Ericaa18 Reputație: 1013 Postat Aprilie 21, 2022 Oras:Unde vrei tu Oras:Unde vrei tu Autor Partajează Postat Aprilie 21, 2022 Disponbila !! Programari de whatsapp!! Pupici!! 😘😘 Link spre comentariu
Vizitator Motoflorin Reputație: 0 Postat Aprilie 21, 2022 Partajează Postat Aprilie 21, 2022 Intru aici și scriu cu o oarecare reținere , dar in contextul in care am reușit și eu s-o cunosc pe posesoarea topicului acum ceva timp simțeam nevoia să mă deschid și să-mi exprim recunoștința pentru toate clipele și momentele în care pentru mine a fost o companie plăcută! Thanks blondo🙏 keep it up and fuck the haters! Desigur dacă mi se permite un mic stament, ceva dume și poate un nou ștou: La început mi-a fost un pic frică , dar mi-am dat seama cum să-i domin , deși acele locuri le-am văzut doar noapte 🌃 mereu am fost un oaspete de onoare. Chanel & Dior pe pielea mea și le mângâi le ador Uzi plus o minionă blondă pe pielea mea și le mângâi le ador Esență de mosc, parfum de amnesia pe piele și os Buze crăpate de cox ,O dau cu un pic de ulei de cocos Dă- ți drumu' pe ceasul meu și pe brățări Ne futem fato in petale de flori , Știi că rămâne între noi , yeah Dar poți să le spui fetelor, yeah Atâtea bijuterii wow , M-a luat capu' amore mi Azi noapte am futut in boutique M-am futut pe haine de zeci de mii Fluturi în stomac îți las cam o sută, Ca frații ăia cu kile in burtă Jimi Hendrix nu sunt trapper, Directorul mă așteaptă în bancă Fac dolărei grei , urmează să fac și euro grei Știu că nu mă fuți doar pentru ei Da' știu că pentru că pentru din mulți voi s-aproape zei D-aia îi fac să cadă când ne futem trei, babe Pune-mi pe buze degetele tale , babe Ai grijă cât guști din mine vezi Mixez Chanel & Dior mixez, Oh Doamne cât iubesc blondele Fac trei odată hah! să transpire Pune-mi față baby bulanele Le fut pe toate trei ca animal anime Le fut și apoi mă îndrăgostesc Cât ai zice lamă se înmulțesc Câte femei frumoase , Doamne îți mulțumesc! Link spre comentariu
whiteoak Reputație: 1106 Postat Aprilie 24, 2022 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Aprilie 24, 2022 Revizitat acum câteva zile sa văd dacă și-a schimbat cumva serviciile față de ultima data de când am vizitat-o! Locație ușor de ajuns, blocul de lângă mega image de pe Cantacuzino, etaj superior, m-a așteptat îmbrăcată în chiloți și sutien, nu ceva erotic, ceva înflorat dar destul de ok! Ca și acțiune, preludiul nu există (poate chimie, habar n-am), oralul protejat destul de banal iar la normal, la fel, nu pe gustul meu. Note: Locație : 9 Aspect :pur subiectiv 8 spre 8,5 Igiena :10 OP : 7 NP : 7 Gfe : aici nu dau nota, nu are rost! Halat :150 ron Dtd : 25 min, nu te grăbește absolut deloc. De revenit : pentru mine nu De recomandat : habar n-am, probabil o sa revin la ea în lipsa de altceva, dar momentan zic pas. 6 Link spre comentariu
spopescu Reputație: 1444 Postat Aprilie 24, 2022 Oras:Ploiești Oras:Ploiești Partajează Postat Aprilie 24, 2022 Acum 7 ore, whiteoak a spus: Revizitat acum câteva zile sa văd dacă și-a schimbat cumva serviciile față de ultima data de când am vizitat-o! Locație ușor de ajuns, blocul de lângă mega image de pe Cantacuzino, etaj superior, m-a așteptat îmbrăcată în chiloți și sutien, nu ceva erotic, ceva înflorat dar destul de ok! Ca și acțiune, preludiul nu există (poate chimie, habar n-am), oralul protejat destul de banal iar la normal, la fel, nu pe gustul meu. Note: Locație : 9 Aspect :pur subiectiv 8 spre 8,5 Igiena :10 OP : 7 NP : 7 Gfe : aici nu dau nota, nu are rost! Halat :150 ron Dtd : 25 min, nu te grăbește absolut deloc. De revenit : pentru mine nu De recomandat : habar n-am, probabil o sa revin la ea în lipsa de altceva, dar momentan zic pas. Nu știu cata dreptate ai cu chimia dar cu faptul ca se comporta altfel când începi să te cunoască sunt de acord. Cu mine este acum o dulceață, ma mângâie ma săruta aproape ca o iubita, dar ne cunoaștem de ceva timp și nu a fost de la început așa. Eu te sfătuiesc sa insiști căci este o fata deschisa la orice și foarte cooperant. Succes. 1 1 Link spre comentariu
dozadeamor Reputație: 177 Postat Aprilie 24, 2022 Partajează Postat Aprilie 24, 2022 Acum 2 ore, spopescu a spus: , ma mângâie ma săruta aproape ca o iubita, Pe buze? 1 Link spre comentariu
whiteoak Reputație: 1106 Postat Aprilie 24, 2022 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Aprilie 24, 2022 Acum 2 ore, spopescu a spus: Nu știu cata dreptate ai cu chimia dar cu faptul ca se comporta altfel când începi să te cunoască sunt de acord. Cu mine este acum o dulceață, ma mângâie ma săruta aproape ca o iubita, dar ne cunoaștem de ceva timp și nu a fost de la început așa. Eu te sfătuiesc sa insiști căci este o fata deschisa la orice și foarte cooperant. Succes. Nu te contrazic, fata este destul de ok dar nu am răbdarea necesară sa insist... Am câteva abonamente care îmi omoară cam tot timpul și doar câteodată mai epatez cu ceva nou sau relativ nou! 1 Link spre comentariu
spopescu Reputație: 1444 Postat Aprilie 25, 2022 Oras:Ploiești Oras:Ploiești Partajează Postat Aprilie 25, 2022 Acum 22 ore, whiteoak a spus: Nu te contrazic, fata este destul de ok dar nu am răbdarea necesară sa insist... Am câteva abonamente care îmi omoară cam tot timpul și doar câteodată mai epatez cu ceva nou sau relativ nou! Sunt curios unde ai abonament căci întotdeauna ți am apreciat gusturile. Link spre comentariu
Ericaa18 Reputație: 1013 Postat Aprilie 27, 2022 Oras:Unde vrei tu Oras:Unde vrei tu Autor Partajează Postat Aprilie 27, 2022 Bună iubiricile mele !! Maine voi fi disponibila în orașul vostru !! Programarile se fac pe wattapp sau apel la numărul de telefon 0726442348 !! Programul îl voi avea de la 12:00 pana la 20:00 !! O zi frumoasa tuturor !! ☺☺ Link spre comentariu
Ericaa18 Reputație: 1013 Postat Aprilie 28, 2022 Oras:Unde vrei tu Oras:Unde vrei tu Autor Partajează Postat Aprilie 28, 2022 Disponibila !! 😘😘 Link spre comentariu
laurpop Reputație: 5 Postat Aprilie 28, 2022 Partajează Postat Aprilie 28, 2022 Am fost si eu astazi la puștoaica asta superbă . Precizez ca a fost prima experiență de genul asta, deci nu am cu ce sa compar. Nu o sa dau prea multe detalii despre actiune, dar m am simtit minunat. Are o atitudine pozitiva, apartament frumos si curat, iar corpul este super, cu sani frumosi, fund bombat, piele fina. Am stat o ora si am lasat 250 lei + un mic cadou pentru ca a fost rabdatoare si comunicativa 1 Link spre comentariu
Ericaa18 Reputație: 1013 Postat Aprilie 29, 2022 Oras:Unde vrei tu Oras:Unde vrei tu Autor Partajează Postat Aprilie 29, 2022 Disponibila!! Programari pe wattapp!! Pupici !!! 😘😘 Link spre comentariu
spopescu Reputație: 1444 Postat Aprilie 29, 2022 Oras:Ploiești Oras:Ploiești Partajează Postat Aprilie 29, 2022 La 28.04.2022 la 17:47, laurpop a spus: Am fost si eu astazi la puștoaica asta superbă . Precizez ca a fost prima experiență de genul asta, deci nu am cu ce sa compar. Nu o sa dau prea multe detalii despre actiune, dar m am simtit minunat. Are o atitudine pozitiva, apartament frumos si curat, iar corpul este super, cu sani frumosi, fund bombat, piele fina. Am stat o ora si am lasat 250 lei + un mic cadou pentru ca a fost rabdatoare si comunicativa Ce sa zic"norocul incepatorului".Eu am trecut pe la ceva fete pana am dat de ea ,dar n o mai las in ruptul capului.Im place mult cum arata si mai ales imi place cum se poarta.O bombona de fata.Te pup Ericuta si vino mai des pe la noi. Link spre comentariu
Marius1988. Reputație: 7 Postat Iunie 26, 2022 Partajează Postat Iunie 26, 2022 ce sa intamplat cu Erica a disparut din peisaj Link spre comentariu
matei cosmin Reputație: 280 Postat Iunie 26, 2022 Partajează Postat Iunie 26, 2022 1 hour ago, Marius1988. said: ce sa intamplat cu Erica a disparut din peisaj Si eu sunt curios 😷... dar poate o sa raspunda ea , cand o sa vada 👍 Link spre comentariu
spopescu Reputație: 1444 Postat Iunie 27, 2022 Oras:Ploiești Oras:Ploiești Partajează Postat Iunie 27, 2022 Acum 6 ore, matei cosmin a spus: Si eu sunt curios 😷... dar poate o sa raspunda ea , cand o sa vada 👍 Ultima vizită pe forum a fost pe 17 iunie,deci se uită destul de rar,semn că nu are de gând să revină prea curând.Acum multe fete bune încearcă afara în zone turistice unde banul se cheltuie ușor și pot câștiga și ele mai bine.La toamnă însă vor veni acasă. Link spre comentariu
matei cosmin Reputație: 280 Postat Iunie 27, 2022 Partajează Postat Iunie 27, 2022 4 hours ago, spopescu said: Ultima vizită pe forum a fost pe 17 iunie,deci se uită destul de rar,semn că nu are de gând să revină prea curând.Acum multe fete bune încearcă afara în zone turistice unde banul se cheltuie ușor și pot câștiga și ele mai bine.La toamnă însă vor veni acasă. Da , stiu am vazut si eu cand a intrat ultima oara 👍. Poate ne lamureste ea cand o sa vada mesajul , cand o sa revina. 😷 Link spre comentariu
catelul.dinamo Reputație: 17885 Postat Iunie 27, 2022 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Iunie 27, 2022 Eu v-am avertizat de mult timp ca il ia pe post de sugar daddy pe unchiu'. La revedere, care n-ati apucat sa beneficiati de aceasta tanara exceptionala, luati-va gandul. 🖕 😎💰💰 🐐🤑🤑 3 4 Link spre comentariu
Vizitator Motoflorin Reputație: 0 Postat Iunie 27, 2022 Partajează Postat Iunie 27, 2022 Eu zic că se întoarce , uni de pe aici nu ați agreato, alți poate o așteaptă cu brațele deschise!!!! Vedem!😁 Link spre comentariu
fireball Reputație: 274 Postat Iunie 27, 2022 Partajează Postat Iunie 27, 2022 la mine era prima optiune mereu,pana cand s a gandit ea ca nu face oral neprotejat si mai marise si tariful...n am mai vizitat o....chiar imi placea cum arata,dar la banii aia chiar daca am gasit unele mai putin dragutze, macar au compensat cu serviciile ... Link spre comentariu
spopescu Reputație: 1444 Postat Iunie 27, 2022 Oras:Ploiești Oras:Ploiești Partajează Postat Iunie 27, 2022 Acum 9 minute, fireball a spus: la mine era prima optiune mereu,pana cand s a gandit ea ca nu face oral neprotejat si mai marise si tariful...n am mai vizitat o....chiar imi placea cum arata,dar la banii aia chiar daca am gasit unele mai putin dragutze, macar au compensat cu serviciile ... Economia de piata:se vinde bine marfa, creste prețul.La fete mai este însă și alt aspect.Cresterea de preț le selectează din start clienții așa cum spunea și Izabela undeva "50 de lei poate face diferența".Eu m am dus în continuare căci după Karla era cea mai buna obține în perioada aceea.Acum însă când există Andreea și Luiza cred că m as mai gândi. Link spre comentariu
Ericaa18 Reputație: 1013 Postat Mai 10, 2023 Oras:Unde vrei tu Oras:Unde vrei tu Autor Partajează Postat Mai 10, 2023 Bună iubiricile mele !!♡♡♡ Voi fi disponibila în orașul vostru săptămâna asta !! Programul îl voi avea de la 10:00 pana la 22:00!! Programarile se fac pe watt-app sau telefonic la numărul 0752453554!! ♡♡♡ 2 Link spre comentariu
dydy.v.1.1 Reputație: 3786 Postat Mai 10, 2023 Oras:Ploiești Oras:Ploiești Partajează Postat Mai 10, 2023 Acum 4 minute, Ericaa18 a spus: Bună iubiricile mele !!♡♡♡ Voi fi disponibila în orașul vostru săptămâna asta !! Programul îl voi avea de la 10:00 pana la 22:00!! Programarile se fac pe watt-app sau telefonic la numărul 0752453554!! ♡♡♡ Fii atent!! unde este unchiul Sorin poate de data asta chiar ii trage niște limbi🙃🤑 1 Link spre comentariu
Ericaa18 Reputație: 1013 Postat Mai 10, 2023 Oras:Unde vrei tu Oras:Unde vrei tu Autor Partajează Postat Mai 10, 2023 Preturi și servici: 150 - finalizarea ( 30 minute ) 300 ora ( 60 minute) Oral Normal Diferite pozitii 69 Masaj de relaxare Sex între sani Finalizare corporală Faccesiting Foot fetish Uro ( +50) Pentru mai multe detali,ma puteți întreba !! ♡♡♡ Link spre comentariu
Ericaa18 Reputație: 1013 Postat Mai 10, 2023 Oras:Unde vrei tu Oras:Unde vrei tu Autor Partajează Postat Mai 10, 2023 1 Link spre comentariu
caineleDDB Reputație: 4317 Postat Mai 10, 2023 Telefon: 🤡 🤡 Oras:Republica Ploiesti Telefon: 🤡 🤡 Oras:Republica Ploiesti Partajează Postat Mai 10, 2023 Uhuhuhu ce tateeee 3 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum