Sari la conținut

Ema 0732872726

Postări Recomandate

Postat
14 minutes ago, 501guy501 said:

Pai asa a spus @talibanu 😁

Talibanu a spus asta, influențat de postarea ta. Nici măcar nu cred ca a citit topicul cu acel cuplu. Eu l-am citit și nu pot sa spun ca Ionuț e parte din acel cuplu. Mai degrabă cred ca vouă sa o futa pe Mariuta

• Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
Postat
Acum 51 minute, 501guy501 a spus:

@talibanu o intrebare retorica: tu i-ai face recenzie pe forum nevestei, ce si cum se fute?

Nevestei mele? Da...fara probleme dar nu cred ca intereseaza pe cineva :)

• Haha 2
Postat
1 oră în urmă, IonutCoco485 a spus:

@talibanu te salut. mai bine încheiem subiectul. Nu are rost sa stricăm un topic frumos. Nu o sa ajungem cu el la un numitor comun.

Vezi foarte bine omul e pe langa subiect si cauta cearta. 

Dacă are vreo problema , si asa are numarul , ma poate suna si il liniștesc:))) pe internet nu stiu sa ma cert :))))

Ai si tu dreptate :))  revin pe topicul "tau" cu o intrebare, ca sa nu continuam aiurea aici.

Postat
31 minutes ago, talibanu said:

Nevestei mele? Da...fara probleme dar nu cred ca intereseaza pe cineva :)

Nu ai de unde sa stii pana la proba contrarie. Scrie recenzia sa vedem cine ar putea fi interesat. :)

Postat
Chiar acum, 501guy501 a spus:

Nu ai de unde sa stii pana la proba contrarie. Scrie recenzia sa vedem cine ar putea fi interesat. :)

Problema e ca aici, pe acest topic nu este vorba nici de nevastamea, nici de nevasta-sa lu coco...asa ca daca vrei continuam discutia dar nu aici :)

• Oras:Intre vecini
Postat

Bai stai asa, nu stiu din ce motive eu o confundam pe printesa asta mica ca fiind ella13 de la top / fostul top...nu stiu de ce ma gandeam ca ea ar fii..in fine, cand am ajuns ma asteptam sa o gasesc pe ea cand surpriza altcineva..fata e leita maxim cu Cameron Diaz ma jur, cine are o fantezia cu ea bagati mare. In amanunte nu intru...fata frumusica la corp bomba , bronzata..tatuata...o pasarica si un cur....sa fii impotent ca tot ti se scoala cand ii vezi curu ala, aveam pula asa pompata ca incepuse sa ma doara la cat ma excitase fata

Oral : 10 ++ numai in DT m-a tinut printesa asta mica.

Normal : 10 + un cowgirl adevarat ce sa mai ..

Igiena : 10 ++ ireprosabil

Aspect : bomba..

GFE : e o bomboana de fata

Overall : merita fata dar si poate, sanatate sa avem cu totii. Cheers

• Like 10
  • Membru Premium
  • Oras:Constanta
Postat

Uite ca n-am gresit cand i-am dat 10 pe linie😁. Mai sunt si altii care apreciaza o fata frumoasa in aceeasi maniera! 

Trăiește clipa! Fă-o să conteze!

Postat
Acum 18 minute, sorinu a spus:

Bai stai asa, nu stiu din ce motive eu o confundam pe printesa asta mica ca fiind ella13 de la top / fostul top...nu stiu de ce ma gandeam ca ea ar fii..in fine, cand am ajuns ma asteptam sa o gasesc pe ea cand surpriza altcineva..fata e leita maxim cu Cameron Diaz ma jur, cine are o fantezia cu ea bagati mare. In amanunte nu intru...fata frumusica la corp bomba , bronzata..tatuata...o pasarica si un cur....sa fii impotent ca tot ti se scoala cand ii vezi curu ala, aveam pula asa pompata ca incepuse sa ma doara la cat ma excitase fata

Esti fermecat total, boss  😬🍺

Atat de bomba este??

Ai facut curiosi o gramada de utilizatori ai forumului ✌️

Postat
Acum 2 minute, sinceritate a spus:

Esti fermecat total, boss  😬🍺

Atat de bomba este??

Ai facut curiosi o gramada de utilizatori ai forumului ✌️

Te salut, daca te tin bilele pt un futai indelungat du-te jane, merita fata.

• Oras:Constanta, Romania
Postat
Acum 34 minute, talibanu a spus:

Problema e ca aici, pe acest topic nu este vorba nici de nevastamea, nici de nevasta-sa lu coco...asa ca daca vrei continuam discutia dar nu aici :)

Poate ma luați pe mine amândoi ca si asa nu sunteți geloși 🤣 

• Haha 1
Postat
Acum 27 minute, sorinu a spus:

Puta te durea de la altceva cred 🥺🤣 iti multumesc frumos și te mai aștept sa ma chinui 😍❤❤

Postat
Acum 27 minute, sorinu a spus:

Puta te durea de la altceva cred 🥺🤣 iti multumesc frumos și te mai aștept sa ma chinui 😍❤❤

Postat
Acum 17 minute, carpe_diem a spus:

Uite ca n-am gresit cand i-am dat 10 pe linie😁. Mai sunt si altii care apreciaza o fata frumoasa in aceeasi maniera! 

Chiar nemachiata 😁 imi place de voi, și asa nu imi plăcea sa îmi sufoc pielea și sa va umplu si pe voi de tot felul de pete pe piele/haine/guriță 🥰

Postat
Acum 11 minute, sorinu a spus:

Te salut, daca te tin bilele pt un futai indelungat du-te jane, merita fata.

Am sa tin cont de parerea ta , sper sa avem ocazia sa mergem la ea si cei care nu sunt deocamdata in CTA (si venim abia duminica).    Poate ne spune superba domnisoara ,cat mai are de gand sa ne onoreze in Cta cu prezenta ei sexoasa!!

Respect🙏

Postat
1 oră în urmă, sinceritate a spus:

Am sa tin cont de parerea ta , sper sa avem ocazia sa mergem la ea si cei care nu sunt deocamdata in CTA (si venim abia duminica).    Poate ne spune superba domnisoara ,cat mai are de gand sa ne onoreze in Cta cu prezenta ei sexoasa!!

Respect🙏

Mai vin, promit 😁 mai muncesc doar mâine si vineri si apoi o sa revin în 2-3 săptămâni 😘

• Inimioara 2
  • Oras:CONSTANȚA
  • Oras:CONSTANȚA
Postat
Acum 54 minute, Ema19 a spus:

Mai vin, promit 😁 mai muncesc doar mâine si vineri si apoi o sa revin în 2-3 săptămâni 😘

Revine în 2, 3 săptămâni și se stabilește aici, nu Ema?😂

• Minus 1
Postat

Fata e foarte deșteptător . Fiind noua in oraș a știut sa se promoveze înainte de a avea recenzii....Va ținut pe toți in preludiu pana a postat pozele ca după sa fugiți la ea sa finalizați. Mă făcut și pe mine curios...sper sa te mai găsesc in oraș când ajung și eu in cta

Postat
Acum 5 ore, 501guy501 a spus:

@talibanu o intrebare retorica: tu i-ai face recenzie pe forum nevestei, ce si cum se fute?

guy pardon gay tu vrei sa te futa el sau ea? nu mai pomeni de mine ca nu ai drepturi de autor

Postat
Acum 40 minute, benzema09 a spus:

Revine în 2, 3 săptămâni și se stabilește aici, nu Ema?😂

Ma mai gândesc puțin 🤣🥰

• Like 1
  • Inimioara 1
  • Oras:HomePage
  • Oras:HomePage
Postat

Salutare confrati. Dupa cateva insistente cu numarul de telefon, am reusit sa ajung la aceasta faptura mica frumoasa! Ce sa zic baieti, numai cuvinte de lauda de la intrarea in apartament. O primire frumoasa, imbracata sexy, cu zambetul pe buze. Superba fata! Venind de acasa fresh nu a fost nevoie sa vizitez baia asa ca am trecut in camera de lucru. A durat ceva sa ma dezbrac fiind imbracat gros de fotbal, si ajuns in pat am bagat direct botul la pasarica, ce sa mai un gust dulce, o pasarica frumoasa as fi stat acolo! Am trecut la un oral demential, deep rau de tot, pe romaneste am fututo in gura atat de bine intra toata. Dupa un oral prelungit am trecut la normal, fata stie si ii place sa se futa, pur si simplu sare in pula, am schimbat cateva pozitii si am finalizat glorios! Daca facea si cim cu deep ul ala era sensatie unica, dar asa am terminat normal! Nu mai stau sa dau note, fiindca la toate capitolele este de 10+++. Achitat pentru o finalizare ( aici ne-am amuzat putin, era sa plec fara sa ii dau bani) si plecat spre fotbal dupa o incalzire perfecta.

De revenit cu siguranta la aceasta domnisoara wow! 

• Like 6
  • Inimioara 1
Postat
Acum 7 minute, dragoionu a spus:

Salutare confrati. Dupa cateva insistente cu numarul de telefon, am reusit sa ajung la aceasta faptura mica frumoasa! Ce sa zic baieti, numai cuvinte de lauda de la intrarea in apartament. O primire frumoasa, imbracata sexy, cu zambetul pe buze. Superba fata! Venind de acasa fresh nu a fost nevoie sa vizitez baia asa ca am trecut in camera de lucru. A durat ceva sa ma dezbrac fiind imbracat gros de fotbal, si ajuns in pat am bagat direct botul la pasarica, ce sa mai un gust dulce, o pasarica frumoasa as fi stat acolo! Am trecut la un oral demential, deep rau de tot, pe romaneste am fututo in gura atat de bine intra toata. Dupa un oral prelungit am trecut la normal, fata stie si ii place sa se futa, pur si simplu sare in pula, am schimbat cateva pozitii si am finalizat glorios! Daca facea si cim cu deep ul ala era sensatie unica, dar asa am terminat normal! Nu mai stau sa dau note, fiindca la toate capitolele este de 10+++. Achitat pentru o finalizare ( aici ne-am amuzat putin, era sa plec fara sa ii dau bani) si plecat spre fotbal dupa o incalzire perfecta.

Te pup și te mai aștept ❤😘 mulțumesc frumos 🥰

Postat
Acum 37 minute, dragoionu a spus:

Tu erai baiatu cu fotbalul ?=)))))

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 5 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...