Sari la conținut

RECOMAND Sex Andra Whatsapp

Postări Recomandate

• Oras:Romania
Postat

https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/webcam/anunt/domnisoara-sexy-reala-pentru-domni-generosi-servicii-web-sugar-baby-show-erotic-skype-snap-whap/id44f9f13343730id5hhf022f5ih6gdf.html

Am fost socat sa vad ca e reala. Super corp, super atitudine, super show. Pentru cei mai timizi, pasionati de online. Am inteles ca ar face si intalniri, insa momentan nu pot eu.

• Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat
Acum 16 ore, ddan1983 a spus:

https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/webcam/anunt/domnisoara-sexy-reala-pentru-domni-generosi-servicii-web-sugar-baby-show-erotic-skype-snap-whap/id44f9f13343730id5hhf022f5ih6gdf.html

Am fost socat sa vad ca e reala. Super corp, super atitudine, super show. Pentru cei mai timizi, pasionati de online. Am inteles ca ar face si intalniri, insa momentan nu pot eu.

E cea din poze?

Ce tarife are,locatie sau outcall?

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
Postat
12 minutes ago, da da da said:

Al doilea topic azi in care o recomanda pe Andra Whatsapp, alt peste prost.

Sau acelasi cu alt cont :)

Postat
Acum 1 oră, da da da a spus:

Al doilea topic azi in care o recomanda pe Andra Whatsapp, alt peste prost.

Sunt un simplu client. O recomand ca m-a impresionat placut. Zic asta pt ca am luat tot Publiul la rand si de multe ori am fost dezamagit. Poate imi face reducere daca o recomand cu atata drag. Si daca nu, nu regret ca o recomand 🙂

Postat
1 minute ago, ddan1983 said:

Sunt un simplu client. O recomand ca m-a impresionat placut. Zic asta pt ca am luat tot Publiul la rand si de multe ori am fost dezamagit. Poate imi face reducere daca o recomand cu atata drag. Si daca nu, nu regret ca o recomand 🙂

Si numaru de telefon? 

Postat
Acum 2 minute, maa5fu1.v1 a spus:

Si numaru de telefon? 

Nu cred ca am acordul ei sa il dau

• Oras:outcall
  • Oras:outcall
Postat
Acum 1 oră, ddan1983 a spus:

Nu cred ca am acordul ei sa il dau

ea e o Lady care isi baga destele in pizda pt niste euroi...
iar tu un Gentleman care nu raspandeste nr ei la orisicare...
Ce iubire cu adevarat .... acvatica...

Postat
Acum 59 minute, owic a spus:

ea e o Lady care isi baga destele in pizda pt niste euroi...
iar tu un Gentleman care nu raspandeste nr ei la orisicare...
Ce iubire cu adevarat .... acvatica...

Da, asa mult ma iubeste ca nu imi raspunde :) voi chiar nu intelegeti ca sunt un simplu client multumit? Fac publicitate cui vreau eu! Poate o sa ii trimit ca i-am facut publicitate si primesc un cadou din partea ei. Eu pot sa sper. M a innebunit 

• Oras:București
  • Oras:București
Postat
8 minutes ago, ddan1983 said:

Da, asa mult ma iubeste ca nu imi raspunde :) voi chiar nu intelegeti ca sunt un simplu client multumit? Fac publicitate cui vreau eu! Poate o sa ii trimit ca i-am facut publicitate si primesc un cadou din partea ei. Eu pot sa sper. M a innebunit 

Limbile-n pizdă e bine să le dai doar la propriu și în intimitate. Bine, prin telefon e mai greu... Cu promovarea asta excesivă nu o ajuți; e suficient doar o recezie de genul "A făcut aia, aia, aia. M-a costat atât. Show de nota 10. Recomand".

Să zicem că e ca tine; ea e cea mai cea. Sun și bubuie telefonul fix când îmi răspunde (atât de bună e); ce să fac: pe lângă banii de show să am pregătiți și bani pentru un telefon nou? Vezi, ne-ai băgat și pe noi în ceață...

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...