Sari la conținut

❤️Giulia❤️- 0755460630

Giulia.

Postări Recomandate

• Telefon: 0755460630
  • Oras:România
Postat

Bună dimineața  , tuturor ! 
Disponibilă pentru programări până la ora 22:00 !
Vă aștept pe WhatsApp sau sms la numărul de telefon : ‪0755460630  

Ultimile zile in Sibiu !

Zi minunata să aveți ☀️

628FB413-CBC7-489C-B967-241BC6BDA419.jpeg

• Like 2
  • Inimioara 5
  • Oras:Ardeal Sibiu
Postat

În seara asta am vizitat-o din nou pe fata asta superbă. 

Programare făcută pe WhatsApp răspuns prompt stabilit ora și locația confirmat cu o oră înainte. 

Ajuns în locație unde mă aștepta Giulia îmbrăcată într-o ținută sexi pe tocuri, foarte comunicativă tot timpul cu zâmbetul pe buze și știe să te facă să te simți bine în compania iei. Acțiunea nu am să o detaliez pentru că am făcut-o data trecută, cei care au fost la ia știu ce servicii de super calitate și cât se implică în timpul acțiuni pentru cei care nu au reușit să o cunoască o recomand cu încredere. 

Din punctul meu de vedere îi de nota 10 la toate capitolele. 

Te pup Giulia și abea aștept să ne revedem cu bine. 

• Like 5
  • Minus 1
  • Inimioara 2
Postat

Buna, Am facut o vizita la Giulia, fata superba, tânăra si se comporta frumos. I-am dat 10 la oral. Pacat ca pleci din Sibiu. Pe data viitoare... 

• Like 1
  • Inimioara 1
  • Oras:Ardeal
  • Oras:Ardeal
Postat

Bifat Giulia, fata si atmosfera faină, halat 150, eu o sa revin cu placere

• Like 1
  • Inimioara 1
  • Oras:Sibiu
Postat

Salut. După o perioada îndelungată am reușit sa o vizitez pe foarte- frumoasa Giulia, am comunicat ușor cu ea și mi-a făcut programare pentru vizita la ea! Pentru vizita aceasta  Giulia merita și primește  recenzie din partea mea!!! 🥇🥇🥇Programare pe whats app respectata de ambele părți... Fiind în zona cu niște "treaba", am zis să-i fac o vizita! Ajung la locație, ma întâmpină și-mi deschide Giulia, îmbrăcată sexy și provocator... Pantofi cu tocuri!!! Ma poftește înăuntru la un suc, țigară și... Poveste, cu ea ai ce povesti! Ma cer la baie pentru împrospătare și după revin în camera cu Giulia pregătită  de actiune. Ma întreabă ce doresc, cum doresc... Implicare maxima Accepta orice Nu comenteaza/are obiecții, e foarte ok și se pretează pe cerințele clientului, aici are un Mare +++ din partea mea! Am început cu ON foarte bun, câteva minute,oralul Giuliei e unul dintre cel  mai bun oral continuat cu NP și aici foarte bun, schimbat câteva poziții... 69, doggy, lot. Finalizare în balonas și pe sânii frumoși!!! Foarte mulțumit de vizita /servicii per total foarte ok. Acum trec la note:Locatia 10, Avantgarden bloc frumos și modern cu parcare , ap echipat cu de toate și baia la fel. Atitudine :10 +++ plăcută și pe placul meu. On:10 +++foarte bun. Igiena:10+Curata, epilata și îngrijită... Proaspăt ieșită de la dus! Nimic de reproșat. Cadou:250 RON, 2 finalizări... Merita fiecare leuț!!! De revenit: Da, cu siguranță. De recomandat: Da, cu siguranță. Eu recomand oricând și cu orice ocazie! Mulțumesc Giulia pentru momentele plăcute, te pup și o sa te revăd. 

• Like 4
  • Minus 1
  • Inimioara 2
  • Membru Premium
  • Telefon: 07xxxxxxxx
  • Oras:Pește dă Top!
  • Telefon: 07xxxxxxxx
  • Oras:Pește dă Top!
Postat
Acum 21 ore, Ilove67 a spus:

Salut. După o perioada îndelungată am reușit sa o vizitez pe foarte- frumoasa Giulia, am comunicat ușor cu ea și mi-a făcut programare pentru vizita la ea! Pentru vizita aceasta  Giulia merita și primește  recenzie din partea mea!!! 🥇🥇🥇Programare pe whats app respectata de ambele părți... Fiind în zona cu niște "treaba", am zis să-i fac o vizita! Ajung la locație, ma întâmpină și-mi deschide Giulia, îmbrăcată sexy și provocator... Pantofi cu tocuri!!! Ma poftește înăuntru la un suc, țigară și... Poveste, cu ea ai ce povesti! Ma cer la baie pentru împrospătare și după revin în camera cu Giulia pregătită  de actiune. Ma întreabă ce doresc, cum doresc... Implicare maxima Accepta orice Nu comenteaza/are obiecții, e foarte ok și se pretează pe cerințele clientului, aici are un Mare +++ din partea mea! Am început cu ON foarte bun, câteva minute,oralul Giuliei e unul dintre cel  mai bun oral continuat cu NP și aici foarte bun, schimbat câteva poziții... 69, doggy, lot. Finalizare în balonas și pe sânii frumoși!!! Foarte mulțumit de vizita /servicii per total foarte ok. Acum trec la note:Locatia 10, Avantgarden bloc frumos și modern cu parcare , ap echipat cu de toate și baia la fel. Atitudine :10 +++ plăcută și pe placul meu. On:10 +++foarte bun. Igiena:10+Curata, epilata și îngrijită... Proaspăt ieșită de la dus! Nimic de reproșat. Cadou:250 RON, 2 finalizări... Merita fiecare leuț!!! De revenit: Da, cu siguranță. De recomandat: Da, cu siguranță. Eu recomand oricând și cu orice ocazie! Mulțumesc Giulia pentru momentele plăcute, te pup și o sa te revăd. 

68 ai uitat sa faci?:shocked

• Like 1
  • Oras:Pitesti
  • Oras:Pitesti
Postat

Bună Giulya, 

Când mai sosesti în Pitești?

Am avut șansa să te cunosc, și sper sa ne mai revedem. Aștept răspunsul tău.

• Minus 7
Vizitator Lelivree
Reputație: 0
Postat

Pfff am crezut ca a revenit @Giulia.

apropo, cand ai in plan sa ne revizitezi?

😘

• Oras:hunedoara
  • Oras:hunedoara
Postat
Acum 6 ore, Lelivree a spus:

Pfff am crezut ca a revenit @Giulia.

apropo, cand ai in plan sa ne revizitezi?

😘

Cand inceteaza idiotul de @uivil10 abia astept o deplasare la SB 🤣

Postat

Heii dragilor !!! 
De luni voi fii disponibilă in Sibiu pentru câteva zile !

Programari whats app sau sms : 0755460630 

Vă pup și să ne revedem cu bine ! 🥰🙏

C4E0A29D-1180-4CC0-9722-8F8FE1D024F6.jpeg

• Like 2
  • Inimioara 6
Postat

Zi minunata să aveți ☀️

B084B977-7AD9-4CED-8E57-4682F394817A.jpeg

• Inimioara 5
Postat

Bună ziua  , tuturor ! 

Zi minunata să aveți ☀️

1C894BC2-1F44-4FD5-BBB8-105BFDAA85BF.jpeg.841750ddc46c5bbbb69ad162c55a1990.jpeg

• Inimioara 5
Postat
La 23.02.2023 la 21:17, adi432 a spus:

În seara asta am vizitat-o din nou pe fata asta superbă. 

Programare făcută pe WhatsApp răspuns prompt stabilit ora și locația confirmat cu o oră înainte. 

Ajuns în locație unde mă aștepta Giulia îmbrăcată într-o ținută sexi pe tocuri, foarte comunicativă tot timpul cu zâmbetul pe buze și știe să te facă să te simți bine în compania iei. Acțiunea nu am să o detaliez pentru că am făcut-o data trecută, cei care au fost la ia știu ce servicii de super calitate și cât se implică în timpul acțiuni pentru cei care nu au reușit să o cunoască o recomand cu încredere. 

Din punctul meu de vedere îi de nota 10 la toate capitolele. 

Te pup Giulia și abea aștept să ne revedem cu bine. 

La 25.02.2023 la 5:20, alin40 a spus:

Buna, Am facut o vizita la Giulia, fata superba, tânăra si se comporta frumos. I-am dat 10 la oral. Pacat ca pleci din Sibiu. Pe data viitoare... 

Vă mulțumesc frumos atât pentru vizita cât și pentru recenzie ! 🙏❤️

Vă pup și să ne revedem cu bine ! 🥰

Postat

Și eu te pup Giulia iești o fată minunata din toate punctele de vedere și tare îmi pare rău că nu pot sa ajung să te vizitez de data asta, tare aș fi vrut dar nu pot, promit ca data viitoare las orice și te vizitez, iești o fată deosebita.

Te pup și sper să te întorci cât mai repede pe la noi. 

• Inimioara 1
Postat

Hei sogorilor, am reușit să îmi intersectez și eu cu @Giulia..

O fata foarte faină de altfel, drăguță, curata și sociabila.Ba frate face un oral mai rar, efectiv te lovește în abdomen cu fruntea cum zicea un coleg, saliva multa, lins pe ooo toate in timp ce te privește in ochi sa îți vadă orice reacție.

ON Deep de tot de nota 10 cam așa ar trebui sa fie un oral.

NP nu mai are rost sa povestesc că s-au zis destule dar da niste contre de nota 10.

O experiență foarte faina pe care o sa o repet de fiecare dată când este în oraș.

Spor la ciocăneală.

• Like 1
  • Inimioara 2
Postat

Ultimile zile in Sibiu !

Zi minunata să aveți ☀️

0EA94F74-5062-450B-84DA-4D5FA2E38A84.jpeg.b703437666e37d90b33bd0f99a339413.jpeg

• Inimioara 3
  • Oras:Reghin
  • Oras:Reghin
Postat
13 minutes ago, Giulia. said:

Ultimile zile in Sibiu !

Zi minunata să aveți ☀️

0EA94F74-5062-450B-84DA-4D5FA2E38A84.jpeg.b703437666e37d90b33bd0f99a339413.jpeg

La Mures can revii? Pupici!

• Minus 3
Postat
La 25.02.2023 la 5:36, consult a spus:

Bifat Giulia, fata si atmosfera faină, halat 150, eu o sa revin cu placere

La 27.02.2023 la 23:49, Ilove67 a spus:

Acum 20 ore, bangerrr a spus:

Hei sogorilor, am reușit să îmi intersectez și eu cu @Giulia..

O fata foarte faină de altfel, drăguță, curata și sociabila.Ba frate face un oral mai rar, efectiv te lovește în abdomen cu fruntea cum zicea un coleg, saliva multa, lins pe ooo toate in timp ce te privește in ochi sa îți vadă orice reacție.

ON Deep de tot de nota 10 cam așa ar trebui sa fie un oral.

NP nu mai are rost sa povestesc că s-au zis destule dar da niste contre de nota 10.

O experiență foarte faina pe care o sa o repet de fiecare dată când este în oraș.

Spor la ciocăneală.

Dragilor vă mulțumesc nespus de mult atât pentru vizită cât și pentru recenzie ! 🙏🥰

Mi a făcut mare plăcere sa va întâlnesc și sper sa ne revedem cu bine ! ❤️

• Inimioara 1
  • Oras:yes
  • Oras:yes
Postat
La 22.02.2023 la 14:06, Giulia. a spus:

Bună ziua  , tuturor ! 

Zi minunata să aveți ☀️

Da

6EF29F26-AE11-46B5-B44E-E04EFED6BA50.jpeg

ajung maine in Sibiu sa pregatesti costumatia asta ;:X

• Minus 2
Postat

Bună ziua  , tuturor ! 

Ultimile zile in Sibiu !

Zi minunata să aveți ☀️

Postat

Bună ziua  , tuturor ! 

Ultima zi in Sibiu !

Zi minunata să aveți ☀️

E1A40332-D632-44E4-B6E5-E6422F192E08.jpeg

• Like 1
  • Inimioara 4
Postat

Heii dragilor !!! 
De maine 
voi fii disponibilă in Sibiu pentru câteva zile !

Programari whats app sau sms : 0755460630 

8659D654-8987-4EF1-8E27-788AE364E7F4.jpeg

• Inimioara 4

Postat
Acum 2 ore, Giulia. a spus:

Heii dragilor !!! 
De maine 
voi fii disponibilă in Sibiu pentru câteva zile !

Programari whats app sau sms : 0755460630 

8659D654-8987-4EF1-8E27-788AE364E7F4.jpeg

Òo asta da veste te așteptăm cu drag, iera și cazul să mai treci și pe la noi, te pup. 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...