nikoloana Reputație: 5799 Postat August 25 Telefon: 0732049740 Oras:Ploiesti Disponibila Telefon: 0732049740 Oras:Ploiesti Disponibila Autor Partajează Postat August 25 Acum 38 minute, dydy.v.1.1 a spus: Sincer..acum nu ca îs hater.. dar te am vizitat felul în care te prezinți în poza asta..și felul cum mai primit pe mine..diferența la 180 grade.. dragul meu pozele astea sunt făcute acum de curând m-am schimbat foarte mult daia am avut și o pauză așa lungă avem nevoie de asta te pup dulce 🥰🥰🥰🥰 1 Link spre comentariu
dydy.v.1.1 Reputație: 3820 Postat August 25 Oras:Ploiești Oras:Ploiești Partajează Postat August 25 Acum 5 minute, nikoloana a spus: dragul meu pozele astea sunt făcute acum de curând m-am schimbat foarte mult daia am avut și o pauză așa lungă avem nevoie de asta te pup dulce 🥰🥰🥰🥰 Sa curgă recenziile, atunci 1 Link spre comentariu
caineleDDB Reputație: 4333 Postat August 25 Telefon: 🤡 🤡 Oras:Republica Ploiesti Telefon: 🤡 🤡 Oras:Republica Ploiesti Partajează Postat August 25 A aflat de photoshop?! 🤯🤡 3 1 Link spre comentariu
salmanasar Reputație: 911 Postat August 26 Partajează Postat August 26 Acum 12 ore, nikoloana a spus: dragul meu pozele astea sunt făcute acum de curând m-am schimbat foarte mult daia am avut și o pauză așa lungă avem nevoie de asta te pup dulce 🥰🥰🥰🥰 Când te am cunoscut eu erai tare plăcută dar poate că ai avut și tu o perioadă măi grea,poate te ai plictisit și e așa cum spune dydy care este un user de încredere.Eu sper că te ai odihnit și ești iarăși în formă.Sunt curios să văd,dar în septembrie când mă întorc în țară.Pana atunci îți urez numai recenzii bune,dar de tine depinde.Succes. 1 1 Link spre comentariu
nikoloana Reputație: 5799 Postat August 26 Telefon: 0732049740 Oras:Ploiesti Disponibila Telefon: 0732049740 Oras:Ploiesti Disponibila Autor Partajează Postat August 26 Disponibilă 🥰😘 Pentru programari ne auzim pe whatsapp : 0791197809 💦Toate Programarile se confirmă cu 60 min inainte ✅Cei ce nu confirma va primi block direct ✅ ❤️Programări doar pe WhatsApp ✅ 1 Link spre comentariu
dau_limbi33 Reputație: 202 Postat August 26 Oras:Ploiești Oras:Ploiești Partajează Postat August 26 Am vizitat o si eu mai demult...pozele sint misto...dar la fata locului dai de o plictisita in papuci...cu atitudine de trei lei... 2 1 1 Link spre comentariu
nikoloana Reputație: 5799 Postat August 26 Telefon: 0732049740 Oras:Ploiesti Disponibila Telefon: 0732049740 Oras:Ploiesti Disponibila Autor Partajează Postat August 26 🥵🥰😘 1 2 Link spre comentariu
dragosalex92 Reputație: 28 Postat August 26 Oras:București Oras:București Partajează Postat August 26 buna , o sa ajungi si in bucuresti ? 1 1 Link spre comentariu
awokeone10 Reputație: 8787 Postat August 26 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Partajează Postat August 26 Acum 1 oră, dragosalex92 a spus: buna , o sa ajungi si in bucuresti ? Lasa-ma sa ghicesc.... Abia o astepti?🤣 2 1 Link spre comentariu
salmanasar Reputație: 911 Postat August 26 Partajează Postat August 26 Acum 6 ore, dau_limbi33 a spus: Am vizitat o si eu mai demult...pozele sint misto...dar la fata locului dai de o plictisita in papuci...cu atitudine de trei lei... Nu ești singurul care spune asta și mă faci curios căci eu am cunoscut o altfel.Zice că s a schimbat.Poate s o fi plictisit căci avea căutare și lucra pe bandă rulantă.Poate pauza i a făcut bine nu numai la fizic. 2 Link spre comentariu
bbb Reputație: 157 Postat August 27 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat August 27 chiar as fi curios de o poza neprelucrata recenta. Majoritatea care o cunoastem, stim ca e diferenta mare intre pozele astea si cum se prezenta ea la vizita in trecut. Link spre comentariu
salmanasar Reputație: 911 Postat August 27 Partajează Postat August 27 Acum 5 ore, bbb a spus: chiar as fi curios de o poza neprelucrata recenta. Majoritatea care o cunoastem, stim ca e diferenta mare intre pozele astea si cum se prezenta ea la vizita in trecut. Și eu.Im pozele astea pare mai slabă ceea ce e bine.Sanii să fi rămas la fel căci erau tare frumoși Link spre comentariu
nikoloana Reputație: 5799 Postat August 27 Telefon: 0732049740 Oras:Ploiesti Disponibila Telefon: 0732049740 Oras:Ploiesti Disponibila Autor Partajează Postat August 27 ❌🛑Indisponibilă 🛑❌ 1 Link spre comentariu
caineleDDB Reputație: 4333 Postat August 27 Telefon: 🤡 🤡 Oras:Republica Ploiesti Telefon: 🤡 🤡 Oras:Republica Ploiesti Partajează Postat August 27 Acum 13 minute, nikoloana a spus: ❌🛑Indisponibilă 🛑❌ n-ai reusit sa prostesti pe nimeni cu fake-urile alea ordinare? 1 2 Link spre comentariu
hashanudara Reputație: 0 Postat August 31 Partajează Postat August 31 esti liber azi? Link spre comentariu
Psyduck17 Reputație: 55 Postat August 31 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat August 31 "esti liber azi" pe cine intrebi, pe CaineleDDB ? 🤣🤣 🤪 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum