Ericaa18 Reputație: 1014 Postat August 8, 2023 Oras:Unde vrei tu Oras:Unde vrei tu Autor Postat August 8, 2023 Bună iubiricile mele !! Disponibila azi între orele 20:00 și 24:00 !! Programarile se fac pe watt-app sau telefonic la numărul 0752453554 !! O zi frumoasă tuturor !! 🥰
Ericaa18 Reputație: 1014 Postat August 9, 2023 Oras:Unde vrei tu Oras:Unde vrei tu Autor Postat August 9, 2023 Buna iubiricile mele !! Disponibila între orele 10:00 și 24:00 !! Programarile se fac pe watt-app sau telefonic la numărul 0752453554 !! O zi frumoasă tuturor !! 😇☺
Ericaa18 Reputație: 1014 Postat August 9, 2023 Oras:Unde vrei tu Oras:Unde vrei tu Autor Postat August 9, 2023 4
Ericaa18 Reputație: 1014 Postat August 10, 2023 Oras:Unde vrei tu Oras:Unde vrei tu Autor Postat August 10, 2023
Ericaa18 Reputație: 1014 Postat August 10, 2023 Oras:Unde vrei tu Oras:Unde vrei tu Autor Postat August 10, 2023 🥰
allmax Reputație: 39 Postat August 10, 2023 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Postat August 10, 2023 Hello Cat mai stai in Plo ?
Ericaa18 Reputație: 1014 Postat August 11, 2023 Oras:Unde vrei tu Oras:Unde vrei tu Autor Postat August 11, 2023 Buna iubiricile mele !! Disponibila intre orele 12:00 și 24:00 !! Programarile s fac pe watt-app sau telefonic la numărul 0752453554 !! O zi frumoasă tuturor !! 🥰🥰
Ericaa18 Reputație: 1014 Postat August 11, 2023 Oras:Unde vrei tu Oras:Unde vrei tu Autor Postat August 11, 2023 1
Discretul84 Reputație: 260 Postat August 11, 2023 Oras:Prahova Oras:Prahova Postat August 11, 2023 Acum 12 minute, Ericaa18 a spus: Buna iubiricile mele !! Disponibila intre orele 12:00 și 24:00 !! Programarile s fac pe watt-app sau telefonic la numărul 0752453554 !! O zi frumoasă tuturor !! 🥰🥰 Mai răspunde și la alții,nu numai la iubiricile tale. 😂
Ericaa18 Reputație: 1014 Postat August 11, 2023 Oras:Unde vrei tu Oras:Unde vrei tu Autor Postat August 11, 2023 1 oră în urmă, Discretul84 a spus: Mai răspunde și la alții,nu numai la iubiricile tale. 😂 Îmi cer scuze tuturor pentru ieri nu am muncit ,de astăzi voi fi disponibila o perioada lunga în orașul vostru !! Va pupacesc 😘😘 1
Ericaa18 Reputație: 1014 Postat August 12, 2023 Oras:Unde vrei tu Oras:Unde vrei tu Autor Postat August 12, 2023 Buna iubiricile mele !! Disponibila între orele 12:00 și 24:00 !! Programarile se fac pe watt-app sau telefonic la numărul 0752453554 !! O zi frumoasă tuturor !! 🥰🥰
alinteodores Reputație: 112 Postat August 12, 2023 Oras:Buzau Oras:Buzau Postat August 12, 2023 Salutare! Cu vreo 3-4 seri in urma am vizitat-o pe Erica undeva pe seara. Am rămas plăcut surprins pentru că este drăguță la corp și fata, iar soldurile alea de care poți să apuci sunt bestiale. Am rămas pentru o finalizare și am făcut un dus înainte de tăvăleală. Tragerea a fost 150 de lei, să zic bine investiți. Am intrat în camera de luptă unde are 2 paturi și noi ne-am făcut de cap în cel mic. A pus fesul pe cocos in a început să sugă cu puține gemete cu scuipat pe prezervativ, supt capul pulii așa puțin, nimic spectaculos fata celelalte 2 tipe din topul meu de la Ploiesti. După ceva timp s-a pus în pula peste mine ai a început să sară și gemea și se strâmbă puțin de parcă o durea, ceea ce am mai citit și la alți colegi. După am pus-o pe spate și am încercat să intru puțin mai mult dar parca se strâmbă mai rău și nu am mai forțat și până la urmă am finalizat, menționez că folosește gel combinat cu scuipinol. Am mai vb una alta, ea încearcă să se facă plăcută dar pe mine nu m-am convins, eu nu mai vizitez, va salut. Și să aveți spor. Acum să mai spună cineva ceva că am făcut târziu recenzia. Locația pe rebublicii langa cofetăria Andrei. Iar nota mea pentru Erica, să zic că este de un 7. 2 1
maktub31 Reputație: 127 Postat August 12, 2023 Postat August 12, 2023 Revizitat fata. Prestează aceleași servicii bune de când o frecventez. Adică, de vreo 2 ani, până să se 'tuneze'. 😂
salmanasar Reputație: 922 Postat August 12, 2023 Postat August 12, 2023 Acum 11 minute, maktub31 a spus: Revizitat fata. Prestează aceleași servicii bune de când o frecventez. Adică, de vreo 2 ani, până să se 'tuneze'. 😂 De acord cu tine și eu cam tot de doi ani o cunosc și pot spune că este printre cele mai frumoase fete și cu cele mai bune serviciu pe care le am întâlnit.Daca însă se mai strâmbă și o doare la pule foart mari eu cred că este de înțeles,e strâmtă,nu are pizda cat galeata.Cat despre silicoane cine i le a pus a fost meseriaș.Sanii arata foarte naturali,nu sunt două mingii rotunde.Ma bucur că a revenit la noi și o voi vizită cât de des pot. 2
passatb6xxx Reputație: 671 Postat August 13, 2023 Postat August 13, 2023 Acum 5 ore, salmanasar a spus: De acord cu tine și eu cam tot de doi ani o cunosc și pot spune că este printre cele mai frumoase fete și cu cele mai bune serviciu pe care le am întâlnit.Daca însă se mai strâmbă și o doare la pule foart mari eu cred că este de înțeles,e strâmtă,nu are pizda cat galeata.Cat despre silicoane cine i le a pus a fost meseriaș.Sanii arata foarte naturali,nu sunt două mingii rotunde.Ma bucur că a revenit la noi și o voi vizită cât de des pot. Din această recenzie noi tragem niste concluzii fine: 1) Crezi că dacă le lauzi aici vei beneficia de ceva in plus, dar în general nu este așa. Se vede de la o posta cine este lingușeala. 2)In viața reală sunteți genul de oameni care spuneți omului ce vrea sa audă nu ceea ce este real. Mai bine spuneți și părțile negative că sa poata îmbunătăți minusurile, că altfel trăiește cu impresia că prestează fara greșeală și arată că după Neckermann. 4 1
maktub31 Reputație: 127 Postat August 13, 2023 Postat August 13, 2023 Eu am avut experiențe plăcute cu blonda. Întotdeauna a fost curata, nu mi-a dat țeapă, nu a comentat la nicio poziție așa că e normal sa spun lucruri bune despre ea. Mai tine și de compatibilitate, adică cum te percepe, cât de îngrijit ești, cât de mare e. Și eu am avut experiențe negative cu tipe super-laudate pe aici așa că te înțeleg, însă nu e cazul sa incepi cu etichete. Nu îți place, nu te mai duci. Pur și simplu o lași în pace sa își facă treabă cu noi, cei care o avem la favorite.
passatb6xxx Reputație: 671 Postat August 13, 2023 Postat August 13, 2023 1 oră în urmă, maktub31 a spus: Eu am avut experiențe plăcute cu blonda. Întotdeauna a fost curata, nu mi-a dat țeapă, nu a comentat la nicio poziție așa că e normal sa spun lucruri bune despre ea. Mai tine și de compatibilitate, adică cum te percepe, cât de îngrijit ești, cât de mare e. Și eu am avut experiențe negative cu tipe super-laudate pe aici așa că te înțeleg, însă nu e cazul sa incepi cu etichete. Nu îți place, nu te mai duci. Pur și simplu o lași în pace sa își facă treabă cu noi, cei care o avem la favorite. Și ele au dreptul să selecteze clientul, dar daca pun banii pe primul loc e strict alegerea lor. Sa nu se vaite va îi dai junghi că ai p_!@ cu 2cm mai mult decât pot ele sa ducă sau că nu îi ești pe plac. Nu e normal nici sa îți ia banul și apoi să o vezi că strâmbă din nas...... 1 1
Ericaa18 Reputație: 1014 Postat August 13, 2023 Oras:Unde vrei tu Oras:Unde vrei tu Autor Postat August 13, 2023 Buna iubiricile mele !! Disponibila între orele 10:00 și 24:00 !! Programarile se fac pe watt-app sau telefonic la numărul 0752453554 !! O zi frumoasa tuturor !! 🥰🥰
Evolution85 Reputație: 50 Postat August 13, 2023 Telefon: 898989898999 Oras:Ploiesti Telefon: 898989898999 Oras:Ploiesti Postat August 13, 2023 Acum 9 ore, passatb6xxx a spus: Din această recenzie noi tragem niste concluzii fine: 1) Crezi că dacă le lauzi aici vei beneficia de ceva in plus, dar în general nu este așa. Se vede de la o posta cine este lingușeala. 2)In viața reală sunteți genul de oameni care spuneți omului ce vrea sa audă nu ceea ce este real. Mai bine spuneți și părțile negative că sa poata îmbunătăți minusurile, că altfel trăiește cu impresia că prestează fara greșeală și arată că după Neckermann. BA ZICI CA ESTI FRATE CU DISCRETU84..CUM SA INTRI MA LA 4 DIMINEAȚA 😂😂😂😂 VIATA PE INTERNET ATATA PUTETI
salmanasar Reputație: 922 Postat August 13, 2023 Postat August 13, 2023 Acum 9 ore, passatb6xxx a spus: Din această recenzie noi tragem niste concluzii fine: 1) Crezi că dacă le lauzi aici vei beneficia de ceva in plus, dar în general nu este așa. Se vede de la o posta cine este lingușeala. 2)In viața reală sunteți genul de oameni care spuneți omului ce vrea sa audă nu ceea ce este real. Mai bine spuneți și părțile negative că sa poata îmbunătăți minusurile, că altfel trăiește cu impresia că prestează fara greșeală și arată că după Neckermann. Tu ți ai spus părerea, colegul și a spus părerea,eu mi am spus părerea.Poate greșim toți și altul are altă parerea.De ce crezi că sigur ai dreptate și incepi să tragi concluzii cum suntem în viata reală? Poate St unul dintre noi îți este sef ,sau rudă sau prieten.Stai în banca ta și lasă ne și pe noi să stăm 1
Discretul84 Reputație: 260 Postat August 13, 2023 Oras:Prahova Oras:Prahova Postat August 13, 2023 Acum 43 minute, Evolution85 a spus: BA ZICI CA ESTI FRATE CU DISCRETU84..CUM SA INTRI MA LA 4 DIMINEAȚA 😂😂😂😂 VIATA PE INTERNET ATATA Ce tot cauți să te bagi în seamă imbecilule parFUMAT. 😂 Nu înțelege jumatea aia de neuron atrofiat care o deții în cutia craniană că unii pot intra când dorește pula lor pe internet,nu ca tine doar când te trimite piranda la pâine și tampoane.😂😂😂 1
Evolution85 Reputație: 50 Postat August 13, 2023 Telefon: 898989898999 Oras:Ploiesti Telefon: 898989898999 Oras:Ploiesti Postat August 13, 2023 Acum 17 minute, Discretul84 a spus: Ce tot cauți să te bagi în seamă imbecilule parFUMAT. 😂 Nu înțelege jumatea aia de neuron atrofiat care o deții în cutia craniană că unii pot intra când dorește pula lor pe internet,nu ca tine doar când te trimite piranda la pâine și tampoane.😂😂😂 BA MA FACI SA RAD CAT DE PROST EȘTI NORMAL CA INTRI NU AI AVUT FEMEIE ACASA PANA LA 40 DE ANI 😂😂😂 SI NICI NU VEI AVEA..CINE SE INCURCA CU UN FLAUSAT LIPIT ... 😂😂😂
Discretul84 Reputație: 260 Postat August 13, 2023 Oras:Prahova Oras:Prahova Postat August 13, 2023 Acum 5 ore, Evolution85 a spus: BA MA FACI SA RAD CAT DE PROST EȘTI NORMAL CA INTRI NU AI AVUT FEMEIE ACASA PANA LA 40 DE ANI 😂😂😂 SI NICI NU VEI AVEA..CINE SE INCURCA CU UN FLAUSAT LIPIT ... 😂😂😂 Tu ai (dacă ai și nu minți ca de obicei) doar ca femeie de serviciu cocalarule. Nu cred că știi nici un ou sa-ți fierbi,ce să mai zic de alte treburi de bărbat. 😂😂😂
Robert989 Reputație: 60 Postat August 15, 2023 Postat August 15, 2023 On 8/13/2023 at 8:49 AM, passatb6xxx said: Și ele au dreptul să selecteze clientul, dar daca pun banii pe primul loc e strict alegerea lor. Sa nu se vaite va îi dai junghi că ai p_!@ cu 2cm mai mult decât pot ele sa ducă sau că nu îi ești pe plac. Nu e normal nici sa îți ia banul și apoi să o vezi că strâmbă din nas...... Banii pe primul loc il pun daca indura chiar daca doare, daca da eject direct celor care sunt incompatibili cu ea eu zic ca se respecta, mai sunt asa pe alte orase care au tarif 200 lei pentru afisat pe site, dar cu circuit inchis celor care au marime mica- medie le cere 100 lei fin. Am vazut care au incercat sa faca pretul asa in functie de marime public si au sarit altii ca e discriminare, asa ca au lasat pretul public la 200 fin fara sa mentioneze nimic public de preturile in functie de marime si asa impaca si varza si capra.
salmanasar Reputație: 922 Postat August 15, 2023 Postat August 15, 2023 Acum 1 oră, Robert989 a spus: Banii pe primul loc il pun daca indura chiar daca doare, daca da eject direct celor care sunt incompatibili cu ea eu zic ca se respecta, mai sunt asa pe alte orase care au tarif 200 lei pentru afisat pe site, dar cu circuit inchis celor care au marime mica- medie le cere 100 lei fin. Am vazut care au incercat sa faca pretul asa in functie de marime public si au sarit altii ca e discriminare, asa ca au lasat pretul public la 200 fin fara sa mentioneze nimic public de preturile in functie de marime si asa impaca si varza si capra. Eu zic că totuși nu e cazul cu Erica și că a fost doar un accident.Daca colegul Evolution 85 cu cei 19 cm ai lui și cumnatul Jose au fost mulțumiți,atunci fata duce mult și ține la tăvăleală.Parerea mea care fiind în medie am fost multumit.Succes. 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum