Sari la conținut

Cum va place pizda, mai calda sau mai rece?

Vizitator cocalar20

Postări Recomandate

Vizitator cocalar20
Reputație: 0
Postat

Sunt curios dacă sunt singurul care a sesizat diferența de temperatura in pizda între roșcate naturale, blonde naturale și brunete/șatene.

Voua cum va place, mai calda sau mai rece?

Vizitator cocalar20
Postat
1 minute ago, Lloyd said:

precum apa din calorifer

Adică la nivel european, 19 grade cum ar zice Cuckoldsor Dan ? 😂😂😂

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat
2 minutes ago, cocalar20 said:

Vezi ca in unele tari vestice chiar stau multi asa

Vizitator cocalar20
Postat
1 minute ago, maa5fu1.v1 said:

Vezi ca in unele tari vestice chiar stau multi asa

Unde mah? In Irlanda/UK de unde au fugit  in SUA acum 100 de ani de bine ce le era?

Dar serios, eu chiar vorbeam de temperatura in pizda, mi-e dor sa simt caldura aia de roșcata 😂😂😂

• Oras:București
  • Oras:București
Postat

Din păcate, nu culoarea părului de sus contează.

Principiul fundamental al pizdodinamicii: Cănd futaiul implică cel puțin un cocalar, temperatura pizdei este invers proporțională cu distanța la care se află cea mai apropiată pulă de gunoier...

• Haha 4
Vizitator caproshu
Postat

Eu unul știu ca pizda de țigancă este cea mai hot.... Eh, amintiri din copilărie... 

Vizitator Rusfcsb90
Postat
7 hours ago, caproshu said:

Eu unul știu ca pizda de țigancă este cea mai hot.... Eh, amintiri din copilărie... 

o pizda de tiganca este fierbinte m-o ars si la pula si la buzunar grav -4000 euroi

• Oras:Everest
  • Oras:Everest
Postat
Acum 11 ore, cocalar20 a spus:

Sunt curios dacă sunt singurul care a sesizat diferența de temperatura in pizda între roșcate naturale, blonde naturale și brunete/șatene.

Bă, ești nebun ? Numai la asta nu mi-a stat gândul...zici că ai termometru' la pulă. 🤣🤣🤣

• Like 1
  • Haha 3
Vizitator cocalar20
Postat
3 hours ago, cincistele said:

Bă, ești nebun ? Numai la asta nu mi-a stat gândul...zici că ai termometru' la pulă. 🤣🤣🤣

E foarte finuța, nu de gunoier 😂😂😂

• Oras:INGAURICAAIAMIKA
Postat

Ba cocalar stii cum e mancarea? cand e rece nu e buna cand e calda e buna deci daca mananci pizda cat e calda te saturi stii ce zic

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

Strâmtă. E cea mai bună pizdă. 

• Like 5
  • Haha 1
  • Minus 4
Postat
1 hour ago, picon said:

Strâmtă. E cea mai bună pizdă. 

Da larga ce are? nu tot pizdoc e😂inlarga iti intra pula mai bine frate ca daca e mica(stramta) cum zici tu eu am puloiul gros rau cu greu intra, bine astea care au puloiul mai slabanog merge

Postat
1 oră în urmă, jjaggulani a spus:

Da larga ce are? nu tot pizdoc e😂inlarga iti intra pula mai bine frate ca daca e mica(stramta) cum zici tu eu am puloiul gros rau cu greu intra, bine astea care au puloiul mai slabanog merge

Mai dă-l cu "glașpapir", dă-l dreaq!😂😂😂

• Like 2
  • Haha 2
  • Minus 4
  • Oras:wideweb
  • Oras:wideweb
Postat
On 2/3/2021 at 9:21 AM, cocalar20 said:

exact 😁

• Oras:Timisoara, Alba Iulia
  • Oras:Timisoara, Alba Iulia
Postat
Acum 13 ore, jjaggulani a spus:

😂😂😂 pulosule.....ai bagat spaima in curve. Plâng curvele numai cand iti citesc numele. Doamne mare e grădina ta.

• Like 1
  • Haha 2
  • Oras:Micul Paris
Postat
La 03.02.2021 la 19:16, cocalar20 a spus:

Nu îmi place să distrug niște mituri, dar vaginul, fiind un organ intern, are cam aceeași temperatură la toate femeile (exceptându-le pe cele cu febră :)), și anume în jur de 37 de grade - temperatura internă normală a corpului omenesc.

Pula, în schimb, fiind un organ extern, poate avea o temperatură mai scăzută chiar și cu câteva grade, în unele situații.

Deci, nu pizdele sunt mai fierbinți, ci se întâmplă ca noi să avem pulele mai reci ;)

• Like 1
  • Haha 1
Vizitator white_rabbit
Postat
48 minutes ago, kasparian said:

Nu îmi place să distrug niște mituri, dar vaginul, fiind un organ intern, are cam aceeași temperatură la toate femeile (exceptându-le pe cele cu febră :)), și anume în jur de 37 de grade - temperatura internă normală a corpului omenesc.

Pula, în schimb, fiind un organ extern, poate avea o temperatură mai scăzută chiar și cu câteva grade, în unele situații.

Deci, nu pizdele sunt mai fierbinți, ci se întâmplă ca noi să avem pulele mai reci ;)

Ai strivit corola de minuni a lumii 🤣

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
Postat

"Punctul A

Situat pe peretele anterior al vaginului, la jumatatea drumului dintre punctul G si cervix, punctul A este descoperirea absolut intamplatoare a un sexolog din Malaezia. Denumit si zona AFE (Anterior Fornix Erogenous), despre acesta se spune ca, atunci cand este stimulat cum trebuie, asigura lubrifierea vaginului si poate genera un orgasm intens si… instant!"

"Când atingi zona dintre cervix şi peretele frontal (cel pe care se găseşte şi punctul G), găseşti o zonă erogenă extrem de puternică, denumită zona AFE sau fornixul vaginal anterior. Ea mai este denumită de sexologi şi al doilea punct G. La o simplă atingere a zonei AFE te vei excita şi lubrifia în timp record, fără să ai nevoie de alte stimulente. La fel, când atingi zona dintre cervix şi peretele posterior, întâlneşti altă zonă erogenă, intitulată Cul-de-sac sau fornixul vaginal posterior. Cele două zone sunt cele mai profunde puncte din vagin, motiv pentru care şi comunică direct cu uterul. Când le stimulezi, ele îţi provoacă un orgasm uterin. Interesant este că poţi atinge orgasmul uterin fără să îţi încordezi muşchii pubococcigieni, cum faci pentru a avea orgasm clitoridian şi vaginal. De fapt, poţi sta total nemişcată. Tocmai de aceea el este trăit la un alt nivel, unul mai intens şi mai emoţional. Stimularea fornixului vaginal produce o cantitate mai mare de oxitocină în timpul sexului şi îţi afectează modul în care respiri: în timpul orgasmului respiraţia îţi este blocată, iar la finalul lui expiri într-un mod exploziv. Tensiunea unui astfel de orgasm este mult mai mare, de aceea, imediat după el, relaxarea bruscă este adesea însoţită de râs, plâns sau oftat puternic."

Eu știu ca cervixul provoacă o încingere puternica a pereților vaginului si uneori se simte chiar, după actul sexual, cand ții palma deasupra pubisului fara a il atinge...ca o caldura parca emanata din zona intima.

• Like 1
  • Minus 2
  • Inimioara 1
Vizitator cocalar20
Postat
1 hour ago, vistantric said:

"Punctul A

Situat pe peretele anterior al vaginului, la jumatatea drumului dintre punctul G si cervix, punctul A este descoperirea absolut intamplatoare a un sexolog din Malaezia. Denumit si zona AFE (Anterior Fornix Erogenous), despre acesta se spune ca, atunci cand este stimulat cum trebuie, asigura lubrifierea vaginului si poate genera un orgasm intens si… instant!"

"Când atingi zona dintre cervix şi peretele frontal (cel pe care se găseşte şi punctul G), găseşti o zonă erogenă extrem de puternică, denumită zona AFE sau fornixul vaginal anterior. Ea mai este denumită de sexologi şi al doilea punct G. La o simplă atingere a zonei AFE te vei excita şi lubrifia în timp record, fără să ai nevoie de alte stimulente. La fel, când atingi zona dintre cervix şi peretele posterior, întâlneşti altă zonă erogenă, intitulată Cul-de-sac sau fornixul vaginal posterior. Cele două zone sunt cele mai profunde puncte din vagin, motiv pentru care şi comunică direct cu uterul. Când le stimulezi, ele îţi provoacă un orgasm uterin. Interesant este că poţi atinge orgasmul uterin fără să îţi încordezi muşchii pubococcigieni, cum faci pentru a avea orgasm clitoridian şi vaginal. De fapt, poţi sta total nemişcată. Tocmai de aceea el este trăit la un alt nivel, unul mai intens şi mai emoţional. Stimularea fornixului vaginal produce o cantitate mai mare de oxitocină în timpul sexului şi îţi afectează modul în care respiri: în timpul orgasmului respiraţia îţi este blocată, iar la finalul lui expiri într-un mod exploziv. Tensiunea unui astfel de orgasm este mult mai mare, de aceea, imediat după el, relaxarea bruscă este adesea însoţită de râs, plâns sau oftat puternic."

Eu știu ca cervixul provoacă o încingere puternica a pereților vaginului si uneori se simte chiar, după actul sexual, cand ții palma deasupra pubisului fara a il atinge...ca o caldura parca emanata din zona intima.

Tare explicația ta. Și logica oarecum. Deci cu mine roșcatele se excita și au orgasm 😂😂😂😂

Brunetele și blondele ciuciu :)

Cu fratele Kasparian se pare ca e trist 😂😂😂

Postat
11 hours ago, crocodilul dvd said:

😂😂😂 pulosule.....ai bagat spaima in curve. Plâng curvele numai cand iti citesc numele. Doamne mare e grădina ta.

Adevarul e ca si cand prind una toata o smotocesc 😂

Postat
La 06.02.2021 la 15:55, vistantric a spus:

Stimularea fornixului vaginal produce o cantitate mai mare de oxitocină în timpul sexului şi îţi afectează modul în care respiri: în timpul orgasmului respiraţia îţi este blocată, iar la finalul lui expiri într-un mod exploziv. Tensiunea unui astfel de orgasm este mult mai mare, de aceea, imediat după el, relaxarea bruscă este adesea însoţită de râs, plâns sau oftat puternic.

De fapt, se pare că fornixul vaginal (cel posterior, cel puțin) este cel mai ușor de stimulat din interiorul rectului, și nu al vaginului, așa se explică acele orgasme mult mai puternice (exact așa cum sunt descrise în citat) pe care o femeie le poate avea din sex anal .

La 06.02.2021 la 17:01, cocalar20 a spus:

Tare explicația ta. Și logica oarecum. Deci cu mine roșcatele se excita și au orgasm 😂😂😂😂

Brunetele și blondele ciuciu :)

Cu fratele Kasparian se pare ca e trist 😂😂😂

Păi nu e deloc trist, acum înțeleg și eu de ce cu mine au orgasm toate :):boobs:)

Postat
La 03.02.2021 la 19:19, Lloyd a spus:

precum apa din calorifer

Din București?rece rau....intreaba-l pe Nicușor:)))

• Haha 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...