bvlgarii Reputație: 8 Postat Februarie 17, 2022 Oras:Cluj - Napoca Oras:Cluj - Napoca Partajează Postat Februarie 17, 2022 Nu se mai intoarce Jessy ii clar, am înțeles că făcea mai mult decât masaj și s-a aflat... Sunt unii oameni lăudărosi sau gura sparta să zic asa :)) Link spre comentariu
alexandru2012 Reputație: 214 Postat Martie 7, 2022 Oras:Reghin Oras:Reghin Partajează Postat Martie 7, 2022 Buna baieti, Ceva vesti despre Jessy?Nu stie nimeni unde a plecat?Daca mai activeaza? Link spre comentariu
andreicopaciu Reputație: 26 Postat Martie 9, 2022 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Martie 9, 2022 Am foat zilele trecute la Vivi parca o chema, roșcata, înaltă. Sânii putin lasati. nu o recomand 1 Link spre comentariu
berkeley Reputație: 420 Postat Martie 9, 2022 Partajează Postat Martie 9, 2022 19 minutes ago, andreicopaciu said: Am foat zilele trecute la Vivi parca o chema, roșcata, înaltă. Sânii putin lasati. nu o recomand De ce nu o recomanzi? In afara de sanii putin lasati care e problema cu ea? Link spre comentariu
andreicopaciu Reputație: 26 Postat Martie 9, 2022 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Martie 9, 2022 Acum 1 minut, berkeley a spus: De ce nu o recomanzi? In afara de sanii putin lasati care e problema cu ea? Nu accepta atingeri, sta tot timpul la picioare Cauta tantra pana se termina ora 2 Link spre comentariu
berkeley Reputație: 420 Postat Martie 9, 2022 Partajează Postat Martie 9, 2022 1 minute ago, andreicopaciu said: Nu accepta atingeri, sta tot timpul la picioare Cauta tantra pana se termina ora E yoghina?😀 deci te maseaza mai mult spiritual😎 macar la masat pociorul si Juniorul se pricepe? Cam cati ani are? Link spre comentariu
andreicopaciu Reputație: 26 Postat Martie 9, 2022 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Martie 9, 2022 Acum 2 minute, berkeley a spus: E yoghina?😀 deci te maseaza mai mult spiritual😎 macar la masat pociorul si Juniorul se pricepe? Cam cati ani are? Nici la relaxare și la junior nu exceleaza sunt variante mult mai bune Link spre comentariu
sophiedee Reputație: 354 Postat Martie 9, 2022 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Partajează Postat Martie 9, 2022 Eu o recomand pe vivi E peste multe din Cluj la multe capitole indiferent de salon E o fata matura, interesanta, destul de drsguta, chiar daca are sanii mai lasati e ok per total fata. E inalta cu forme ok Link spre comentariu
alexandru2012 Reputație: 214 Postat Martie 10, 2022 Oras:Reghin Oras:Reghin Partajează Postat Martie 10, 2022 Despre Maria nu gasesc nici o parere. Merita vizitata? Link spre comentariu
george31gr Reputație: 447 Postat Martie 10, 2022 Oras:Când cum Oras:Când cum Partajează Postat Martie 10, 2022 Acum 11 ore, sophiedee a spus: Eu o recomand pe vivi E peste multe din Cluj la multe capitole indiferent de salon E o fata matura, interesanta, destul de drsguta, chiar daca are sanii mai lasati e ok per total fata. E inalta cu forme ok Cat de matura e, Colegu? Cati ani ii dai? Chiar nu te lasa sa pui mana pe ea?/are piele fina? Link spre comentariu
sophiedee Reputație: 354 Postat Martie 10, 2022 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Partajează Postat Martie 10, 2022 Nu e asa matura Cam 30 si ceva as zice Pe mine m-a lasat. E drept ca nu e cea mai permisiva fata, dar e ok Peste medie as zice Depinde, ca si ele se comporta diferit cu clientii. Link spre comentariu
alexandru2012 Reputație: 214 Postat Martie 14, 2022 Oras:Reghin Oras:Reghin Partajează Postat Martie 14, 2022 Buna baieti, acum ca Jessy nu mai este, pe cine ati recomanda? Link spre comentariu
alexandru2012 Reputație: 214 Postat Martie 21, 2022 Oras:Reghin Oras:Reghin Partajează Postat Martie 21, 2022 Buna, am revizitat salonul cu gandul la experientele placute avute cu Jesy. Am faut programarea la Paula, mare greseala. Plictisita, m-a uns putin cu ulei pe spate dupa ce m-am intors ma muscat de doua ori de sparcuri si sarit la frecat juniorul. Nu recomand! 1 Link spre comentariu
daniell86 Reputație: 99 Postat Martie 22, 2022 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Partajează Postat Martie 22, 2022 Bună tuturor!Dacă a intrat cineva cu Daniela și îmi poate spune dacă e ok și cât e de permisiva?mulțumesc. Link spre comentariu
taliban23 Reputație: 0 Postat Martie 24, 2022 Partajează Postat Martie 24, 2022 A intrat cineva cu Adriana ? Merita ? Link spre comentariu
marietto Reputație: 120 Postat Martie 25, 2022 Partajează Postat Martie 25, 2022 A intrat cineva cu Adriana ?A intrat cineva cu Daniela ?A intrat cineva cu Maria ? Baieti, , why don't go there yourself and then tell us ? Link spre comentariu
alexandru2012 Reputație: 214 Postat Martie 25, 2022 Oras:Reghin Oras:Reghin Partajează Postat Martie 25, 2022 2 hours ago, marietto said: A intrat cineva cu Adriana ?A intrat cineva cu Daniela ?A intrat cineva cu Maria ? Baieti, , why don't go there yourself and then tell us ? Si eu o am in vizor pe Maria, din pacate la ultima mea vizita in Cluj ea nu a lucrat. Nu am gasit recenzii depre ea, sper sa nu fie ca Paula. Link spre comentariu
andreicopaciu Reputație: 26 Postat Martie 29, 2022 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Martie 29, 2022 La 25.03.2022 la 13:23, marietto a spus: A intrat cineva cu Adriana ?A intrat cineva cu Daniela ?A intrat cineva cu Maria ? Baieti, , why don't go there yourself and then tell us ? Am intrat eu cu maria…….. in comparație cu alte fete fete care au activat la acest salon pot sa spun doar ca nu recomand. 3 Link spre comentariu
alexandru2012 Reputație: 214 Postat Martie 29, 2022 Oras:Reghin Oras:Reghin Partajează Postat Martie 29, 2022 1 hour ago, andreicopaciu said: Am intrat eu cu maria…….. in comparație cu alte fete fete care au activat la acest salon pot sa spun doar ca nu recomand. Multumesc! pacat, i-mi era simpatica. Se pare ca dupa plecarea lui Jessy acest salon nu mai merita vizitat. 😔 1 Link spre comentariu
mirco19 Reputație: 0 Postat Aprilie 4, 2022 Partajează Postat Aprilie 4, 2022 Mai stie cineva ceva de Diana si Jasmin. Lucrau inainte de pandemie si multi le duc dorul. Link spre comentariu
Johniman100 Reputație: 28 Postat Aprilie 4, 2022 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Partajează Postat Aprilie 4, 2022 Nu mai avem noi ocazia sa întâlnim fete precum Jasmine, Moniq... 1 Link spre comentariu
Popica19 Reputație: -139 Postat Aprilie 4, 2022 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Partajează Postat Aprilie 4, 2022 Și eu am fost și cu maria și cu una ana nu recomand pe niciuna maria o fost mai ok dar ana ai dezastru 1 Link spre comentariu
alexandru2012 Reputație: 214 Postat Aprilie 7, 2022 Oras:Reghin Oras:Reghin Partajează Postat Aprilie 7, 2022 Salut, ceva vesti de la Jessy stie cineva? Link spre comentariu
Johniman100 Reputație: 28 Postat Aprilie 7, 2022 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Partajează Postat Aprilie 7, 2022 Despre Adriana ce puteți spune? Link spre comentariu
sophiedee Reputație: 354 Postat Iunie 28, 2022 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Partajează Postat Iunie 28, 2022 A mai fost cineva la acest salon si poate lasa o recenzie mai recenta.Au ceva fete noi? Multumesc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum