dianatouch Reputație: 64 Postat Martie 28, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 28, 2021 5 hours ago, gabriel2110 said: Revizitat Diana, pentru mine nota 10 ca de obicei, apartamentul e super ok, baia ok, sper ca data viitoare sa reușesc sa o revizitez si pe Beatrice sau poate pe amândouă, din punctul meu de vedere ambele sunt minunate și am ceva timp de când merg doar la ele. gabi, iti multumim mult si tu esti foarte special pentru noi. deja te consider prietenul meu nu doar client. ne stim de prea mult timp. 1
dianatouch Reputație: 64 Postat Martie 28, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 28, 2021 16 minutes ago, mrbigpulo said: bine spus colegu' subscriu de ceva timp in putine locuri gasesc un masaj ok si un tratament ok si la pret corect. de fiecare data cand am nevoie de un masaj ma gandesc ori la Beatrice daca am chef de joaca ori la Diana daca am nevoie de un masaj bun adanc de relaxare. iti multumesc mult pentru vorbele frumoase la adresa noastra oricand te mai astept cu mare drag 🥰😘
dianatouch Reputație: 64 Postat Martie 30, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 30, 2021 dragilor, astazi incepem pe la 14 00 pm Va sarut si va asteptam cu mare drag Hot KISS
dianatouch Reputație: 64 Postat Martie 31, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 31, 2021 Dragilor, miercuri avem oferta speciala de 120 lei pentru masajul nostru toata ziua Va sarut si va asteptam la noi HOT KISS 1
dianatouch Reputație: 64 Postat Aprilie 1, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 1, 2021 Astazi alaturi de frumoasa mea colega Beatrice va invitam la noi sa ne relaxam impreuna. Ne gasiti in centru in locatia noastra noua langa Biserica Boteanu. (Zona Universitate Ateneu). Va asteptam cu mare drag **Oferta speciala de doar 120 lei pentru sesiunea de masaj o avem si astazi si saptamana urmatoare pana in ora 17 00 si apoi va fi doar 150 lei. ***Miercurea si Duminica Oferta speciala de doar 120 lei este valabila toata ziua. Hot KISS 0733275669 0721765906 (nr meu personal) Va invitam la noi sa ne relaxam impreuna prin arta masajului, sa ne cunoastem mai bine si sa legam o prietenie noua. Hot KISS
dianatouch Reputație: 64 Postat Aprilie 1, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 1, 2021 Va invitam la noi sa ne bucuram impreuna de placerile masajului erotic
dianatouch Reputație: 64 Postat Aprilie 1, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 1, 2021 Dupa un masaj cu noi sigur veti avea o stare de relaxare deosebit de placuta si o zi mai buna. Va asteptam la noi sa incercati masajul nostru Hot KISS 😘
dianatouch Reputație: 64 Postat Aprilie 2, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 2, 2021 Incercati sa va imaginati cum este un masaj cu una din noi doua. Aveti posibilitatea sa explorati fiecare varianta a dualismului nostru. Ne imbinam arta masajului pentru voi precum Yin&Yang Alaturi de frumoasa mea colega Beatrice va invitam in acest weekend sa incercati masajul nostru erotic. Va asteptam cu mare drag **Oferta speciala de doar 120 lei pentru sesiunea de masaj o avem si astazi si saptamana urmatoare pana in ora 17 00 si apoi va fi doar 150 lei. ***Miercurea si Duminica Oferta speciala de doar 120 lei este valabila toata ziua. Hot KISS 0733275669 0721765906 (nr meu personal)
dianatouch Reputație: 64 Postat Aprilie 2, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 2, 2021 Hot KISS x 2
dianatouch Reputație: 64 Postat Aprilie 5, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 5, 2021 Eu si frumoasa mea colega Beatrice suntem disponibile pentru programari. Va invitam sa ne incepem saptamana impreuna sa incercati masajul nostru erotic Va asteptam cu mare drag **Oferta speciala de doar 120 lei pentru sesiunea de masaj o avem si astazi si saptamana urmatoare pana in ora 14 00 si apoi va fi doar 150 lei pana in ora 18 00. *** Pentru programari dupa ora 18 00 pretul pentru sesiunea de masaj erotic va fi 200 lei. ****Miercurea si Duminica Oferta speciala de doar 120 lei este valabila pe parcursul zilei pana in ora 18 00. Hot KISS 0733275669 0721765906 (nr meu personal)
dianatouch Reputație: 64 Postat Aprilie 7, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 7, 2021 Va asteptam cu mare drag la noi Ne găsiți în centru langa piata revolutiei zona Ateneu
dianatouch Reputație: 64 Postat Aprilie 7, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 7, 2021 Eu si frumoasa mea colega Beatrice suntem disponibile pentru programari. Va invitam sa incercati masajul nostru erotic Va asteptam cu mare drag **Oferta speciala de doar 120 lei pentru sesiunea de masaj ****Miercurea si Duminica Oferta speciala de doar 120 lei este valabila pe parcursul zilei pana in ora 18 00. Hot KISS 0733275669 0721765906 (nr meu personal)
dianatouch Reputație: 64 Postat Aprilie 8, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 8, 2021 Eu si colega mea suntem disponibile pentru programari Va invităm la noi Va asteptam cu mare drag
dianatouch Reputație: 64 Postat Aprilie 9, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 9, 2021 Astazi incepand cu 12 00 - 13 00 va asteptam cu drag la noi sa incercati masajul nostru Hot KISS 0733275669 0721765906 (nr meu personal)
Aria_U_Relax Reputație: 226 Postat Aprilie 9, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 9, 2021 On 3/5/2021 at 3:52 PM, dogeatkitkat said: Beatrice si Natasha, ma intreb oare Aria e Beatrice si Natalia e Natasha? Pe fete le recomanda din plin recenziile si pozele anterioare, dar sa vedem ce recomanda locatia. E totusi departe. Da eu sunt Acum suntem iar in centru Ma gasesti alaturi de Diana in locatia noua
dogeatkitkat Reputație: 1302 Postat Aprilie 9, 2021 Oras:Somewhere in the universe Oras:Somewhere in the universe Postat Aprilie 9, 2021 Am vazut. Este vechea locatie cu inferfon nefunctional? 😜
Aria_U_Relax Reputație: 226 Postat Aprilie 9, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 9, 2021 25 minutes ago, dogeatkitkat said: Am vazut. Este vechea locatie cu inferfon nefunctional? 😜 Pm me Aceasta este noua
Aria_U_Relax Reputație: 226 Postat Aprilie 9, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 9, 2021 Va invit sa incercati masajul meu
dianatouch Reputație: 64 Postat Aprilie 10, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 10, 2021 Dragilor, va asteptam cu drag la noi sa incercati masajul nostru Hot KISS 0733275669 0721765906 (nr meu personal) **Oferta speciala de doar 120 lei pentru sesiunea de masaj este valabilă până în ora 16 00 (happy hours) ****Miercurea si Duminica Oferta speciala de doar 120 lei este valabila pe parcursul zilei pana in ora 18 00.
dianatouch Reputație: 64 Postat Aprilie 10, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 10, 2021 Va invit la noi sa descoperiti masajul nostru
Aria_U_Relax Reputație: 226 Postat Aprilie 10, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 10, 2021 Disponibila iar in 65-75 min Va invit astazi sa incercati masajul nostru Va sarut
deceneus Reputație: 5 Postat Aprilie 10, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 10, 2021 Am fost astazi in noua locatie, dar nu am putut ramane. Locul este infect...un apartament la parter, indesat cu mobila si lucruri vechi. Patul de masaj era o canapea pe care nici imbracat cu haine de ploaie nu m-as fi asezat. Experienta horror. Am ajuns cu 10 minute mai devreme (ca un gentlemen, cat sa nu le dau fetelor programarile peste cap), dar am fost primit de o tipă care mi-a spus ca si-a intrerupt o alta sesiune de masaj ca sa raspunda, iar dialogul pe care l-am auzit prin usa m-a lasat masca: " A venit ăsta, ce sa fac cu el, ca e la usa? Tu cand ajungi? Unde esti?" 2 1
norbert1976us Reputație: 1435 Postat Aprilie 10, 2021 Oras:Buc Oras:Buc Postat Aprilie 10, 2021 6 minutes ago, deceneus said: Am fost astazi in noua locatie, dar nu am putut ramane. Locul este infect...un apartament la parter, indesat cu mobila si lucruri vechi. Patul de masaj era o canapea pe care nici imbracat cu haine de ploaie nu m-as fi asezat. Experienta horror. Am ajuns cu 10 minute mai devreme (ca un gentlemen, cat sa nu le dau fetelor programarile peste cap), dar am fost primit de o tipă care mi-a spus ca si-a intrerupt o alta sesiune de masaj ca sa raspunda, iar dialogul pe care l-am auzit prin usa m-a lasat masca: " A venit ăsta, ce sa fac cu el, ca e la usa? Tu cand ajungi? Unde esti?" Fetele sunt super...si eu am fost la Aria...super tipa...pe atunci tot in zona erau, dar la etaj. I am spus si eu ca locatia lasa de dorit...nu pricep de ce nu gasesc ceva decent macar...ca sa nu spun.mai spre lux.. 1
Aria_U_Relax Reputație: 226 Postat Aprilie 10, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 10, 2021 1 hour ago, norbert1976us said: Fetele sunt super...si eu am fost la Aria...super tipa...pe atunci tot in zona erau, dar la etaj. I am spus si eu ca locatia lasa de dorit...nu pricep de ce nu gasesc ceva decent macar...ca sa nu spun.mai spre lux.. pai exact asta am si facut iti multumesc pentru cuvintele frumoase uite urmareste-ma un pic te rog
Aria_U_Relax Reputație: 226 Postat Aprilie 10, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 10, 2021 2 hours ago, deceneus said: Am fost astazi in noua locatie, dar nu am putut ramane. Locul este infect...un apartament la parter, indesat cu mobila si lucruri vechi. Patul de masaj era o canapea pe care nici imbracat cu haine de ploaie nu m-as fi asezat. Experienta horror. Am ajuns cu 10 minute mai devreme (ca un gentlemen, cat sa nu le dau fetelor programarile peste cap), dar am fost primit de o tipă care mi-a spus ca si-a intrerupt o alta sesiune de masaj ca sa raspunda, iar dialogul pe care l-am auzit prin usa m-a lasat masca: " A venit ăsta, ce sa fac cu el, ca e la usa? Tu cand ajungi? Unde esti?" O sa iti explic imediat ce s-a intamplat si din ce cauza ai plecat de la noi cu o impresie gresita eu chiar inainte sa ajungi tu (cu o ora inainte am fost sa imi pun doua pierce uri) stiam de programarea ta si chiar am avut grija sa ajung la timp inapoi din cauza ca tu ai fost super si ai ajuns cu 10 minute mai devreme (adica cu 2 minute inaintea mea sau exact in acelasi timp) colega mea a iesit din masaj ca sa vorbeasca cu tine si cu mine sa imi spuna ca ai ajuns si sa vada unde sunt probabil ai crezut ca nu suntem serioase din cauza asta dar noi intotdeauna ne respectam programarile si timpul fiecaruia mergand mai departe in prima camera pe care ai vazut o probabil ai crezut ca acolo urma sa se desfasoare lucrurile si ai tras concluzii gresite camera in care urma sa te primesc o vezi te rog in poza atasata aici (nu cred ca ai apucat sa o vezi din cauza ca ai plecat speriat de situatie) daca vrei sa judeci dupa faptul ca suntem intr-o cladire veche cu o intrare nu tocmai buna inteleg insa afla ca la noi se face curat de 3 ori pe zi cu substante foarte bune si dezinfectam la noi fiecare prosop miroase a lenor (spalam totul zilnic) si avem cam 40-50 prosoape si 20 lenjerii intr-adevar aveam problema cu cat de frumos este locul si cum se prezenta inainte dar de cand sunt colega cu Diana nu mai am aceasta problema O persoana draga noua care vine la noi des si este aici pe forum iti poate confirma ce spun deoarece el ne-a ajutat sa facem baia mai frumoasa (fiind priceput). intotdeauna o sa gasesti la noi curatenie si o primire ok dar din cauza ca te-ai speriat de intamplari si prima camera nu ai apucat sa vezi ca de fapt avem 2 apartamente aici si camera unde de fapt urma sa te primesc acum ai inteles ? daca vrei ai ocazia sa vezi daca poza este reala si sa vii sa te convingi imi pare rau ca ai avut aceasta experienta dar este o greseala, o intamplare, in realitate totul este ok si te invit sa te reintorci sa vezi asta daca vrei (avem fiecare apartamentul ei si fiecare camera ei, 2 bai etc.) daca ai fi ramas ai fi vazut mai mult decat doar intrarea mica imi pare rau ca ai avut aceasta experienta cu noi, este de inteles, dar sper sa vii sa te si convingi cum suntem de fapt cand vrei tu noua mea camera o puteti vedea in poza 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum