Membru Premium danp123 Reputație: 2821 Postat Decembrie 22, 2021 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Membru Premium Partajează Postat Decembrie 22, 2021 12 minutes ago, Sony69 said: Sa sti ca si eu mam simtit foarte bine cu Eve chiar e dementuala.👍Deci sa ateleg ca Eve si Giulia sant an topul tau la anal Da, sunt in topul personal! Mai am doua recomandari (de obicei nu scriu de alte fete pe aici... sper sa ma scuze Eve), dar cred ca nu ai mesagerie privata: Anda (de la top) si Carla, care ne viziteaza aproape lunar. 1 Link spre comentariu
Sony69 Reputație: 122 Postat Decembrie 22, 2021 Oras:Timisoar Oras:Timisoar Partajează Postat Decembrie 22, 2021 Acum 2 minute, danp123 a spus: Da, sunt in topul personal! Mai am doua recomandari (de obicei nu scriu de alte fete pe aici... sper sa ma scuze Eve), dar cred ca nu ai mesagerie privata: Anda (de la top) si Carla, care ne viziteaza aproape lunar. Multumesc, as fi curios de Carla ai vreo recenzie despre ea sau unde gasesc detalii? 1 Link spre comentariu
Membru Premium danp123 Reputație: 2821 Postat Decembrie 22, 2021 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Membru Premium Partajează Postat Decembrie 22, 2021 1 minute ago, Sony69 said: Multumesc, as fi curios de Carla ai vreo recenzie despre ea sau unde gasesc detalii? Probabil, n-ai fost atent, dar daca dai click pe numele ei, te duce la pagina cu recenzii... 1 Link spre comentariu
Sony69 Reputație: 122 Postat Decembrie 22, 2021 Oras:Timisoar Oras:Timisoar Partajează Postat Decembrie 22, 2021 Acum 5 minute, danp123 a spus: Probabil, n-ai fost atent, dar daca dai click pe numele ei, te duce la pagina cu recenzii... Multumesc din ce ai relatat reiese ca e nr 1 la anal an topul tau cu siguranta cand va veni la noi an oras o voi vizita deoarece din ce mia recomandat Leon si acum si tu a fost ce trebuie deci voi chiar stiti👍👍👍.apropo cum ami fac mesagerie privata te rog? 1 Link spre comentariu
Membru Premium 22leon Reputație: 33751 Postat Decembrie 22, 2021 Oras:Banat Oras:Banat Membru Premium Partajează Postat Decembrie 22, 2021 Acum 42 minute, Sony69 a spus: .....apropo cum ami fac mesagerie privata te rog? Dupa ce ai 200 de postari sau iti cumperi cont plătit (premium/ 50 lei /luna). 1 1 Link spre comentariu
Vizitator noutm Reputație: 0 Postat Decembrie 23, 2021 Partajează Postat Decembrie 23, 2021 13 hours ago, danp123 said: Tot scriind pe forum, incepe un dracusor sa ma scarpine la cur, pardon la coaie si altul sa-mi sopteasca la ureche: "de cand n-ai fost la Eve?! vezi ca-i activa pe forum? n-o suni?" Am scuturat din umeri... si cred ca a cazut...dar imediat s-a mutat la urechea cealalta! Mesajul...acelasi. "Bine, bine, BINE! O sun, esti multumit?!" zic eu, ca deja ma tenta si pe mine ideea! De fapt, nu sun ci scriu sa aflu cand e disponibila... asa ca la ora stabilita ma sui in masina si valea! Salutare, Recunoaste ca iti era teama de interdictii 🤣🤣🤣 Sper ca te-ai convins ca nu exista interdictii 🤣🤣🤣 Bafta! Link spre comentariu
Membru Premium danp123 Reputație: 2821 Postat Decembrie 23, 2021 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Membru Premium Partajează Postat Decembrie 23, 2021 5 minutes ago, noutm said: Salutare, Recunoaste ca iti era teama de interdictii 🤣🤣🤣 Sper ca te-ai convins ca nu exista interdictii 🤣🤣🤣 Bafta! Scuze, dar n-am idee la ce interdictii te referi! Link spre comentariu
Vizitator noutm Reputație: 0 Postat Decembrie 23, 2021 Partajează Postat Decembrie 23, 2021 Just now, danp123 said: Scuze, dar n-am idee la ce interdictii te referi! O sa iti amintesti daca te duci putin in spate Link spre comentariu
Vizitator noutm Reputație: 0 Postat Decembrie 24, 2021 Partajează Postat Decembrie 24, 2021 Salutare ALL si buna dimineata, Vreau sa va urez tuturor SARBATORI FERICITE! Cu bune cu rele, important este sa fim mai buni in fiecare zi "DE CRACIUN FI MAI BUN" cum zic si cei de la Tuborg. Sa auzim de bine! PUP EVE! Link spre comentariu
Vizitator Glock17een Reputație: 0 Postat Decembrie 24, 2021 Partajează Postat Decembrie 24, 2021 1 oră în urmă, noutm a spus: Salutare ALL si buna dimineata, Vreau sa va urez tuturor SARBATORI FERICITE! Cu bune cu rele, important este sa fim mai buni in fiecare zi "DE CRACIUN FI MAI BUN" cum zic si cei de la Tuborg. Sa auzim de bine! PUP EVE! Sărbători frumoase Evelinei si fanilor ei. Să ne auzim cu bine next year. 🌟🌟🌟 Link spre comentariu
Vizitator CristianPoli Reputație: 0 Postat Decembrie 24, 2021 Partajează Postat Decembrie 24, 2021 Eve îți doresc un Crăciun plin cu bucurii,sănătate si numai bine,Merry Christmas 😘😘😘😘😘 Link spre comentariu
Impartial Reputație: 1548 Postat Decembrie 28, 2021 Oras:Univers Oras:Univers Partajează Postat Decembrie 28, 2021 Eu inteleg că tăcerea e de aur uneori dar nici chiar asa. Up!😂 1 Link spre comentariu
Vizitator CristianPoli Reputație: 0 Postat Decembrie 28, 2021 Partajează Postat Decembrie 28, 2021 Acum 29 minute, Impartial a spus: Eu inteleg că tăcerea e de aur uneori dar nici chiar asa. Up!😂 O fi suparat_o cineva Rău pe Eve aoleu sau poate s_o fi îndrăgostit ,auci😁😁😁😁😁 Link spre comentariu
Vizitator noutm Reputație: 0 Postat Decembrie 28, 2021 Partajează Postat Decembrie 28, 2021 1 hour ago, Impartial said: Eu inteleg că tăcerea e de aur uneori dar nici chiar asa. Up!😂 Intelegi cat poti, ce poti si cum poti. Din cate înțeleg eu, ai doar o dorinta de a te colora gratis 🤣🤣🤣 Ups, nu trebuia sa zic asta🤣🤣🤣 Link spre comentariu
Impartial Reputație: 1548 Postat Decembrie 28, 2021 Oras:Univers Oras:Univers Partajează Postat Decembrie 28, 2021 Acum 43 minute, noutm a spus: Intelegi cat poti, ce poti si cum poti. Din cate înțeleg eu, ai doar o dorinta de a te colora gratis 🤣🤣🤣 Ups, nu trebuia sa zic asta🤣🤣🤣 Dacă înțelegi cat poti, de ce te-aș contrazice?😂 Link spre comentariu
Vizitator noutm Reputație: 0 Postat Decembrie 28, 2021 Partajează Postat Decembrie 28, 2021 7 minutes ago, Impartial said: Dacă înțelegi cat poti, de ce te-aș contrazice?😂 Nu ai cum sa ma contrazici, desi iti dorești din tot sufletul 🤣🤣🤣, mai ales cand scopul este clar (fetelor, aveti grija ce material postati ulterior 🤣🤣🤣) Uite cum facem, iti las cate un coment pe unde te vad cu mai multe posibilități de raspuns si tot faci revenire pana ajungi la numarul de 200, cand ajungi strigi BINGO 🤣🤣🤣 Link spre comentariu
Impartial Reputație: 1548 Postat Decembrie 28, 2021 Oras:Univers Oras:Univers Partajează Postat Decembrie 28, 2021 Acum 18 minute, noutm a spus: Nu ai cum sa ma contrazici, desi iti dorești din tot sufletul 🤣🤣🤣, mai ales cand scopul este clar (fetelor, aveti grija ce material postati ulterior 🤣🤣🤣) Uite cum facem, iti las cate un coment pe unde te vad cu mai multe posibilități de raspuns si tot faci revenire pana ajungi la numarul de 200, cand ajungi strigi BINGO 🤣🤣🤣 Nu-mi doresc deloc sa te contrazic, fiindcă greșești scopul.😂 Baftă!😁 Link spre comentariu
Vizitator noutm Reputație: 0 Postat Decembrie 28, 2021 Partajează Postat Decembrie 28, 2021 9 minutes ago, Impartial said: Nu-mi doresc deloc sa te contrazic, fiindcă greșești scopul.😂 Baftă!😁 Man, Nici nu imi bat capul cu scopurile tale, doar ma distrez vazand ca esti peste tot, dar de fapt niciunde 🤣🤣🤣 Distracție maximă in continuare! * Nu uita de BINGO Link spre comentariu
Impartial Reputație: 1548 Postat Decembrie 28, 2021 Oras:Univers Oras:Univers Partajează Postat Decembrie 28, 2021 Acum 25 minute, noutm a spus: Man, Nici nu imi bat capul cu scopurile tale, doar ma distrez vazand ca esti peste tot, dar de fapt niciunde 🤣🤣🤣 Distracție maximă in continuare! * Nu uita de BINGO Man! Ma refeream la scopul descris de tine.😉 Nu-s chiar peste tot dar daca tu vrei sa vezi asa, de ce sa ma opun? Dacă ai fi fost totusi, un fin observator, ai fi observat ca imi place gluma, caterinca. Acolo ma vei gasi in general.😁😂 PS: nu toti alergam la fel.😉 Nu uita de CristianPoli😂 Link spre comentariu
Vizitator noutm Reputație: 0 Postat Decembrie 28, 2021 Partajează Postat Decembrie 28, 2021 18 minutes ago, Impartial said: Man! Ma refeream la scopul descris de tine.😉 Nu-s chiar peste tot dar daca tu vrei sa vezi asa, de ce sa ma opun? Dacă ai fi fost totusi, un fin observator, ai fi observat ca imi place gluma, caterinca. Acolo ma vei gasi in general.😁😂 PS: nu toti alergam la fel.😉 Nu uita de CristianPoli😂 Scopul descris de mine este absolut real, se poate observa din comentariile tale ( irelevant ) Copierea de afirmatii facute de altii înaintea ta imi dovedeste multe, dar la fel irelevant De alergat nu pot frate ca nu imi permite fizicul 🤣🤣🤣, merg incet dar sigur 🤣🤣🤣 (irelevant) Vizavi de @CristianPoli, ce treaba are el in toata discuția asta? ( Cristian, lasa-l saracu ca nu stie ce vrea 🤣🤣🤣) Micule frustrat incolor, mai ai putin pana la BINGO 😉 Link spre comentariu
Impartial Reputație: 1548 Postat Decembrie 28, 2021 Oras:Univers Oras:Univers Partajează Postat Decembrie 28, 2021 Acum 13 minute, noutm a spus: Micule frustrat incolor, mai ai putin pana la BINGO 😉 Cine zice ala este ca...😂 Te las sa rostesti în gând continuarea. PS: Din pacate nu esti pe caterinca, deși vrei sa pari. Cauta-ma cand vei intelege. Iti fac si pe plac: BINGO! 😂 Ahh...dar nu am 200 de postari!😂 Link spre comentariu
Vizitator noutm Reputație: 0 Postat Decembrie 28, 2021 Partajează Postat Decembrie 28, 2021 10 minutes ago, Impartial said: Cine zice ala este ca... Replica de cand eram la grădiniță, si ma jucam cu lopatica in nisip 🤣🤣🤣, intre timp am crescut si imi plac alte jocuri🤣🤣🤣, dar o sa fac cumva sa-ti trimit tie un set( lopatica, galeatuta) sa te poti juca liniștit 🤣🤣🤣 Link spre comentariu
Impartial Reputație: 1548 Postat Decembrie 28, 2021 Oras:Univers Oras:Univers Partajează Postat Decembrie 28, 2021 Pe nivelul tau😂 Dacă aș intra cu tine in filosofie, nu ai intelege mare lucru. PS: nu tot ceea ce se vede si este si nu tot ce este se si vede. Gata! Te las sa ai ultimul cuvânt. Poftește! După care...culcă-te!😂 Link spre comentariu
Vizitator noutm Reputație: 0 Postat Decembrie 28, 2021 Partajează Postat Decembrie 28, 2021 11 minutes ago, Impartial said: Pe nivelul tau😂 Dacă aș intra cu tine in filosofie, nu ai intelege mare lucru. PS: nu tot ceea ce se vede si este si nu tot ce este se si vede. Gata! Te las sa ai ultimul cuvânt. Poftește! După care...culcă-te!😂 Cred ca ti-a crescut puf la putulica de razi atat si esti asa comic 🙃 Ramai fericit in masturbarea ta filosofică, iar cand te pui la somn anunță-mă să-ți trimit niste lăptic 😉 Link spre comentariu
Vizitator costel55 Reputație: 0 Postat Decembrie 28, 2021 Partajează Postat Decembrie 28, 2021 Acum 2 ore, noutm a spus: Cred ca ti-a crescut puf la putulica de razi atat si esti asa comic 🙃 Ramai fericit in masturbarea ta filosofică, iar cand te pui la somn anunță-mă să-ți trimit niste lăptic 😉 Nu mai bine va deschideti topic, dumneavoastra si Impartial, pe Discutii Generale? Nu mai poluati topicul fetei, e pacat sa dai 20 de pagini sa citesti o recenzie. Sarbatori fericite sa aveti. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum