Sari la conținut

Ceva recomandari?

Jord5

Postări Recomandate

• Oras:Focsani
Postat

Salutari,ajung maine seara in focsani si asi vrea o domnișoara serioasa daca cunoașteți,ceva recomandari?

Vizitator wot
Reputație: 0
Postat

Jord5, norocosule! Ți-a răspuns chiar ema28 însuși în persoană! Eu nu am avut norocul tău, de trei ori m-a făcut să vin la Big, Arh. Mincu sau Unirea Principatelor 5(aceeași zonă) și după aia nu a mai răspuns. Este un alt cont al Robertei masaj, îl folosește când are fereastră la masaje sau când are chef să facă mișto.

Postat

Wot, posibil sa. Te cunoască Roberta ca e din gugesti și de aceea nu te-a primit. Oricum, nu ai pierdut nimic.... Masaje nu știe, de futut a fost bună mai demult :)

• Like 1
Postat

Ms valicico de recenzie și nu st din gugesti și măcar am pozele mele reale și voi ați fost nemulțumiți dar nu stau eu sa va ling coaiele curu etc.... Sloboz în gură eu știu ce fac și apoi o dominatoare știe ce face și despre masaje ma cac pe mine de râs altele fac foamea pe vremea asta.. Oricum jumate din oraș este blocat de a ma suna.. Unii iam dat afară chiar de ce ca St prea fiță ptr vârstă mea și fac ce vreau eu nu st rebut ca alte jegoase de pe sait hai bafta. 😁😁😁😁

Postat
La 14.02.2021 la 8:55, wot a spus:

Jord5, norocosule! Ți-a răspuns chiar ema28 însuși în persoană! Eu nu am avut norocul tău, de trei ori m-a făcut să vin la Big, Arh. Mincu sau Unirea Principatelor 5(aceeași zonă) și după aia nu a mai răspuns. Este un alt cont al Robertei masaj, îl folosește când are fereastră la masaje sau când are chef să facă mișto.

Wot în recenzii mai vechi ai zis ca St varza acum mai așteptat de 3 ori Dumnezeu sa va înțeleagă cum zic clienții mei lasa_i roby St copii excitati😁😁😁😁dacă ar fi după recenziile făcute as face foamea dar na va las ca pe voi spor la poze false 

• Like 1
Vizitator wot
Reputație: 0
Postat
Acum 2 ore, masaje a spus:

Wot în recenzii mai vechi ai zis ca St varza acum mai așteptat de 3 ori Dumnezeu sa va înțeleagă cum zic clienții mei lasa_i roby St copii excitati😁😁😁😁dacă ar fi după recenziile făcute as face foamea dar na va las ca pe voi spor la poze false 

Eu am scris că ești ok pentru sex op și np iar prețul corect ar fi 70 pentru că la 100 te spulberă concurența. Toți ceilalți au apreciat că ești varză.

E loc pentru toți sub soare, nu încerca să fii mai mult decât ești și, mai ales, NU MAI VIOLENTA LIMBA ROMÂNĂ!!!

Postat

70?????oua sunte_ti copii va înțeleg... Când altele va țin 5min eu îmi fac ora în cap muncind urăsc sa mi se zică ca nu știu sa fac masaje dar na concluziile voastre iar ca și fizic stau prea bine iar dacă mai scriu mult pe aici este prostia mea cum zic mulți asa ca 70 la centura nu st nici gunoi nici pubela doar puțin tâmpită ca îmi pun degetele sa scriu pe aici 70.....pffff😄😄😄😄

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.