Sari la conținut

Beatrice, 19 ani ,iasi

Vizitator BeatriceVIP

Postări Recomandate

• Telefon: Yahoo
  • Oras:Intergalactic
  • Telefon: Yahoo
  • Oras:Intergalactic

Am revenit la fata din topic :

1. locatie buna ..nota 9

2. aspect ...miniona ...dragalasa , forme frumoase .

3. Oral de nota 8-9 

4. Normal de 8-9

5. GFE de nota 8 

6.  Curata si fresh 

Eu merg la ea de mult si pt mine personal serviciile au fost mereu ok ....am stat in balcon la tigara si suc si am mai glumit pe diverse teme . Ne-am intersectat si prin oras dar nu ne-am salutat .

La mine fata are lipici si a avut comportament frumos .

M-am simtit bine la ea si notele sunt ca sa fie cumva conform regulamentului......eu sunt multumit de serviciile ei .

Pt mine e de revenit . Discutiile si certurile inutile de aici nu ma intereseaza . 

O zi buna tuturor .

ps. ar trebui sa cer acces la fundulet :))

• Minus 1
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
Vizitator BeatriceVIP
Reputație: 0
Acum 13 minute, ElPadron a spus:

1. locatie buna ..nota 9

3. Oral de nota 8-9 

4. Normal de 8-9

5. GFE de nota 8 

6.  Curata si fresh 

Eu merg la ea de mult si pt mine personal serviciile au fost mereu ok ....am stat in balcon la tigara si suc si am mai glumit pe diverse teme . Ne-am intersectat si prin oras dar nu ne-am salutat .

M-am simtit bine la ea si notele sunt ca sa fie cumva conform regulamentului......eu sunt multumit de serviciile ei .

Pt mine e de revenit . Discutiile si certurile inutile de aici nu ma intereseaza . 

O zi buna tuturor .

mulțumesc frumos pentru vorbele frumoase🥰❤te sărut 😘

Link spre comentariu
Acum 21 ore, ElPadron a spus:

1. locatie buna ..nota 9

3. Oral de nota 8-9 

4. Normal de 8-9

5. GFE de nota 8 

6.  Curata si fresh 

O zi buna tuturor .

Hi man, m-ai facut curios. Deci cum ar trebui sa aflu o destinatie? 
Ms. 

Link spre comentariu
Vizitator BeatriceVIP
Acum 53 minute, obstireanu a spus:

Cu siguranta voi mai adauga si eu altele (sunt convins ca intuitia nu ma-nseala) daca mi-ai indica o destinatie. Plecand de la premisa ca inca mai esti aici. Thx. :D)

nu mai sunt nicăieri:))) sunt acasa🤗nu voi mai activa în domeniu 😅🤗🤗😘

Link spre comentariu
Vizitator BeatriceVIP
Acum 29 minute, obstireanu a spus:

Welcome Home sweet home!
Mi-ar placea chiar sa te si cunosc dincolo de "domeniu".😎

putem vorbi pe only 

onlyfans.com/naughtyeva69

Link spre comentariu
Acum 54 minute, BeatriceVIP a spus:

putem vorbi pe only 

onlyfans.com/naughtyeva69

Dear, nu se poate pe Only din cauza ca NU POT sa-mi fac cont pe platforma Fenix International Limited (onlyfans.com) din anumite motive... De aia am si spus "mi-ar placea sa te cunosc dincolo de domeniu". Esti fata inteligenta si poti intelege ce spun. 
Singura varianta posibila este inafara domeniului. Considera ce am spus ca e o invitatie si nu obligatie. Bafta tie!

Link spre comentariu
  • Oras:Nu am . Dorm in casele altora
Acum 4 minute, obstireanu a spus:

Dear, nu se poate pe Only din cauza ca NU POT sa-mi fac cont pe platforma Fenix International Limited (onlyfans.com) din anumite motive... De aia am si spus "mi-ar placea sa te cunosc dincolo de domeniu". Esti fata inteligenta si poti intelege ce spun. 
Singura varianta posibila este inafara domeniului. Considera ce am spus ca e o invitatie si nu obligatie. Bafta tie!

Asta i proasta man nu i fata desteapta. E la masa la țară . O trimis o dimineata sa duca vacile . Si seara la 18 19 se duce si le asteapta ca sa le mulga. 

Faaaa daca citesti mesajul...... SA SUGI PULA

• Haha 2
Link spre comentariu
Vizitator BeatriceVIP
Acum 17 minute, zeuzeu a spus:

Asta i proasta man nu i fata desteapta. E la masa la țară . O trimis o dimineata sa duca vacile . Si seara la 18 19 se duce si le asteapta ca sa le mulga. 

Faaaa daca citesti mesajul...... SA SUGI PULA

sunt la ma-ta 😅😅😅😅

Link spre comentariu
Acum 5 ore, BeatriceVIP a spus:

sunt la ma-ta 😅😅😅😅

Auzisem ca si a schimbat femei de servici . Vezi cand vine tata sa l storci bine la pula. 

Link spre comentariu

Revine acusi ca masa acasa nu i da coca cola. Adria . S o terminat shaworma. Ii face masa o shaworma cu mamaliga cu niste untura di aia buna si vreo 2 3 jumari.... 

• Like 1
  • Haha 4
Link spre comentariu
Vizitator lig76ct
La 20.08.2021 la 14:25, BeatriceVIP a spus:

un mic cadou 😋

IMG-20210819-WA0019.jpg

La Constanța nu mai ajungi să-ți trag niște ciocane 🔨 că ultima dată când ai fost era perioada ramadanului și nu am vrut să stric postul din cauza asta nu am avut cum ajunge la tine să-ti trag niște ciocane belite gata turcești,cum mine nu ai mult de muncă că ți-o trag belită gata din fabrică de ai să mă ți minte o viață cât de fericită ai să fi dupaia ai să mă pomenești pentru asemenea 🔨

Link spre comentariu
Vizitator lig76ct

Ultima data am înțeles de la un prieten că aveai coadă la ușa până pe bulevardul Mamaia,nu mai reușeai să faci față de câte 🔨 aveai la ușa păcat că ai fost în perioada ramadaului și nu am vrut să mă risck să stiric postul,dar te așteaptăm Constanta 

Link spre comentariu
Acum 3 ore, lig76ct a spus:

Ultima data am înțeles de la un prieten că aveai coadă la ușa până pe bulevardul Mamaia,nu mai reușeai să faci față de câte 🔨 aveai la ușa păcat că ai fost în perioada ramadaului și nu am vrut să mă risck să stiric postul,dar te așteaptăm Constanta 

nota bene: noi astea, necredincioșii intr-un profet, de creștini futem și in posturi (avem mai multe)….

• Like 1
  • Haha 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Neverland
Chiar acum, dan1984 a spus:

nota bene: noi astea, necredincioșii intr-un profet, de creștini futem și in posturi (avem mai multe)….

Nu a fost nici un Rammadan in primavara....de regula cade toamna, dupa hijry =))

• Like 4
Link spre comentariu
1 oră în urmă, colericul a spus:

GRESIT! Ramadanul nu are data fixa si nici sezon, in fiecare an incepe cu zece zile  mai repede ca in precedentul. La latitudinea noastra e mai greu de tinut regimul vara cand lumina e multe ore, si mult mai usor iarna (dupa apusul soarelui pot musulmanii sa manance si sa bea, pentru cei ce nu stiu).

Ramadanul din anul acesta a fost in aprilie-mai, dupa stiinta mea nu e niciuna luna de toamna.

Chiar a inceput in aprilie, nu stiu ce am calculat....am uitat ca anul dupa hijry este mai mic. 😛

Oricum este haram sa futi inafara mariajului 😛

• Like 3
  • Haha 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...