Sari la conținut

⛔ Pentru cateva zile in orasul tau ⛔Zeya - 0790839469

Postări Recomandate

• Oras:București
Postat
1 oră în urmă, Zeyaaa a spus:

Băieți o întrebare este locație buna pe bulevardul Burebista ?

Este ok zona , sunt multe fete pe acolo dar cu siguranță este loc și pentru tine 😉

Postat
1 oră în urmă, Zeyaaa a spus:

Perfect va mulțumesc frumos  de ajutor 😘😘😘

Da o locatie perfecta @Zeyaaa😘😛

• Oras:Bucu
Postat
Acum 4 ore, Zeyaaa a spus:

Băieți o întrebare este locație buna pe bulevardul Burebista ?

Este mai ok pe Luterana ca zona.

Reputație: 2441
  • Telefon: +39 348 190 2361
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Buna băieți am început  programul  o sa fiu disponibilă pana la 23.00 🤩🤩🤩

Str Luterana Nr 1

• Telefon: 0722000000
  • Oras:Satu Mare
Postat

Vizitat duduia!

Poze nu sunt ale ei 

Servicii slab calitative 

Gen de prestație fast fuck, nu are rost sa scriu mai multe. Nu recomand timp irosit de pomana. 

• Like 1
  • Confuz 1
  • Minus 1
  • Oras:Maldive
  • Oras:Maldive
Postat
Acum 1 minut, maxthe21 a spus:

Vizitat duduia!

Poze nu sunt ale ei 

Servicii slab calitative 

Gen de prestație fast fuck, nu are rost sa scriu mai multe. Nu recomand timp irosit de pomana. 

Nu prea esti credibil...."Poze nu sunt ale ei"    ????????????

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Băieți de mâine nu o sa mai fiu in Bucuresti! Nu știu când revin !

Postat

Ok, dacă nu ma credeți puneți-o sa faca poze cu tatuajul din partea dreapta după spate și atunci o sa vedeți diferența.

• Haha 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 8 ore, maxthe21 a spus:

Ok, dacă nu ma credeți puneți-o sa faca poze cu tatuajul din partea dreapta după spate și atunci o sa vedeți diferența.

Care ar fi diferența in viziunea ta ? 

• Membru Premium
Reputație: 17233
  • Oras:Bucale
Postat

😎😎🍟🍿🍟🍿🍺

• Haha 1
  • Membru Premium
  • Oras:under the earth
Postat

Hai ca va lamuresc eu care este diferența dintre poze si realitate.

Daca sunt pozele ei(toate sigur nu sunt) diferența e ca in poze pare mult mai volubila si toate filtrele pe care le folosește o face sa para ca ar avea mai multă cărnița pe ea in mod special pe fund ceea ce nu e cazul in realitate.

Daca îți plac fetele skinny dar foarte skinny atunci din punct de vedere fizic fata e ce cauți. Dacă nu, mergi la alta. 

• Like 1
  • Mersi 1
  • Trist 1
Postat
1 oră în urmă, Subteranaa a spus:

Daca sunt pozele ei(toate sigur nu sunt) diferența e ca in poze pare mult mai volubila si toate filtrele pe care le folosește o face sa para ca ar avea mai multă cărnița pe ea in mod special pe fund ceea ce nu e cazul in realitate.

Daca îți plac fetele skinny dar foarte skinny atunci din punct de vedere fizic fata e ce cauți. Dacă nu, mergi la alta. 

Primele poze in care isi arata fata sunt ale ei?

• Membru Premium
Postat
Acum 11 minute, javathehut a spus:

Primele poze in care isi arata fata sunt ale ei?

Dacă te referi la cele de pe prima pagina îți pot spune ca dacă ar fi sa fie ale ei le-a modificat atat de tare in cât nu mai seamana cu realitatea, si pare mult mai tanara in ele oricum. Dar eu zic ca nu sunt ale ei.

Postat
1 oră în urmă, Subteranaa a spus:

Dacă te referi la cele de pe prima pagina îți pot spune ca dacă ar fi sa fie ale ei le-a modificat atat de tare in cât nu mai seamana cu realitatea, si pare mult mai tanara in ele oricum. Dar eu zic ca nu sunt ale ei.

Multumesc frumos!

Chiar imi era neclar.

• Like 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 20 ore, Subteranaa a spus:

Da ce Draga sunt vreo bătrâna și eu nu știu de nu par așa tânăra cum afirmi pana acum nu ați comentat nici unul 😄

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 20 ore, Subteranaa a spus:

Dacă par bătrâna și vai doamne nu sunt ,, urs ‘ cum ați vrea când ajungeți la locație și nu va place de ce mai Rămâneți ca nu va înțeleg sau sunteți așa plictisiți in viața de zi cu zi și nu aveți altceva de făcut decât sa comentați dacă nu va place nu stați e simplu 

• Membru Premium
Reputație: 17233
Postat
20 minutes ago, Zeyaaa said:

Dacă par bătrâna și vai doamne nu sunt ,, urs ‘ cum ați vrea când ajungeți la locație și nu va place de ce mai Rămâneți ca nu va înțeleg sau sunteți așa plictisiți in viața de zi cu zi și nu aveți altceva de făcut decât sa comentați dacă nu va place nu stați e simplu 

Draga mea!! pune cateva poze si demo ca vb aiurea colegii👍

Asa le inchizi gura tuturor celor care au nelamuriri!!🤗😘

• Like 1
  • Membru Premium
Postat
Acum 2 ore, Zeyaaa a spus:

Zeya te superi degeaba, eu nu am spus ca esti o fata urata sau sa nu te viziteze lumea dar nici tu nu poti sa-mi spui ca primele poze postate sunt ale tale sau ca semeni cu ele.

Ce vârsta ai tu? Persoana din primele poze pare ca are un 23 iar mie când am fost la tine mi-ai parut la față de 27-29

Cel mai bine pune poze cu tine recente fara filtre si așa lamuresti pe toti, ca poate am gresit eu si ma Înșeală memoria.

• Oras:Bucuresti
Postat

Nu este urâtă, dar nici prospătură nu este ! Și, da este cam slabă se cam vede la picioare, dar per total pare ok.

Postat

Va pot confirma ca Zeya e tipa din ultimele poze postate recent pe 11 Aprilie(putin mai slaba probabil dar la fel de papusica, pentru amatorii de genul skinny), dpmdv a fost ok vizita la ea 😛, v-am lasat recenzie in thread pentru referinta.

Chiar am vrut sa o vizitez zilele trecute dar nesansa a facut sa fie ocupata toata ziua din ce mi-a comunicat... daca va atrage genul ei de tipa, nu e de neglijat!😉

Postat
La 02.05.2023 la 14:00, Subteranaa a spus:

Da ai dreptate e micuta si slabuta dar e frumusica bine acum depinde de gusturi daca iti place in carne e clar ca nu e ce trebuie. Ceea ce nu mi a placut mie a fost comportamentul. Am lasat si o recenzie la momentul respectiv. In fine poate nu am fost pe placul ei

• Like 1

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 15 ore, playerxoxo a spus:

buna zeya, cand mai ajungi in buc?

Buna maine 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...