Sari la conținut

sunt cel mai prost

Lloyd2

Postări Recomandate

• Oras:Mordor
Postat

am facut-o si pe asta..cel mai prost din curtea scolii sunt..cum zice ombladon..maine ma arunc in fata la metrou..😖

• Minus 2
  • Oras:București
  • Oras:București
Postat
16 minutes ago, Lloyd2 said:

am facut-o si pe asta..cel mai prost din curtea scolii sunt..cum zice ombladon..maine ma arunc in fata la metrou..😖

Ora și stația, ca să știu când și unde să vin cu popcorn la mine. Ăăă, adică s-au redeschis restaurantele, maghernițele fast-food o să caute oameni pentru postul de pârlitor de cartofi. Nu știi de unde sare iepurele, poate interviul e și cu probă practică, să vâri hot-dog-ul în chiflă... Fruntea sus, viața e frumoasă!

• Haha 1
Postat
26 minutes ago, eturit said:

Ora și stația, ca să știu când și unde să vin cu popcorn la mine. Ăăă, adică s-au redeschis restaurantele, maghernițele fast-food o să caute oameni pentru postul de pârlitor de cartofi. Nu știi de unde sare iepurele, poate interviul e și cu probă practică, să vâri hot-dog-ul în chiflă... Fruntea sus, viața e frumoasă!

viata e de cacat sunt prost rau muie mie

• Minus 2
Vizitator cocalar20
Reputație: 0
Postat
1 hour ago, Lloyd2 said:

viata e de cacat sunt prost rau muie mie

Îmi place atitudinea ta. Păcat ca s-a desființat situ viatadecacat ca te andrumam acolo sa rad și eu.

ne zici ce plm ai făcut?! 😂

Vizitator cocalar20
Postat
Just now, vitesse17 said:

Proștii nativi sunt cei mai fericiți oameni. Intelectualii suferă de nevroze.

Intelektuali nu are Scoala Vietii.

Postat
5 hours ago, cocalar20 said:

ne zici ce plm ai făcut?! 😂

am facut ce trebuia sa nu fac.n-am pus stop

5 hours ago, vitesse17 said:

Proștii nativi sunt cei mai fericiți oameni. Intelectualii suferă de nevroze.

adica sunt intelectual

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat
Acum 11 ore, Lloyd2 a spus:

Baftă!

• Like 2
  • Haha 1
  • Minus 4
Postat
4 hours ago, vitesse17 said:

Eu când mă simțeam așa dărâmat mergeam sa cer credit și discutam macar 15 minute cu o banchereasa sexy.  Sau chemi o duduie de la Provident la tine acasă. Sau la oricare vânzătoare mă bagam in seama. 

si a mers strategia asta ???

Vizitator caproshu
Postat

Baaa, lăsați dracu mecanicii aia de la metrou, ca o sa ii aveți pe conștiința 

Vizitator cocalar20
Postat
12 hours ago, vitesse17 said:

Eu când mă simțeam așa dărâmat mergeam sa cer credit și discutam macar 15 minute cu o banchereasa sexy.  Sau chemi o duduie de la Provident la tine acasă. Sau la oricare vânzătoare mă bagam in seama. 

😂😂😂😂

Vizitator cocalar20
Postat

Nu-mi da idei! Poate fut vreuna de la Provident, ies mai ieftin ca la curve ca le dau banii înapoi înainte de termen 😂😂😂😂

Vizitator riseofqwerty
Postat
On 2/11/2021 at 9:53 PM, Lloyd2 said:

Asta e varule.. daca asa a hotarat Ombladon ca esti cel mai prost din curtea scolii

Postat
Acum 25 minute, cocalar20 a spus:

Nu-mi da idei! Poate fut vreuna de la Provident, ies mai ieftin ca la curve ca le dau banii înapoi înainte de termen 😂😂😂😂

La mine au trimis o doamna in jur de 60 care a constatat că am venitul prea mic. 

Dar s-a pus pe patul meu deci se cheamă că am adus pe una in pat. În viața totul e sa interpretezi faptele in mod favorabil. 

Postat

Te antrenezi încet încet si devii mai suportabil pentru cei din jur. Cu voința se poate

multumesc de sfat

9 hours ago, riseofqwerty said:

Asta e varule.. daca asa a hotarat Ombladon ca esti cel mai prost din curtea scolii

e teribil ombladon

Vizitator cocalar20
Postat
10 hours ago, vitesse17 said:

La mine au trimis o doamna in jur de 60 care a constatat că am venitul prea mic. 

Dar s-a pus pe patul meu deci se cheamă că am adus pe una in pat. În viața totul e sa interpretezi faptele in mod favorabil. 

Aoleu. Asta chiar doare când îți zice una de 60 de ani ca ai ceva prea mic, prefer sa-mi zică alea de 20 de ani ca oricum nu știu ce vorbesc.

Nu mai vreau, e riscul prea mare intru dracu in depresie😂😂😂

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...