azisaumaine1 Reputație: 11 Postat Martie 18, 2021 Oras:Arad Oras:Arad Postat Martie 18, 2021 1 oră în urmă, saralove a spus: Când vrei tu 🤗 Totul la superlativ - de la tinuta , atitudine , primire , privit , vorbit , tinut in brate ... am ramas insa dator cu un oral ! Esti de acord pentru o data viitoare ? Dar sa stai pe tocuri cui 🤫🤗 1
saralove Reputație: 397 Postat Martie 19, 2021 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 19, 2021 Bună dimineața vizita mea la voi în oras sa încheiat, va mulțumesc celor care m au vizitat 🤗👀! Ozi cât mai frumoasa sa aveti🤗 🛑❌ INDISPONIBILA ❌🛑
alexandru gabriel Reputație: 1324 Postat Martie 19, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 19, 2021 1 oră în urmă, saralove a spus: Bună dimineața vizita mea la voi în oras sa încheiat, va mulțumesc celor care m au vizitat 🤗👀! Ozi cât mai frumoasa sa aveti🤗 🛑❌ INDISPONIBILA ❌🛑 Pacat ca pleci..dar poate mai revii 1
saralove Reputație: 397 Postat Martie 19, 2021 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 19, 2021 Acum 42 minute, alexandru gabriel a spus: Pacat ca pleci..dar poate mai revii Revin în 2 săptămâni maxim 3😁🤗😘
alexandru gabriel Reputație: 1324 Postat Martie 19, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 19, 2021 Acum 13 minute, saralove a spus: Revin în 2 săptămâni maxim 3😁🤗😘 Super..te gandesti la ..implanturile de care vb? 1
saralove Reputație: 397 Postat Martie 19, 2021 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 19, 2021 Acum 35 minute, alexandru gabriel a spus: Super..te gandesti la ..implanturile de care vb? Nu acesta este motivul pentru care plec din oraș, momentan mai aștept am alte lucruri mai importante de facut🤗😘O zi frumoasa ❤️
alexandru gabriel Reputație: 1324 Postat Martie 19, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 19, 2021 Chiar acum, saralove a spus: Nu acesta este motivul pentru care plec din oraș, momentan mai aștept am alte lucruri mai importante de facut🤗😘O zi frumoasa ❤️ Te sarut..o zi frumoasa si tie si te asteptam 1
saralove Reputație: 397 Postat Martie 19, 2021 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 19, 2021 1 oră în urmă, alexandru gabriel a spus: Te sarut..o zi frumoasa si tie si te asteptam Multumesc la fel 🤗😘
azisaumaine1 Reputație: 11 Postat Martie 19, 2021 Oras:Arad Oras:Arad Postat Martie 19, 2021 Daca pleci vreau sa vin cu tine ... 😂 Daca plece ia-ma si pe mine 🔞
saralove Reputație: 397 Postat Martie 20, 2021 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 20, 2021 Bună 👀de miercuri sunt disponibila din nou în oras 😇 programul este același de la 10 dimineața până la 22 ❤️ ❌Serv: 🛑Oral protejat (nu fac neprotejat indiferent de suma oferita) 🛑Normal protejat obligatoriu 🛑Accept mangaieri/sarutari corporale 🛑Pozitia 69(igiena bucala trebuie sa fie impecabila) 🛑Finalizare corporala ❌Preturile:🛑100 (1fin) 🛑 200 h(2 fin) ❌Nr de wtp :0734603356 (nu fac confirmari video si nu trimit poze)!☺️🤗 ❌Va rog sa imi specificati pana la ce ora va pot raspunde la mesaje nu as vrea sa creez probleme! Va pupic și ne vedem miercuri 🤗🤗🤗 1
glavan Reputație: -176 Postat Martie 26, 2021 Postat Martie 26, 2021 Nu face banii, eu nu ii dau pe asa ceva.
azisaumaine1 Reputație: 11 Postat Martie 26, 2021 Oras:Arad Oras:Arad Postat Martie 26, 2021 1 oră în urmă, glavan a spus: Nu face banii, eu nu ii dau pe asa ceva. De aceeasi parere ! Prefer tinuta culoare negru si rosu !
Membru Premium il pupparo Reputație: 22587 Postat Martie 26, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat Martie 26, 2021 Adica culorile lui Milan 😁.
saralove Reputație: 397 Postat Martie 26, 2021 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 26, 2021 Acum 14 minute, azisaumaine1 a spus: De aceeasi parere ! Prefer tinuta culoare negru si rosu ! Fiecare cu gusturile lui 🤪😊
saralove Reputație: 397 Postat Martie 26, 2021 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 26, 2021 ❌Disponibila pentru programari!🥰😘 ❌Locatia este pe Blv Unirii ❌Serv: 🛑oral protejat (nu fac neprotejat indiferent de suma oferita) 🛑normal protejat obligatoriu 🛑accept mangaieri/sarutari corporale 🛑pozitia 69(igiena bucala trebuie sa fie impecabila) 🛑fin corporala ❌Preturile: 🛑 100 fin 🛑 200 h ❌Nr de wtp :0734603356 (nu fac confirmari video si nu trimit poze)!☺️🤗Va rog sa nu insistati pe acest subiect! ❌Va rog sa imi specificati pana la ce ora va pot raspunde nu as vrea sa creez probleme! ❌Rog persoanele neserioase care nu isi respecta programarile sa nu ma deranjeze inutil/sau care nu stiu sa respecte o femeie! ❌Nu accept persoane in stare de ebrietate/cu bile! ❌Am dreptul de a imi selecta clientii! O zi cat mai frumoasa sa aveti
azisaumaine1 Reputație: 11 Postat Martie 26, 2021 Oras:Arad Oras:Arad Postat Martie 26, 2021 Acum 4 ore, saralove a spus: Fiecare cu gusturile lui 🤪😊 Stiam ca ai devenit acida de la ultime 2 .... ‘ ‘
saralove Reputație: 397 Postat Martie 27, 2021 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 27, 2021 ❌Disponibila pentru programari!🥰😘 ❌Locatia este pe Blv Unirii ❌Serv: 🛑oral protejat (nu fac neprotejat indiferent de suma oferita) 🛑normal protejat obligatoriu 🛑accept mangaieri/sarutari corporale 🛑pozitia 69(igiena bucala trebuie sa fie impecabila) 🛑fin corporala ❌Preturile: 🛑 100 fin 🛑 200 h ❌Nr de wtp :0734603356 (nu fac confirmari video si nu trimit poze)!☺️🤗Va rog sa nu insistati pe acest subiect! ❌Va rog sa imi specificati pana la ce ora va pot raspunde nu as vrea sa creez probleme! ❌Rog persoanele neserioase care nu isi respecta programarile sa nu ma deranjeze inutil/sau care nu stiu sa respecte o femeie! ❌Nu accept persoane in stare de ebrietate/cu bile! ❌Am dreptul de a imi selecta clientii! O zi cat mai frumoasa sa aveti
saralove Reputație: 397 Postat Martie 27, 2021 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 27, 2021 Disponibila😚😍 1 2
azisaumaine1 Reputație: 11 Postat Martie 27, 2021 Oras:Arad Oras:Arad Postat Martie 27, 2021 Acum 37 minute, saralove a spus: Disponibila😚😍 Draguta fustita ❤️
remyliciouz Reputație: 225 Postat Martie 27, 2021 Oras:Here and there Disponibila Oras:Here and there Disponibila Postat Martie 27, 2021 Hola Sara 😘, salutare frați futăcioși! Ieri am avut plăcerea să mă văd cu Sara. Am contactat-o pe WhatsApp și am avut noroc ca nu avea nicio programare așa că m-am pus pe drum iar în 30 de minute am fost la locația ei pe Unirii aproape de rond. Locația este una curată, m-a invitat într-o camera unde peretele din fața patului era plin de oglinzi! ❤️ Pot confirma că e o fată frumoasă cu mult bun simț și de o calmitate ieșită din comun. Am stat puțin de vorbă, ne-am cunoscut puțin și apoi am trecut la treabă. Am făcut primul pas sărutând-o pe gât în timp ce îi mângâiam copsele apoi am început să-i gust sânii. M-am așezat lângă ea în pat și a început să mă sărute pe tot corpul în timp ce îmi mângâia soldatul. Nu a durat un minut că acesta s-a prezentat drepți la datorie iar Sara a montat un prezervativ pentru a începe sexul oral (aceasta îl face doar protejat). Sexul oral a fost ok cu ruperi de ritm însă sunt fanul sexului oral neprotejat așa că nu a durat mult până am cerut-o deasupra. Aceasta se mișcă super bine în LOT, se udă natural și geme ușor dar frumos. A stat deasupra 2-3 minute până a dat semne de oboseală, am mai ajutat-o și eu 2-3 minute mișcând-o din bazin, pot spune că aș fi continuat așa pentru minute bune dar am zis că e păcat de oglinda aia. La scurt timp am cerut-o în poziția mama iedului ca să profităm de imaginile derulate în oglindă, niște imagini bombă 🔥! Aceasta primește foarte bine și mi-a plăcut că în timp ce o futeam capra a început să se joace cu o mână la păsărică și am rugat-o să se uite și în oglindă în același timp, lucru care m-a excitat foarte tare. Am comunicat foarte bine, am început să îi dau din ce în ce mai tare, aceasta s-a prins efectiv cu ambele mâini de cearceaf și am dat acolo până am terminat în balon. Dupe ce a fost gata a zis că au luat-o toate căldurile și are nevoie să iasă la aer, s-a uitat în oglindă că i-am cam stricat machiajul, am mai râs puțin și am plecat. Am stat doar un număr pentru că mă grăbeam și oricum mai avea o altă programare. OP - 8 NP - 9 GFE - 9 Halat: 100 lei / o finalizare / 30 de minute Cu siguranța de revenit pentru un nou film cu alte fantezii în oglindă în prezența un brunete apetisante. Sara, te pup și ne mai vedem cu proxima ocazie! 😘 3
saralove Reputație: 397 Postat Martie 27, 2021 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 27, 2021 Acum 6 minute, remyliciouz a spus: Hola Sara 😘, salutare frați futăcioși! Ieri am avut plăcerea să mă văd cu Sara. Am contactat-o pe WhatsApp și am avut noroc ca nu avea nicio programare așa că m-am pus pe drum iar în 30 de minute am fost la locația ei pe Unirii aproape de rond. Locația este una curată, m-a invitat într-o camera unde peretele din fața patului era plin de oglinzi! ❤️ Pot confirma că e o fată frumoasă cu mult bun simț și de o calmitate ieșită din comun. Am stat puțin de vorbă, ne-am cunoscut puțin și apoi am trecut la treabă. Am făcut primul pas sărutând-o pe gât în timp ce îi mângâiam copsele apoi am început să-i gust sânii. M-am așezat lângă ea în pat și a început să mă sărute pe tot corpul în timp ce îmi mângâia soldatul. Nu a durat un minut că acesta s-a prezentat drepți la datorie iar Sara a montat un prezervativ pentru a începe sexul oral (aceasta îl face doar protejat). Sexul oral a fost ok cu ruperi de ritm însă sunt fanul sexului oral neprotejat așa că nu a durat mult până am cerut-o deasupra. Aceasta se mișcă super bine în LOT, se udă natural și geme ușor dar frumos. A stat deasupra 2-3 minute până a dat semne de oboseală, am mai ajutat-o și eu 2-3 minute mișcând-o din bazin, pot spune că aș fi continuat așa pentru minute bune dar am zis că e păcat de oglinda aia. La scurt timp am cerut-o în poziția mama iedului ca să profităm de imaginile derulate în oglindă, niște imagini bombă 🔥! Aceasta primește foarte bine și mi-a plăcut că în timp ce o futeam capra a început să se joace cu o mână la păsărică și am rugat-o să se uite și în oglindă în același timp, lucru care m-a excitat foarte tare. Am comunicat foarte bine, am început să îi dau din ce în ce mai tare, aceasta s-a prins efectiv cu ambele mâini de cearceaf și am dat acolo până am terminat în balon. Dupe ce a fost gata a zis că au luat-o toate căldurile și are nevoie să iasă la aer, s-a uitat în oglindă că i-am cam stricat machiajul, am mai râs puțin și am plecat. Am stat doar un număr pentru că mă grăbeam și oricum mai avea o altă programare. OP - 8 NP - 9 GFE - 9 Halat: 100 lei / o finalizare / 30 de minute Cu siguranța de revenit pentru un nou film cu alte fantezii în oglindă în prezența un brunete apetisante. Sara, te pup și ne mai vedem cu proxima ocazie! 😘 Mulțumesc frumos te pup și cu siguranță ne mai vedem😍🤗oricând ai plăcerea 😘sa ma vizitezi
saralove Reputație: 397 Postat Martie 28, 2021 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 28, 2021 ❌Buna dimineata!🤗 ❌Disponibila pentru programari!🥰😘 ❌Locatia este pe Blv Unirii ❌Serv: 🛑oral protejat (nu fac neprotejat indiferent de suma oferita) 🛑normal protejat obligatoriu 🛑accept mangaieri/sarutari corporale 🛑pozitia 69(igiena bucala trebuie sa fie impecabila) 🛑fin corporala ❌Preturile: 🛑 100 fin 🛑 200 h ❌Nr de wtp :0734603356 (nu fac confirmari video si nu trimit poze)!☺️🤗Va rog sa nu insistati pe acest subiect! ❌Va rog sa imi specificati pana la ce ora va pot raspunde nu as vrea sa creez probleme! ❌Rog persoanele neserioase care nu isi respecta programarile sa nu ma deranjeze inutil/sau care nu stiu sa respecte o femeie! ❌Nu accept persoane in stare de ebrietate/cu bile! ❌Am dreptul de a imi selecta clientii! O zi cat mai frumoasa sa aveti!😘
zxzzzz Reputație: -25 Postat Martie 28, 2021 Oras:Zona x Oras:Zona x Postat Martie 28, 2021 Nu merge să te contactez pe wp.
saralove Reputație: 397 Postat Martie 28, 2021 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 28, 2021 Acum 3 ore, zxzzzz a spus: Nu merge să te contactez pe wp. Probabil ai greșit nr nr de wtp:0734603356 acesta este ☺️
saralove Reputație: 397 Postat Martie 29, 2021 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 29, 2021 ❌Buna dimineata!🤗 ❌Disponibila pentru programari!🥰😘 ❌Locatia este pe Blv Unirii ❌Serv: 🛑oral protejat (nu fac neprotejat indiferent de suma oferita) 🛑normal protejat obligatoriu 🛑accept mangaieri/sarutari corporale 🛑pozitia 69(igiena bucala trebuie sa fie impecabila) 🛑fin corporala ❌Preturile: 🛑 100 fin 🛑 200 h ❌Nr de wtp :0734603356 (nu fac confirmari video si nu trimit poze)!☺️🤗Va rog sa nu insistati pe acest subiect! ❌Va rog sa imi specificati pana la ce ora va pot raspunde nu as vrea sa creez probleme! ❌Rog persoanele neserioase care nu isi respecta programarile sa nu ma deranjeze inutil/sau care nu stiu sa respecte o femeie! ❌Nu accept persoane in stare de ebrietate/cu bile! ❌Am dreptul de a imi selecta clientii! O zi cat mai frumoasa sa aveti!😘
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum