikipedia iar manipulezi si te dai victima , TU AI FACUT RAPORT , eu am fost sanctionat pentru trolaj , intelesesi ? in urma raportului tau care nu isi avea rostul. hai las-o asa cum a cazut , nu am chef sa imi pierd timpul inutil cu matale discutind discutii in jurul cozii , cauta-ti mai bine alti amici de conversatie ,oricum nu te baga nimeni in seama , noapte buna si spor la raporturi in noul an . 1 1
talibanu Reputație: 9948 Postat Decembrie 23, 2020 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Postat Decembrie 23, 2020 Nea obi, vezi ca exista obtiunea de ignore stii ce bine e cand nu vezi toate postarile tuturor descreieratilor? 1
vitceibo Reputație: 4073 Postat Decembrie 23, 2020 Oras:constanta Oras:constanta Postat Decembrie 23, 2020 unde e bre optiunea aia , ca m-a teriorizat de 2 leitupeu asta chiar nu vreau sa mai citesc ceva postat de el , ca oricum nu scrie nimic relevant 1
haloowen Reputație: 5811 Postat Decembrie 24, 2020 Oras:Suli-na Oras:Suli-na Postat Decembrie 24, 2020 Acum 11 ore, 2peu_2peu a spus: (induci in eroare user-ii ). dupa o simpla cautare pe goagle(asa agramat) #kiarșia-șa, manelist-ii, user-ii, futac-ii :))) 1
talibanu Reputație: 9948 Postat Decembrie 24, 2020 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Postat Decembrie 24, 2020 Acum 8 ore, vitceibo a spus: unde e bre optiunea aia , ca m-a teriorizat de 2 leitupeu asta chiar nu vreau sa mai citesc ceva postat de el , ca oricum nu scrie nimic relevant Caut si iti zic ca de cand cu varianta noua a forumului nu am simtit nevoia sa adaug p nimeni in acea lista a valorilor 1
talibanu Reputație: 9948 Postat Decembrie 24, 2020 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Postat Decembrie 24, 2020 Am gasit, daca esti de pe telefon trebuie sa fii in varianta desktop, eu asa folosesc forumul. Ca sa fii in varianta desktop in bara de meniu de jos a telefonului ai 3 liniute paralele apesi pe alea si apesi pe butonul care contine cuvantul desktop :)) dupa aia sus in stanga ai numele tau, dai click pe el, apare direct o obtiune "utilizatori ignorati" intrii acolo si ai o bara unde tre sa scrii numele utilizatorului, mi se pare ca daca scrii primele caractere ale numelui, siteul ti-l gaseste automat...daca nu te descurci, da-mi un semn 1 1
vitceibo Reputație: 4073 Postat Decembrie 24, 2020 Oras:constanta Oras:constanta Postat Decembrie 24, 2020 Acum 12 minute, talibanu a spus: Am gasit, daca esti de pe telefon trebuie sa fii in varianta desktop, eu asa folosesc forumul. Ca sa fii in varianta desktop in bara de meniu de jos a telefonului ai 3 liniute paralele apesi pe alea si apesi pe butonul care contine cuvantul desktop :)) dupa aia sus in stanga ai numele tau, dai click pe el, apare direct o obtiune "utilizatori ignorati" intrii acolo si ai o bara unde tre sa scrii numele utilizatorului, mi se pare ca daca scrii primele caractere ale numelui, siteul ti-l gaseste automat...daca nu te descurci, da-mi un semn mersi talibane , am reusit sa-l bag in neant pe cel mai obraznic dintre paminteni . sa-i dea dumnezeu multa sanatate . nu ma mai zgiriie la ochi . 1 1
talibanu Reputație: 9948 Postat Decembrie 24, 2020 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Postat Decembrie 24, 2020 Acum 38 minute, vitceibo a spus: mersi talibane , am reusit sa-l bag in neant pe cel mai obraznic dintre paminteni . sa-i dea dumnezeu multa sanatate . nu ma mai zgiriie la ochi . Eu am lista lunga...cu cat e mai lunga, cu atat e mai multa liniste :)) 2 1
Vizitator futac_cta Reputație: 0 Postat Decembrie 24, 2020 Postat Decembrie 24, 2020 Acum 14 ore, vitceibo a spus: unde e bre optiunea aia , ca m-a teriorizat de 2 leitupeu asta chiar nu vreau sa mai citesc ceva postat de el , ca oricum nu scrie nimic relevant Am crezut ca doar eu am aceasta parere! Dar se pare ca sunt mai multi... eu merg pe principiul ca daca iti zice doar unul ca esti prost, poate ca nu esti, cand iti zic doi, poate esti, poate nu esti, de la 3 in sus, problema este la tine!
vitceibo Reputație: 4073 Postat Decembrie 24, 2020 Oras:constanta Oras:constanta Postat Decembrie 24, 2020 azi , in ajunul craciunului , cind toti se pling ca nu e nimic nou de futut si imi propusesem o pauza , am descoperit un ponei mic si frumos care mi-a incalzit sufletul . din nefericire nu mai e dispo deocamdata dar revine dupa sarbatori . 1
mossu Reputație: 87 Postat Decembrie 24, 2020 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Decembrie 24, 2020 La 23.12.2020 la 21:49, vitceibo a spus: depinde de felul in care te descurci sa le cauti . in mare ai dreptate , nu-i usor , e o dana la farmacris care are 10 identitati diferite, cu cite 140 de anunturi active pe zi . urmeaza cuibul de la hyunday bd tomis cu vreo 30 de anunturi , astea sint usor de depistat daca esti atent pentru ca sint postate la rind ,cu poze asemanatoare ca stil, la aceeasi ora . impostoarele izabela si ruxandra fabian , au si ele cite 3-4 anunturi diferite, dr sint la fel de usor de depistat . chiarsiasa , eu am gasit vreo 5 fete neverificate , fara topice aici pe forum , printre care citeva chiar bunicele , ma rog ,in limita gusturilor mele , nu tot ce apreciez eu este automat apreciat si de altii . mai mult ,am regasit fete de care uitasem aproape , active acum 3-4-5 ani de care nu mai stiam nimic . pacat ca nu mai am o pula de rezerva, de futut este destul , doar sa ai cu ce si ceva cash disponibil . imi facea placere sa semnalez noutatile dar datorita domnului 2 peu,cel caruia nu ii place acest aspect , voi inceta cu promovarea noutatilor si le voi recenza dupa terminarea vacantei . Daca noutatile nu le mai semnalezi, macar alea pe care le futeai acum 3-4-5 ani? 😁 1
vitceibo Reputație: 4073 Postat Decembrie 25, 2020 Oras:constanta Oras:constanta Postat Decembrie 25, 2020 am vorbit zilele trecute pe whapp cu adrenalina madalina , ieri am vorbit la tel cu marissa ,am fost la diana , la febletea mea ioana ,andreea blonda de la giratoriu ciresica/ a vlaicu, andreea futacioasa ,pe viitorului .
lexluthor Reputație: 1206 Postat Decembrie 25, 2020 Telefon: [email protected] Oras:constanta Telefon: [email protected] Oras:constanta Postat Decembrie 25, 2020 Si azi esti bărbat de casa și nu umblii nicăieri 😁😁😁
Valjean Reputație: 412 Postat Decembrie 25, 2020 Oras:Balcik Oras:Balcik Postat Decembrie 25, 2020 Azi face pe Mos Craciun🤣 https://www.xvideos.com/video288777/merry_christmas 1
vitceibo Reputație: 4073 Postat Decembrie 25, 2020 Oras:constanta Oras:constanta Postat Decembrie 25, 2020 azi merg sa fac o baie in mare , sa vedem daca ma mai tin balmalele.
vitceibo Reputație: 4073 Postat Decembrie 25, 2020 Oras:constanta Oras:constanta Postat Decembrie 25, 2020 Acum 3 ore, vitceibo a spus: am vorbit zilele trecute pe whapp cu adrenalina madalina , ieri am vorbit la tel cu marissa ,am fost la diana , la febletea mea ioana ,andreea blonda de la giratoriu ciresica/ a vlaicu, andreea futacioasa ,pe viitorului . vad acum ca a aparut pe publi si MAYA , fosta colega a MARISSEI si a CLAUDYEI , cu multi ani in urma .
lexluthor Reputație: 1206 Postat Decembrie 25, 2020 Telefon: [email protected] Oras:constanta Telefon: [email protected] Oras:constanta Postat Decembrie 25, 2020 Acum 3 ore, vitceibo a spus: vad acum ca a aparut pe publi si MAYA , fosta colega a MARISSEI si a CLAUDYEI , cu multi ani in urma . Ai reusit sa te imbaiezi 🙄🙄😁😁?
vitceibo Reputație: 4073 Postat Decembrie 25, 2020 Oras:constanta Oras:constanta Postat Decembrie 25, 2020 nu , m-a sechestrat cumatra la bucatarie si mi-a pus in valoare talentele culinare .
nacho123 Reputație: 352 Postat Decembrie 26, 2020 Oras:Cta Oras:Cta Autor Postat Decembrie 26, 2020 Bai omule de azi caut si eu ceva sa ciocanesc si iar revin sa specific ca dai numai de anunturi fake , de alea gen la ghici cred ca doar 2 fete aveau anunturi care sa fie serioase si sa fie pe forumu asta in rest nimic voiam sa merg la noemi de ex da pana vine ea ..mai e 😂 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum