Sari la conținut

Simona ❤️❤️❤️ 0746720759

Postări Recomandate

• Telefon: 0746720759
  • Oras:Brasov
Acum 18 minute, CristiNico a spus:

Stai liniștita frumoaso , te vizitez in curând 😍❤️❤️

🫣😘🤗

Link spre comentariu
Acum 45 minute, bmc8888 a spus:

Simona, mâine lucrezi?

Hey! 🥰Buna! Nu,diseara plec de la Bv pt o scurta perioada!!! 🙃Nu o sa fiu nici sapt viitoare!!! Weekend placut! 🙏🏼😘

• Like 1
Link spre comentariu
Acum 57 minute, ralex07 a spus:

Buna, o actualizare la preturi/servicii se poate?😊

Nu am facut nici o schimbare!!! Detaliile sunt aceleasi!!! In caz de modific ceva,voi anunta!!! 🫣😘😘

• Inimioara 1
Link spre comentariu
Acum 23 minute, damian88 a spus:

Cred ca aceleasi. Daca se modifica ceva cu siguranta ne anunta. Acum sper sa nu se supere ca am raspund eu in locul ei 😬. Simona te pup 😘🤗😘

Dap,asa este! Multumesc!!! 🥰🙏🏼❤️

• Inimioara 1
Link spre comentariu
Acum 1 oră, ralex07 a spus:

Mersi, nu ma supar, doar am intrebat, ca de pe prima pagina nu am mai vazut nici o schimabare. Poate am omis eu ceva.

Nu nu, detaliile au ramas aceleasi! ❤️❤️❤️ pupicei 😘

Link spre comentariu
La 23.02.2022 la 19:41, Nkl90 a spus:

Buna!!! Sigur ca da! Serviciile sunt de sex oral protejat sau neprotejat in fct de igiena, sex normal (doar protejat),dif pozitii,mici fantezii, cunnilingus,sex intre sani,69,mangaieri,sarutari corporale. Preturile sunt de: 150lei/fin sau 250lei/ora si mai fac contra cost finalizare orala (50lei extra). Programul nefiind unul fix,prefer sa fac prezenta zilnica pe forum. In general dupa ora 11:00 pana in jur de ora 21:00. Multumesc!!!

Astea sunt serviciile  OP/N, NP, 150 finalizarea și 250 ora plus 50 lei finalizarea orală,  mie mi se pare mult, acum voi alegeți. Succes!

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania
La 04.08.2022 la 12:00, Nkl90 a spus:

Bunaaaaa! 🥰 Fac si eu prezenta azi ❤️ Pupicei 😘

FD1067B5-B7A1-4653-B101-4E4AC8CC2E05.jpeg

Trebuie să îmi caut din nou treabă in Brașov. Cu siguranța voi trece din nou pe la tine 😍

Baieti, dacă vreți calitate, aveți aici. 

• Inimioara 1
Link spre comentariu
Acum 4 ore, Bug01 a spus:

Trebuie să îmi caut din nou treabă in Brașov. Cu siguranța voi trece din nou pe la tine 😍

Baieti, dacă vreți calitate, aveți aici. 

🫣 Iti multumesc pt recomandare si ma bucur ca ti-a placut timpul petrecut in compania mea! ❤️ Te mai astept cu drag oricand. 🥰 Pupicei 😘

Link spre comentariu
  • Oras:Buzău
  • Oras:Buzău

Salutare. Am vizitat-o vineri pe Simona. Pot confirma că pozele sunt ale ei. Este mica de statura, pe la 1.55,  câteva kg în plus, sânii un pic lăsați. Nu recomand amatorilor de slăbănoage. Mi îmi plac femeile cu forme rubensiene și Simona se încadrează.

Domnișoara este plăcută, sociabila, politicoasă dar vorbește incontinuu.( Să ne ferească Dumnezeu de o nevastă care vorbește atât de mult)

Locația un apartament cu 2 camere(are colega, dar nu deranjează) curat, baia curată, prosop curat, geluri etc.

Sexul oral de bună calitate, nu face Deep, dar este plăcut, atenta la sateliți. Din partea mea 9.5. Sexul normal la fel de 9.5. 

O recomand, iar eu voi mai reveni.

• Like 2
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
1 oră în urmă, leo da vinci a spus:

Domnișoara este plăcută, sociabila, politicoasă dar vorbește incontinuu.( Să ne ferească Dumnezeu de o nevastă care vorbește atât de mult)

Asta a fost tare de tot 😂😂😂😂😂 . Trebuia sa ii pui un scotch pe gura 😂😂😂😂😂😂😂😂

• Haha 1
  • Minus 2
Link spre comentariu
Acum 3 ore, damian88 a spus:

De ce esti incruntata ? De la caldura ? 😘🤗😘sau suparata? 

De la soare stateam asa 🫣😂

• Haha 1
Link spre comentariu
La 07.08.2022 la 11:07, leo da vinci a spus:

Salutare. Am vizitat-o vineri pe Simona. Pot confirma că pozele sunt ale ei. Este mica de statura, pe la 1.55,  câteva kg în plus, sânii un pic lăsați. Nu recomand amatorilor de slăbănoage. Mi îmi plac femeile cu forme rubensiene și Simona se încadrează.

Locația un apartament cu 2 camere(are colega, dar nu deranjează) curat, baia curată, prosop curat, geluri etc.

Sexul oral de bună calitate, nu face Deep, dar este plăcut, atenta la sateliți. Din partea mea 9.5. Sexul normal la fel de 9.5. 

Iti multumesc din suflet pt recomandare si promit ca data viitoare o sa fiu mai vorbareata 😂😂 (glumesc). Te pup si te imbratisez cu drag! 🥰😘

• Inimioara 1
Link spre comentariu

La 07.08.2022 la 11:07, leo da vinci a spus:

Unde are locația ?!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...