bvlgarii Reputație: 8 Postat Iunie 29, 2022 Oras:Cluj - Napoca Oras:Cluj - Napoca Partajează Postat Iunie 29, 2022 N-am fost de vreo 2 luni pe la salon Chiar și eu sunt curios dacă a fost cineva recent, sau schimbat fetele se merită vreuna? Link spre comentariu
namabar Reputație: 0 Postat Iulie 1, 2022 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Iulie 1, 2022 S-au mai schimbat , recomand Maria , isi da interesul , dar depinde cred si de client. Link spre comentariu
m_raducu_2012 Reputație: 172 Postat Iulie 3, 2022 Oras:mures Oras:mures Partajează Postat Iulie 3, 2022 Am vizitat recent salonul. Recomand o fată nouă: Mia. o fată tânără, nu este pe site. ptr mine a fost GFE de 9,5. masaj ca pentru început în meserie, dar eu unul revin cu siguranță. 2 Link spre comentariu
Alexalex86 Reputație: 17 Postat Iulie 5, 2022 Oras:Cluj napoca Oras:Cluj napoca Partajează Postat Iulie 5, 2022 La 03.07.2022 la 10:42, m_raducu_2012 a spus: Am vizitat recent salonul. Recomand o fată nouă: Mia. o fată tânără, nu este pe site. ptr mine a fost GFE de 9,5. masaj ca pentru început în meserie, dar eu unul revin cu siguranță. Surprize, surprize? Mia fiind Carla de la Cleo? Am sunat dar nu mai activează altfel nu scapa pana nu mă convingem Singur sunt nou pe aici, de la secret obsession am intrat cu Ana (merita fata) Și o alta Surpriza plăcută a fost Laura top 😍 Link spre comentariu
marian80 Reputație: 75 Postat Iulie 5, 2022 Oras:Baia Mare Oras:Baia Mare Partajează Postat Iulie 5, 2022 Pe site au o fata MONA, tare imi plac pozele ei. A ntrat cineva cu ea? Link spre comentariu
bvlgarii Reputație: 8 Postat Iulie 6, 2022 Oras:Cluj - Napoca Oras:Cluj - Napoca Partajează Postat Iulie 6, 2022 Mona e mai in vârstă estimez undeva la 40+ ani. Link spre comentariu
marian80 Reputație: 75 Postat Iulie 6, 2022 Oras:Baia Mare Oras:Baia Mare Partajează Postat Iulie 6, 2022 Acum 1 oră, bvlgarii a spus: Mona e mai in vârstă estimez undeva la 40+ ani. E frumoasa la fata? FK? Ce poti sa mai spui despre ea? Link spre comentariu
Alexalex86 Reputație: 17 Postat Iulie 8, 2022 Oras:Cluj napoca Oras:Cluj napoca Partajează Postat Iulie 8, 2022 La 06.07.2022 la 21:23, bvlgarii a spus: Mona e mai in vârstă estimez undeva la 40+ ani. Ceva negrese au? Link spre comentariu
dorinel18' Reputație: 1240 Postat Iulie 8, 2022 Telefon: 0264587218 Oras:Langa voi Telefon: 0264587218 Oras:Langa voi Partajează Postat Iulie 8, 2022 Acum 3 ore, Alexalex86 a spus: Ceva negrese au? Da, la Pralina. S-au făcut 8,50 lei/bucata. Pofta! 1 Link spre comentariu
Alexalex86 Reputație: 17 Postat Iulie 9, 2022 Oras:Cluj napoca Oras:Cluj napoca Partajează Postat Iulie 9, 2022 Acum 9 ore, dorinel18' a spus: Da, la Pralina. S-au făcut 8,50 lei/bucata. Pofta! Am diabet nu pot 😂 Link spre comentariu
bvlgarii Reputație: 8 Postat Iulie 12, 2022 Oras:Cluj - Napoca Oras:Cluj - Napoca Partajează Postat Iulie 12, 2022 La 06.07.2022 la 23:07, marian80 a spus: E frumoasa la fata? FK? Ce poti sa mai spui despre ea? E drăguță, nu am întrat cu ea la masaj nu pot să mă pronunț doar a fost prezentată. Negrese nu mai sunt, sunt ceva la Cleo dar nu sunt cum au fost aici:)) Link spre comentariu
Alexalex86 Reputație: 17 Postat Iulie 12, 2022 Oras:Cluj napoca Oras:Cluj napoca Partajează Postat Iulie 12, 2022 Acum 6 ore, bvlgarii a spus: E drăguță, nu am întrat cu ea la masaj nu pot să mă pronunț doar a fost prezentată. Negrese nu mai sunt, sunt ceva la Cleo dar nu sunt cum au fost aici:)) Eu am întrebat la Cleo pe forum dar se pare ca nu accepta doar ce le convine lor, am crezut ca au plecat de la Cleo și au mers la obsession 😂 cum au făcut cele două Mia -Carla Laura-Jessie Link spre comentariu
sophiedee Reputație: 354 Postat Iulie 12, 2022 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Partajează Postat Iulie 12, 2022 A fost cineva la mona si e dragut sa lase o recenzie? Link spre comentariu
Alexalex86 Reputație: 17 Postat Iulie 12, 2022 Oras:Cluj napoca Oras:Cluj napoca Partajează Postat Iulie 12, 2022 Lăsați va rog o recenzie și despre Beatrice, Adriana daca a intrat cineva cu ele Link spre comentariu
panzer88 Reputație: 3 Postat Iulie 12, 2022 Oras:CJ Oras:CJ Partajează Postat Iulie 12, 2022 Acum 5 ore, Alexalex86 a spus: Eu am întrebat la Cleo pe forum dar se pare ca nu accepta doar ce le convine lor, am crezut ca au plecat de la Cleo și au mers la obsession 😂 cum au făcut cele două Mia -Carla Laura-Jessie Deci Laura de aici e Jessie (cea alba) de la cleo si Mia e Karla plecata tot de acolo? Eu cand am sunat aici si am intrebat de Mia a zis ca nu mai e disponibila...si mi-a inchis in nas 🤣 Link spre comentariu
panzer88 Reputație: 3 Postat Iulie 12, 2022 Oras:CJ Oras:CJ Partajează Postat Iulie 12, 2022 Acum 5 ore, sophiedee a spus: A fost cineva la mona si e dragut sa lase o recenzie? Mie mi s-a parut ok Mona. Are cativa ani in plus fata de restul insa a fost foarte de treaba. Destul de permisiva. Link spre comentariu
sophiedee Reputație: 354 Postat Iulie 12, 2022 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Partajează Postat Iulie 12, 2022 1 oră în urmă, panzer88 a spus: Mie mi s-a parut ok Mona. Are cativa ani in plus fata de restul insa a fost foarte de treaba. Destul de permisiva. Ce accepta? Fk,limbi..? Link spre comentariu
panzer88 Reputație: 3 Postat Iulie 12, 2022 Oras:CJ Oras:CJ Partajează Postat Iulie 12, 2022 Acum 16 minute, sophiedee a spus: Ce accepta? Fk,limbi..? Si una si alta. Link spre comentariu
Alexalex86 Reputație: 17 Postat Iulie 13, 2022 Oras:Cluj napoca Oras:Cluj napoca Partajează Postat Iulie 13, 2022 Acum 11 ore, panzer88 a spus: Deci Laura de aici e Jessie (cea alba) de la cleo si Mia e Karla plecata tot de acolo? Eu cand am sunat aici si am intrebat de Mia a zis ca nu mai e disponibila...si mi-a inchis in nas 🤣 Și mie mi-au închis in nas când am întrebat de jessie :)) am mers și m-am convins singur la telefon fetele nu dau detalii prea multe, fetele sunt protejate sa nu intervină concurenta probabil 😛 La jessie (Laura) i-am spus: cred ca ne cunoaștem de undeva la care ea mi-a zâmbit frumos și a schimbat subiectul, aceiași treaba a făcut și Mia (Carla) cu prietenul meu Link spre comentariu
panzer88 Reputație: 3 Postat Iulie 13, 2022 Oras:CJ Oras:CJ Partajează Postat Iulie 13, 2022 Acum 48 minute, Alexalex86 a spus: Și mie mi-au închis in nas când am întrebat de jessie :)) am mers și m-am convins singur la telefon fetele nu dau detalii prea multe, fetele sunt protejate sa nu intervină concurenta probabil 😛 La jessie (Laura) i-am spus: cred ca ne cunoaștem de undeva la care ea mi-a zâmbit frumos și a schimbat subiectul, aceiași treaba a făcut și Mia (Carla) cu prietenul meu Ok am inteles. Mersi de info. O sa merg sa ma conving singur. 😁 Link spre comentariu
sophiedee Reputație: 354 Postat Iulie 13, 2022 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Partajează Postat Iulie 13, 2022 Deci jessie de la cleo e la secret obsesion acuma? Ar fi super sa se intoarca si vechea jessie ( ciocolatia) Link spre comentariu
Alexalex86 Reputație: 17 Postat Iulie 13, 2022 Oras:Cluj napoca Oras:Cluj napoca Partajează Postat Iulie 13, 2022 Acum 6 minute, sophiedee a spus: Deci jessie de la cleo e la secret obsesion acuma? Ar fi super sa se intoarca si vechea jessie ( ciocolatia) Sa mai facă și un show lesbi 😂 Cireașa de pe tort dar cred ca vizez cu ochii deschiși :)) Link spre comentariu
pyramidon Reputație: 697 Postat Iulie 13, 2022 Partajează Postat Iulie 13, 2022 6 minutes ago, sophiedee said: Deci jessie de la cleo e la secret obsesion acuma? Ar fi super sa se intoarca si vechea jessie ( ciocolatia) interesant....ar fi bine sa stim asta...daca fosta Jessy lucreaza acolo..si karla.. Link spre comentariu
Alexalex86 Reputație: 17 Postat Iulie 13, 2022 Oras:Cluj napoca Oras:Cluj napoca Partajează Postat Iulie 13, 2022 Acum 11 minute, sophiedee a spus: Deci jessie de la cleo e la secret obsesion acuma? Ar fi super sa se intoarca si vechea jessie ( ciocolatia) Jessie (ciocolatia) nu s-a întors la Cleo? Totul e o întorsătura 😂 jessie de la obsession la Cleo jessie de la Cleo la obsession :)) Link spre comentariu
sophiedee Reputație: 354 Postat Iulie 13, 2022 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Partajează Postat Iulie 13, 2022 Jessie ciocolatia nu mai e la cleo. A fost o scurta perioada dar nu stiu de ce nu mai lucreaza Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum