Emma112 Reputație: 3034 Postat Decembrie 8, 2021 Telefon: 0759536142 Oras:Timisoara Disponibila Telefon: 0759536142 Oras:Timisoara Disponibila Autor Postat Decembrie 8, 2021 Acum 2 ore, statistics a spus: felicitari pentru prezentare si atitudine: complet, corect si cu bun simt Iti multumesc mult @statistics 😘🤗
Emma112 Reputație: 3034 Postat Decembrie 9, 2021 Telefon: 0759536142 Oras:Timisoara Disponibila Telefon: 0759536142 Oras:Timisoara Disponibila Autor Postat Decembrie 9, 2021 💖 Buna dimineata iubitii mei 💖 ❤️ Va astept cu drag sa ne luam ramas bun ❤️ 1 1 2
chiareu21 Reputație: 351 Postat Decembrie 9, 2021 Oras:pe aici Oras:pe aici Postat Decembrie 9, 2021 incotro mergi Emma ?
Emma112 Reputație: 3034 Postat Decembrie 9, 2021 Telefon: 0759536142 Oras:Timisoara Disponibila Telefon: 0759536142 Oras:Timisoara Disponibila Autor Postat Decembrie 9, 2021 Acum 13 minute, chiareu21 a spus: incotro mergi Emma ? Alba Iulia 😘 1
chiareu21 Reputație: 351 Postat Decembrie 9, 2021 Oras:pe aici Oras:pe aici Postat Decembrie 9, 2021 4 minutes ago, Emma112 said: Alba Iulia 😘 multumesc frumos
Vizitator misterx Reputație: 0 Postat Decembrie 9, 2021 Postat Decembrie 9, 2021 Numai ce m-am despărțit de Emma. I-am scris de aseară, a răspuns și am stabilit că ne auzim astăzi. Scris pe wattsup, programat și purces spre locație. Locație ok, mai are o colegă slim. Am socializat puțin, am primit prosop și trecut la acțiune în cameră. ON la aperitiv, unde m-am bucurat de privirile perverse cu ochișorii ăia mari și căprui. După ce a montat căciulița a trecut la LOT iar eu m-am jucat cu sânii ăia superbi și ascuțiți. Apoi am continuat pe la spate, privelistea de vis, apoi misionar și ce mi-am mai amintit. Am finalizat pe sâni după care un refresh rapid si am mai tentat un număr dar nu am reușit în ciuda eforturilor depuse. Mia colpa! Anal nu am încercat. Next time! Per total o experiență foarte plăcută. O păpușă de fată cu un corp superb și atitudine pro client. Ușor pisicoasă, știe să se facă plăcută și știe să te facă fericit. Nu sărută decât finuț pe buze. Mulțumesc, Emma, you make my day!
Emma112 Reputație: 3034 Postat Decembrie 9, 2021 Telefon: 0759536142 Oras:Timisoara Disponibila Telefon: 0759536142 Oras:Timisoara Disponibila Autor Postat Decembrie 9, 2021 Acum 3 ore, misterx a spus: Numai ce m-am despărțit de Emma. I-am scris de aseară, a răspuns și am stabilit că ne auzim astăzi. Scris pe wattsup, programat și purces spre locație. Locație ok, mai are o colegă slim. Am socializat puțin, am primit prosop și trecut la acțiune în cameră. ON la aperitiv, unde m-am bucurat de privirile perverse cu ochișorii ăia mari și căprui. După ce a montat căciulița a trecut la LOT iar eu m-am jucat cu sânii ăia superbi și ascuțiți. Apoi am continuat pe la spate, privelistea de vis, apoi misionar și ce mi-am mai amintit. Am finalizat pe sâni după care un refresh rapid si am mai tentat un număr dar nu am reușit în ciuda eforturilor depuse. Mia colpa! Anal nu am încercat. Next time! Per total o experiență foarte plăcută. O păpușă de fată cu un corp superb și atitudine pro client. Ușor pisicoasă, știe să se facă plăcută și știe să te facă fericit. Nu sărută decât finuț pe buze. Mulțumesc, Emma, you make my day! ❤️❤️ iti multumesc mult pentru vizita si pentru cuvintele frumoase ❤️❤️ 💙💙 Te mai astept cu mare drag 💙💙 😘😘 pupici 😘😘
Emma112 Reputație: 3034 Postat Decembrie 9, 2021 Telefon: 0759536142 Oras:Timisoara Disponibila Telefon: 0759536142 Oras:Timisoara Disponibila Autor Postat Decembrie 9, 2021 💙🔞 dragilor tin sa va anunt ca mai raman si maine in orasul vostru minunat 🔞💙 😘😘 Pupiciiii 😘😘 3
Victor87 Reputație: 267 Postat Decembrie 9, 2021 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat Decembrie 9, 2021 Salutare, aveam m-ai demult în cap să încerc o partida în 3 și ieri mi-am făcut programare la Emma și Mira pt seara asta. Sun la interfon urc și îmi deschide ușa Emma și Mira care aveau cornițe de ren pe cap ,lenjerie roșie și urcate pe niște tocuri amândouă super sexi. Socializat puțin, mers la duș apoi în dormitor, încep fetele cu săruturi pe corp la mine ,săruturi între ele ,încep fetele un ON alternând când una când cealaltă când amândouă odată ,urmând cu oral din partea mea la Mira în timp ce Emma o saruta și mangaia ,oral de la mine și pt Emma ca nu puteam sa rămân dator în timp ce Mira o saruta . După oralu meu fetele mi-au m-ai făcut și ele ON eu din picioare ele în pat o senzație foarte tare când le priveam pe amândouă cum o sug în același timp. Montat prezervativu și la NP prima a fost Emma poziția caprita eu în picioare la marginea patului Mira sarutan-do când pe Emma când pe mine urmat de AP tot cu Emma . Schimbat prezervativu urmat Mira la NP fata întinsă pe pat cu fața în jos eu pe la spate îmi place poziția asta . În timp ce făceam NP cu Mira, Emma avea mâna la pasarica Mirei ,producand un efect de excitare în plus pt aceasta dar și pt mine când o vedeam pe Mira cum geme și în final am capitulat. Odihnit puțin făcut duș, servit cu un pahar de apă și dus am fost. Mulțumesc fetelor pt experienta minunată, dacă veți reveni tot împreună sigur facem o repetiție. 1 3
Emma112 Reputație: 3034 Postat Decembrie 9, 2021 Telefon: 0759536142 Oras:Timisoara Disponibila Telefon: 0759536142 Oras:Timisoara Disponibila Autor Postat Decembrie 9, 2021 Acum 31 minute, Victor87 a spus: Salutare, aveam m-ai demult în cap să încerc o partida în 3 și ieri mi-am făcut programare la Emma și Mira pt seara asta. Sun la interfon urc și îmi deschide ușa Emma și Mira care aveau cornițe de ren pe cap ,lenjerie roșie și urcate pe niște tocuri amândouă super sexi. Socializat puțin, mers la duș apoi în dormitor, încep fetele cu săruturi pe corp la mine ,săruturi între ele ,încep fetele un ON alternând când una când cealaltă când amândouă odată ,urmând cu oral din partea mea la Mira în timp ce Emma o saruta și mangaia ,oral de la mine și pt Emma ca nu puteam sa rămân dator în timp ce Mira o saruta . După oralu meu fetele mi-au m-ai făcut și ele ON eu din picioare ele în pat o senzație foarte tare când le priveam pe amândouă cum o sug în același timp. Montat prezervativu și la NP prima a fost Emma poziția caprita eu în picioare la marginea patului Mira sarutan-do când pe Emma când pe mine urmat de AP tot cu Emma . Schimbat prezervativu urmat Mira la NP fata întinsă pe pat cu fața în jos eu pe la spate îmi place poziția asta . În timp ce făceam NP cu Mira, Emma avea mâna la pasarica Mirei ,producand un efect de excitare în plus pt aceasta dar și pt mine când o vedeam pe Mira cum geme și în final am capitulat. Odihnit puțin făcut duș, servit cu un pahar de apă și dus am fost. Mulțumesc fetelor pt experienta minunată, dacă veți reveni tot împreună sigur facem o repetiție. @Victor87 si noi iti multumim mult pentru tot 😘😘😘 Chiar ne bucuram ca ti-a placut 🤍🤍 Pupici si te mai asteptam cu mare drag 🤗🤗 1
add Reputație: 451 Postat Decembrie 10, 2021 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Decembrie 10, 2021 Acum 16 ore, misterx a spus: ...dar nu am reușit în ciuda eforturilor depuse. Mia colpa! Expresia este "mea culpa" (https://en.wikipedia.org/wiki/Mea_culpa) Daca o vroiai pe Italiana atunci era "colpa mia". Spre deosebire de Engleza, Italiana are ordinea verbelor/substantivelor/adjectivelor exact ca in Romana. 1
Vizitator misterx Reputație: 0 Postat Decembrie 10, 2021 Postat Decembrie 10, 2021 1 oră în urmă, add a spus: Expresia este "mea culpa" (https://en.wikipedia.org/wiki/Mea_culpa) Daca o vroiai pe Italiana atunci era "colpa mia". Spre deosebire de Engleza, Italiana are ordinea verbelor/substantivelor/adjectivelor exact ca in Romana. Merci de observație! 🙃
Emma112 Reputație: 3034 Postat Decembrie 10, 2021 Telefon: 0759536142 Oras:Timisoara Disponibila Telefon: 0759536142 Oras:Timisoara Disponibila Autor Postat Decembrie 10, 2021 🔞❤️ ULTIMA ZI IN TIMISOARA ❤️🔞 💋💋 Va astept cu drag sa ne luam La Revedere 💋💋 1 4
hblcd Reputație: 33 Postat Decembrie 10, 2021 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Decembrie 10, 2021 Acum 7 ore, add a spus: Expresia este "mea culpa" (https://en.wikipedia.org/wiki/Mea_culpa) Daca o vroiai pe Italiana atunci era "colpa mia". Spre deosebire de Engleza, Italiana are ordinea verbelor/substantivelor/adjectivelor exact ca in Romana. Voiai, nu "vroiai".
Emma112 Reputație: 3034 Postat Decembrie 10, 2021 Telefon: 0759536142 Oras:Timisoara Disponibila Telefon: 0759536142 Oras:Timisoara Disponibila Autor Postat Decembrie 10, 2021 💖 Dispo pana la 22:00 💖 5
cristiano07 Reputație: 67 Postat Decembrie 10, 2021 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Decembrie 10, 2021 Acum 21 ore, Victor87 a spus: Salutare, aveam m-ai demult în cap să încerc o partida în 3 și ieri mi-am făcut programare la Emma și Mira pt seara asta. Sun la interfon urc și îmi deschide ușa Emma și Mira care aveau cornițe de ren pe cap ,lenjerie roșie și urcate pe niște tocuri amândouă super sexi. Socializat puțin, mers la duș apoi în dormitor, încep fetele cu săruturi pe corp la mine ,săruturi între ele ,încep fetele un ON alternând când una când cealaltă când amândouă odată ,urmând cu oral din partea mea la Mira în timp ce Emma o saruta și mangaia ,oral de la mine și pt Emma ca nu puteam sa rămân dator în timp ce Mira o saruta . După oralu meu fetele mi-au m-ai făcut și ele ON eu din picioare ele în pat o senzație foarte tare când le priveam pe amândouă cum o sug în același timp. Montat prezervativu și la NP prima a fost Emma poziția caprita eu în picioare la marginea patului Mira sarutan-do când pe Emma când pe mine urmat de AP tot cu Emma . Schimbat prezervativu urmat Mira la NP fata întinsă pe pat cu fața în jos eu pe la spate îmi place poziția asta . În timp ce făceam NP cu Mira, Emma avea mâna la pasarica Mirei ,producand un efect de excitare în plus pt aceasta dar și pt mine când o vedeam pe Mira cum geme și în final am capitulat. Odihnit puțin făcut duș, servit cu un pahar de apă și dus am fost. Mulțumesc fetelor pt experienta minunată, dacă veți reveni tot împreună sigur facem o repetiție. Cât ai plătit pentru acest duo? Și ca timp cât ai stat dacă ești amabil sa răspunzi? Mulțumesc Mă întereseaza și pe mine sa le iau împreună pe aceste 2 zeițe
add Reputație: 451 Postat Decembrie 10, 2021 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Decembrie 10, 2021 Acum 4 ore, hblcd a spus: Voiai, nu "vroiai". https://dexonline.ro/definitie/VROÍ/paradigma iti recomand in special sectiunea: i.postimg.cc/HszyQf7S/conjugare-vroi.png
Victor87 Reputație: 267 Postat Decembrie 10, 2021 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat Decembrie 10, 2021 Acum 48 minute, cristiano07 a spus: Cât ai plătit pentru acest duo? Și ca timp cât ai stat dacă ești amabil sa răspunzi? Mulțumesc Mă întereseaza și pe mine sa le iau împreună pe aceste 2 zeițe Salutare. Am stat 1h și am plătit 700 lei fetelor. Eu am fost de câteva ori bine la Emma și la Mira o dată separat dar la duo pt mine a fost super tare , pare ca le place să se excite ,sărute mângâie una pe alta fără să uite de mine. 1
Membru Premium danp123 Reputație: 2897 Postat Decembrie 10, 2021 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Membru Premium Postat Decembrie 10, 2021 4 hours ago, Emma112 said: 💖 Dispo pana la 22:00 💖 My heart just skipped a beat... Uitasem ce cur futabil ai! Va trebui sa corectez situatia si sa-i bag o "sonda", ca sa-l cercetez in persoana... de foarte aproape! 😍 1
jeankare Reputație: -5 Postat Decembrie 10, 2021 Oras:Romania Oras:Romania Postat Decembrie 10, 2021 La 09.12.2021 la 9:09, Emma112 a spus: 💖 Buna dimineata iubitii mei 💖 ❤️ Va astept cu drag sa ne luam ramas bun ❤️ WOW trup perfect😘
Emma112 Reputație: 3034 Postat Decembrie 10, 2021 Telefon: 0759536142 Oras:Timisoara Disponibila Telefon: 0759536142 Oras:Timisoara Disponibila Autor Postat Decembrie 10, 2021 💖🔞 Dragii mei , vizita mea in orasul vostru minunat a luat sfarsit 🔞💖 ❤️🔥 Sa ne revedem cu bine ❤️🔥 ❤️🥰 Va multumesc mult pentru vizite si pentru clipele petrecute impreuna 🥰❤️ 💋💋 Pupici 💋💋 ❌❌❌⛔️ INDISPONIBILA ⛔️❌❌❌
Vizitator misterx Reputație: 0 Postat Decembrie 10, 2021 Postat Decembrie 10, 2021 Acum 9 ore, hblcd a spus: Voiai, nu "vroiai". Touche! :))) Nici Pruteanu nu mai e ce-a fost :))
Vizitator misterx Reputație: 0 Postat Decembrie 10, 2021 Postat Decembrie 10, 2021 Acum 2 ore, jeankare a spus: WOW trup perfect😘 Așa este! Are un corp minunat ,zici că e o Zeiță. Cu frumusețea și tinerețea-i debordantă te cucerește rapid. Si sânii sunt spectacol. Mai are câte ceva de învățat la atitudine dar e pe drumul cel bun.
Vizitator misterx Reputație: 0 Postat Decembrie 13, 2021 Postat Decembrie 13, 2021 Revin cu notele pentru Emma, acum am termen de comparație după ce am fost la Rebeca și Larisa69. GFE 9 ( aș fi dat 10 dar nu sărută decât ușor pe buze); OP - 10 : este mai soft dar te privește în timpul felație cu ochii ei frumoşi și asta produce o senzație extrem de plăcută. NP - 10 : în oricare poziție ai pune-o se conformează și ai parte de senzații de vis. Atât pentru priveliște cât și pentru cum o simți. Este suficient se strâmtă și are o păsărică foarte faină, cu labii generoase. AP - nu am încercat dar sunt convins că e bestial. Eu nu stiu de ce nu este la TOP fata asta, probabil pentru că nu este permanent pe Timisoara. @Emma, aștept să te întorci! 😗
Emma112 Reputație: 3034 Postat Decembrie 13, 2021 Telefon: 0759536142 Oras:Timisoara Disponibila Telefon: 0759536142 Oras:Timisoara Disponibila Autor Postat Decembrie 13, 2021 Acum 2 ore, misterx a spus: Revin cu notele pentru Emma, acum am termen de comparație după ce am fost la Rebeca și Larisa69. GFE 9 ( aș fi dat 10 dar nu sărută decât ușor pe buze); OP - 10 : este mai soft dar te privește în timpul felație cu ochii ei frumoşi și asta produce o senzație extrem de plăcută. NP - 10 : în oricare poziție ai pune-o se conformează și ai parte de senzații de vis. Atât pentru priveliște cât și pentru cum o simți. Este suficient se strâmtă și are o păsărică foarte faină, cu labii generoase. AP - nu am încercat dar sunt convins că e bestial. Eu nu stiu de ce nu este la TOP fata asta, probabil pentru că nu este permanent pe Timisoara. @Emma, aștept să te întorci! 😗 ❤️🔥 iti multumesc mult pentru note ❤️🔥 PS: de maine revin in Timisora pentru o saptamana 😘
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum