jocrep1 Reputație: 700 Postat Martie 7, 2021 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Martie 7, 2021 Acum 2 minute, povestitorul a spus: Baieti de la Cluj sunt pretentiosi si tot odata sceptici ( bravo lor ) pe filiera Tm -Cluj , au fost in trecut mandre care nu prea au rupt pe acolo si s au intors cu coada intre picioare . 😂😂😂 Am citit si eu cateva remarci ale lor si o sa urmaresc cu interes cum decurg lucrurile pe acolo. Numai bine Nu e usor sa intre pe o piata noua si cu oferte existente deja. Si eu ma mai uit ce e prin tara. Poate mai ma fac cu vreo deplasare si am timp de ceva pe unde ajung. Dar sigur la Cluj n-ajung. Poate Deva, Alba ... dar au cam fost pe la noi multe. S-auIm de bine! 1 Link spre comentariu
Vizitator Rebeccax Reputație: 0 Postat Martie 7, 2021 Partajează Postat Martie 7, 2021 Acum 3 ore, 22leon a spus: Fata desteapta, s-a orientat rapid si incearca sa profite de situatie in avantajul . Bravo ! Nu am luat decizia din pricina situatiei, atat stabilisem ca stau de la inceput, asa s-a nimerit sa fie 😰😰 Link spre comentariu
Vizitator Rebeccax Reputație: 0 Postat Martie 7, 2021 Partajează Postat Martie 7, 2021 Acum 3 ore, 22leon a spus: Fata desteapta, s-a orientat rapid si incearca sa profite de situatie in avantajul . Bravo ! De la inceput mi am propus sa stau 3 saptamani in TM, acum ca s a intamplat acest lucru, e o coincidenta 😰 Link spre comentariu
Vizitator Rebeccax Reputație: 0 Postat Martie 7, 2021 Partajează Postat Martie 7, 2021 Chiar acum, Rebeccax a spus: De la inceput mi am propus sa stau 3 saptamani in TM, acum ca s a intamplat acest lucru, e o coincidenta 😰 Am raspuns de doua ori, scuza-ma ,nu s-a incarcat pagina cum trebuie 🤣🤣 Link spre comentariu
Membru Premium 22leon Reputație: 34123 Postat Martie 7, 2021 Oras:Banat Oras:Banat Membru Premium Partajează Postat Martie 7, 2021 Acum 1 oră, Rebeccax a spus: De la inceput mi am propus sa stau 3 saptamani in TM, acum ca s a intamplat acest lucru, e o coincidenta 😰 Ok, dar si altele aveau de gand sa stea mai mult pe aici si cum a aparut vestea cu carantina au zburat. Asa puteai sa faci si tu, dar n-ai facut. Personal cred ca hotararea asta ii doar in avantajul tau, timisorenii au mers la fete si cand a fost perioada martie-mai , iar fetele de calitate,atunci erau aglomerate rau. Si atunci era carantina mult mai serioasa decat asta. Bafta ! 3 Link spre comentariu
Vizitator Rebeccax Reputație: 0 Postat Martie 7, 2021 Partajează Postat Martie 7, 2021 Acum 2 ore, 22leon a spus: Ok, dar si altele aveau de gand sa stea mai mult pe aici si cum a aparut vestea cu carantina au zburat. Asa puteai sa faci si tu, dar n-ai facut. Personal cred ca hotararea asta ii doar in avantajul tau, timisorenii au mers la fete si cand a fost perioada martie-mai , iar fetele de calitate,atunci erau aglomerate rau. Si atunci era carantina mult mai serioasa decat asta. Bafta ! Multumesc din suflet!! 🙏🏻🙏🏻💋💋 Link spre comentariu
Vizitator Rebeccax Reputație: 0 Postat Martie 8, 2021 Partajează Postat Martie 8, 2021 Suna-ma!! 💋💋💦 0751 987 970 Link spre comentariu
Membru Premium 22leon Reputație: 34123 Postat Martie 8, 2021 Oras:Banat Oras:Banat Membru Premium Partajează Postat Martie 8, 2021 La Multi Ani ! 4 Link spre comentariu
Vizitator Rebeccax Reputație: 0 Postat Martie 9, 2021 Partajează Postat Martie 9, 2021 Acum 9 ore, 22leon a spus: La Multi Ani ! Multumescc mult! ❤️❤️ Link spre comentariu
Vizitator Rebeccax Reputație: 0 Postat Martie 9, 2021 Partajează Postat Martie 9, 2021 Buna dimineata! ❤️❤️ 0751 987 970 Link spre comentariu
sange_latin Reputație: 785 Postat Martie 9, 2021 Telefon: 096⁶8 Oras:Timisoara Telefon: 096⁶8 Oras:Timisoara Partajează Postat Martie 9, 2021 Aloha , Am trecut pentru a doua oara la Rebeccax.Locatia bine cunoscutul Bloc Eon, pozele reflecta realitate din teren . Mai multe va las pe voi sa experimentati, per ansamblu o recomand fara ezitare. 1 Link spre comentariu
Vizitator Rebeccax Reputație: 0 Postat Martie 11, 2021 Partajează Postat Martie 11, 2021 Buna dimineata!! Din pacate am parasit Tm, daca ma intorc, voi anunta! O zi frumoasa💋💋 Link spre comentariu
benyruben Reputație: 180 Postat Martie 11, 2021 Partajează Postat Martie 11, 2021 Acum 5 ore, Rebeccax a spus: Buna dimineata!! Din pacate am parasit Tm, daca ma intorc, voi anunta! O zi frumoasa💋💋 Heyyy, de ce ai plecat?😮 Link spre comentariu
logann111 Reputație: 85 Postat Aprilie 21, 2021 Partajează Postat Aprilie 21, 2021 Nu se mai știe nimica de ea? Link spre comentariu
Vizitator Rebeccax Reputație: 0 Postat Mai 31, 2021 Partajează Postat Mai 31, 2021 Buna seara dragii meii!!💗💗 Am revenit in Timisoara pentru voi! ❤️❤️ mi-a lipsit starea pe care o transmite orasul acesta, dar si “distractia”💦💦💦 cu voi si glumele mi-au lipsitt❤️❤️ ❗️❗️❗️De maine voi fi disponibila incepand de la ora 8:00 Vă pup duuuulceee si astept sa ma contactati pentru programari pe whatsapp sau să ma sunati ❗️❗️❗️ 0751 987 970 ❗️❗️❗️ Si vă las ceva frumos după cum v-am obisnuit. Seara placuta baieți ❤️❤️❤️👅👅👅👅 Link spre comentariu
shoboo Reputație: 164 Postat Mai 31, 2021 Telefon: [email protected] Oras:Timișoara Telefon: [email protected] Oras:Timișoara Partajează Postat Mai 31, 2021 Bine ai revenit draga 😃😃… Ne poti lasa o adresa și o lista de servicii …Multumesc 😘😘 Link spre comentariu
Vizitator Rebeccax Reputație: 0 Postat Mai 31, 2021 Partajează Postat Mai 31, 2021 Acum 1 minut, shoboo a spus: Bine ai revenit draga 😃😃… Ne poti lasa o adresa și o lista de servicii …Multumesc 😘😘 Sigur dragule! ❤️❤️ ❗️ 150 o finalizare ❗️ 250 o oră cu mine💦💦 ❗️ Permit finalizare faciala, orala, corporală ❤️❤️💦 ❗️Sex normal protejat❤️ ❗️ Sex oral neprotejat💦💦 ❗️ Masaj, miscari senzuale💦💦 ❗️ Pot fi si cea mai bună prietenă, alaturi de tine cu atentie si sfaturi❤️❤️ ❗️❗️❗️❗️Tin cont foarte mult de igiena❗️❗️❗️ Va astept dragii mei ❤️❤️ Link spre comentariu
shoboo Reputație: 164 Postat Mai 31, 2021 Telefon: [email protected] Oras:Timișoara Telefon: [email protected] Oras:Timișoara Partajează Postat Mai 31, 2021 Acum 3 minute, Rebeccax a spus: Sigur dragule! ❤️❤️ ❗️ 150 o finalizare ❗️ 250 o oră cu mine💦💦 ❗️ Permit finalizare faciala, orala, corporală ❤️❤️💦 ❗️Sex normal protejat❤️ ❗️ Sex oral neprotejat💦💦 ❗️ Masaj, miscari senzuale💦💦 ❗️ Pot fi si cea mai bună prietenă, alaturi de tine cu atentie si sfaturi❤️❤️ ❗️❗️❗️❗️Tin cont foarte mult de igiena❗️❗️❗️ Va astept dragii mei ❤️❤️ Multumesc draga 😘😘 Link spre comentariu
Vizitator Rebeccax Reputație: 0 Postat Mai 31, 2021 Partajează Postat Mai 31, 2021 Acum 53 minute, shoboo a spus: Multumesc draga 😘😘 Cu mare placere💋 pupici🥰 Link spre comentariu
Sergiu05 Reputație: -3 Postat Mai 31, 2021 Oras:Jud Arad Oras:Jud Arad Partajează Postat Mai 31, 2021 Hei, pentru programări folosești whatsapp? Sau doar telefonic? Link spre comentariu
Vizitator Rebeccax Reputație: 0 Postat Iunie 1, 2021 Partajează Postat Iunie 1, 2021 Acum 6 ore, Sergiu05 a spus: Hei, pentru programări folosești whatsapp? Sau doar telefonic? Buna!! 💋💋 si whatsapp si telefonic Link spre comentariu
Vizitator Rebeccax Reputație: 0 Postat Iunie 1, 2021 Partajează Postat Iunie 1, 2021 Buna dimineata dragii mei!! 💋💋💋 astept sa ma contactati telefonic sau pe whatsapp pt programari💋💋💋 0751 987 970 va sarut💋💋💋 HAI SA NE DISTRAM IMPREUNĂ!💋💋💦💦 Link spre comentariu
bounty91 Reputație: 280 Postat Iunie 1, 2021 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Iunie 1, 2021 Unde ai locația?cat stai pe la noi? Link spre comentariu
Vizitator Rebeccax Reputație: 0 Postat Iunie 1, 2021 Partajează Postat Iunie 1, 2021 Acum 21 minute, bounty91 a spus: Unde ai locația?cat stai pe la noi? Locatia este pe blvd Eroilor de la Tisa 💋💋 si stau in jur de 2 saptamani💋💋 Link spre comentariu
rock10 Reputație: 601 Postat Iunie 1, 2021 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Partajează Postat Iunie 1, 2021 La 21.04.2021 la 19:29, logann111 a spus: Nu se mai știe nimica de ea? Rebe mai lucrezi .. ms Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum