extraterestru78 Reputație: 108853 Postat Martie 3, 2021 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Martie 3, 2021 Acum 3 minute, sarrah a spus: Cu tine m-am obișnuit să prinzi posturi străine, nimic nou 🙃 Pe unde mai conduci? Pot sa spun acelasi lucru si despre tine...si sunt in țara de doi ani de zile draga, asa ca sa iti reimprospatezi informatiile...deci nu te mai chinui cu comunitatea asta...
Vizitator nimfomanul6969 Reputație: 0 Postat Martie 3, 2021 Postat Martie 3, 2021 Acum 2 minute, sarrah a spus: Cele pe care le-ai postat ar trebui să îți ajungă la cât poți duce mental și fizic. Succes! Bravo fata, progresam. Mental chiar. Hai ca poti!👍
sarrah Reputație: 1934 Postat Martie 3, 2021 Oras:Brașov Oras:Brașov Autor Postat Martie 3, 2021 Acum 2 minute, extraterestru78 a spus: Pot sa spun acelasi lucru si despre tine...si sunt in țara de doi ani de zile draga, asa ca sa iti reimprospatezi informatiile...deci nu te mai chinui cu comunitatea asta... Ah, te-ai lăsat de extern, faci doar intern acum, bun, bravo! Ai avansat 😂 2 3
Vizitator vasileblej Reputație: 0 Postat Martie 3, 2021 Postat Martie 3, 2021 Acum 9 minute, sarrah a spus: Cu tine m-am obișnuit să prinzi posturi străine, nimic nou 🙃 Pe unde mai conduci? Zilele trecute căuta un paysafecard. Hai sarrah ca nu îți spun mai mult știi tu mai multe.
Membru Premium derwall Reputație: 652 Postat Martie 3, 2021 Oras:București Oras:București Membru Premium Postat Martie 3, 2021 Scor egal pana acum.... Parcă o si vad cu cizme si cravasa , așa, ca de incalzire....ca o femeie comisar. Asta îmi inspira. Poate ma insel...hmmm...oricum nu este genul meu si nici nu ma calific. Stau pe margine , ca este un topic incitant. Deh , alte generatii si mentalitati.🤭😉😄😛 4 1 4 2
sarrah Reputație: 1934 Postat Martie 3, 2021 Oras:Brașov Oras:Brașov Autor Postat Martie 3, 2021 Acum 3 minute, vasileblej a spus: Zilele trecute căuta un paysafecard. Hai sarrah ca nu îți spun mai mult știi tu mai multe. Mai mănâncă de pe jos din când în când și după vomită pe aici.. 💩 2 3
Vizitator lancelot Reputație: 0 Postat Martie 3, 2021 Postat Martie 3, 2021 Nu știu cum sunt alții, dar eu nu pot jigni o femeie chiar dacă mă înjură, nu pot. Cu toate că Sarah a greșit la început, nu și-a dat seama că ..colegii, doar o tachinau, varsta își spune cuvântul. Poate avem copii de vârstă ei... stim că sunt un pic dili 😂😂
sarrah Reputație: 1934 Postat Martie 3, 2021 Oras:Brașov Oras:Brașov Autor Postat Martie 3, 2021 Chiar acum, lancelot a spus: Nu știu cum sunt alții, dar eu nu pot jigni o femeie chiar dacă mă înjură, nu pot. Cu toate că Sarah a greșit la început, nu și-a dat seama că ..colegii, doar o tachinau, varsta își spune cuvântul. Poate avem copii de vârstă ei... stim că sunt un pic dili 😂😂 Adică ce vrei să spui că ar fi trebuit să iert toate măgăriile care au fost p-aici? Ați greșit persoana. 3 3
Vizitator lancelot Reputație: 0 Postat Martie 3, 2021 Postat Martie 3, 2021 Acum 1 minut, sarrah a spus: Adică ce vrei să spui că ar fi trebuit să iert toate măgăriile care au fost p-aici? Ați greșit persoana. Este topicul tău, faci ce vrei. Seară bună. 😘
sarrah Reputație: 1934 Postat Martie 3, 2021 Oras:Brașov Oras:Brașov Autor Postat Martie 3, 2021 Acum 1 minut, lancelot a spus: Este topicul tău, faci ce vrei. Seară bună. 😘 Nu chiar ce vreau, am citit regulamentului lui @pisicuts 😘 2 2
extraterestru78 Reputație: 108853 Postat Martie 3, 2021 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Martie 3, 2021 Acum 49 minute, sarrah a spus: Ah, te-ai lăsat de extern, faci doar intern acum, bun, bravo! Ai avansat 😂 Am avansat, acuma sunt pe basculantă🤣
Vizitator nimfomanul6969 Reputație: 0 Postat Martie 3, 2021 Postat Martie 3, 2021 Acum 24 minute, sarrah a spus: Nu chiar ce vreau, am citit regulamentului lui @pisicuts 😘 Daca regulamentul ala s-ar fi aplicat la sange privind limbajul in sine si nu nu neaparat agresivitatea verbala, ar fi fost consecinte. Poate te iubeste motanul! Eu doar am ras de cineva care a zis ”poop” si mi-am luat-o. Dar in lumea asta unii suntem mai egali decat altii😄
extraterestru78 Reputație: 108853 Postat Martie 3, 2021 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Martie 3, 2021 Acum 47 minute, sarrah a spus: Mai mănâncă de pe jos din când în când și după vomită pe aici.. 💩 😘💋🤗
Vizitator nimfomanul6969 Reputație: 0 Postat Martie 3, 2021 Postat Martie 3, 2021 Acum 59 minute, lancelot a spus: Nu știu cum sunt alții, dar eu nu pot jigni o femeie chiar dacă mă înjură, nu pot. Cu toate că Sarah a greșit la început, nu și-a dat seama că ..colegii, doar o tachinau, varsta își spune cuvântul. Poate avem copii de vârstă ei... stim că sunt un pic dili 😂😂 Si totusi unii pot. Eu nu am copii de varsta ei asa ca nu stiu daca sunt dilii. dar nu cred ca e vreo legatura cu varsta. Buna ziua i-ai dat, belea ti-ai capatat la faza asta.
Administrator pisicuts Reputație: 114415 Postat Martie 3, 2021 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Martie 3, 2021 nici o recenzie ma?? 1
Vizitator nimfomanul6969 Reputație: 0 Postat Martie 3, 2021 Postat Martie 3, 2021 Acum 16 minute, pisicuts a spus: nici o recenzie ma?? Pai azi dupa 15 Sarrah a stat mai mult cu noi pe aici la barfe decat sa se ocupe de musafiri. Apreciem ca totusi tine la noi!
extraterestru78 Reputație: 108853 Postat Martie 3, 2021 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Martie 3, 2021 Acum 8 minute, nimfomanul6969 a spus: Pai azi dupa 15 Sarrah a stat mai mult cu noi pe aici la barfe decat sa se ocupe de musafiri. Apreciem ca totusi tine la noi! Si noi tinem la ea 🤗
Vizitator nimfomanul6969 Reputație: 0 Postat Martie 3, 2021 Postat Martie 3, 2021 Acum 2 ore, derwall a spus: Scor egal pana acum.... Parcă o si vad cu cizme si cravasa , așa, ca de incalzire....ca o femeie comisar. Asta îmi inspira. Poate ma insel...hmmm...oricum nu este genul meu si nici nu ma calific. Stau pe margine , ca este un topic incitant. Deh , alte generatii si mentalitati.🤭😉😄😛 Eu cred ca, in ciuda aparentelor de printesa vikinga rece si razbunatoare, are ceva si din dulceata ciocolatei cu lapte de la vacuta Milka.
cincistele Reputație: -3877 Postat Martie 3, 2021 Oras:Everest Oras:Everest Postat Martie 3, 2021 Acum 1 oră, nimfomanul6969 a spus: Daca regulamentul ala s-ar fi aplicat la sange privind limbajul in sine si nu nu neaparat agresivitatea verbala, ar fi fost consecinte. Poate te iubeste motanul! Eu doar am ras de cineva care a zis ”poop” si mi-am luat-o. Dar in lumea asta unii suntem mai egali decat altii😄 Abuz în serviciu 🤣🤣🤣 Să vină dna-ul ! 🙈😜 1
extraterestru78 Reputație: 108853 Postat Martie 3, 2021 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Martie 3, 2021 1 oră în urmă, pisicuts a spus: nici o recenzie ma?? Hai mai @pisicuts, nu ne mai oftica si tu... eu i-as face recenzie, dar vezi ca nu vrea treaca la sentimente mai bune fata de mine.. eu chiar nu-i mai port pica, ea tot jigneste.. dar o sa ii treaca ei si poate poate o sa reusesc intr-un final sa o vizitez....a spus ca am sanse SPRE zero, deci o mica sansa tot am😈
mirindaporto Reputație: 141 Postat Martie 4, 2021 Oras:- Oras:- Postat Martie 4, 2021 A uitat Laury sa dea dislike la pozele cu sarrah sau se face ca nu le-a vazut ?🤔 1 1 3
sarrah Reputație: 1934 Postat Martie 4, 2021 Oras:Brașov Oras:Brașov Autor Postat Martie 4, 2021 Acum 6 ore, mirindaporto a spus: A uitat Laury sa dea dislike la pozele cu sarrah sau se face ca nu le-a vazut ?🤔 De acum nu mai are ce vedea 😂 a fost ediție limitată 2 1 3
mirindaporto Reputație: 141 Postat Martie 4, 2021 Oras:- Oras:- Postat Martie 4, 2021 Haters will say it never happened. 1 3
sarrah Reputație: 1934 Postat Martie 4, 2021 Oras:Brașov Oras:Brașov Autor Postat Martie 4, 2021 Acum 23 minute, mirindaporto a spus: Haters will say it never happened. Haters gonna hate anyway 😂 2 1 3
sarrah Reputație: 1934 Postat Martie 4, 2021 Oras:Brașov Oras:Brașov Autor Postat Martie 4, 2021 Acum 4 ore, mirindaporto a spus: Haters will say it never happened. Nu scapi nici tu...😂😂😂 2 1 3
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum