Sari la conținut

Tania 0768759274

Vizitator Tania__04

Postări Recomandate

Vizitator Tania__04
Reputație: 0
Postat
Acum 2 ore, kasparian a spus:

Bine ai venit, Tania! Pozele arată foarte bine, dar pentru a ne face o idee mai realistă, poți să ne spui și ce înălțime ai?

1.60 bby .

• Oras:Magheru
  • Oras:Magheru
Postat
3 hours ago, Tania__04 said:

♡ . Dacă vrei sa mi simti pasarica umedă nu ezita sa mi faci o vizită !

Te umezesti natural?

Reformulez: inca te mai umezesti natural?

Vizitator Tania__04
Postat
Acum 17 minute, treblebass a spus:

Te umezesti natural?

Reformulez: inca te mai umezesti natural?

Da imi place extraordinar de mult ceea ce fac👅

• Oras:Bucuresti
Postat
Acum 3 ore, Tania__04 a spus:

Imi pare rau , nu stiu despre cine vorbesti.  Cred ca ma confunzi. Sunt din Bacău , noua ÎN București! Te pup

Este o alta fata cu topic Tanya, nu zicea de tine. ;)

• Like 1
Vizitator Tania__04
Postat

👅👅👅👅👅👅👅

Vizitator Tania__04
Postat

👅👅👅👅

20210226_232857.jpg

Postat

Cu programul liber la o ora târzie, și fără multe opțiuni, am zis sa încerc la domnisoara Tania. Mi-a răspuns m-a îndrumat către locație, ultracentrală, foarte curat, prosoape curate la discreție. 

Tania, o făptură la 1.60 super slim, super frumușică, căprioară tânără și energică.

Ieșit de la duș (4-5 geluri, apă caldă) intrat in camera de ostilități. Săruturi pasionale ca și cum eram cu gagica din liceu, apoi oral cu abnegație cu tente de deep, cu atenție maximă la împrejurimi. Mutat în pat LOT bestial cu implicare din partea ei de a scos untul din mine, trecut la caprita finalizat în balonas.

Ne-am mai sărutat un pic am mai glumit  mi-am luat rămas bun.

ON - 9,5 

NP - 9 implicata săruturi, gemete, a fost cu mine acolo tot timpul

GFE - 10+ poate am fost eu norocos idk

D2D 57 min ... achitat 300 ron pt o ora, stat doar o finalizare pt ca la mine durează ceva și de a2a  oricum nu ma mai simțeam apt.

Tanya e căprioară tânără, frumusica, naturala, plina de energie ... o surpriza placuta. 

• Like 4
  • Mersi 2
Vizitator Tania__04
Postat

Buna dimineata dragul meu ! M-am trezit fierbinte si umedă pentru tine! Vrei să ma simti?? Te astept la locație!!! 👅👅

Vizitator Tania__04
Postat
Acum 4 ore, marco2k a spus:

Cu programul liber la o ora târzie, și fără multe opțiuni, am zis sa încerc la domnisoara Tania. Mi-a răspuns m-a îndrumat către locație, ultracentrală, foarte curat, prosoape curate la discreție. 

Tania, o făptură la 1.60 super slim, super frumușică, căprioară tânără și energică.

Ieșit de la duș (4-5 geluri, apă caldă) intrat in camera de ostilități. Săruturi pasionale ca și cum eram cu gagica din liceu, apoi oral cu abnegație cu tente de deep, cu atenție maximă la împrejurimi. Mutat în pat LOT bestial cu implicare din partea ei de a scos untul din mine, trecut la caprita finalizat în balonas.

Ne-am mai sărutat un pic am mai glumit  mi-am luat rămas bun.

ON - 9,5 

NP - 9 implicata săruturi, gemete, a fost cu mine acolo tot timpul

GFE - 10+ poate am fost eu norocos idk

D2D 57 min ... achitat 300 ron pt o ora, stat doar o finalizare pt ca la mine durează ceva și de a2a  oricum nu ma mai simțeam apt.

Tanya e căprioară tânără, frumusica, naturala, plina de energie ... o surpriza placuta. 

👅👅👅❤  astept sa revii  futaciosul meu

Vizitator Tania__04
Postat
Acum 13 ore, kasparian a spus:

Bine ai venit, Tania! Pozele arată foarte bine, dar pentru a ne face o idee mai realistă, poți să ne spui și ce înălțime ai?

1.60 dragul  meu  ! 

Postat
Acum 1 oră, Tania__04 a spus:

Buna dimineata dragul meu ! M-am trezit fierbinte si umedă pentru tine! Vrei să ma simti?? Te astept la locație!!! 👅👅

Ia zi ce facem si noi sa fie bine pentru  amandoi?

Postat
Acum 1 oră, Tania__04 a spus:

Neața Tania! Nu ai whatsapp-ul deschis? 

Vizitator Tania__04
Postat
Acum 36 minute, mihaimj1958 a spus:

Ia zi ce facem si noi sa fie bine pentru  amandoi?

Scrie mi pe wap!♡

• Oras:Los Angeles
  • Oras:Los Angeles
Postat
Acum 3 ore, Tania__04 a spus:

👅👅👅❤  astept sa revii  futaciosul meu

Bravo Tania pentru ca ai inceput cu dreptul! Ai grija la programari! Raspunsi si la telefon, sms? Pup

• Minus 2
Vizitator Tania__04
Postat
Acum 3 minute, laury a spus:

Bravo Tania pentru ca ai inceput cu dreptul! Ai grija la programari! Raspunsi si la telefon, sms? Pup

Normal ca răspund! 

Vizitator Tania__04
Postat
Acum 7 ore, dunhillwilliams a spus:
Acum 19 ore, Tania__04 a spus:

👅👅👅👅👅👅👅

Încă disponibilă pentru voi !!! 

Vizitator Tania__04
Postat

Păsărica mea te vrea tot in ea !!❤💦

Postat

Salutare colegi.

Astăzi am vizitat-o pe Tania, o fata super deschisă și comunicativa.

Programarea a fost făcută prin whatsapp, și in cazul meu a fost din scurt! Dar domnișoara a fost foarte intelegatoare și a înțeles ca întârzii.

Locația este super! Totul pus la punct!

Gazdele(și aici fac referire și la jessyk01, cei care vor ceva hard-rock o recomand!) sunt de nota 10+! 

Am stat de vorba ca și cum ne Cunoșteam de x ani! Te servesc cu apa sau suc, etc.

Dar fără supărare jessyk01, Tania este pe gustul meu! O fata de aproximativ 23 de primăveri la 1,60m și aproximativ 45kg!

Nu prea le am eu cu prescurtările dar se pricepe bine pentru o începătoare!

Într-adevăr mai are de lucrat la oral! Se ajuta de mâna și nu este foarte adânc. 

Una peste alta fata pentru mine e exact ce trebuie! Gusturile nu se discuta. 

Eu unul o voi mai vizita pe Tania, mi a plăcut foarte mult comportamentul, pe mine m a surprins, am avut senzația ca sunt cu o iubita! 

Tania sper sa nu te schimbi! 

Eu unul o recomand, ca doar nu o pot păstra doar pentru mine😉.

• Like 1
  • Inimioara 1
Vizitator Tania__04
Postat

👅👅👅👅👅

Vizitator Tania__04
Postat
Acum 12 ore, Miti87 a spus:

Salutare colegi.

Programarea a fost făcută prin whatsapp, și in cazul meu a fost din scurt! Dar domnișoara a fost foarte intelegatoare și a înțeles ca întârzii.

Gazdele(și aici fac referire și la jessyk01, cei care vor ceva hard-rock o recomand!) sunt de nota 10+! 

Am stat de vorba ca și cum ne Cunoșteam de x ani! Te servesc cu apa sau suc, etc.

Dar fără supărare jessyk01, Tania este pe gustul meu! O fata de aproximativ 23 de primăveri la 1,60m și aproximativ 45kg!

Într-adevăr mai are de lucrat la oral! Se ajuta de mâna și nu este foarte adânc. 

Eu unul o voi mai vizita pe Tania, mi a plăcut foarte mult comportamentul, pe mine m a surprins, am avut senzația ca sunt cu o iubita! 

👅👅👅

Vizitator Tania__04
Postat

Buna dimineata futaciosule!!! Astept sa mi savurezi pasarica umeda, dornica sa te simta tot ! 👅👅

20210228_081149.jpg

• Oras:București
  • Oras:București
Postat
Acum 16 ore, Miti87 a spus:

Salutare colegi.

N ai pomenit nimic de păsărica ei umeda,pesemne ca se uscase intre timp

• Haha 3

Vizitator Tania__04
Postat

Sus rochița, jos chiloții! Hai la gaura cu totii❤👅👅👅👅🌵( dar pe rând)=)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...