Alexalex86 Reputație: 17 Postat Octombrie 2, 2022 Oras:Cluj napoca Oras:Cluj napoca Postat Octombrie 2, 2022 La 18.08.2022 la 20:02, alexandru2012 a spus: Sie cineva daca Laura mai activeaza? Activează am fost eu săptămâna asta dar frate niște fițe ..aia nu aia nu aia nu ..dau 250 de lei ca sa nu pot nici sa o sărut ..Ana, Daniela, Andreea da 🔥 top te lasă sa le faci ce vrei tu 1
Alexalex86 Reputație: 17 Postat Octombrie 2, 2022 Oras:Cluj napoca Oras:Cluj napoca Postat Octombrie 2, 2022 Acum 6 ore, alexandru2012 a spus: Buna,m-am convins ca intradevar a revenir Jessie,dar spre surprinderea mea a pus cateva kilograme pe ea si nici masajul nu a fost ca pe vremuri,o fi avut ea o zi mai proasta-sper. Din păcate Vivien, jessie și Laura intra in aceiași categorie pt mine, Laura e frumoasa dar prea fițoasa ..zici ca le-a mușcat aceiași insecta pe toate trei 1
arsenieboca Reputație: 0 Postat Octombrie 11, 2022 Oras:Europa Oras:Europa Postat Octombrie 11, 2022 Am fost si eu zilele acestea la secret obsession;la Vivi...Nu isi merita banii,pe langa ca s-a scumpit,masajul tine cam 40 de minute...Si Vivi are figuri de diva,nu prea e pro client ..Eu unul nu voi mai merge la ea niciodata
Ionut1542 Reputație: 0 Postat Octombrie 13, 2022 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Octombrie 13, 2022 A fost cineva cu Maria? Ce părere ai despre ea?
Alexalex86 Reputație: 17 Postat Octombrie 16, 2022 Oras:Cluj napoca Oras:Cluj napoca Postat Octombrie 16, 2022 La 13.10.2022 la 16:41, Ionut1542 a spus: A fost cineva cu Maria? Ce părere ai despre ea? Ciudata ființa! Dar poate cu tine e Ok cum e la moda acum sa facă diferențe intre clienți ..de parca nu toți dam aceiași suma
Altu333 Reputație: 0 Postat Octombrie 22, 2022 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Octombrie 22, 2022 Buna Am inteles ca Mona nu mai lucreaza la secret obsession, Stie cineva unde o pot gasi?
bvlgarii Reputație: 8 Postat Decembrie 5, 2022 Oras:Cluj - Napoca Oras:Cluj - Napoca Postat Decembrie 5, 2022 Salutare, știe cineva unde s-a mutat salonul? Nu mai este pe turzii 111a.
estrogen Reputație: 1705 Postat Decembrie 6, 2022 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Decembrie 6, 2022 Acum 10 ore, bvlgarii a spus: Salutare, știe cineva unde s-a mutat salonul? Nu mai este pe turzii 111a. Tot acolo este.
bvlgarii Reputație: 8 Postat Decembrie 7, 2022 Oras:Cluj - Napoca Oras:Cluj - Napoca Postat Decembrie 7, 2022 La 06.12.2022 la 8:20, estrogen a spus: Tot acolo este. Nu mai este acolo.
estrogen Reputație: 1705 Postat Decembrie 7, 2022 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Decembrie 7, 2022 Acum 1 oră, bvlgarii a spus: Nu mai este acolo. Ok
marietto Reputație: 123 Postat Decembrie 7, 2022 Postat Decembrie 7, 2022 Acum 28 minute, estrogen a spus: Ok Bvlgarii, wrong city, or are you drunk? Don't you read what Estrogen writes? 1
estrogen Reputație: 1705 Postat Ianuarie 11, 2023 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Ianuarie 11, 2023 Dupa mai multe experiențe nereusite pe la diverse saloane de masaj am zis sa incerc si la SO. Si am dat de noua domnisoara Samira care de fapt e fosta domnișoară Oana de la Cleo. Si era aproape de nerecunoscut pt ca intre timp a mai pus vreo 10 kg pe ea dar numai unde trebuie asa ca tzatzele si bucile i s-au cam dublat, in orice caz acum ai pe ce pune mâna. Nici inainte nu era rau dar acum e chiar ce trebuie. Si cum e blonda si are 1,75 plus tocurile e pe la 1,80 deci arata ca un model acum. In plus pare ca si psihic a realizat o schimbare pt ca e total pro client, e activa, bine dispusă si comunicativă. Se vede treaba ca acum are parte de pula din plin ca toata e numai un zâmbet. Pula nu e de la masaj, e din alta parte, dar e clar ca ii face bine. A aparut in camera intr-o bluza transparentă neagra si cu păsărica la vedere așa ca ciocanul s-a betonat imediat. Pe urma a inceput sa se frece cu tzatzele si cu pizda de spatele meu, de sus si pana jos. Senzuală cum e scotea niste gemete in timp ce lucram si eu asupra ei ca numai din gemetele alea m-a terminat in cateva minute dupa ce s-a frecat si ea pervers cu tzatzele de pula mea si dupa ce si eu i-am intors la rândul meu favorurile facand ceea ce îi place ei cel mai mult. Păsărica e absolut excelentă, apetisanta, se umezeste natural si abundent e ca si o savarina plina de frișcă gustoasă . Bine, frisca ei nu e dulce, dar e delicioasă. N-am vrut sa scriu recenzia asta pt ca pe Oana voiam s-o tin doar pt mine, dar am zis sa nu fiu rau ca are ea destul de oferit pentru toata lumea. In orice caz e fata cu care m-as simti excelent s-o scot in oras, la restaurant ca si o iubita pt ca e dezinvoltă, frumoasă, comunicativă e exact ceea ce trebuie. 5
Silvica81 Reputație: 308 Postat Ianuarie 11, 2023 Oras:Din unu in altul Oras:Din unu in altul Postat Ianuarie 11, 2023 Sincer ce ai descris e ca dintr-un univers paralel greu de crezut daca stau si i-mi amintesc ca acum aprox. 3 luni aproape ca plangea ca i-am luat rujul ( noroc ca nici-o intalnire cu ea la timpul respectiv nu a fost la individual). Daca chiar a evoluat atat de mult ,tot respectul - dar pentru cine o stie pe vechea Oana e un exercitiu de imaginatie f greu in care risti o entorsa mintala sau sindrom fregoli. Apropo , de curiozitate inca mai foloseste fond de ten din abundenta? Desi e amplasat un pic aiurea salonul as trece pe acolo doar sa vad alea 10kg ( desi nu cred ca timpul petrecut la Cleo ia pus in portofel bani nici pentru 5 kg de silicon) Multumim de descriere, sper ca nu e gluma sau caterinca 2
estrogen Reputație: 1705 Postat Ianuarie 11, 2023 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Ianuarie 11, 2023 Acum 31 minute, Silvica81 a spus: Sincer ce ai descris e ca dintr-un univers paralel greu de crezut daca stau si i-mi amintesc ca acum aprox. 3 luni aproape ca plangea ca i-am luat rujul ( noroc ca nici-o intalnire cu ea la timpul respectiv nu a fost la individual). Daca chiar a evoluat atat de mult ,tot respectul - dar pentru cine o stie pe vechea Oana e un exercitiu de imaginatie f greu in care risti o entorsa mintala sau sindrom fregoli. Apropo , de curiozitate inca mai foloseste fond de ten din abundenta? Desi e amplasat un pic aiurea salonul as trece pe acolo doar sa vad alea 10kg ( desi nu cred ca timpul petrecut la Cleo ia pus in portofel bani nici pentru 5 kg de silicon) Multumim de descriere, sper ca nu e gluma sau caterinca Da, asa era înainte pt ca a avut o problemă personală si problema aia o apăsa. Du-te acum si vei vedea schimbarea. Despre fondul de ten nu stiu ca era noapte si la SO sunt lumini roșii si albastre cum e la bar asa ca nu se vede la lumina zilei ca si la Cleo plus ca eu nu mi-am dezlipit ochii de la tzatze, buci si pizda. Am privit-o si in ochi chiar cand ejaculam pe tzatzele ei dar la fondul de ten nu m-am uitat. 1 1
toporr Reputație: 762 Postat Ianuarie 13, 2023 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Ianuarie 13, 2023 Cat ai dat pentru extra permisivitate ?
sophiedee Reputație: 365 Postat Ianuarie 13, 2023 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Ianuarie 13, 2023 La 11.01.2023 la 20:41, estrogen a spus: Dupa mai multe experiențe nereusite pe la diverse saloane de masaj am zis sa incerc si la SO. Si am dat de noua domnisoara Samira care de fapt e fosta domnișoară Oana de la Cleo. Si era aproape de nerecunoscut pt ca intre timp a mai pus vreo 10 kg pe ea dar numai unde trebuie asa ca tzatzele si bucile i s-au cam dublat, in orice caz acum ai pe ce pune mâna. Nici inainte nu era rau dar acum e chiar ce trebuie. Si cum e blonda si are 1,75 plus tocurile e pe la 1,80 deci arata ca un model acum. In plus pare ca si psihic a realizat o schimbare pt ca e total pro client, e activa, bine dispusă si comunicativă. Se vede treaba ca acum are parte de pula din plin ca toata e numai un zâmbet. Pula nu e de la masaj, e din alta parte, dar e clar ca ii face bine. A aparut in camera intr-o bluza transparentă neagra si cu păsărica la vedere așa ca ciocanul s-a betonat imediat. Pe urma a inceput sa se frece cu tzatzele si cu pizda de spatele meu, de sus si pana jos. Senzuală cum e scotea niste gemete in timp ce lucram si eu asupra ei ca numai din gemetele alea m-a terminat in cateva minute dupa ce s-a frecat si ea pervers cu tzatzele de pula mea si dupa ce si eu i-am intors la rândul meu favorurile facand ceea ce îi place ei cel mai mult. Păsărica e absolut excelentă, apetisanta, se umezeste natural si abundent e ca si o savarina plina de frișcă gustoasă . Bine, frisca ei nu e dulce, dar e delicioasă. N-am vrut sa scriu recenzia asta pt ca pe Oana voiam s-o tin doar pt mine, dar am zis sa nu fiu rau ca are ea destul de oferit pentru toata lumea. In orice caz e fata cu care m-as simti excelent s-o scot in oras, la restaurant ca si o iubita pt ca e dezinvoltă, frumoasă, comunicativă e exact ceea ce trebuie. Oare care Oana? Cand a lucrat ea la Cleo?
Silvica81 Reputație: 308 Postat Ianuarie 13, 2023 Oras:Din unu in altul Oras:Din unu in altul Postat Ianuarie 13, 2023 Acum 5 minute, sophiedee a spus: Oare care Oana? Cand a lucrat ea la Cleo? In toamna care tocmai sa incheiat sa evaporat de la Cleo, vei gasi discutii,poze...etc pe topic la Cleo
Alexalex86 Reputație: 17 Postat Ianuarie 14, 2023 Oras:Cluj napoca Oras:Cluj napoca Postat Ianuarie 14, 2023 La 11.01.2023 la 19:41, estrogen a spus: Dupa mai multe experiențe nereusite pe la diverse saloane de masaj am zis sa incerc si la SO. Si am dat de noua domnisoara Samira care de fapt e fosta domnișoară Oana de la Cleo. Si era aproape de nerecunoscut pt ca intre timp a mai pus vreo 10 kg pe ea dar numai unde trebuie asa ca tzatzele si bucile i s-au cam dublat, in orice caz acum ai pe ce pune mâna. Nici inainte nu era rau dar acum e chiar ce trebuie. Si cum e blonda si are 1,75 plus tocurile e pe la 1,80 deci arata ca un model acum. In plus pare ca si psihic a realizat o schimbare pt ca e total pro client, e activa, bine dispusă si comunicativă. Se vede treaba ca acum are parte de pula din plin ca toata e numai un zâmbet. Pula nu e de la masaj, e din alta parte, dar e clar ca ii face bine. A aparut in camera intr-o bluza transparentă neagra si cu păsărica la vedere așa ca ciocanul s-a betonat imediat. Pe urma a inceput sa se frece cu tzatzele si cu pizda de spatele meu, de sus si pana jos. Senzuală cum e scotea niste gemete in timp ce lucram si eu asupra ei ca numai din gemetele alea m-a terminat in cateva minute dupa ce s-a frecat si ea pervers cu tzatzele de pula mea si dupa ce si eu i-am intors la rândul meu favorurile facand ceea ce îi place ei cel mai mult. Păsărica e absolut excelentă, apetisanta, se umezeste natural si abundent e ca si o savarina plina de frișcă gustoasă . Bine, frisca ei nu e dulce, dar e delicioasă. N-am vrut sa scriu recenzia asta pt ca pe Oana voiam s-o tin doar pt mine, dar am zis sa nu fiu rau ca are ea destul de oferit pentru toata lumea. In orice caz e fata cu care m-as simti excelent s-o scot in oras, la restaurant ca si o iubita pt ca e dezinvoltă, frumoasă, comunicativă e exact ceea ce trebuie. Vai de mine Oana e la SO? Da ce au toate ca fug de la Cleopatra..Am fost și eu la Cleo la Oana! Ai descris bine dar mie unu nu mi se mai scoala când văd atâta fon de ten și nici prea multă permisivitate ca după mă mânca Ciocanu când ajung acasă și ii dau și la femeia mea și femeia nu mai îmi da 🍑 am pățit-o cu Denisa, am luat o infecție urâta rău de tot așa ca mă cumințesc puțin și mă întorc la cele muscate de insecte neveninoase. Apropo știe cineva de frumoasa Laura (fițoasa Și cu figuri de stil) mai activează? Lipsește de ceva timp 🤔
estrogen Reputație: 1705 Postat Ianuarie 14, 2023 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Ianuarie 14, 2023 Acum 16 minute, Alexalex86 a spus: Apropo știe cineva de frumoasa Laura (fițoasa Și cu figuri de stil) mai activează? Lipsește de ceva timp 🤔 Da si Laura e tot la acest salon. Cu mine n-a fost deloc fitzoasa. Si are niste tatze dementiale. Numai bune de molfait. Vine incepand de luni.
sophiedee Reputație: 365 Postat Ianuarie 14, 2023 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Ianuarie 14, 2023 Acum 1 oră, estrogen a spus: Da si Laura e tot la acest salon. Cu mine n-a fost deloc fitzoasa. Si are niste tatze dementiale. Numai bune de molfait. Vine incepand de luni. Cum mai e Laura acum? Nu am mai fost de 3 ani la ea Are forme si mai mari?
estrogen Reputație: 1705 Postat Ianuarie 14, 2023 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Ianuarie 14, 2023 Acum 26 minute, sophiedee a spus: Cum mai e Laura acum? Nu am mai fost de 3 ani la ea Are forme si mai mari? E superbă. Are forme de vis. 1
sophiedee Reputație: 365 Postat Ianuarie 14, 2023 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Ianuarie 14, 2023 Acum 29 minute, estrogen a spus: E superbă. Are forme de vis. Oricum era ea cu forme Acum e si mai voluptoasa?
estrogen Reputație: 1705 Postat Ianuarie 14, 2023 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Ianuarie 14, 2023 Acum 21 minute, sophiedee a spus: Oricum era ea cu forme Acum e si mai voluptoasa? E foarte bine cum e. Parca sanii sunt mai mari acum. 1
sophiedee Reputație: 365 Postat Ianuarie 14, 2023 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Ianuarie 14, 2023 Acum 4 minute, estrogen a spus: E foarte bine cum e. Parca sanii sunt mai mari acum. Oricum nu mi se pare justificata scumpirea lor. E 250 parca o ora. Cam mult pt un masaj
estrogen Reputație: 1705 Postat Ianuarie 14, 2023 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Ianuarie 14, 2023 Acum 3 ore, Alexalex86 a spus: am pățit-o cu Denisa, am luat o infecție urâta rău de tot așa ca mă cumințesc puțin Dar cum a ajuns ciocanul tau in contact cu pasarica Denisei ținând cont ca la salon nu se poate asa ceva?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum