Sari la conținut

Maseuze Secret Obsession pareri

Vizitator boldcugar

Postări Recomandate

• Oras:Cluj Napoca
Acum 4 minute, sophiedee a spus:

Oricum nu mi se pare justificata scumpirea lor. 

E 250 parca o ora. Cam mult pt un masaj

Da e cam scump dar fetele astea două merita toti banii. Pacat de Jessy ca a plecat definitiv ca si ea facea treaba bună. 

Link spre comentariu
  • Oras:Din unu in altul

Intamplatea a facut la o vizita sa fie singura disponibila, in aparenta o femeie ok, care de atfel stie sa ofere senzatii in felul ei si cam atat, in concluzie am avut parte de o sedinta cu mult monolog in care "nu mai gasea limba romana" ,ceva tehnici de tantra in rest ... RECE ca un ceai de ieri. 

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj napoca
Acum 14 ore, estrogen a spus:

Dar cum a ajuns ciocanul tau in contact cu pasarica Denisei ținând cont ca la salon nu se poate asa ceva?

Destul e sa bagi degetul la păsărica și după sa îți atingi Ciocanu ca te-ai ars 

Eu cred ca cu unele fete se poate și mai mult  excepție fiind madam Vivien și domnișoara Lauren 

Link spre comentariu
Acum 17 ore, estrogen a spus:

Da si Laura e tot la  acest salon.  Cu mine n-a fost deloc fitzoasa. Si are niste tatze dementiale. Numai bune de molfait. Vine incepand de luni.

Am avut eu prea multe așteptări având in vedere ca am o slăbiciune la adresa ei. Mulțumesc de răspuns (ca , cu receptia nu te poți înțelege mai deloc când pui o întrebare) voi trece săptămâna asta prin Cluj 

Link spre comentariu
Acum 2 ore, Alexalex86 a spus:

Eu cred ca cu unele fete se poate și mai mult  excepție fiind madam Vivien și domnișoara Lauren 

Crezi sau stii ceva concret?  Daca faci afirmatii publice doar pe baza la ce presupui recomand sa-ti pastrezi parerile, dar daca stii ceva concret dai drumu si povesteste daca tot ai deschis subiectul !

Unii poate ca aleg sa mearga in aceste locatii fix in ideea ca nu se intampla ce "crezi" dumneata

• Like 1
Link spre comentariu
Acum 3 ore, Alexalex86 a spus:

Destul e sa bagi degetul la păsărica și după sa îți atingi Ciocanu ca te-ai ars 

Pai dar tu pe ciocan nu te speli cand termini masajul? E sufucient sa-l speli bine si garantat n-ai probleme. Asta pe langa faptul ca fetele de la masaj sunt controlate periodic. Asa ca eu zic ca poate ai luat dintr-alta parte nu de la Denisa. 

Link spre comentariu
Acum 1 oră, estrogen a spus:

Pai dar tu pe ciocan nu te speli cand termini masajul? E sufucient sa-l speli bine si garantat n-ai probleme. Asta pe langa faptul ca fetele de la masaj sunt controlate periodic. Asa ca eu zic ca poate ai luat dintr-alta parte nu de la Denisa. 

Acum ca zici îmi amintesc ca am făcut dus, poate chiar din dus de la alți clienți am luat dar de luat am luat. Cine zice ca sunt controlate periodic îți arată ele foaia cum ca au făcut  control de păsărica?  E na săptămâna asta când merg știu ca mă așteaptă dușul la hotel 

Link spre comentariu
Acum 2 ore, Silvica81 a spus:

Crezi sau stii ceva concret?  Daca faci afirmatii publice doar pe baza la ce presupui recomand sa-ti pastrezi parerile, dar daca stii ceva concret dai drumu si povesteste daca tot ai deschis subiectul !

Unii poate ca aleg sa mearga in aceste locatii fix in ideea ca nu se intampla ce "crezi" dumneata

Cât despre penetrarea in păsărica am prieteni corbi care ciripesc eu nu pot ciripi mai mult ca nu am avut parte. Sa scrie ei ce și cum

Link spre comentariu
Acum 2 ore, Alexalex86 a spus:

Acum ca zici îmi amintesc ca am făcut dus, poate chiar din dus de la alți clienți am luat dar de luat am luat. Cine zice ca sunt controlate periodic îți arată ele foaia cum ca au făcut  control de păsărica?  E na săptămâna asta când merg știu ca mă așteaptă dușul la hotel 

In orice caz ești prima persoană care spune ca a luat ceva de la masaj. Dar stii cum e cu o floare nu se face primăvară.  Abia aștept sa-i verific si eu pasarica Denisei sa vad ce si cum.

• Haha 1
Link spre comentariu
Acum 3 ore, estrogen a spus:

In orice caz ești prima persoană care spune ca a luat ceva de la masaj. Dar stii cum e cu o floare nu se face primăvară.  Abia aștept sa-i verific si eu pasarica Denisei sa vad ce si cum.

Dupa ce o verifici scrie-ne și noua ce și cum sa nu rămân cu pofta in cui mai vreau sa merg la Domnița Denisa dacă nu pățești și tu la fel ca mine 

Link spre comentariu
Acum 30 minute, Alexalex86 a spus:

Dupa ce o verifici scrie-ne și noua ce și cum sa nu rămân cu pofta in cui mai vreau sa merg la Domnița Denisa dacă nu pățești și tu la fel ca mine 

O sa scriu dar dincolo ca Domnita Denisa nu-i de pe topicul ăsta. 

Link spre comentariu
La 15.01.2023 la 20:00, estrogen a spus:

Tovarășe ești pe lângă situație rău dacă nu Sti la ce comentezi aiurea 

Eu nu merg de mult la acest salon și deja cunosc toate fetițele in afara de Beatrice 

de care nu pot sa dau nici cum 

Link spre comentariu
Acum 33 minute, Alexalex86 a spus:

Tovarășe ești pe lângă situație rău dacă nu Sti la ce comentezi aiurea 

Eu nu merg de mult la acest salon și deja cunosc toate fetițele in afara de Beatrice 

de care nu pot sa dau nici cum 

Sa avem pardon, cred ca ai incurcat saloanele ; ca sa ne lamurim topicul asta e legat de salonul dupa Turzii, Denisa e pe Madach iar Beatrice pe Inau - e un pic dubios daca chiar esti client la saloanele astea sa faci confuzie nu mai discutam de "afirmatii gratuite" la care nu mai confirma nimeni nici infectii nici altceva ,poate undeva prin Bucuresti , si nu mai discutam ca pretul cerut la Bucale pentru extra este destul de piperat uneori chiar si pentru permisivitate. 

Una peste alta eu personal am apreciat maxim ce am gasit in saloanele din Cluj chiar daca nu se compara pe parte de "lux" cu capitala , acel lux uneori ofera cu totul alte mizerii.

Link spre comentariu
Acum 2 ore, Silvica81 a spus:

Sa avem pardon, cred ca ai incurcat saloanele ; ca sa ne lamurim topicul asta e legat de salonul dupa Turzii, Denisa e pe Madach iar Beatrice pe Inau - e un pic dubios daca chiar esti client la saloanele astea sa faci confuzie nu mai discutam de "afirmatii gratuite" la care nu mai confirma nimeni nici infectii nici altceva ,poate undeva prin Bucuresti , si nu mai discutam ca pretul cerut la Bucale pentru extra este destul de piperat uneori chiar si pentru permisivitate. 

Una peste alta eu personal am apreciat maxim ce am gasit in saloanele din Cluj chiar daca nu se compara pe parte de "lux" cu capitala , acel lux uneori ofera cu totul alte mizerii.

E puțin dubios cum nu sti sa te uiți pe site-ul de la secret obsession și sa vezi ca exista și Beatrice și Denisa 

dar eu ca “mitic” îți ofer premiul bine meritat 🏆 pentru client fidel acestui salon de prestigiu 

• Confuz 1
Link spre comentariu
La 15.01.2023 la 20:00, estrogen a spus:

Te ajut eu cu niște linkuri poate nu sti sa te uiți cu privire la afirmațiile mele greșite https://masajsenzualcluj.ro/galerie/?gallery=beatrice

https://masajsenzualcluj.ro/galerie/?gallery=denisa

Link spre comentariu
Acum 8 ore, Alexalex86 a spus:

Te ajut eu cu niște linkuri poate nu sti sa te uiți cu privire la afirmațiile mele greșite https://masajsenzualcluj.ro/galerie/?gallery=beatrice

https://masajsenzualcluj.ro/galerie/?gallery=denisa

Da, scuze credeam ca te referi la cealaltă Denisa , dar ulterior am vazut ca e si aici o Denisa. O sa le vizitez pe amândouă. 

• Like 1
Link spre comentariu
Acum 8 ore, Alexalex86 a spus:

E puțin dubios cum nu sti sa te uiți pe site-ul de la secret obsession și sa vezi ca exista și Beatrice și Denisa 

dar eu ca “mitic” îți ofer premiul bine meritat 🏆 pentru client fidel acestui salon de prestigiu 

Mea culpa, cum am renuntat de cateva luni sa mai vizitez SO eram convins ca e o confuzie si e vorba de fete din celelalte saloane. Sorry 

• Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...