Sari la conținut

Rayyy 0790441622

Postări Recomandate

Vizitator dyerseve
Reputație: 0
Postat
Acum 4 minute, ariovist a spus:

Tu te ai scos smechere, noi ce ne facem? 

Nu știu..voi bogați..și vreți discont..la.mine e de înțeles..am scuza băiat sărac dar ambițios vreau sa fut și eu ca alții 

Vizitator babanul82
Postat
Acum 1 oră, ariovist a spus:

După recenziile voastre "corecte și dezinteresate" sunt convins că fetele vor da faliment. 😃😃😃😃

Nu are rost Ariovist sa îți bați capul cu niste oameni care mint foarte mult!

Nu stiu ce se urmărește prin aceste jigniri( si la adresa ei si la adresa unor colegi),dar stiu clar ca nimic nu e adevarat.

@Raisa000 este chiar o fata plăcută,modestă si cu mult bun simt! Merg foarte des la ea si niciodata nu au fost asemenea probleme,în totdeauna ea mi-a răspuns la telefon si a deschis usa...daca a avut colege in locație mi le-a prezentat( asa am cunoscut-o si pe Nicole,Erica..etc).

Cat despre benificii ca stie cine sunt am mai spus o data aceasta treaba: plătesc exact cum plătesc toti oameni pentru timpul care sunt in compania ei..ba din contra putin mai mult..si o prăjitură o cafea costa bani..sau mai ai surprinderea sa ajungi la ea/alta sa iti spuna sa iei un pachet de prezervative,o apa..etc..si din bun simt nu ceri bani sau dacă ti ofera ii refuzi pentru ca e o sumă modica

Vasi: eu acum câteva zile am fost la Raisa si nu avea nicio colega...poate intre timp are vreo colega si e fata de care spui tu..dar nu e corect sa scrii ca ai fost la Raisa si sa o jignesti....mi se părea corect sa spui ca ai sunat pe numărul lui Raisa si la fața locului ai gasit pe altcineva..ceea ce nu prea cred pentru ca eu prima dată când am vorbit cu Raisa a fost prin februarie si am vorbit in PM ca nu avea whatsapp..apoi după aproape o luna in care nu am ajuns la ea am fost căutat tot in PM de Raisa si am si mers la ea...dar eu am cunoscut o fata frumoasa,cu picioare lungi,mult bun simt si care se fute foarte bine..

Acum tu mai băgat în ceață: deci adevarata Raisa e mica,boccie,blondă si fara dinți.. 🙈oare pe cine am futut🙄🤦‍♂️...clar am fost prostit de "fata cu picioare lungi"🤣🤣

"Fata cu picioare lungi" sa ma cauti si pe mine sa stiu si eu pe cine am futut🤣🤣🤣

Vizitator dyerseve
Postat
Acum 7 ore, WuShu a spus:

Confirm spusele băiatului care a spus vorbe urâte despre ea. Și eu am fost în aceeași situație acum vreo 2 luni, am fost la ea și a raspuns o țigancă urâtă și am plecat, apoi am scris pe forum și mi-ați sărit toți că nu e așa. Fata e penală, trage și țepe și minte cu nerușinare. Uneori îi preia alta telefonul și se duce la ea, ca na e foame. Însală clienții și este și nesimțită, ca nu recunoaște. N-o mai pupați în pizda atâta că nu e de lăudat, poate voi sunteți lingăi și daia o jeliți atâta, dar maniere ființa asta n-are. 

Parazitule..ai făcut cont..sa ne cerți ,sau când ai avut experiențe urate..dar de câte ori ai fost în urma recenziilor și a fost bine..ai spus și tu un mulțumesc..nuuu de unde ce ziceai..lasă că se duc prostii și sciu aici ..și ma duc și eu în urma lor..ca un limbric parazit care sunt și dacă e bine e bine dai în pula mea dacă nu e bine îți faci cont și ne cerți..eu sunt lingău..dar tu ești un PARAZIT  care nu meriți nici măcar sa te bagi în seama cu noi..nu ți-ai câștigat dreptul sa vorbești cu mine...nu vorbesc cu toți limbricii..asta a fost o excepție la revedere 

PARAZITULEEE🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠

Acum 6 ore, vasi90 a spus:

Sunteți o adunătura de ligători in pizda. Va duceți la ele și le Spune-ți cum va numiți pe forum ca sa nu le dați recenzie proasta. O adunătura de babalâci care abia mai pot avea o erecție  cu fel și fel de pastile ca sa futa și ei.. au sărit toate scursurile forumului sa o pupe in pizda și in cur când i am dezvăluit cealaltă față( țepara).

Fata la care am fost era mică,blonda, fără dinți, sâni micuți forma de para, fundul puțin bombat,iritată in zona intimă, și peltică sau un accent ciudat. Nicidecum Raisa, din pozele ce le a postat cu dantura îți dai seama de la o posta. Când am întrebat de “colega” a zis ca nu prea vine sa muncească! 

O țepara infecta care nu apreciază banii pe care ii dam.

Ma pestic mic tu știi bine cine ești.. și spre mirarea ta ..afla ca și eu știu.. dacă am tăcut și nu am spus pana acum nimic a fost pt Raisa..ca pe tine te băgăm în cârlig de mult...nu profita de bunătatea unora. Mulțumeștei și tu și maimuța ta Raisei..pentru ea am tăcut.. și nu am mai făcut nimic. 

Vizitator dyerseve
Postat
Acum 5 ore, Piele a spus:

Ai partial  dreptate aici, sunt cativa useri  @babanul82@dyerseve@ariovist  si inca vreo 2 care  le tot  infloresc si le lauda, probabil  le fac reducere fetele.

Scuzați-mă am citat greșit pestele..

Asta este pestele..domnul de mai sus..el citează useri ca nu știe.. de unde i se trage..încearcă marea cu degetul 

Vasilica e doar prost..😂

Postat
Acum 2 ore, babanul82 a spus:

Nu are rost Ariovist sa îți bați capul cu niste oameni care mint foarte mult!

Nu stiu ce se urmărește prin aceste jigniri( si la adresa ei si la adresa unor colegi),dar stiu clar ca nimic nu e adevarat.

@Raisa000 este chiar o fata plăcută,modestă si cu mult bun simt! Merg foarte des la ea si niciodata nu au fost asemenea probleme,în totdeauna ea mi-a răspuns la telefon si a deschis usa...daca a avut colege in locație mi le-a prezentat( asa am cunoscut-o si pe Nicole,Erica..etc).

Cat despre benificii ca stie cine sunt am mai spus o data aceasta treaba: plătesc exact cum plătesc toti oameni pentru timpul care sunt in compania ei..ba din contra putin mai mult..si o prăjitură o cafea costa bani..sau mai ai surprinderea sa ajungi la ea/alta sa iti spuna sa iei un pachet de prezervative,o apa..etc..si din bun simt nu ceri bani sau dacă ti ofera ii refuzi pentru ca e o sumă modica

Vasi: eu acum câteva zile am fost la Raisa si nu avea nicio colega...poate intre timp are vreo colega si e fata de care spui tu..dar nu e corect sa scrii ca ai fost la Raisa si sa o jignesti....mi se părea corect sa spui ca ai sunat pe numărul lui Raisa si la fața locului ai gasit pe altcineva..ceea ce nu prea cred pentru ca eu prima dată când am vorbit cu Raisa a fost prin februarie si am vorbit in PM ca nu avea whatsapp..apoi după aproape o luna in care nu am ajuns la ea am fost căutat tot in PM de Raisa si am si mers la ea...dar eu am cunoscut o fata frumoasa,cu picioare lungi,mult bun simt si care se fute foarte bine..

Acum tu mai băgat în ceață: deci adevarata Raisa e mica,boccie,blondă si fara dinți.. 🙈oare pe cine am futut🙄🤦‍♂️...clar am fost prostit de "fata cu picioare lungi"🤣🤣

"Fata cu picioare lungi" sa ma cauti si pe mine sa stiu si eu pe cine am futut🤣🤣🤣

Ai dreptate. Știu ca ar trebui să ignor toate prostiile și minciunile astea, dar nu ma pot stăpâni când vad ca este insultat un om pe nedrept și care chiar nu merită asta. Mă tot întreb dacă după ce s a scris cu atâta reavointa, Raisa mai poate fi așa de dragastoasa cum am cunoscut o. Este o femeie sensibila și plina de bune intenții și îmi este teama ca să nu fie rănită și să sufere. Vezi tu, pentru mine cel puțin sexul chiar pe bani tot presupune o relație cel puțin prieteneasca dacă nu un pic mai mult. Chiar să mă împerechez ca animalele în perioada rutului nu am putut și nu voi putea niciodată. Mie îmi place femeia caldă și cooperanta chiar dacă înainte de a mi dărui trupul i am pus niște bani pe masă. Sunt eu poate mai pervers căci nu ii vreau doar trupul ci și o fărâmă de suflet, dar ăsta sunt, așa mă simt bine și nu vreau să mă schimb orice s ar întâmpla. 

• Inimioara 1
Vizitator babanul82
Postat
Acum 11 minute, dyerseve a spus:

Scuzați-mă am citat greșit pestele..

Asta este pestele..domnul de mai sus..el citează useri ca nu știe.. de unde i se trage..încearcă marea cu degetul 

Vasilica e doar prost..😂

Chiar dacă nu ne avem unul pe altul la suflet..dar aici iti dau dreptate si chiar susțin ceea ce faci pe acest forum!

@vasi90, @wusun, @Piele..pe lângă ca sunteti PARAZITI forumului mai aveti si nesimțitul tupeu de a jigni unele fete..

Dar ia sa va vad si eu cu cum mergeți la ceva fete si apoi sa lăsați recenzi...cheltuiti si voi ceva bani pana sa aveti o experiență de nota 10... rusine PARAZITILOR

Vizitator dyerseve
Postat
Acum 1 minut, babanul82 a spus:

Chiar dacă nu ne avem unul pe altul la suflet..dar aici iti dau dreptate si chiar susțin ceea ce faci pe acest forum!

@vasi90, @wusun, @Piele..pe lângă ca sunteti PARAZITI forumului mai aveti si nesimțitul tupeu de a jigni unele fete..

Dar ia sa va vad si eu cu cum mergeți la ceva fete si apoi sa lăsați recenzi...cheltuiti si voi ceva bani pana sa aveti o experiență de nota 10... rusine PARAZITILOR

Stai liniștit..nu am nimic cu tine..de fapt nu am avut niciodată..au fost doar răfuieli de moment 😉.

Pe 2 paraziți.. mai exact..

Ca unu e peștic..mic..și bețiv.. și pe verde..stie el mai bine..de fapt știu și fetele 😉

Vizitator babanul82
Postat
Acum 4 minute, dyerseve a spus:

Stai liniștit..nu am nimic cu tine..de fapt nu am avut niciodată..au fost doar răfuieli de moment 😉.

Pe 2 paraziți.. mai exact..

Ca unu e peștic..mic..și bețiv.. și pe verde..stie el mai bine..de fapt știu și fetele 😉

Nici eu nu am nimic cu tine!

Vreau doar sa facem recenzi corect fata de anumite fete...

După ca ce avem puține ne mai batem si joc?

Nu ma intereseaza daca are pe peste atat cat nu se arata.. orice femeie din acest domeniu are "un protector"

Cel mai tare ma deranjează conturile false și Paraziții...

Vizitator dyerseve
Postat
Chiar acum, babanul82 a spus:

Nici eu nu am nimic cu tine!

Vreau doar sa facem recenzi corect fata de anumite fete...

După ca ce avem puține ne mai batem si joc?

Nu ma intereseaza daca are pe peste atat cat nu se arata.. orice femeie din acest domeniu are "un protector"

Cel mai tare ma deranjează conturile false și Paraziții...

🤦🤦🤦 nu știu ce ai înțeles  😂😂 

Nu orice femeie are un protector.. 

În nici un caz Raisa..sper ca nu asta ai înțeles ca am spus..nu am spus ca are Raisa peste..am spus de ala ca este pestele uneia de pe aici. Care o tot atacă pe Raisa.. stie și Raisa..

• Oras:ploiesti
  • Oras:ploiesti
Postat
Acum 8 minute, dyerseve a spus:

În nici un caz Raisa..sper ca nu asta ai înțeles ca am spus..nu am spus ca are Raisa peste..am spus de ala ca este pestele uneia de pe aici. Care o tot atacă pe Raisa.. stie și Raisa..

Păi și cine e aia?

• Haha 2
Vizitator dyerseve
Postat
Chiar acum, petremarin30 a spus:

Păi și cine e aia?

Petre te respect ca și coleg de forum... dar nu pot spune cine este..te rog sa ma înțelegi... 😉 dacă era ceva de spus public se spunea pana acum...

Oricum nu e în sfera ta de acțiune..aia..și nici în categoria de preț unde frecventezi tu.😅 

Nu te supăra pe mine..am spus aici..doar ce sa putut spune...

Vizitator babanul82
Postat
Acum 1 minut, dyerseve a spus:

Doamne fereste sa aibe Raisa peste...la cât de des merg eu la ea trebuia sa ii vad macar in acvariu

@dyerseve.." pesti" sunt cei ne mulțumiți de pe aici si care încearcă să ne ducă în eroare

• Oras:Ploiești
  • Oras:Ploiești
Postat
Acum 15 minute, Raisa000 a spus:

Ce se întâmplă pe aici? 🤭🤣

Shhhh....continuați, vă rog...am pierdut 4 episoade din Fear of The Walking Dead cu voi aici 😂😂... ceva de ronțăit,  un vin... nu vă opriți! 🙄😂😂

• Haha 1
Vizitator babanul82
Postat
Acum 12 minute, Raisa000 a spus:

Nimic interesant..iti luam si noi apărare ca esti fata buna si sa aibe alți ce comenta..limbisti,pula mica,ipotenti,pastilati..etc...am uitat sa spun ca nu am vizitat-o pe Raisa..totul a fost o minciuna

• Oras:RO
Postat
Acum 32 minute, Raisa000 a spus:

Eeeeee nimic, eu am fost la tine când erai in spate la CEC și pe republicii lângă cofetărie, și da, confirm, picioare lungi, bruneta, gropițe in obraji , cred ca și BMW( am văzut cheia pe masa in Bucătărie) și ai supt-o fenomenal pana la amigdale ca acolo o simteam eu. Amintiri a fost mai demult, și, cred ca nu încurc întâmplările. Seara buna! 

• Inimioara 1
Postat
Acum 2 minute, sic sic a spus:

Eeeeee nimic, eu am fost la tine când erai in spate la CEC și pe republicii lângă cofetărie, și da, confirm, picioare lungi, bruneta, gropițe in obraji , cred ca și BMW( am văzut cheia pe masa in Bucătărie) și ai supt-o fenomenal pana la amigdale ca acolo o simteam eu. Amintiri a fost mai demult, și, cred ca nu încurc întâmplările. Seara buna! 

Nu le încurci! 😘🤭🤣Te pupacesc! 

Postat
Acum 16 minute, babanul82 a spus:

Nimic interesant..iti luam si noi apărare ca esti fata buna si sa aibe alți ce comenta..limbisti,pula mica,ipotenti,pastilati..etc...am uitat sa spun ca nu am vizitat-o pe Raisa..totul a fost o minciuna

🤣🤣😘😘

Postat
Acum 23 minute, marcusaureli a spus:

Shhhh....continuați, vă rog...am pierdut 4 episoade din Fear of The Walking Dead cu voi aici 😂😂... ceva de ronțăit,  un vin... nu vă opriți! 🙄😂😂

🤭🤭🤭😘

• Oras:Prahova
  • Oras:Prahova
Postat

După 12 ore de munca la rupt oasele, din cauza voastră era să mă înec. Pai mănâncă omul, mai bea un vin și voi numai de caterinca vă țineți?

Dar e bine, că așa aflăm că la domnișoare merg și domni cu anumite funcții și relații.Directori, polițiști, procurori, dar și pulime. Fara sa vă supărați, dar nu cred că interesează pe nimeni funcția și ce se poate face. Fetele cel mai bine rezolva ele. Noi mergem, futem, ne spalam și plecăm. 

Dragi domni, fiecare pasare pe limba ei moare, iar loc sub soare este pentru toată lumea. 

Eu zic sa lăsați fața să rezolve ea, mi se pare foarte descurcăreață și cred că este cel mai bine așa.

Spor la futut și lăsați certurile.

• Like 1
Postat
Acum 2 minute, Raisa000 a spus:

Nu le încurci! 😘🤭🤣Te pupacesc! 

Pwp la pizda , se poate?????

• Inimioara 1
Vizitator babanul82
Postat

Eu zic asa: @Raisa000,acum ceva vreme tu ne-ai promis un gandband!?..eu sunt dispus,tu cand ne onorezi cu acest lucru??

Postat
Acum 3 minute, babanul82 a spus:

Eu zic asa: @Raisa000,acum ceva vreme tu ne-ai promis un gandband!?..eu sunt dispus,tu cand ne onorezi cu acest lucru??

Unde sunt zmeii?! 🤭😘

Vizitator babanul82
Postat
Acum 56 minute, Raisa000 a spus:

Unde sunt zmeii?! 🤭😘

Unul sunt eu..care se baga la un gangbang cu Raisa?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...