Ema19 Reputație: 1030 Postat Aprilie 23, 2021 Oras:Constanta, Romania Oras:Constanta, Romania Autor Partajează Postat Aprilie 23, 2021 Daca se grăbește @nicieucu masajul ala poate ii pun la egalitate🤣❤ Link spre comentariu
Membru Premium carpe_diem Reputație: 3071 Postat Aprilie 23, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Membru Premium Partajează Postat Aprilie 23, 2021 Chiar acum, Ema19 a spus: Daca se grăbește @nicieucu masajul ala poate ii pun la egalitate🤣❤ Pai futacul de unde crezi ca a invatat? Trăiește clipa! Fă-o să conteze! Link spre comentariu
Ema19 Reputație: 1030 Postat Aprilie 23, 2021 Oras:Constanta, Romania Oras:Constanta, Romania Autor Partajează Postat Aprilie 23, 2021 Acum 1 minut, nicieu a spus: Ai sa razi! Dar prefer naturaletea! Eu te-am vazut si fara glet pe fata! Asa ca nu imi pasa aspectul asta contrafacut! Ai sa razi, dar nu cred ca sunt foarte mulți băieți aici care m-au vazut cu glet 🤣 ca nu port în general, m-ai prins tu arsă asta a fost motivul Link spre comentariu
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Aprilie 23, 2021 Partajează Postat Aprilie 23, 2021 Acum 1 minut, Ema19 a spus: Nu fac discriminari, dar cred ca știți ca mie îmi place sa infulec, asa ca în varf e băiatul cu prăjiturile 😅 Eh lasa ca cu baiatul ala, mai mancam si noi cate o felie de tort! Dar fii fata buna si nu mai da vina pe mine, cand bagi in tine 5 felii de tort in tine si zici ca le-am mancat eu, cand eu doar una am mancat! Si imi faceau cu ochiu Toffiffi alea de pe masa! 🤣 Link spre comentariu
Ema19 Reputație: 1030 Postat Aprilie 23, 2021 Oras:Constanta, Romania Oras:Constanta, Romania Autor Partajează Postat Aprilie 23, 2021 Chiar acum, carpe_diem a spus: Pai futacul de unde crezi ca a invatat? Sa se dezvăluie profesorul🥺 Link spre comentariu
Ema19 Reputație: 1030 Postat Aprilie 23, 2021 Oras:Constanta, Romania Oras:Constanta, Romania Autor Partajează Postat Aprilie 23, 2021 De fapt nu! Profesorul maine la prima ora sa se prezinte la mine cu cafeluta, ca ulei și de-astea am eu😅 Link spre comentariu
g2br13l Reputație: 8171 Postat Aprilie 23, 2021 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Aprilie 23, 2021 6 minutes ago, nicieu said: Razi tu razi, dar eu am lipiciul meu! Il am pe vino-incoa! 🤣 Ele mele vino-Ncoa 🤣🤣🤣 4 minutes ago, Ema19 said: Nu fac discriminari, dar cred ca știți ca mie îmi place sa infulec, asa ca în varf e băiatul cu prăjiturile 😅 L-ai ucis. 🤣🤣🤣 2 Link spre comentariu
Ema19 Reputație: 1030 Postat Aprilie 23, 2021 Oras:Constanta, Romania Oras:Constanta, Romania Autor Partajează Postat Aprilie 23, 2021 Acum 1 minut, nicieu a spus: Eh lasa ca cu baiatul ala, mai mancam si noi cate o felie de tort! Dar fii fata buna si nu mai da vina pe mine, cand bagi in tine 5 felii de tort in tine si zici ca le-am mancat eu, cand eu doar una am mancat! Si imi faceau cu ochiu Toffiffi alea de pe masa! 🤣 Bine ca nu te-au incantat și florile ca nu-mi ramanea nici o bucurie 🤣 1 Link spre comentariu
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Aprilie 23, 2021 Partajează Postat Aprilie 23, 2021 Acum 2 minute, Ema19 a spus: Daca se grăbește @nicieucu masajul ala poate ii pun la egalitate🤣❤ Dupa post! Lasa ca nu tin mortis sa fiu eu pe primul loc! Prefer la coada sa nu ma stie nimeni. Link spre comentariu
Membru Premium carpe_diem Reputație: 3071 Postat Aprilie 23, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Membru Premium Partajează Postat Aprilie 23, 2021 Acum 1 minut, Ema19 a spus: Sa se dezvăluie profesorul🥺 Dupa 3-4 pahare, intre nicieu si nimenieu nu e mare diferenta🤣🤣🤣 3 Trăiește clipa! Fă-o să conteze! Link spre comentariu
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Aprilie 23, 2021 Partajează Postat Aprilie 23, 2021 Chiar acum, carpe_diem a spus: Dupa 3-4 pahare, intre nicieu si nimenieu nu e mare diferenta🤣🤣🤣 Ai fost bulangiu! 🤣 am inteles ca 3-4 pahare baute de tine! Link spre comentariu
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Aprilie 23, 2021 Partajează Postat Aprilie 23, 2021 Acum 3 minute, Ema19 a spus: Sa se dezvăluie profesorul🥺 Nu stiu, eu nu am prifesor la masaj sau in ceea ce intreprind! Este strict ambitia mea! Link spre comentariu
Membru Premium carpe_diem Reputație: 3071 Postat Aprilie 23, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Membru Premium Partajează Postat Aprilie 23, 2021 Chiar acum, nicieu a spus: Ai fost bulangiu! 🤣 am inteles ca 3-4 pahare baute de tine! Pai tie nu ti-am zis ca-ti dau apa! Faci urat la bautura🤣 1 Trăiește clipa! Fă-o să conteze! Link spre comentariu
Ema19 Reputație: 1030 Postat Aprilie 23, 2021 Oras:Constanta, Romania Oras:Constanta, Romania Autor Partajează Postat Aprilie 23, 2021 Chiar acum, nicieu a spus: Nu stiu, eu nu am prifesor la masaj sau in ceea ce intreprind! Este strict ambitia mea! Multi talent, aștept placinta aia 😅 1 Link spre comentariu
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Aprilie 23, 2021 Partajează Postat Aprilie 23, 2021 Chiar acum, Ema19 a spus: Multi talent, aștept placinta aia 😅 Am promis, cand fac te anunt si iti aduc! Fara nici un fel de asteptari! Vei vedea ca nici nu se compara cu prajuturile cumparate de altul! Eu pun dragoste in ce fac! Link spre comentariu
Membru Premium carpe_diem Reputație: 3071 Postat Aprilie 23, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Membru Premium Partajează Postat Aprilie 23, 2021 Gata cu caterinca, e 1 noaptea! Futacul deja invarte la placinte🤣 Trăiește clipa! Fă-o să conteze! Link spre comentariu
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Aprilie 23, 2021 Partajează Postat Aprilie 23, 2021 Acum 2 minute, carpe_diem a spus: Pai tie nu ti-am zis ca-ti dau apa! Faci urat la bautura🤣 Da, ca eu stau sa imi dai tu... la mila ta mor de sete si cu apa!🤣 Link spre comentariu
Ema19 Reputație: 1030 Postat Aprilie 23, 2021 Oras:Constanta, Romania Oras:Constanta, Romania Autor Partajează Postat Aprilie 23, 2021 Chiar acum, nicieu a spus: Am promis, cand fac te anunt si iti aduc! Fara nici un fel de asteptari! Vei vedea ca nici nu se compara cu prajuturile cumparate de altul! Eu pun dragoste in ce fac! Haideți gata cu ispitele astea ca stau asa în fund în pat și observ un inceput de burtica 🤣 Link spre comentariu
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Aprilie 23, 2021 Partajează Postat Aprilie 23, 2021 Acum 1 minut, carpe_diem a spus: Gata cu caterinca, e 1 noaptea! Futacul deja invarte la placinte🤣 Alta treaba n-am! 🤣🤣🤣 voi face atunci cand am pofta! Si cateva felii rup si ii duc Emei sa vada ca stiu sa fac! Nu trebuie sa merg neaparat sa o vizitez in scop productiv! Link spre comentariu
g2br13l Reputație: 8171 Postat Aprilie 23, 2021 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Aprilie 23, 2021 2 minutes ago, nicieu said: Am promis, cand fac te anunt si iti aduc! Fara nici un fel de asteptari! Vei vedea ca nici nu se compara cu prajuturile cumparate de altul! Eu pun dragoste in ce fac! Dar n-ar fi mai bine sa delimiteze treburile? Adică plăcintă cu placintele și dragostea cu pusul pe unde crezi tu? Am încercat sa o zic frumos. 🤣🤣🤣 Link spre comentariu
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Aprilie 23, 2021 Partajează Postat Aprilie 23, 2021 Chiar acum, g2br13l a spus: Dar n-ar fi mai bine sa delimiteze treburile? Adică plăcintă cu placintele și dragostea cu pusul pe unde crezi tu? Am încercat sa o zic frumos. 🤣🤣🤣 Dar zi-o cum pica, aia este! 🤣 Link spre comentariu
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Aprilie 23, 2021 Partajează Postat Aprilie 23, 2021 Acum 16 minute, Ema19 a spus: Daca se grăbește @nicieucu masajul ala poate ii pun la egalitate🤣❤ Cand oi pune mana pe tine vei vedea! Ai vazut doar un demo azi. 🤣❤ Link spre comentariu
g2br13l Reputație: 8171 Postat Aprilie 23, 2021 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Aprilie 23, 2021 3 minutes ago, nicieu said: Dar zi-o cum pica, aia este! 🤣 Tocmai de aia ma temeam. Sa nu pice.... în plăcintă. 🤣🤣🤣🤣 Link spre comentariu
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Aprilie 23, 2021 Partajează Postat Aprilie 23, 2021 Acum 1 minut, g2br13l a spus: Tocmai de aia ma temeam. Sa nu pice.... în plăcintă. 🤣🤣🤣🤣 Las-o drq de placinta! Ca acum beau. 🤣🤣🤣 Link spre comentariu
benzema09 Reputație: 4086 Postat Aprilie 24, 2021 Oras:CONSTANȚA Oras:CONSTANȚA Partajează Postat Aprilie 24, 2021 Am vrut să comentez și eu aseara, dar zic să nu-i mai poluez topicul Emei, dar dacă aud de vreo cofetărie nouă prin Mamaia să-i "pozez" patroana în toate pozițiile că sigur e Ema. Eu dacă eram în locul ei vă trimiteam numai la Zoomserie sau Gold baklava macar să fie prăjiturile mai scumpe ca muia😂. Și dacă tot e cu oferte de dormit la ea, Ema poate mă primești și pe mine weekentul viitor să închiriez și eu ceva😄. 1 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum