shoby233 Reputație: 403 Postat Februarie 3, 2022 Postat Februarie 3, 2022 Acum 32 minute, Beatrice22 a spus: Buna dimineața! 🤗 Disponibilă după ora 17⁰⁰ 😘 Asta este costumația pt ziua de azi? 😎 1
Vizitator misterx Reputație: 0 Postat Februarie 3, 2022 Postat Februarie 3, 2022 Acum 33 minute, Beatrice22 a spus: Buna dimineața! 🤗 Disponibilă după ora 17⁰⁰ 😘 Țucu-ți sufletul tău! ❤️😛
Impartial Reputație: 1548 Postat Februarie 3, 2022 Oras:Univers Oras:Univers Postat Februarie 3, 2022 Acum 5 minute, misterx a spus: Țucu-ți sufletul tău! ❤️😛 misterx io amu am ase un deja-vu. Nu ti l-oi zice. Meri tu cu rata la mândră, cu tenchiu tare dar tare mi-i ca nu m-ai ai scăpare.😂 1
benyruben Reputație: 181 Postat Februarie 3, 2022 Postat Februarie 3, 2022 1 oră în urmă, Beatrice22 a spus: Buna dimineața! 🤗 Disponibilă după ora 17⁰⁰ 😘 Fata asta pare așa de perfecta,nu ai cum pupatiaș sfârcurile 😘 esti mirifica @Beatrice22 1 1
Impartial Reputație: 1548 Postat Februarie 3, 2022 Oras:Univers Oras:Univers Postat Februarie 3, 2022 Acum 42 minute, benyruben a spus: Fata asta pare așa de perfecta,nu ai cum pupatiaș sfârcurile 😘 esti mirifica @Beatrice22 Beatrice! Dă o inimioara si la Benny Hill.😂 2
Vizitator misterx Reputație: 0 Postat Februarie 3, 2022 Postat Februarie 3, 2022 Acum 7 ore, Impartial a spus: misterx io amu am ase un deja-vu. Nu ti l-oi zice. Meri tu cu rata la mândră, cu tenchiu tare dar tare mi-i ca nu m-ai ai scăpare.😂 Cu ce să merg la ea? Eu merg de fiecare dată cu gândul s-o zăpăcesc eu, dar mă face ea pe mine tot timpul. 😄😄❤️😛🤫😄😛❤️😆
Impartial Reputație: 1548 Postat Februarie 3, 2022 Oras:Univers Oras:Univers Postat Februarie 3, 2022 Chiar acum, misterx a spus: Cu ce să merg la ea? Eu merg de fiecare dată cu gândul s-o zăpăcesc eu, dar mă face ea pe mine tot timpul. 😄😄❤️😛🤫😄😛❤️😆 Si te face in continuare.😂 Deocamdată mergi doar cu taxa/timp. Pe parcurs o sa observi ca timpul e relativ dar datorita posibilității masurarii lui, creste taxa. Sigur ca taxa creste că-ți doresti mai mult timp. Concluzie: taxa si timpul sunt relative. 😂😂 1
Vizitator misterx Reputație: 0 Postat Februarie 3, 2022 Postat Februarie 3, 2022 Chiar acum, Impartial a spus: Si te face in continuare.😂 Deocamdată mergi doar cu taxa/timp. Pe parcurs o sa observi ca timpul e relativ dar datorita posibilității masurarii lui, creste taxa. Sigur ca taxa creste că-ți doresti mai mult timp. Concluzie: taxa si timpul sunt relative. 😂😂 Asta e teoria relativității :))))
Vizitator misterx Reputație: 0 Postat Februarie 3, 2022 Postat Februarie 3, 2022 Acum 5 minute, Impartial a spus: Si te face in continuare.😂 Deocamdată mergi doar cu taxa/timp. Pe parcurs o sa observi ca timpul e relativ dar datorita posibilității masurarii lui, creste taxa. Sigur ca taxa creste că-ți doresti mai mult timp. Concluzie: taxa si timpul sunt relative. 😂😂 Dacă n-ai fost la ea te provoc să mergi și să te văd dacă nu-ți dorești s-o ai de 3ori/zi...
Impartial Reputație: 1548 Postat Februarie 3, 2022 Oras:Univers Oras:Univers Postat Februarie 3, 2022 Chiar acum, misterx a spus: Dacă n-ai fost la ea te provoc să mergi și să te văd dacă nu-ți dorești s-o ai de 3ori/zi... Tocmai...uneori e bine sa fugi de asa ceva. Pe Bucale sunt care au scris acum cativa ani despre asa ceva. De ce? Stiau ca poate creea dependenta, apoi banii la început putini, apoi tot mai multi. Nu vrei sa stii cum sunt făcuți unii de multi bani...
Vizitator misterx Reputație: 0 Postat Februarie 3, 2022 Postat Februarie 3, 2022 Acum 3 minute, Impartial a spus: Tocmai...uneori e bine sa fugi de asa ceva. Pe Bucale sunt care au scris acum cativa ani despre asa ceva. De ce? Stiau ca poate creea dependenta, apoi banii la început putini, apoi tot mai multi. Nu vrei sa stii cum sunt făcuți unii de multi bani... Bani nu aduc fericirea, orgasmul DA :)))
Impartial Reputație: 1548 Postat Februarie 3, 2022 Oras:Univers Oras:Univers Postat Februarie 3, 2022 Acum 2 minute, misterx a spus: Bani nu aduc fericirea, orgasmul DA :))) Fiecare se naște liber din fire. Bafta!😉😂
22leon Reputație: 34592 Postat Februarie 3, 2022 Oras:Banat Oras:Banat Postat Februarie 3, 2022 Acum 2 ore, misterx a spus: Bani nu aduc fericirea.... Dar numărul lor îți aduce cate "fericiri" vrei 😜 2 1
Impartial Reputație: 1548 Postat Februarie 3, 2022 Oras:Univers Oras:Univers Postat Februarie 3, 2022 Acum 5 minute, 22leon a spus: Dar numărul lor îți aduce cate "fericiri" vrei 😜 După care cand s-a golit sacul...ai o revelație.😂
Vizitator TheKing15 Reputație: 0 Postat Februarie 3, 2022 Postat Februarie 3, 2022 Acum 2 minute, Impartial a spus: După care cand s-a golit sacul...ai o revelație.😂 🧱🧱🧱revelatia realitatii, te lovesti de zid😂😂
22leon Reputație: 34592 Postat Februarie 3, 2022 Oras:Banat Oras:Banat Postat Februarie 3, 2022 Acum 1 minut, Impartial a spus: După care cand s-a golit sacul...ai o revelație.😂 Pesimistul 😁 Eu vorbeam de bani serioși, de genul "mai bine plângi în Dubai și cu Ferrari decât ...." Acum 1 minut, TheKing15 a spus: 🧱🧱🧱revelatia realitatii, te lovesti de zid😂😂 Pai nu exista scări? Trebuie sa fi pregătit 😂😂😂 2
Impartial Reputație: 1548 Postat Februarie 3, 2022 Oras:Univers Oras:Univers Postat Februarie 3, 2022 Chiar acum, 22leon a spus: Pesimistul 😁 Eu vorbeam de bani serioși, de genul "mai bine plângi în Dubai și cu Ferrari decât ...." Am cunoscut persoane ce visau ca o sa castige la Loto.😂 Optimisti convinsi!😂
Vizitator TheKing15 Reputație: 0 Postat Februarie 3, 2022 Postat Februarie 3, 2022 Chiar acum, Impartial a spus: Am cunoscut persoane ce visau ca o sa castige la Loto.😂 Optimisti convinsi!😂 Si nici macar nu jucau😂🤣 Acum 5 minute, 22leon a spus: Pesimistul 😁 Eu vorbeam de bani serioși, de genul "mai bine plângi în Dubai și cu Ferrari decât ...." Pai nu exista scări? Trebuie sa fi pregătit 😂😂😂 exista, dar incazul asta doar sa Te arunci de pe ele
22leon Reputație: 34592 Postat Februarie 3, 2022 Oras:Banat Oras:Banat Postat Februarie 3, 2022 Acum 1 minut, Impartial a spus: Am cunoscut persoane ce visau ca o sa castige la Loto.😂 Optimisti convinsi!😂 Aici se schimbă problema, deoarece oricând exista posibilitatea de a câștiga. Acum 1 minut, TheKing15 a spus: ...exista, dar incazul asta doar sa Te arunci de pe ele Dar de ce nu poți cobora tot cu scara ? Crezi ca ii de unica folosință? 😂😂 2 1
Impartial Reputație: 1548 Postat Februarie 3, 2022 Oras:Univers Oras:Univers Postat Februarie 3, 2022 Acum 1 minut, 22leon a spus: Aici se schimbă problema, deoarece oricând exista posibilitatea de a câștiga. De acord! Iata sansa: 😂 La Loto, norocul jucătorilor ține un pic și de matematică. Dacă un jucător va opta pentru o variantă simplă, are o şansă la 13.983.816 să nimerească toate cele 6 numere și să câștige marele premiu. Vorbind din punct de vedere probabilistic, este o probabilitate de 0.00000007%.
22leon Reputație: 34592 Postat Februarie 3, 2022 Oras:Banat Oras:Banat Postat Februarie 3, 2022 Acum 12 minute, Impartial a spus: De acord! Iata sansa: 😂 La Loto, norocul jucătorilor ține un pic și de matematică. Dacă un jucător va opta pentru o variantă simplă, are o şansă la 13.983.816 să nimerească toate cele 6 numere și să câștige marele premiu. Vorbind din punct de vedere probabilistic, este o probabilitate de 0.00000007%. Dacă joaca o varianta, dar dacă joaca mai multe? Indiferent cum , exista șansa. Acuși ne ia fata asta frumoasă la.....drăgălășenii 😁😂😂 2
Impartial Reputație: 1548 Postat Februarie 3, 2022 Oras:Univers Oras:Univers Postat Februarie 3, 2022 Acum 6 minute, 22leon a spus: Dacă joaca o varianta, dar dacă joaca mai multe? Indiferent cum , exista șansa. Acuși ne ia fata asta frumoasă la.....drăgălășenii 😁😂😂 Asa! Dacă joacă mai multe șansele cresc dar nesemnificativ. De fapt, am vrut să arăt că optimismul e bun in general iar pesimismul de asemenea, în anumite situații, ce țin de experienta, viata, noroc, bani etc. Eu as putea sa dau un pariu cu un optimist care vrea sa bage bani la Loto, în vederea cîștigului cel mare. El optimist-eu pesimist in acest caz. Dar! Dar sunt optimist că voi castiga pariul.😂
Beatrice22 Reputație: 4042 Postat Februarie 3, 2022 Telefon: 0720579609 Oras:Timișoara Disponibila Telefon: 0720579609 Oras:Timișoara Disponibila Autor Postat Februarie 3, 2022 🔞
MacArthur Reputație: 4237 Postat Februarie 3, 2022 Oras:Tg-Mures Oras:Tg-Mures Postat Februarie 3, 2022 11 hours ago, Beatrice22 said: Buna dimineața! 🤗 Disponibilă după ora 17⁰⁰ 😘 Naturale? 1
Beatrice22 Reputație: 4042 Postat Februarie 3, 2022 Telefon: 0720579609 Oras:Timișoara Disponibila Telefon: 0720579609 Oras:Timișoara Disponibila Autor Postat Februarie 3, 2022 Chiar acum, MacArthur a spus: Naturale? Haide sa vezi daca sunt sau nu așa 😋 1 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum