maa5fu1.v1 Reputație: 1081 Postat Februarie 13, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 13, 2021 5 minutes ago, wurdulak said: Față de plusereu și peneleu e serafic! De ce a fost înlăturat? Fiindcă România era prea bine! La fel cum a fost mai recent cu Dragnea. La fel cum și mai recent au înlăturat de la sectoare primarii care făceau ceva și au adus personaje septice precum Clotilde aia sau Plicușor Ban... Corect, facea multe nastase, de-aia l-a batut unu ca basescu, ca era f iubit. 1
wurdulak Reputație: 4478 Postat Februarie 13, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 13, 2021 Acum 1 minut, maa5fu1.v1 a spus: Corect, facea multe nastase, de-aia l-a batut unu ca basescu, ca era f iubit. De ce nu sunt la pârnaie Băsescu, Coldea, Koveși, Tcholoș și mulți alții? Plicușor Ban care șpăguia dezvoltatorii de ce e primar și nu pușcăriaș? Nenea V. Voiculescu de ce nu e la cucubau? Au murit oameni la Balș... De ce plusere a adunat toți copiii de securiști și nu latră nimeni pe tema asta? De ce, de ce? Lăsați-ne draq în pace cu grețoșii ăștia... Lumea se trezește ușor-ușor.... 1 1 1
maa5fu1.v1 Reputație: 1081 Postat Februarie 13, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 13, 2021 Just now, wurdulak said: De ce nu sunt la pârnaie Băsescu, Coldea, Koveși, Tcholoș și mulți alții? Plicușor Ban care șpăguia dezvoltatorii de ce e primar și nu pușcăriaș? Nenea V. Voiculescu de ce nu e la cucubau? Au murit oameni la Balș... De ce plusere a adunat toți copiii de securiști și nu latră nimeni pe tema asta? De ce, de ce? Lăsați-ne draq în pace cu grețoșii ăștia... Lumea se trezește ușor-ușor.... Am zis eu ca sunt fanu lor? Daca zic ca nastase e naspa inseamna ca sunt fan ciolos sau ce? Ia zi, romania tv sau antena3? 1
cincistele Reputație: -3877 Postat Februarie 13, 2021 Oras:Everest Oras:Everest Postat Februarie 13, 2021 Acum 45 minute, maa5fu1.v1 a spus: Corect, facea multe nastase, de-aia l-a batut unu ca basescu, ca era f iubit. Plm, l-am votat atunci pe Băsău, din ură față de psd și Bombonel 😉
maa5fu1.v1 Reputație: 1081 Postat Februarie 13, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 13, 2021 5 minutes ago, cincistele said: Plm, l-am votat atunci pe Băsău, din ură față de psd și Bombonel 😉 Acum l-ai mai votat?
cincistele Reputație: -3877 Postat Februarie 13, 2021 Oras:Everest Oras:Everest Postat Februarie 13, 2021 Acum 5 minute, maa5fu1.v1 a spus: Acum l-ai mai votat? Nu, a fost singura dată când l-am votat pă Chioșliu... bombonel era ca un faraon, stăpânea tot atunci...
biliape Reputație: 5928 Postat Februarie 13, 2021 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Februarie 13, 2021 Acum 1 oră, maa5fu1.v1 a spus: Corect. Adrian nastase era cel mai onest om. Pe vremea lui salariu minim era 5000 de euro 🧐 Insasi ideea unei reglementari a statului de genul salariului minim, norma, program etc in relatiile dintre agenti economici e un abuz abject. Libertate pentru toti!
cincistele Reputație: -3877 Postat Februarie 13, 2021 Oras:Everest Oras:Everest Postat Februarie 13, 2021 Acum 6 minute, biliape a spus: Insasi ideea unei reglementari a statului de genul salariului minim, norma, program etc in relatiile dintre agenti economici e un abuz abject. Libertate pentru toti! Nu e abject...plm, cineva trebuie să arbitreze
Vizitator cocalar20 Reputație: 0 Postat Februarie 13, 2021 Postat Februarie 13, 2021 1 hour ago, maa5fu1.v1 said: Corect, facea multe nastase, de-aia l-a batut unu ca basescu, ca era f iubit. Nastase nu e muistu care a vândut toată țara la muistii din UE ca sa intram sa ne bucurăm ca avem privilegiul sa le culegem sparanghel și sa le spălam wc-urile pe Euro nu pe lei?
Vizitator cocalar20 Reputație: 0 Postat Februarie 13, 2021 Postat Februarie 13, 2021 Bine n-a vândut-o chiar pe toată dar mare parte resursele naturale si bancile, a rămas acuma de vândut ce a mai rămas Nuclear Electrica Tarom TransGaz și ce o mai fi exemplu sistemul de sănătate. Aia cu avem privilegiul sa ne futa femeile nici nu o bag ca e prea de porc dar adevarata 100%. Viitor de haur țara are 😂😂😂
biliape Reputație: 5928 Postat Februarie 13, 2021 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Februarie 13, 2021 Acum 1 minut, cincistele a spus: Nu e abject...plm, cineva trebuie să arbitreze Doar daca e solicitat. Arbitraj cu forța e dictatura 9a. Ai senzatia ca trebuie sa fii sclavul cuiva?
biliape Reputație: 5928 Postat Februarie 13, 2021 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Februarie 13, 2021 Acum 40 minute, cocalar20 a spus: Nastase nu e muistu care a vândut toată țara la muistii din UE ca sa intram sa ne bucurăm ca avem privilegiul sa le culegem sparanghel și sa le spălam wc-urile pe Euro nu pe lei? Si sa duca "bombardierii" generatii intregi de pizde fara speranța la produs, mai ales. Rumania e furnizorul no. 1 de mulgatoare de sloboz pentru UE si jeguri de arabeti basiti. Nu aveau ce face cu peste 60% din populație. Si continua sa sustina impuierea sclavetilor. In analitate cand se intra? Dar in esofagianitate?! 😄😆😅😃😂😋😝🤣🤪
Vizitator cocalar20 Reputație: 0 Postat Februarie 13, 2021 Postat Februarie 13, 2021 28 minutes ago, biliape said: Si sa duca "bombardierii" generatii intregi de pizde fara speranța la produs, mai ales. Rumania e furnizorul no. 1 de mulgatoare de sloboz pentru UE si jeguri de arabeti basiti. Nu aveau ce face cu peste 60% din populație. Si continua sa sustina impuierea sclavetilor. In analitate cand se intra? Dar in esofagianitate?! 😄😆😅😃😂😋😝🤣🤪 Direct de la mulsu vacii la cucuietii din deal la mulsu pulii pe Las Ramblas ❤️❤️❤️
cincistele Reputație: -3877 Postat Februarie 13, 2021 Oras:Everest Oras:Everest Postat Februarie 13, 2021 Bă, din păcate, descrieți o realitate cruntă...asta cu bombardierii care nenorocesc zeci de mii de fete... mulțumiți-i lui Dumnezeu că nu sunteți în locul lor...puteam ca oricare dintre noi să fim în locul lor... și ăia care ar trebui să vegheze ca lucrurile astea să nu se întâmple...pur și simplu nu fac nimic sau își iau plata în bani și în natură
biliape Reputație: 5928 Postat Februarie 13, 2021 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Februarie 13, 2021 Acum 5 minute, cincistele a spus: Bă, din păcate, descrieți o realitate cruntă...asta cu bombardierii care nenorocesc zeci de mii de fete... mulțumiți-i lui Dumnezeu că nu sunteți în locul lor...puteam ca oricare dintre noi să fim în locul lor... și ăia care ar trebui să vegheze ca lucrurile astea să nu se întâmple...pur și simplu nu fac nimic sau își iau plata în bani și în natură In locul "bombardierilor"? 😆 Îi detestam intr-o vreme dar am realizat ca e intre ei, jegurile de ambele sexe. Pe pizde le nenorocesc parintii care le fata sarace. Pe EBa sau pe Andreea Cosma sau Turcan nue buseau aia... Da-le dracului si pe alea, ca si ele ne detesta pe noi. Nu le compătimi ca nu ai pe cine. Ce zeci de mii, cred ca sunt milioane si alea toarna plozi etc. Infectie.
cincistele Reputație: -3877 Postat Februarie 13, 2021 Oras:Everest Oras:Everest Postat Februarie 13, 2021 Acum 2 minute, biliape a spus: In locul "bombardierilor"? 😆 Îi detestam intr-o vreme dar am realizat ca e intre ei, jegurile de ambele sexe. Pe pizde le nenorocesc parintii care le fata sarace. Pe EBa sau pe Andreea Cosma sau Turcan nue buseau aia... Da-le dracului si pe alea, ca si ele ne detesta pe noi. Nu le compătimi ca nu ai pe cine. Ce zeci de mii, cred ca sunt milioane si alea toarna plozi etc. Infectie. Evident că nu în locul bombardierilor...ei sunt niște jeguri umane...e foarte probabil ca fetele să ne deteste...dar nu le poți condamna... dacă nu era "cererea" adicătelea noi...nici ele nu ar fi pătimit atâtea
Vizitator cocalar20 Reputație: 0 Postat Februarie 13, 2021 Postat Februarie 13, 2021 1 hour ago, cincistele said: Evident că nu în locul bombardierilor...ei sunt niște jeguri umane...e foarte probabil ca fetele să ne deteste...dar nu le poți condamna... dacă nu era "cererea" adicătelea noi...nici ele nu ar fi pătimit atâtea Da, era toate cu aia de la REBU sărace și fericite ❤️❤️❤️
cincistele Reputație: -3877 Postat Februarie 13, 2021 Oras:Everest Oras:Everest Postat Februarie 13, 2021 Chiar acum, cocalar20 a spus: Da, era toate cu aia de la REBU sărace și fericite ❤️❤️❤️ Ai tu o obsesie
biliape Reputație: 5928 Postat Februarie 13, 2021 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Februarie 13, 2021 Acum 1 minut, cocalar20 a spus: Da, era toate cu aia de la REBU sărace și fericite ❤️❤️❤️ Tot sarace sunt, le-au futut si gunoierii... Si cand le soptea alde aia din neamul Sandulache cu "intemeierea familiei" si cum vor avea grijă de ele, erau cele mai fericite... 1 oră în urmă, cincistele a spus: Evident că nu în locul bombardierilor...ei sunt niște jeguri umane...e foarte probabil ca fetele să ne deteste...dar nu le poți condamna... dacă nu era "cererea" adicătelea noi...nici ele nu ar fi pătimit atâtea Eu personal am scos cateva din situatii mai delicate 😋 in care se bagasera de curve tampite si ingamfate si nesimtite, otrepe ordinare fatate de ma-sa contra cost, caca-m-as in mastile lor, asa ca nu as spune ca am facut parte din mediul de cultura al acestei infectii, dimpotriva. Daca putea sa le sterilizez inainte era si mai bine.
cincistele Reputație: -3877 Postat Februarie 13, 2021 Oras:Everest Oras:Everest Postat Februarie 13, 2021 Acum 10 minute, biliape a spus: Tot sarace sunt, le-au futut si gunoierii... Si cand le soptea alde aia din neamul Sandulache cu "intemeierea familiei" si cum vor avea grijă de ele, erau cele mai fericite... Eu personal am scos cateva din situatii mai delicate 😋 in care se bagasera de curve tampite si ingamfate si nesimtite, otrepe ordinare fatate de ma-sa contra cost, caca-m-as in mastile lor, asa ca nu as spune ca am facut parte din mediul de cultura al acestei infectii, dimpotriva. Daca putea sa le sterilizez inainte era si mai bine. Pffff, ce aveți mă cu sărmanele fete ? Ce le reproșați, că le-au păcălit jegurile alea de oameni ? Că și au dorit și ele familie ? E ceva rău ? Că n-au o educație și sunt ușor de păcălit...au fost niște fetițe nevinovate într-o lume în care prăduitorii abia așteptau să profite de ele... ăia care trebuiau să aibă grijă unde sunt ? Ar trebui să înfunde pușcăria alături de bombardieri, să se lăchească și să se muiască între ei, la pîrnaie.
biliape Reputație: 5928 Postat Februarie 13, 2021 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Februarie 13, 2021 Nevinovate, cand si-au facut calculul sa fie intretinute de unii, care sa fie si fumosi dupa criteriile lor, si periculosi pentru fraieri... Iar ele sa ii manipuleze prin puterea pizdii!? Si apoi s-au bucurat sa exploateze, insele si umilească fraierii, ca ele au pizda, deh! Si nu se sfiesc sa faca copii ca sa profite si de pe urma lor. Destinati unor vieti la ffel de odioase doar ca sa zaca putoarea. Cand copiii aia sufera, ii urasc cs le fac lor probleme, le deranjeaza din tabieturi si puturosenie. Lasa ca le stiu pe otrepe! Numai minciuni dau din ele. Lozincile le ajuta sa manipuleze fraierii, si se mai frig si ele uneori. Niste nenorocite ticaloase din neamuri de ticalosi care si-au rupt colții in altii la fel de ticăloși dar cu relații. 0
picon Reputație: 1045 Postat Februarie 13, 2021 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 13, 2021 Acum 7 ore, cocalar20 a spus: Uite ca și aici te contrazic. Mai sunt și alta categorie cea pe care-i doare-n pula de francmasonul guvernator BNR care tine cursul de schimb artificial sa nu taie profitul la bancile mama distrugând exporturile românești și mărind deficitul comercial. Hai ca m-am cacat prea mult pe mine ca simplu cocalar cu teme de economie și finanțe, va doresc bafta 😂 Evident, te depășesc! Rămâi la gunoierii care îți femeile, care toate sunt curve proaste. 1 2
Vizitator cocalar20 Reputație: 0 Postat Februarie 13, 2021 Postat Februarie 13, 2021 1 hour ago, cincistele said: Pffff, ce aveți mă cu sărmanele fete ? Ce le reproșați, că le-au păcălit jegurile alea de oameni ? Că și au dorit și ele familie ? E ceva rău ? Bah tu chiar crezi ca astea vor familie? Pt ca așa zic ele? Pai când vrei in plm familie te uiți mah sa fie măcar inginer nu gunoier aau bombardier gândești cu creieru nu cu pizda.
Vizitator cocalar20 Reputație: 0 Postat Februarie 13, 2021 Postat Februarie 13, 2021 4 minutes ago, cocalar20 said: Bah tu chiar crezi ca astea vor familie? Pt ca așa zic ele? Pai când vrei in plm familie te uiți mah sa fie măcar inginer nu gunoier aau bombardier gândești cu creieru nu cu pizda. Motivul e simplu îți ies copiii retardați și ii trimiți la cerșit după aia sa aibe ce sa mănânce. Aoleu dacă aveam o bere pt fiecare pizda care “vrea relație serioasă și familie” dar ajunge cu toți ratații pulii prin boscheți muream de coma alcoolica de mult 😂😂😂😂
cincistele Reputație: -3877 Postat Februarie 13, 2021 Oras:Everest Oras:Everest Postat Februarie 13, 2021 Acum 19 minute, cocalar20 a spus: Bah tu chiar crezi ca astea vor familie? Pt ca așa zic ele? Pai când vrei in plm familie te uiți mah sa fie măcar inginer nu gunoier aau bombardier gândești cu creieru nu cu pizda. Hehehe, fix la asta se uită ele la vârsta aia când cântă hormonii în ele... nu mai zic că bombardierii au vrăjeală în ei, știu să le spună numai lucruri frumoase 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum