Mara99 Reputație: 513 Postat Octombrie 24, 2022 Oras:București Oras:București Autor Postat Octombrie 24, 2022 Acum 19 ore, jacket a spus: Mai spăl un păcat, las o impresie (cont.) . La titulară revin periodic, dar nu prea des ca să nu mă pierd în peisaj prea tare, pentru ca mi-a trezit un real interes la prima vizita și tot sper sa regăsesc sentimentul. Zadarnică speranța impaturita'n felurite vise... Din punctul meu de vedere a retrogradat in "servicii", eu resimtind o diferență mare între vizitele făcute. Dar nu mi se pare absurd deoarece mie îmi e clar ca nu poate avea același interes peste ani și zeci, sute de clienți... In una din vizitele intermediare a rupt ritmul întâlnirii într-atât încât am ieșit din camera cum am întrat, deși s-a străduit "monosilabic", îmi sărise starea. Notez ca a respectat timpul și a fost corecta. Critici cam atât. Este o femeie îngrijită și atenta cu ea și cu clientul. Face totul curat și are interesul sa te simți bine de la întrare pana la ieșire. Este dedicata, destul de frumoasa, prezenta emoțional în timpul actului și are un corp apetisant. Masajul e bun, are rutina stabila și testata, după o zi sau o săptămână de ore lungi la birou i se poate mulțumi chiar mai mult decât pentru partea erotica. Frecarea stromeleagului e ok, la fel, o rutina stabila și testata, cu atingeri . Dacă la masajul de relaxare asta e ok, aici eu unul as prefera sa simt ceva diversitate, nu restrângeri. Locația — 9, e o îmbunătățire. Faptura — 8, frumoasa, "bună", nu ar strica puțin tonus. Igiena — 9, atenta la detalii. Masaj — 8. 5, corect, bine efectuat, nu ar strica o varietate. Erotism - 7, trebuie sa ma concentrez ca să ajung la capăt... GFE - 7, amabila, joviala conversații simple dar nu m-a "miscat". Nu ca prima data cel puțin. Bună!🤗 Îți mulțumesc pentru vizitele făcute, pentru critici si pentru cuvintele frumoase❤ Critica este una destul de constructivă, și apreciez. Și tind sa iți dau dreptate. Masajul este la fel de bun ca prima data, dar cred ca aici este problema, este la fel ca prima data. Voi tine cont de ce mi-ai spus, si voi incerca sa diversific un pic la partea erotica la fiecare ședința, sa aduc un plus💓 Îți doresc o zi frumoasa și iti mulțumesc încă o data❤🤗 1
GIOVINCO11 Reputație: -10 Postat Octombrie 28, 2022 Oras:București Oras:București Postat Octombrie 28, 2022 Iubita, mai lasa tinderul si mai ocupate si tu de anunt.. Actualizări, poze, etc.Nu se mai trezeste motanelu de cand n ai mai postat nimic. 1
GIOVINCO11 Reputație: -10 Postat Octombrie 30, 2022 Oras:București Oras:București Postat Octombrie 30, 2022 M am gandit sa las glumele la o parte si sa i fac o recenzie pe bune la feblețea mea. Am fost de multe ori la ea,in mai multe locatii..o stiu de vreo 2 ani. Ca si aspect fizic ii dau nota 9,n am ce comenta arata chiar foarte bine. 10 nu pot da, ca nimeni nu e perfect:). La masaj de relaxare ii dau 8.5. Are rabdare, il face apasat, e ce trebuie. La picioare chiar mi se pare ca il face cam tare, mereu ii zic sa ma lase mai incet:)). La masaj erotic ii dau nota tot 9.Mi se pare ca a evoluat pe partea asta. Se implica, facut fara graba,e ce trebuie. Sânii sunt dementiali, cam cei mai frumosi pe care i am vazut. N are strica daca ar fi putin mai permisiva la unele chestii:)). Usor de facut programari la ea, raspunde repede pe watswapp. Respecta timpul la masaj, nu te da afara pe usa. P. S. Te pup Kim si imi cer scuze ca te am facut sa transpiri la eroticul de data trecuta, aproape ca aveai batai in palma.. Sorry:)) :*.. Promit sa iti aduc o crema de maini data viitoare 1 1 1 1
Mara99 Reputație: 513 Postat Octombrie 31, 2022 Oras:București Oras:București Autor Postat Octombrie 31, 2022 Acum 22 ore, GIOVINCO11 a spus: M am gandit sa las glumele la o parte si sa i fac o recenzie pe bune la feblețea mea. Am fost de multe ori la ea,in mai multe locatii..o stiu de vreo 2 ani. Ca si aspect fizic ii dau nota 9,n am ce comenta arata chiar foarte bine. 10 nu pot da, ca nimeni nu e perfect:). La masaj de relaxare ii dau 8.5. Are rabdare, il face apasat, e ce trebuie. La picioare chiar mi se pare ca il face cam tare, mereu ii zic sa ma lase mai incet:)). La masaj erotic ii dau nota tot 9.Mi se pare ca a evoluat pe partea asta. Se implica, facut fara graba,e ce trebuie. Sânii sunt dementiali, cam cei mai frumosi pe care i am vazut. N are strica daca ar fi putin mai permisiva la unele chestii:)). Usor de facut programari la ea, raspunde repede pe watswapp. Respecta timpul la masaj, nu te da afara pe usa. P. S. Te pup Kim si imi cer scuze ca te am facut sa transpiri la eroticul de data trecuta, aproape ca aveai batai in palma.. Sorry:)) :*.. Promit sa iti aduc o crema de maini data viitoare Îți mulțumesc 🤗🥰
Mara99 Reputație: 513 Postat Octombrie 31, 2022 Oras:București Oras:București Autor Postat Octombrie 31, 2022 Buna!🤗 Astazi voi fi disponibila începând cu ora 14! 😃 Whapp 0734833046 ❤ Pupici🥰💓
Mara99 Reputație: 513 Postat Noiembrie 28, 2022 Oras:București Oras:București Autor Postat Noiembrie 28, 2022 Bună, dragilor! Țin sa va mulțumesc pentru mesaje, sunt bine, nu m-am retras!🤗 O perioada nu am lucrat, apoi am avut un program ceva mai scurt! De astăzi ma veti gasi disponibila, in intervalul 12-20❤ Locația a ramas aceeași, încă nu sunt schimbări!🤗 Va aștept cu drag la masaj ❤ 0734833046 Doar wapp 🤗❤ 1
User_Vlad Reputație: 2 Postat Noiembrie 29, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 29, 2022 Salutare, În urma recenziilor din acest topic, am contactat-o pe "Mara": - programare prin intermediul wtp - ora programării a fost respectata - parcare în fata blocului, la bulevard,locuri fără plata, în funcție de noroc, este o parcare în "spic". - I-am luat un pachețel cu bomboane de ciocolata, gen sa nu vin cu mana goala, ulterior, din discuțiile purtate sa aflu ca nu ii plac (pe parcurs am aflat ca prefera inghetata de fructe). - Am început printr o discuție amicala, pe canapeaua din living, prietenoasa. - Am fost sa fac un dus, am primit un prosop curat și am avut noroc și de apa calda rapid :)) - Am întrat în camera de masaj, unde am găsit o pe "Mara", întinsă pe pat, cu muzica în surdina. - Are un corp frumos, fit, cu sâni superbi, poate cei mai frumoși văzuți pana acum. O piele fina și un fund perfect. - M-am simțit foarte bine, recomand cu drag, eu cu siguranta voi reveni. Multumesc, Vlad 1
gigitambal Reputație: 4 Postat Noiembrie 29, 2022 Postat Noiembrie 29, 2022 Am fost si eu in vizita la Kim/Mara. Locatie usor accesibila (doar sa ai ochi sa citesti numarul scarii, nu ca mine :D. Mara - o bomboana de fata - nu are rost sa comentez despre cum arata, are destule poze pe aici. Right up my alley. Am stat la taclale putin, eu unul am simtit un click cu ea, am mers la dus si apoi la masaj. Masaj de relaxare bun (mica mica dar te indoaie daca "o superi" :)) ). Masaj erotic foarte ok, am uitat de mine langa ea - am iesit din camera cu un zambet tamp pe buze si foarte relaxat. Am mai stat la o tigara si la vorba si am stabilit ca revin cu siguranta. Se vede ca ii place ce face si se implica, o atitudine de nota 10. Daca esti de treaba si tu, este si ea si iese o treaba minunata. (P.S. - am inteles limitele ei, nu am "fortat nota" si a iesit totul bine). Mara/Kim - ne revedem curand si ma tin de cuvant D. 2
Mara99 Reputație: 513 Postat Noiembrie 29, 2022 Oras:București Oras:București Autor Postat Noiembrie 29, 2022 1 oră în urmă, User_Vlad a spus: Salutare, În urma recenziilor din acest topic, am contactat-o pe "Mara": - programare prin intermediul wtp - ora programării a fost respectata - parcare în fata blocului, la bulevard,locuri fără plata, în funcție de noroc, este o parcare în "spic". - I-am luat un pachețel cu bomboane de ciocolata, gen sa nu vin cu mana goala, ulterior, din discuțiile purtate sa aflu ca nu ii plac (pe parcurs am aflat ca prefera inghetata de fructe). - Am început printr o discuție amicala, pe canapeaua din living, prietenoasa. - Am fost sa fac un dus, am primit un prosop curat și am avut noroc și de apa calda rapid :)) - Am întrat în camera de masaj, unde am găsit o pe "Mara", întinsă pe pat, cu muzica în surdina. - Are un corp frumos, fit, cu sâni superbi, poate cei mai frumoși văzuți pana acum. O piele fina și un fund perfect. - M-am simțit foarte bine, recomand cu drag, eu cu siguranta voi reveni. Multumesc, Vlad Îți mulțumesc foarte mult pentru vizita si bombonele. ❤ Te aștept oricând cu drag si ma bucur ca te-ai simțit bine🤗❤🍒
Mara99 Reputație: 513 Postat Noiembrie 29, 2022 Oras:București Oras:București Autor Postat Noiembrie 29, 2022 Acum 15 minute, gigitambal a spus: Am fost si eu in vizita la Kim/Mara. Locatie usor accesibila (doar sa ai ochi sa citesti numarul scarii, nu ca mine :D. Mara - o bomboana de fata - nu are rost sa comentez despre cum arata, are destule poze pe aici. Right up my alley. Am stat la taclale putin, eu unul am simtit un click cu ea, am mers la dus si apoi la masaj. Masaj de relaxare bun (mica mica dar te indoaie daca "o superi" :)) ). Masaj erotic foarte ok, am uitat de mine langa ea - am iesit din camera cu un zambet tamp pe buze si foarte relaxat. Am mai stat la o tigara si la vorba si am stabilit ca revin cu siguranta. Se vede ca ii place ce face si se implica, o atitudine de nota 10. Daca esti de treaba si tu, este si ea si iese o treaba minunata. (P.S. - am inteles limitele ei, nu am "fortat nota" si a iesit totul bine). Mara/Kim - ne revedem curand si ma tin de cuvant D. Îți mulțumesc!!❤ Chiar a fost o plăcere sa stam de vorba si mulțumesc pentru cafeluta 🥰 Ma bucur ca ti-a plăcut masajul si ai plecat cu zâmbetul pe buze❤ Te aștept cand dorești cu drag🤗🥰
Mara99 Reputație: 513 Postat Decembrie 1, 2022 Oras:București Oras:București Autor Postat Decembrie 1, 2022 Bună 🤗 Astăzi voi fi disponibila doar pana la ora 18:00 ❤ Programarile se fac doar pe wapp🤗 0734833046 🍒 O zi frumoasă 😊🥰
Mara99 Reputație: 513 Postat Decembrie 2, 2022 Oras:București Oras:București Autor Postat Decembrie 2, 2022 Bună ❤ Disponibilă 🤗 0734833046 ❤ Pupici🍒🤗
GIOVINCO11 Reputație: -10 Postat Decembrie 2, 2022 Oras:București Oras:București Postat Decembrie 2, 2022 Acum 1 oră, Mara99 a spus: Bună ❤ Disponibilă 🤗 0734833046 ❤ Pupici🍒🤗 Emoticonul 🍒 semnifică cumva "coaiele"? 😊😊
Mara99 Reputație: 513 Postat Decembrie 5, 2022 Oras:București Oras:București Autor Postat Decembrie 5, 2022 Bună!🥰 Disponibilă ❤ Programările se fac doar pe wapp 0734833046 😍 Pupici🤗
Mara99 Reputație: 513 Postat Decembrie 7, 2022 Oras:București Oras:București Autor Postat Decembrie 7, 2022 Bună, dragilor! ❤ Disponibila astăzi 💜 Programările wapp 0734833046🤗 Pupici💞
Mara99 Reputație: 513 Postat Decembrie 10, 2022 Oras:București Oras:București Autor Postat Decembrie 10, 2022 Bună!🥰 Disponibila astăzi 💞 0734833046 doar wapp ❤ Pupici💜
Mara99 Reputație: 513 Postat Decembrie 12, 2022 Oras:București Oras:București Autor Postat Decembrie 12, 2022 Bună ❤ Disponibilă 💞 0734833046 🥰🥰 Pupici 🖤
Mara99 Reputație: 513 Postat Decembrie 15, 2022 Oras:București Oras:București Autor Postat Decembrie 15, 2022 Bună!😍 Disponibila 🖤 Programări doar pe wapp 0734833046 💓 Pupici💜💞
mr. oki Reputație: 441 Postat Decembrie 15, 2022 Oras:Romania, cum intri de la Arad, cateva sute km si pe dreapta Oras:Romania, cum intri de la Arad, cateva sute km si pe dreapta Postat Decembrie 15, 2022 La 29.11.2022 la 5:52, gigitambal a spus: Am fost si eu in vizita la Kim/Mara. (P.S. - am inteles limitele ei, nu am "fortat nota" si a iesit totul bine). Salut domnule, Buna recenzia, am de gand sa o vizitez, e in lista scurta.....dar care sunt limitele de care vorbeai?
GIOVINCO11 Reputație: -10 Postat Decembrie 15, 2022 Oras:București Oras:București Postat Decembrie 15, 2022 1 oră în urmă, mr. oki a spus: Salut domnule, Buna recenzia, am de gand sa o vizitez, e in lista scurta.....dar care sunt limitele de care vorbeai? Are lacăt la savarina, n ai voie sa umbli!
Mara99 Reputație: 513 Postat Decembrie 15, 2022 Oras:București Oras:București Autor Postat Decembrie 15, 2022 1 oră în urmă, mr. oki a spus: Salut domnule, Buna recenzia, am de gand sa o vizitez, e in lista scurta.....dar care sunt limitele de care vorbeai? Bună! Îți voi raspunde eu🤗 Nu accept cunni, penetrare cu degetul in zona intima sau frecare cu vaginul de "organul masculin ".Accept doar atingeri. Nu sunt limite deplasate, doar de bun simt, pe care le-am ales pentru a fi in siguranță atât eu, cât și oamenii care-mi vin la masaj. O zi frumoasă 🤗❤
mr. oki Reputație: 441 Postat Decembrie 16, 2022 Oras:Romania, cum intri de la Arad, cateva sute km si pe dreapta Oras:Romania, cum intri de la Arad, cateva sute km si pe dreapta Postat Decembrie 16, 2022 Acum 10 ore, GIOVINCO11 a spus: Are lacăt la savarina, n ai voie sa umbli! Am inteles....mersi frumos
mr. oki Reputație: 441 Postat Decembrie 16, 2022 Oras:Romania, cum intri de la Arad, cateva sute km si pe dreapta Oras:Romania, cum intri de la Arad, cateva sute km si pe dreapta Postat Decembrie 16, 2022 Acum 10 ore, Mara99 a spus: Bună! Îți voi raspunde eu🤗 Nu accept cunni, penetrare cu degetul in zona intima sau frecare cu vaginul de "organul masculin ".Accept doar atingeri. Nu sunt limite deplasate, doar de bun simt, pe care le-am ales pentru a fi in siguranță atât eu, cât și oamenii care-mi vin la masaj. O zi frumoasă 🤗❤ Multumesc tare mult draga Doamna, dupa Sarbatori am de gand sa te vizitez si sa ne cunoastem..... Pana atunci insa, Sarbatori Fericite si toate cele bune 1
Mara99 Reputație: 513 Postat Decembrie 16, 2022 Oras:București Oras:București Autor Postat Decembrie 16, 2022 Acum 9 ore, mr. oki a spus: Multumesc tare mult draga Doamna, dupa Sarbatori am de gand sa te vizitez si sa ne cunoastem..... Pana atunci insa, Sarbatori Fericite si toate cele bune Mulțumesc frumos! 🤗 Te aștept cu drag❤ Sărbători fericite 😊
Mara99 Reputație: 513 Postat Decembrie 19, 2022 Oras:București Oras:București Autor Postat Decembrie 19, 2022 Bună ❤ Disponibilă 🥰 Pentru programări, wapp 0734833046 🥰 Pupici💝
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum