Sari la conținut

S-a intrat in normalitate

Postări Recomandate

Vizitator cocalar20
Reputație: 0
Postat
4 minutes ago, maa5fu1.v1 said:

Spaga tine in viata toate tarile. In germania primarii iau spaga si dau chitanta. 

Corect. Dar nu își bat joc de bătrâni și copii. Vezi tu? Înțeleg ca ne luam muie ăștia care avem opțiuni dar sa dai muie la copii și bătrâni e din ciclu ălora care au curul găurit in pușcării. Exista și o onoare a hoților nu toți sunt egali, pedof*ii și politicienii USR sunt ultima speța.

• Oras:Bucuresti
Postat
2 minutes ago, cocalar20 said:

Corect. Dar nu își bat joc de bătrâni și copii. Vezi tu? Înțeleg ca ne luam muie ăștia care avem opțiuni dar sa dai muie la copii și bătrâni e din ciclu ălora care au curul găurit in pușcării. Exista și o onoare a hoților nu toți sunt egali, pedof*ii și politicienii USR sunt ultima speța.

Un batran din germania a fost amendat pt ca cauta in gunoi. Alte generalizari mai ai? 

• Like 1
Vizitator cocalar20
Postat
1 minute ago, maa5fu1.v1 said:

Un batran din germania a fost amendat pt ca cauta in gunoi. Alte generalizari mai ai? 

Da am generalizari corecte bazate pe pensia medie din Germania vs România și orice mi-ar spune oricine nu înțeleg ce vina a avut un amărât care a lucrat in uzina pe vremea lui Ceașca. Germania de ce nu le-a dat muie la pensie la aia din RDG? Ca nici aia nu au contribuit mai mult ca ai noștri.

Postat
1 minute ago, cocalar20 said:

Da am generalizari corecte bazate pe pensia medie din Germania vs România și orice mi-ar spune oricine nu înțeleg ce vina a avut un amărât care a lucrat in uzina pe vremea lui Ceașca. Germania de ce nu le-a dat muie la pensie la aia din RDG? Ca nici aia nu au contribuit mai mult ca ai noștri.

Batrani care mananca de la cantina saracilor, care sunt boschetari, asta in germania. Incredibil. 😵

Citisem un caz ca un bosorog care si-a bagat bastonu in spitele bicicletei unui copil 🙆‍♀️ 

Stii ca nemtii se uita cu invidie la sistemul de pensii din austria? 

Vizitator cocalar20
Postat
2 minutes ago, maa5fu1.v1 said:

Batrani care mananca de la cantina saracilor, care sunt boschetari, asta in germania. Incredibil. 😵

Citisem un caz ca un bosorog care si-a bagat bastonu in spitele bicicletei unui copil 🙆‍♀️ 

Stii ca nemtii se uita cu invidie la sistemul de pensii din austria? 

Da articol ceva. Nu cred ca e generalizat ca s-ar vedea in pensia medie. La noi pensia medie e pe la 1000 RON adică 200€/luna. De 200€ trăiești o pula in București. Acuma ca exista boschetari și in Germania cu 100.000€ in cont a murit ăla in Italia nu ma surprinde.

Postat

Da articol ceva. Nu cred ca e generalizat ca s-ar vedea in pensia medie. La noi pensia medie e pe la 1000 RON adică 200€/luna. De 200€ trăiești o pula in București. Acuma ca exista boschetari și in Germania cu 100.000€ in cont a murit ăla in Italia nu ma surprinde.

Ce articol? Tu dai vreodata surse pt ce zici? 😂

Dar uite ca eu sunt de treaba o sa iti dau articole. Articole pt invidia pe austrieci, pensionari la gunoi, bastoane in spite, ce vrei? 

Vizitator cocalar20
Postat

1400€/luna pensia medie.
De vreo 7 ori mai mare ca la noi. Ai dracu vezi dacă au muncit 8*7 ore pe zi ? Sau au iesit la pensie la 65*7 ani ? Ma refer la aia din RDG care erau ca noi. Dacă cineva mi-o zice de productivitatea muncii sa mi-o sugă Germania de Est nu producea BMW nici Mercedes producea ce produceam și noi pe vremea lui Ceașca.

https://www.iamexpat.de/expat-info/german-expat-news/how-much-average-german-pension-2020

Postat

Vezi ca ai gresit cu pensia aia medie in romania 😵

Pensia medie lunară a fost de 1.500 de lei în T3/2020, plus 16%. Raportul dintre numărul de salariaţi şi pensionari este de 10 la 9. Dacă în judeţul Ilfov avem 4 pensionari la 10 salariaţi, în judeţul Teleorman avem 16 pensionari la 10 salariaţi

• Like 1
Vizitator cocalar20
Postat

Ma corectez singur. Toți ne pisam pe Trabant, Dacia 1300 era lux fata de ce produceau aia, carton reșapat.

Postat
9 minutes ago, cocalar20 said:

1400€/luna pensia medie.
De vreo 7 ori mai mare ca la noi. Ai dracu vezi dacă au muncit 8*7 ore pe zi ? Sau au iesit la pensie la 65*7 ani ? Ma refer la aia din RDG care erau ca noi. Dacă cineva mi-o zice de productivitatea muncii sa mi-o sugă Germania de Est nu producea BMW nici Mercedes producea ce produceam și noi pe vremea lui Ceașca.

https://www.iamexpat.de/expat-info/german-expat-news/how-much-average-german-pension-2020

Vezi ca pensia aia e doar pt sclavii care au muncit 45 de ani 😂

Vizitator cocalar20
Postat
6 minutes ago, maa5fu1.v1 said:

Vezi ca ai gresit cu pensia aia medie in romania 😵

Pensia medie lunară a fost de 1.500 de lei în T3/2020, plus 16%. Raportul dintre numărul de salariaţi şi pensionari este de 10 la 9. Dacă în judeţul Ilfov avem 4 pensionari la 10 salariaţi, în judeţul Teleorman avem 16 pensionari la 10 salariaţi

Bine. Deci au pensia in medie de 5 ori mai mare nu de 7 ori. Deci au muncit de 5 ori mai mult aia din RDG fata de ai noștri sau nu au avut politicieni de cacat?

Postat
Just now, cocalar20 said:

Bine. Deci au pensia in medie de 5 ori mai mare nu de 7 ori. Deci au muncit de 5 ori mai mult aia din RDG fata de ai noștri sau nu au avut politicieni de cacat?

Ti-am explicat ca compari mere cu pere. 1400 in medie e daca ai 45 de ani de contributii. Si tu compari cu media din romania in care sunt si aia cu 15 ani. Hai ca ti am gasit articol

Insgesamt bekommen von den 21 Millionen Rentnerinnen und Rentner in Deutschland 17 Millionen eine Rente von unter 1000 Euro im Monat und fast jeder zweite sogar weniger als 800 Euro.

Din 21 de milioane de pensionari 17 milioane iau sub 1000 si jumatate (10. 5 milioanel iau sub 800. Plus ca sunt pensionari care stau in chirii in germania, in romania asa ceva nu prea exista. 

• Like 1
Vizitator cocalar20
Postat
5 minutes ago, maa5fu1.v1 said:

Ti-am explicat ca compari mere cu pere. 1400 in medie e daca ai 45 de ani de contributii. Si tu compari cu media din romania in care sunt si aia cu 15 ani. Hai ca ti am gasit articol

Insgesamt bekommen von den 21 Millionen Rentnerinnen und Rentner in Deutschland 17 Millionen eine Rente von unter 1000 Euro im Monat und fast jeder zweite sogar weniger als 800 Euro.

Din 21 de milioane de pensionari 17 milioane iau sub 1000 si jumatate (10. 5 milioanel iau sub 800. Plus ca sunt pensionari care stau in chirii in germania, in romania asa ceva nu prea exista. 

Bine. Votează cu USR plm dacă e bine ce sa zic la nemți e mai rău 😂

Vizitator cocalar20
Postat
11 minutes ago, maa5fu1.v1 said:

Clar pensionarul german traieste in medie mai bine, dar nu asa bine cum crezi tu. 

Da ma. Și nu ii da guvernul alți bani? Gen ajutor social? As fi surprins. Adică pensia de 800€ și ajutor social de 500€ plm.

Postat
4 minutes ago, cocalar20 said:

Da ma. Și nu ii da guvernul alți bani? Gen ajutor social? As fi surprins. Adică pensia de 800€ și ajutor social de 500€ plm.

Deja aberezi. Ce ajutor social de 500 de eurovisezi daca au pensie. Stai toata ziua pe aici urland ca româncele sunt curve proaste si tu stai sa imprastii aberatii despre pensii si sisteme sociale. Poate ar trebui sa te gandesti ca tu si prietenii tai dati numai de curve proaste pt ca nici voi nu sunteti departe. 

• Oras:Satu' cu ministri
Postat
Acum 2 ore, cincistele a spus:

Cum ai făcut de ai ajuns la concluzia asta, cum că mărirea punctului de pensie ar fi nesustenabilă ? Eu te întreb pt mine, nu pt un prieten...nu te întreb ironic, chiar sunt interesat

Nu e vorba de o mărire a punctului de pensie gen indexare, ci de o creștere a pensiilor cu 40%. Dacă tu spui că e sustenabil așa ceva, înseamnă că habar n-ai pe ce lume trăiești. Că nu știi cum funcționează sistemul, câți pensionari sunt și câți activi. 

• Like 1
  • Minus 3
Vizitator cocalar20
Postat
10 minutes ago, maa5fu1.v1 said:

Deja aberezi. Ce ajutor social de 500 de eurovisezi daca au pensie. Stai toata ziua pe aici urland ca româncele sunt curve proaste si tu stai sa imprastii aberatii despre pensii si sisteme sociale. Poate ar trebui sa te gandesti ca tu si prietenii tai dati numai de curve proaste pt ca nici voi nu sunteti departe. 

Nu știu mah cică le da jumate din chrie lui și jumate lu nevasta 😂😂😂

https://m.dw.com/en/poverty-after-retirement-how-a-german-pensioner-makes-ends-meet/a-51166327

Postat

Nu știu mah cică le da jumate din chrie lui și jumate lu nevasta 😂😂😂

https://m.dw.com/en/poverty-after-retirement-how-a-german-pensioner-makes-ends-meet/a-51166327

Deja o dai din penibil in mai penibil. Ala are 330 de euro pensia si ii mai da statu 300. Tu sugerai ca statu da 500 si daca ai 800.

• Like 1
Vizitator cocalar20
Postat
1 minute ago, maa5fu1.v1 said:

Deja o dai din penibil in mai penibil. Ala are 330 de euro pensia si ii mai da statu 300. Tu sugerai ca statu da 500 si daca ai 800.

De unde plm vrei sa știu care sunt limitele? Da e bine la noi dacă ai pensie 250€ îți da statul o muie. Și alimentele sunt mai scumpe, medicamtele lafel. Ți-am zis Votează USR in continuare ce plm îmi bat eu capu oricum nu mizez pe pensie de la statul roman 😂😂😂

Postat
6 minutes ago, cocalar20 said:

De unde plm vrei sa știu care sunt limitele? Da e bine la noi dacă ai pensie 250€ îți da statul o muie. Și alimentele sunt mai scumpe, medicamtele lafel. Ți-am zis Votează USR in continuare ce plm îmi bat eu capu oricum nu mizez pe pensie de la statul roman 😂😂😂

1500 de lei =250 de euro? 

Mrg probabil esti iar beat, continua tot asa! 

Da, da, o sa zici ca si 300 de euro tot putini sunt si da, sunt putini, dar e bine sa folosim cifrele corecte ca sa intelegem bine, nu sa scoatem cifre din burta ca sa ne sustinem frustrarile. 

• Like 1
Vizitator cocalar20
Postat
Just now, maa5fu1.v1 said:

1500 de lei =250 de euro? 

Mrg probabil esti iar beat, continua tot asa! 

Da, da, o sa zici ca si 300 de euro tot putini sunt si da, sunt putini, dar e bine sa folosim cifrele corecte ca sa intelegem bine, nu sa scoatem cifre din burta ca sa ne sustinem frustrarile. 

Nu e nici o frustrare :).

De beat sunt beat evident ce plm e vineri 😂😂😂

tot ce zic e ca ăla cu 330€ ii plătește guvernu chiria. La noi îți plătește o muie la 330€ sau 1550 lei pensie. Așa ca atata timp cât la Aldi e mai ieftin ca la Lidl in București la medicamente îți da reducere de muie la compensate ca n-are casa de sănătate buget, Votează cu USR sa le dea muie la toți pensionarii 😂😂😂

Postat
1 oră în urmă, cocalar20 a spus:

Și salariile sunt cam tot de 5 ori, că de aia pleacă atâția în afară.  Nu pui la socoteală că aproape toți în România locuiesc în casele lor, nu ca acolo în chirie, care chirii nu sunt mici de loc.  Evident că un pensionar trăiește mai bine acolo, dar și cel activ.

• Like 1
  • Minus 3
Vizitator cocalar20
Postat
4 minutes ago, picon said:

Și salariile sunt cam tot de 5 ori, că de aia pleacă atâția în afară.  Nu pui la socoteală că aproape toți în România locuiesc în casele lor, nu ca acolo în chirie, care chirii nu sunt mici de loc.  Evident că un pensionar trăiește mai bine acolo, dar și cel activ.

Eu Ziceam de RDG.  Nu cred ca erau salariile de 5 ori mai mari in RDG fata de RSR ca le dădea Gorbaciov o mare muie 😂😂😂

Postat
Acum 2 minute, cocalar20 a spus:

Eu Ziceam de RDG.  Nu cred ca erau salariile de 5 ori mai mari in RDG fata de RSR ca le dădea Gorbaciov o mare muie 😂😂😂

Nu știu dacă ai aflat, dar RDG nu mai există de 30 de ani.  Nemții au uniformizat pensiile, e normal. Cum normal e că au uniformizat multe. 

• Like 1
  • Minus 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.