Sari la conținut

23 de ani MARIA - bruneta cu forme - 0729877899

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat
Acum 5 ore, unuloarecare2 a spus:

Nu mereu la 50-60 e fast fuck cum și începând de la 100 poate fi fast fuck. 

De exemplu Mirela din Theodor Pallady la 60 Ron nu este fast fuck. Iar pt 60 Ron chiar face treabă buna fata.

• Oras:DA
Postat
Acum 12 ore, valentin.ari a spus:

De exemplu Mirela din Theodor Pallady la 60 Ron nu este fast fuck. Iar pt 60 Ron chiar face treabă buna fata.

Este o pustoaica in Drisor 2,blocul de garsoniere,etaj 9 care la 60 face fk,si un oral cu CIM de nota 10,plus ca finalizarea dureaza 30 de minute,ca sa dau un singur exemplu

• Oras:bucuresti
Postat
1 oră în urmă, lilisor95 a spus:

Este o pustoaica in Drisor 2,blocul de garsoniere,etaj 9 care la 60 face fk,si un oral cu CIM de nota 10,plus ca finalizarea dureaza 30 de minute,ca sa dau un singur exemplu

Zi-ne și noua anunțul sau nr de telefon ca suna bine ce spui și eu cred ca este adevărat.

Postat

Draga Maria, in ce zona mai ai locatia? Poate iti fac o vizita sa vedem cat de schimbata esti....si ce oferi tu la 100 in plus fata de alte fete! Merci

Postat
2 hours ago, justtini said:

Zi-ne și noua anunțul sau nr de telefon ca suna bine ce spui și eu cred ca este adevărat.

Scara 3? Blonduta  şatena plinuta ? 

Postat
Acum 2 ore, inspectorxxx a spus:

Scara 3? Blonduta  şatena plinuta ? 

Scara 4 dar se intra pe la sc3.Da grasuta

• Oras:Bucuresti DRISTOR - KAUFLAND
Postat
Acum 3 ore, inspectorxxx a spus:

Draga Maria, in ce zona mai ai locatia? Poate iti fac o vizita sa vedem cat de schimbata esti....si ce oferi tu la 100 in plus fata de alte fete! Merci

Buna. Poti sa ma suni,iti dau mai multe detalii.Strada Racari,dristor,lângă Kaufland.🥰

Postat
Acum 4 ore, lilisor95 a spus:

Scara 4 dar se intra pe la sc3.Da grasuta

Pai da ne și nouă linkul, anunțul sau un Nr de tel al fetei.

Postat
Acum 15 ore, valentin.ari a spus:

Pai da ne și nouă linkul, anunțul sau un Nr de tel al fetei.

Vrei ca alții să-ți dea ție, dar tu să nu dai la alții

• Like 1
Postat
Acum 4 minute, hedonis91 a spus:

Vrei ca alții să-ți dea ție, dar tu să nu dai la alții

Nu ai cum sa dai un link chiar daca l-ai avut la anunturi salvate, atunci cand  expira  nu mai apare nici daca l-ai salvat

Postat
Acum 27 minute, lilisor95 a spus:

Nu ai cum sa dai un link chiar daca l-ai avut la anunturi salvate, atunci cand  expira  nu mai apare nici daca l-ai salvat

Te rog nu te mai băga unde nu-ți fierbe oala, vorbeam cu valentin și nu am văzut să fi scris ceva de expirare

• Like 1
Postat
1 oră în urmă, hedonis91 a spus:

Te rog nu te mai băga unde nu-ți fierbe oala, vorbeam cu valentin și nu am văzut să fi scris ceva de expirare

Vrei linkul Mirelei?

Postat
La 19.02.2021 la 18:29, valentin.ari a spus:

As fi si eu interesat de numarul Mirelei,eventual un link cu anunt/poze!

merci!

La 19.02.2021 la 18:29, valentin.ari a spus:

• Oras:Cum intri în București, prima la dreapta
  • Oras:Cum intri în București, prima la dreapta
Postat

Va salut, domnilor! 

Pe la mijlocul lunii ianuarie,  având "accesoriile" pline si atras de pozele din AT o sun pe respectiva si stabilim să ne vedem în 10 min , adresa fiind Racari nr. 6, celebrul bloc de garsoniere. 

Ajung în locație, ea deschide, ascunsă după ușă (tipic)!  Deceptie totală!  Pozele erau false! Sub 1,60 cu circa 70kg si mult mai bruneta decât prevăd normele europene în vigoare!  Fiind statut, am decis totuși,  sa raman! O decizie proastă, evident!  In cameră curat, baia curată dar......niciun săpun s-au gel pt duș! 

"Miezul" neepilat, cred că  de-o saptamana, cu un iz de transpiratie. Oral slab, fără niciun fel de interes pt "victimele colaterale ". Pus "costumasul", poziția caprei + imaginatia mea si "finita la comedia" ! Alte detalii: cur mare, geme ușor luată  pe la spate (cred ca-i place poziția).

Fuga la baie să mă clatesc, îi cer un prosop, mi-l aduce dar n-am avut curajul sa-l folosesc.  Amenda  a fost 60 lei/ fin. Pentru mine, e clar,  de evitat!  Voi, faceți ce credeți de cuviință! 

S-auzim de bine! 

• Like 4
  • Haha 2
Postat
La 20.02.2021 la 8:34, justtini a spus:

Un link cu anuntul ferei?

merci!

• Minus 1
Postat

Hai ca nu ai cum sa faci recenzii, am sunat eu a zis ca anunțul e de actualitate și dacă vreau detalii, i-am spus te rog, după aceea iar am zis da, zic poate nu a înțeles. Ce credeți ca mi-a închis telefonul și nu a mai răspuns!

Eu sunt convins ca nu vrea bani sau clienți acuma, deci ce sa mai de la mine un 0 ca nici la telefon nu le are !!!

• Like 1
Postat
La 23.02.2021 la 21:20, justtini a spus:

Hai ca nu ai cum sa faci recenzii, am sunat eu a zis ca anunțul e de actualitate și dacă vreau detalii, i-am spus te rog, după aceea iar am zis da, zic poate nu a înțeles. Ce credeți ca mi-a închis telefonul și nu a mai răspuns!

Eu sunt convins ca nu vrea bani sau clienți acuma, deci ce sa mai de la mine un 0 ca nici la telefon nu le are !!!

Hai sa iti explic eu cum sta treaba . 1 sunt foarte multi bărbați care vin si nu fac recenzii. 2 te-ai gândit ca poate a intervenit ceva si nu am putut vorbi?  Nu inteleg dc toți nu va gânditi înainte să spuneți ceva . Sunt bărbați care au fost la mine doar pentru ca am vorbit foarte bine la telefon . 

• Minus 1
Postat
Acum 21 ore, Maria2021 a spus:

Hai sa iti explic eu cum sta treaba . 1 sunt foarte multi bărbați care vin si nu fac recenzii. 2 te-ai gândit ca poate a intervenit ceva si nu am putut vorbi?  Nu inteleg dc toți nu va gânditi înainte să spuneți ceva . Sunt bărbați care au fost la mine doar pentru ca am vorbit foarte bine la telefon . 

Cred ca 1% dintre cei care merg la fete fac recenzii,aici ai dreptate

• Like 1

Postat
Acum 1 oră, lilisor95 a spus:

Cred ca 1% dintre cei care merg la fete fac recenzii,aici ai dreptate

Da

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...