Sari la conținut

Ema 0732872726

Postări Recomandate

• Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

Mi-am făcut cadou de aproape Crăciun o vizita la domnișoara Emma ieri dimineață, după ce m-am programat cu 2 zile înainte ca la doctor că știam ca are aglomerat... Ce sa zic...m-a tratat foarte bine si m-a vindecat de "impotenta" obișnuită de la nr. 2 care de obicei nu prea îmi iese....😀 Ieri însă a fost perfect💪.

Locație faină, fata și mai faină, un corp slim exact cum îmi place mie, păsărica strâmtă umeda dar mai ales gustoasa...oral umed și adânc, la LOT se mișcă fantastic.... , GFE, French kiss, tot tacâmul...nu mă pot plânge de nimic...

Notele între 10 și 10+ 😀

Te pup Emma.

• Like 3
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Oras:Constanta, Romania
Acum 14 minute, ccbgdn a spus:

Mi-am făcut cadou de aproape Crăciun o vizita la domnișoara Emma ieri dimineață, după ce m-am programat cu 2 zile înainte ca la doctor că știam ca are aglomerat... Ce sa zic...m-a tratat foarte bine si m-a vindecat de "impotenta" obișnuită de la nr. 2 care de obicei nu prea îmi iese....😀 Ieri însă a fost perfect💪.

Locație faină, fata și mai faină, un corp slim exact cum îmi place mie, păsărica strâmtă umeda dar mai ales gustoasa...oral umed și adânc, la LOT se mișcă fantastic.... , GFE, French kiss, tot tacâmul...nu mă pot plânge de nimic...

Notele între 10 și 10+ 😀

Te pup Emma.

Te pupacesc si te mai astept cu drag❤️

Link spre comentariu
  • Telefon: Xxxx
  • Oras:Constanța
  • Telefon: Xxxx
  • Oras:Constanța
Acum 32 minute, Ema19 a spus:

Te pupacesc si te mai astept cu drag❤️

Și eu m-am programat cu trei zile înainte, am vb.pe mes. am stabilit că ne vedem sigur, dar totuși cu comfirmare înainte cu 30 min.,totul ok...Când ce să vezi?Surpriză,în ziua întâlnirii conduc o sută și ceva de km. opresc într-o parcare în Constanța si îi dau mes.de confirmare și Surpriză....Nici-un răspuns,pe când eu vedeam că-mi citește mesajele.Ce să mai zic?Serioasă rău....

Link spre comentariu
Acum 5 ore, aloo02 a spus:

Și eu m-am programat cu trei zile înainte, am vb.pe mes. am stabilit că ne vedem sigur, dar totuși cu comfirmare înainte cu 30 min.,totul ok...Când ce să vezi?Surpriză,în ziua întâlnirii conduc o sută și ceva de km. opresc într-o parcare în Constanța si îi dau mes.de confirmare și Surpriză....Nici-un răspuns,pe când eu vedeam că-mi citește mesajele.Ce să mai zic?Serioasă rău....

Pe forum ai fost atent sa vezi care au fost motivele pentru care am anulat programarile?😁 

Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:Suli-na
  • Oras:Suli-na
Acum 29 minute, Ema19 a spus:

Pe forum ai fost atent sa vezi care au fost motivele pentru care am anulat programarile?😁 

Cred ca a baut ceva omul, ca intr-o ora a facut offtopic pe vreo 9 topice. Care e problema ca nu curge apa? 😁

• Haha 2
Link spre comentariu
Acum 13 minute, haloowen a spus:

Cred ca a baut ceva omul, ca intr-o ora a facut offtopic pe vreo 9 topice. Care e problema ca nu curge apa? 😁

Nu inteleg daca tot sunt asa neserioasa, de ce inca insista sa ma prinda 😅

Link spre comentariu

Frumosii mei, programul meu de sarbatori este 24,25,26 liber, 27-30 este posibil sa nu fiu in oras (nu stiu inca exact) 31,1,2 liber ❤️ Daca raman in Constanta voi activa cu drag 27-30, daca nu, ne revedem pe 3 🥰🥰

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   1 member

• Creează nouă...