Sari la conținut

Beatrice, 19 ani ,iasi

Vizitator BeatriceVIP

Postări Recomandate

Vizitator BeatriceVIP
Reputație: 0
Acum 42 minute, troll2000 a spus:

asteptam o clarificare atunci... 😂

Maine seara voi scrie din nou lista de servicii/preturi cu mici modificari/adaugari

Link spre comentariu
  • Oras:Nu am . Dorm in casele altora
  • Oras:Nu am . Dorm in casele altora
Acum 5 ore, BeatriceVIP a spus:

si n am voie sa am viata personala sau vreți sa va cer voie ? :))))

fiți serioși...știam și mi s a si zis ca o sa mi veniți toți în cap ,de la niște barbati 30+ ai pretenții..dar eu încep sa ma descurajez 

dacă vedeți în acel video este un emoji(emoticon) pt ca domnul avea burtica ,va asigur 100% ca nu e "prietenul" datorita acelei burtici 🙂🙂

de acum înainte va ignor(dacă spuneți aberatii) ,răspund oamenilor care ma respecta și îmi vorbesc frumos 

Bine sugi pula

Link spre comentariu
Vizitator Groyp

Domnu' din clip presupun ca e considerat "client fidel", mai si citeste forumul, presupun ca este deja un user, ar putea sa ne zica si noua daca e pe bune fetita asta 

Link spre comentariu
Vizitator BeatriceVIP
Acum 24 minute, Groyp a spus:

Domnu' din clip presupun ca e considerat "client fidel", mai si citeste forumul, presupun ca este deja un user, ar putea sa ne zica si noua daca e pe bune fetita asta 

da este considerat, dacă el va avea plăcerea sa mi lase ,sa lase..eu nu forțez pe nimeni ,uneori mai întreb dacă au cont sau nu și dacă sunt drăguți sa mi lase o recenzie 🤗🤗

Link spre comentariu
Vizitator BeatriceVIP
Acum 1 minut, vdancila a spus:

Felicitări pentru filmuleț. Fii sigura ca sunt mulți care te apreciază. Așteptăm lista cu noile reglementari in care speram sa se regăsească si analul. Apoi ne vom vedea cu siguranță. 

va fi ,promit 

Link spre comentariu
Vizitator BeatriceVIP
Acum 1 oră, mirindaporto a spus:

Nu cred, a scris corect, din cate stiu gagiul ei e un tuciuriu, oricum nu e singura cu gagiu colorat. L  oooo r iii

În primul rand ești rasisit(și nu suport rasistii) ,in al doilea rand pot sa am și eu și colega 10 "gagii" "tuciurii" nu va privește pe voi atâta timp cât nu sunteți deranjați 🙂🙂

@loriii536

Link spre comentariu
Vizitator BeatriceVIP
Acum 2 ore, Groyp a spus:

Sigur nu era gagiu-tu?

prea paranoici sunteți ma baieti:))) luați va și o viata ca aveți nevoie 🤣🤣iti promit ca dacă va reacționa băiatul cu care am vb pe whatsapp la ceea ce ai scris tu voi scrie "banana" în topic 🤣🤣

Link spre comentariu
Vizitator BeatriceVIP

Am observat ca unii dintre voi sunteți foarte foarte frustrați, eu va rog frumos sa ma evitați (voi frustrații) pt ca pe voi nu va mulțumește nimic ,dacă pun un screenshot sa vedeți ce zice un om normal când va vede ce scrieți aici e "gagiul meu tuciuriu" ,dacă va pun filmuleț cu anal cu un client ,subliniez client,  va panicați ca este din nou iubitul meu tuciuriu 

Nu va privește ma băieți, pot sa am 10 iubiți și 10 pești dacă mă ține, dar nu sunt femeie proasta ;)

Va rog frumos sa fugiți de mine ,răilor, comentatorilor ,certăreților, n am nevoie de oameni asa în jurul meu ,eu vreau domni/băieți educați care știu sa respecte în primul rand și sa se comporte ca niște adevărați barbati🤗🤗

Link spre comentariu
Vizitator BeatriceVIP
Chiar acum, troll2000 a spus:

sa ma lamureasca si pe mine cineva cum ajung ciorile sa aiba astfel de fete ca sunt debusolat rau :-?....

nu sunt cu nicio cioara ,stai lin:))))și chiar dacă as fi e alegerea mea ,dar nu sunt

Link spre comentariu
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania
Acum 21 minute, BeatriceVIP a spus:

În primul rand ești rasisit(și nu suport rasistii) ,in al doilea rand pot sa am și eu și colega 10 "gagii" "tuciurii" nu va privește pe voi atâta timp cât nu sunteți deranjați 🙂🙂

@loriii536

De ce o etichezi pe Lori ? Ai nevoie de avocat ?

Acum 3 minute, BeatriceVIP a spus:

nu sunt cu nicio cioara ,stai lin:))))și chiar dacă as fi e alegerea mea ,dar nu sunt

Nu mai minti, ca iti scad sanii. Personal, v-am deschis de 2 ori poarta complexului Newton. Iubi al tau e slab rau de tot, la furtunile care au fost zilele trecute, cred ca a avut probleme cu echilibrul.

• Like 1
  • Mersi 1
Link spre comentariu
Vizitator BeatriceVIP
Acum 1 minut, shaormistul a spus:

Nu mai minti, ca iti scad sanii. Personal, v-am deschis de 2 ori poarta complexului Newton. Iubi al tau e slab rau de tot, la furtunile care au fost zilele trecute, cred ca a avut probleme cu echilibrul.

ca s a vb de ea ,atat am sa ți zic ,pa!

Link spre comentariu
Acum 18 minute, shaormistul a spus:

slab, adică maxim o treime cât e ea și bine îmbrăcat (anotimpul era rece) sa nu răcească copilu lu mama…. bine este și mai înalt decât ea, dar la ce inaltime are ea… toți suntem mai înalți

ps: n-am fost niciodata la ea nu din cauza înălțimii, din alt motiv…..

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator BeatriceVIP
Chiar acum, titisinistru a spus:

Si de ce poola mea vb pe topicul ei daca n ai fost macar odata la ea ????

Iti spun eu ?!? de prost ce esti pe aici si de pula sa ma treci strada.....inaptule

mersi:))))eu ma abțin cu greu sa nu zic ceva ca sunt o domnisoara 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...