Sari la conținut

0724133688 Milf Lorena

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Si totusi...aveti careva nr ei??? Imi convine maxim, daca e vis a vis de Plaza Mall...

Postat

Si eu m-as duce in misiune la ea peste vreo 2 saptamani. Daca va fi ceva de spus in afara recenziilor, va zic eu atunci.

Numai numarul sa il avem 😂

• Haha 1
Postat

A mai fost cineva de curand? Eu nu m-am sincronizat niciodata cu ea 👀

• Oras:bucuresti
Postat

Am găsit ceva număr da nu cred că este valabil pentru că am sunat de câteva ori la ore diferite și era telefonul închis 

Postat

Lucreaza doua zile cu doua zile . Numarul este cel afisat, in general la 8:30- 9:00 daca are telefonul deschis, lucreaza. Nu raspunde cand are client, la fata nu este cine stie ce, nici sluta , sa zicem acceptabila , in schimb are corp de pustoaica, pizda buzata ,sani micuti dar frumosi, face cam de toate in afara de anal, pentru zona Militari/Dr taberei este mai mult decat ok. Bafta si beri reci sa aveti 

• Like 1
  • Inimioara 1
  • Membru Premium
  • Oras:Craiova
Postat

O întâlnire îndelung așteptată,încheiată excelent!

Cu Lorena am vorbit prima dată acum mai bine de un an dar n am reușit să ne sincronizăm pentru că ea are job,eu vin mai depărtișor dar esențial a fost faptul că am simțit că ne vrem,eu nu am renunțat să o sun,ea nu s a simțit ofensată!

Am avut noroc și săptămâna trecută, mai precis miercuri, eu am ajuns, ea a fost libera,ghinionul a murit și speranțele s au împlinit!

Programare la finalul programului, premeditată,  că să nu ne mai deranjeze  nimeni.

Lorena este o doamna matura, drăguță, cu un corp tineresc,mie mi a plăcut îi dau nota 8+.

Întâlnirea a fost interesantă și relaxată,fără presiunea timpului, I am fost peste o oră amant și confident și ea mie la fel.

Garsoniera bună,patul mare nu a ridicat probleme, baia în regulă, prosop curat, nota 8.

Întâlnirea a fost DUBLU CLICK, sexual și mental!

Oralul super,cu atenție la coaie,cu limbi laterale,cu dezmierdări,umed,pasional,9+.

Pizda ei generoasă,cu buzițe reliefate și lindik bine conturat,merita un cunny de excepție pe care i l am și oferit iar dânsa l a primit cu drag și delicatețe. 

Și acum simt finețea și gustul grozav al pizdei de femeie adevarata, matură,reacție superlativă,nota 10.

Normalul a fost protejat, explozie de fericire între doi maturi care se așteptau de atâta timp, dorința și experienta și au spus cuvântul, poziții  destule,doamna s a oferit total și pasional,a fost o nebunie, care ar trebui trăită mai des.

Nu știu dacă s o recomand, dar pe mine m a cucerit cu naturalețea ei și m a încântat total, așa că o să o vizitez cu siguranță!

Cadoul 150 ron,super pentru Întâlnirea oferită!

Lorena,mulțumesc mult și te pup dulce și apăsat!

• Like 5
  • Inimioara 2
  • Oras:Los Angeles
Postat

Ma duc la Lorena cel putin o data pe luna ptr ca este o milfa interesanta, bun simt, atitudine, mereu ma face sa revin dupa ce vizitez fauna mai tanara. Ultima data am fost zilele trecute, locatie 8 pe bvd Timisoara, aspect 8+, gfe 9+, oral 9 pro, normal 10 pro. Finalizarea este 100 lei. Lucreaza mai mult cu oameni de bun simt, clienti vechi pe care ii are salvati in telefon, asa cum sunt si eu. Daca nu dati de ea, nu insistati frenetic ca nu veti rezolva nimic. Fiti domni si veti avea parte de o intalnire reusita! Buci tari!

• Like 6
  • Mersi 3
  • Inimioara 3
Postat

Va salut!

Pe ce număr poate fi găsită? Eu am încercat in zile diferite sa o apelez și nu poate fi apelată, practic apelul se întrerupe instant.

• Like 1
Postat
Acum 3 minute, 7uuupp a spus:

Va salut!

Pe ce număr poate fi găsită? Eu am încercat in zile diferite sa o apelez și nu poate fi apelată, practic apelul se întrerupe instant.

Nr din titlu bro….insista zilnic…poate ca o fi pe stop cateva zile.

• Mersi 1
  • Haha 1
Postat

Salutare Băieți după o lungă durată care tot am încercat sa ma întâlnesc cu Lorena am reușit intr un final acum câteva zile,ce pot zice de ea ca este o femeie frumoasa și bună de pula eu am sa ma mai întorc la ea ca m am simțit bine,eu am ales sa ma duc la finalizare care a durat undeva la 20 de minute si acum sa trecem la note

Locație-9 (o garsoniera curata)

Corp-8.5 ( are sani micuți)

Acțiunea-9 ( am pus o cam in toate pozițiile)

Oral 8- (pierce ma incomodat puțin)

P.s-lucreaza din 2 in 2 zile si din câte am înțeles de la ea lucrează cu circuit inchis! 

• Like 2
  • Inimioara 1
Postat

Am avut o mulțime de încercări sa ajung la ea. Îmi plac maturele și este simpla curiozitate dar ba telefon închis ba suna și nu răspunde... 👀

Postat
Acum 7 ore, otelo a spus:

Salutare Băieți după o lungă durată care tot am încercat sa ma întâlnesc cu Lorena am reușit intr un final acum câteva zile,ce pot zice de ea ca este o femeie frumoasa și bună de pula eu am sa ma mai întorc la ea ca m am simțit bine,eu am ales sa ma duc la finalizare care a durat undeva la 20 de minute si acum sa trecem la note

Locație-9 (o garsoniera curata)

Corp-8.5 ( are sani micuți)

Acțiunea-9 ( am pus o cam in toate pozițiile)

Oral 8- (pierce ma incomodat puțin)

P.s-lucreaza din 2 in 2 zile si din câte am înțeles de la ea lucrează cu circuit inchis! 

Unde are Lorena pierce, ptr ca nu am vazut asa ceva?

Postat
La 17.10.2022 la 14:23, tony 007 a spus:

O vizită la Constanța?

Cu trenul din Franta…😄

Postat
1 oră în urmă, laury a spus:

Unde are Lorena pierce, ptr ca nu am vazut asa ceva?

Are chiar 2...in buric si in limbă!!

Postat
Acum 8 ore, otelo a spus:

Are chiar 2...in buric si in limbă!!

Ala din limba nu l am vazut never…si am fost de vreo zece ori la ea…ii fac o verificare data viitoare 😊

• Membru Premium
Postat

Știe cineva ceva de doamna că am tot sunat o și nu răspunde, așa în zile și ore diferite.

I aș cam face o vizită că ajung la capitală!

• Membru Premium
Postat

Prinsă și executată! Ea sau eu?

După ceva încercări,având în vedere că sunt mai depărtișor,am reușit să o "prind" și să ne întâlnim. 

Cu execuția e relativă treaba,că eu am vrut s o execut dar cred ca m a executat ea pe mine!

O milfa frumușică,decentă,curată,cu servicii bune,care mie îmi place și pe care o întâlnesc de câte ori pot în timpul vizitelor prin capitală. 

Nu o sa o mai notez pe capitole că am mai făcut o,vreau sa spun că face un oral bun,fără dinți și fără sa mă incomodeze pierde ul din limbă,atenție la coaie,umed.

Pizda este curată și frumoasă,reliefată,cu lindic moțat, amatoare mare de limbi,dacă știți meserie,mie îmi place tare sa mă bag între bulănașele ei micuțe.

La normal îți dă pizdă câtă vrei,în ce poziție vrei,duce bine,nu face mofturi și figuri,pe la spate priveliște frumoasă,la misionar dacă e igienă și compatibilitate oferă fk.

Țâțele cam mici dar trecem cu vederea.

Eu personal o s-o revizitez și o recomand bărbaților care vor o femeie corectă,decentă,frumușică și care dacă sunteți decenți și manierați oferă sex de calitate.

Ca o notă generală eu îi dau 9,părere strict personală,eu fiind amator de femei mai experimentate.

• Like 5
  • Oras:Puntea Lupului
  • Oras:Puntea Lupului
Postat
Acum 6 ore, papura voda a spus:

După ceva încercări,având în vedere că sunt mai depărtișor,am reușit să o "prind" și să ne întâlnim. 

Cu execuția e relativă treaba,că eu am vrut s o execut dar cred ca m a executat ea pe mine!

O milfa frumușică,decentă,curată,cu servicii bune,care mie îmi place și pe care o întâlnesc de câte ori pot în timpul vizitelor prin capitală. 

Nu o sa o mai notez pe capitole că am mai făcut o,vreau sa spun că face un oral bun,fără dinți și fără sa mă incomodeze pierde ul din limbă,atenție la coaie,umed.

Pizda este curată și frumoasă,reliefată,cu lindic moțat, amatoare mare de limbi,dacă știți meserie,mie îmi place tare sa mă bag între bulănașele ei micuțe.

La normal îți dă pizdă câtă vrei,în ce poziție vrei,duce bine,nu face mofturi și figuri,pe la spate priveliște frumoasă,la misionar dacă e igienă și compatibilitate oferă fk.

Eu personal o s-o revizitez și o recomand bărbaților care vor o femeie corectă,decentă,frumușică și care dacă sunteți decenți și manierați oferă sex de calitate.

Ca o notă generală eu îi dau 9,părere strict personală,eu fiind amator de femei mai experimentate.

Halatul ? 

Postat
Acum 7 ore, papura voda a spus:

Exact

e un must raportat calitate/pret/siguranta/calm etc

din cate stiu eu era 100/200 halatul

• Like 1

Postat
Acum 9 minute, dorky07 a spus:

Exact

e un must raportat calitate/pret/siguranta/calm etc

din cate stiu eu era 100/200 halatul

Nuuu! Ultima data era 200/300!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...