bobmaster Reputație: 4 Postat Aprilie 18, 2022 Oras:otopeni Oras:otopeni Partajează Postat Aprilie 18, 2022 Nu mai revine .... Link spre comentariu
giancarlofis Reputație: 1312 Postat Aprilie 18, 2022 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Aprilie 18, 2022 pacat, lasand la o parte alte aspecte, avea o inclinatie deosebita ptr domeniul asta. 😬 Link spre comentariu
Vizitator Tania__04 Reputație: 0 Postat Iunie 11, 2022 Partajează Postat Iunie 11, 2022 După o lunga pauza , Mi a venit pofta de pula 🙄🙈 Sa ți-o mângâi cu mânuța Încetișor cu limbuța Si apoi cu pasaricuta😍 De mâine revin in București 💧 Link spre comentariu
dorky07 Reputație: 1019 Postat Iunie 11, 2022 Partajează Postat Iunie 11, 2022 Woooow Link spre comentariu
puica12 Reputație: -27 Postat Iunie 11, 2022 Partajează Postat Iunie 11, 2022 Actualizează si tu prețurile și serviciile Si pune niște poze noi cu tine Link spre comentariu
ionxxx1 Reputație: 347 Postat Iunie 11, 2022 Oras:RO Oras:RO Partajează Postat Iunie 11, 2022 Acum 15 minute, Tania__04 a spus: După o lunga pauza , Mi a venit pofta de pula 🙄🙈 Sa ți-o mângâi cu mânuța Încetișor cu limbuța Si apoi cu pasaricuta😍 De mâine revin in București 💧 yaaay, în sfarsiiit 😍😍😍 Link spre comentariu
Vizitator Tania__04 Reputație: 0 Postat Iunie 11, 2022 Partajează Postat Iunie 11, 2022 Acum 57 minute, puica12 a spus: Actualizează si tu prețurile și serviciile Si pune niște poze noi cu tine Serviciile și prețurile rămân aceleași ! O sa pun când o sa ajung la locație 💙 mulțumesc Link spre comentariu
craig1 Reputație: 118 Postat Iunie 11, 2022 Oras:București Oras:București Partajează Postat Iunie 11, 2022 Bine ai revenit Tania, numărul rămâne același, cel din titlu? 0768759274 Link spre comentariu
Vizitator Tania__04 Reputație: 0 Postat Iunie 11, 2022 Partajează Postat Iunie 11, 2022 Acum 40 minute, craig1 a spus: Bine ai revenit Tania, numărul rămâne același, cel din titlu? 0768759274 Dada🔥 Link spre comentariu
richmaestro Reputație: 64 Postat Iunie 11, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 11, 2022 52 minutes ago, Tania__04 said: Dada🔥 am uitat 10 pagini ulteriror nica ieri nu scrie pret servici... Link spre comentariu
JocelynEon Reputație: 11848 Postat Iunie 11, 2022 Partajează Postat Iunie 11, 2022 Link spre comentariu
richmaestro Reputație: 64 Postat Iunie 11, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 11, 2022 2 minutes ago, JocelynEon said: 🤪🙂🙂 1 Link spre comentariu
JocelynEon Reputație: 11848 Postat Iunie 11, 2022 Partajează Postat Iunie 11, 2022 Ca o glumă, ca o paranteză! Peseu colegul are dreptate, ștoiu lista servicii și prețuri! În schimb se găsesc rime la greu, rimedebine... să fie veselie!!! 🙃🙃 Link spre comentariu
Vizitator Tania__04 Reputație: 0 Postat Iunie 11, 2022 Partajează Postat Iunie 11, 2022 La 26.02.2021 la 18:15, Tania__04 a spus: Buna dragul meu, sunt noua in oras ! Umedă si fierbinte dedicată tie si dorințelor tale ! Locație curata! Ofer servicii de neuitat, diferite poziții, Finalizare corporală! 200 30 min 300 1h . Ofer un oral umed si apasat protejat sau neprotejat ( depinde de igiena clientului) si sex normal protejat ♡ . Dacă vrei sa mi simti pasarica umedă nu ezita sa mi faci o vizită ! 🔥 Link spre comentariu
Vizitator Tania__04 Reputație: 0 Postat Iunie 11, 2022 Partajează Postat Iunie 11, 2022 Acum 2 ore, JocelynEon a spus: Ca o glumă, ca o paranteză! Peseu colegul are dreptate, ștoiu lista servicii și prețuri! În schimb se găsesc rime la greu, rimedebine... să fie veselie!!! 🙃🙃 Se găsesc🙏🏼😹 sa fie ceva diferit zic. Ofer detalii pe whatssap dacă nu Sunt de ajuns cele de pe site ☺️, curând o sa răspund la mesaje 😁 Link spre comentariu
JocelynEon Reputație: 11848 Postat Iunie 11, 2022 Partajează Postat Iunie 11, 2022 5 minutes ago, Tania__04 said: 🔥 On 2/26/2021 at 6:15 PM, Tania__04 said: Buna dragul meu, sunt noua in oras ! Umedă si fierbinte dedicată tie si dorințelor tale ! Locație curata! Ofer servicii de neuitat, diferite poziții, Finalizare corporală! 200 30 min 300 1h . Ofer un oral umed si apasat protejat sau neprotejat ( depinde de igiena clientului) si sex normal protejat ♡ . Dacă vrei sa mi simti pasarica umedă nu ezita sa mi faci o vizită ! Greșeala mea! 🫣♥️✌️ Bine ai revenit! 🍑💪 @Tania__04 Link spre comentariu
Cosm90 Reputație: 0 Postat Iunie 12, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 12, 2022 Sus rochita jos chilotii hai sa te muim cu totii Link spre comentariu
Cosm90 Reputație: 0 Postat Iunie 12, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 12, 2022 Faceti si swhou leizbi Link spre comentariu
ddydz Reputație: 23 Postat Iunie 12, 2022 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Iunie 12, 2022 Ooo. Bine ai revenit Link spre comentariu
ddydz Reputație: 23 Postat Iunie 12, 2022 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Iunie 12, 2022 Sa ne pui niște poze noi cu tine Link spre comentariu
Cosm90 Reputație: 0 Postat Iunie 12, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 12, 2022 1 oră în urmă, ddydz a spus: Sa ne pui niște poze noi cu tine 1 oră în urmă, ddydz a spus: Ooo. Bine ai revenit La 11.06.2022 la 14:12, Tania__04 a spus: Dada🔥 Ai revenit ?💥💥 Link spre comentariu
cassis Reputație: 766 Postat Iunie 13, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 13, 2022 Sambata cum am vazut ca revine Tania, i-am si dat mesaj pe whatsapp, la numarul din titlu, pentru o programare. Am mai fost, o singura data, prin august la ea si imi era putin ciuda ca nu o revizitasem, ca e tipa misto. Ieri mai pe seara a avut loc intalnirea, locatia e aceeasi ca cea in care o vizitasem anul trecut, o garsoniera in zona Victoriei, aproape de soseaua Titulescu. Tania, la fel cum mi-o aminteam, o tipa bruneta, la vreo 1.60 si in jur de 50 de kg, cred ca a mai pus pe ea vreo 2 kg in astea 6 luni de vacanta. Tania m-a asteptat toata un zambet dupa usa. In timp ce ma dezbracam, si-a amintit ea vag ca mai fusesem la ea, ii spusesem si eu ca am mai fost la ea, doar ca ma programasem de pe alt numar, tot pe whatsapp. Cand eram la dus, m-a intrebat daca vreau un prosop mic sau mare, i-am zis ca vreau unul mic ca mine, si sa pastreze prosoapele mari, pentru colegi mai mari :))) Stiti ca Tania e mai lipicioasa asa? Actiunea a inceput cu pupici, cu FK, apoi ne-am mutat in pat pentru ON, ok asa, nu foarte adanc, dar umed. La NP, nu stiu ce am facut ieri, ce am mancat, ce am baut, ca eram in stare sa stau cu Tania o ora in pula, fara sa finalizez si fara sa imi moara, am schimbat la pozitii pana am ramas in pana de idei, am inceput cu LOT si variatii, apoi pe la spate, din lateral, doggy, ea pe burta si eu deasupra ei, am continuat in misionar cu variatii, si bineinteles, unde pozitia permitea, pupici si FK. Mai rar prind zile asa. Tot transpirat, m-am dat jos din pat, am aruncat balonasul si a inceput Tania sa imi faca oral la oglinda, apoi am rugat-o sa se puna in pat, pe spate, cu capul la marginea patului, si in timp ce imi oferea limbi delicate pe oua, eu prin tehnici de lucru manual, am reusit sa finalizez pe sani ei mici. La final ne-am dus la baie sa ne spalam, si ne-am mai conversat cat ma imbracam. Foarte simpatica Tania! DTD 35 minute si 200 cadoul pentru o finalizare, lasati la inceput, cum am obiceiul. Imi place de ea, am de gand sa revin, sper sa ma mai primeasca. 4 Link spre comentariu
Vizitator Tania__04 Reputație: 0 Postat Iunie 13, 2022 Partajează Postat Iunie 13, 2022 Acum 2 ore, cassis a spus: Sambata cum am vazut ca revine Tania, i-am si dat mesaj pe whatsapp, la numarul din titlu, pentru o programare. Am mai fost, o singura data, prin august la ea si imi era putin ciuda ca nu o revizitasem, ca e tipa misto. Ieri mai pe seara a avut loc intalnirea, locatia e aceeasi ca cea in care o vizitasem anul trecut, o garsoniera in zona Victoriei, aproape de soseaua Titulescu. Tania, la fel cum mi-o aminteam, o tipa bruneta, la vreo 1.60 si in jur de 50 de kg, cred ca a mai pus pe ea vreo 2 kg in astea 6 luni de vacanta. Tania m-a asteptat toata un zambet dupa usa. In timp ce ma dezbracam, si-a amintit ea vag ca mai fusesem la ea, ii spusesem si eu ca am mai fost la ea, doar ca ma programasem de pe alt numar, tot pe whatsapp. Cand eram la dus, m-a intrebat daca vreau un prosop mic sau mare, i-am zis ca vreau unul mic ca mine, si sa pastreze prosoapele mari, pentru colegi mai mari :))) Stiti ca Tania e mai lipicioasa asa? Actiunea a inceput cu pupici, cu FK, apoi ne-am mutat in pat pentru ON, ok asa, nu foarte adanc, dar umed. La NP, nu stiu ce am facut ieri, ce am mancat, ce am baut, ca eram in stare sa stau cu Tania o ora in pula, fara sa finalizez si fara sa imi moara, am schimbat la pozitii pana am ramas in pana de idei, am inceput cu LOT si variatii, apoi pe la spate, din lateral, doggy, ea pe burta si eu deasupra ei, am continuat in misionar cu variatii, si bineinteles, unde pozitia permitea, pupici si FK. Mai rar prind zile asa. Tot transpirat, m-am dat jos din pat, am aruncat balonasul si a inceput Tania sa imi faca oral la oglinda, apoi am rugat-o sa se puna in pat, pe spate, cu capul la marginea patului, si in timp ce imi oferea limbi delicate pe oua, eu prin tehnici de lucru manual, am reusit sa finalizez pe sani ei mici. La final ne-am dus la baie sa ne spalam, si ne-am mai conversat cat ma imbracam. Foarte simpatica Tania! DTD 35 minute si 200 cadoul pentru o finalizare, lasati la inceput, cum am obiceiul. Imi place de ea, am de gand sa revin, sper sa ma mai primeasca. Pupici Link spre comentariu
puica12 Reputație: -27 Postat Iunie 13, 2022 Partajează Postat Iunie 13, 2022 Așteptam poze noi cu tine 1 Link spre comentariu
Membru Premium Subteranaa Reputație: 10013 Postat Iunie 13, 2022 Oras:under the earth Oras:under the earth Membru Premium Partajează Postat Iunie 13, 2022 Știind ca ii plac poeziile 😉m-am pus pe scris si a ieșit asta 😂 Tania nu ma uita Eu te-a astept acilisea Cu pula sculata tare Sa ma futi in pat calare Sa te ling sa te excit Sa te zvarcolești un pic Limba bine sa o plimb Sa tremuri dar nu de frig Fute-ma nu ma lasa Pasiunea fu a ta Vocea ta tare-mi placu Si acum vreau sa te fu… Capra Lot si in picioare Vreau sa ti-o dau cat mai tare Ca s-o simti cum intra bine Si s-o ceri cum se cuvine Pula-n pizda nu-i de joaca Ia-o toata ia-o toata Si sa inchei cum se cuvine O sa-mi dau drumu ca-mi vine O sa fie veselie Sa revin cu bucurie Si de fiecare data Sa te fut ca meriți fată 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum