Sari la conținut

Masaj de relaxare cu finalizare

Vizitator Anne20

Postări Recomandate

Vizitator Anne20
Reputație: 0
Postat

Bună, am locuri libere dacă doriți va aștept cu drag, pupiiici!! 💋

Vizitator Anne20
Postat

Bună dragilor, mai am niște locuri libere pentru ședință de masaj, dacă sunt doritori nu ezitați sa ma contactați, pupici!!  0750643180 

• Oras:București
Postat
13 minutes ago, Anne20 said:

Bună dragilor, mai am niște locuri libere pentru ședință de masaj, dacă sunt doritori nu ezitați sa ma contactați, pupici!!  0750643180 

Prețuri, servicii, extra?

Vizitator Anne20
Postat
Acum 44 minute, vasilestan a spus:

Prețuri, servicii, extra

Este 150 de lei masaj de relaxare sau cu finalizare prin tehnici ale masajului sau orala la 200 dacă dorești și normal e 250! 

Postat
3 hours ago, Anne20 said:

Este 150 de lei masaj de relaxare sau cu finalizare prin tehnici ale masajului sau orala la 200 dacă dorești și normal e 250! 

Mulțumesc Anne pentru răspuns, bănuiesc că ședință înseamnă 1 oră. Ar fi bine să incluzi detaliile astea în semnătură, nu foarte mulți colegi vor ajunge la postul ăsta și-s mai importante decât teasingul cu pupici. Sună interesant.

• Oras:Buc
  • Oras:Buc
Postat
On 3/29/2021 at 3:24 PM, da da da said:

Cand departamentul de marketing nu comunica eficient cu cel de servicii...

Corect...nu s au sincronizat bine..

Vizitator Anne20
Postat
Acum 3 ore, vasilestan a spus:

Mulțumesc Anne pentru răspuns, bănuiesc că ședință înseamnă 1 oră. Ar fi bine să incluzi detaliile astea în semnătură, nu foarte mulți colegi vor ajunge la postul ăsta și-s mai importante decât teasingul cu pupici. Sună interesant.

Multumesc mult pentru sfat chiar am sa pun în aplicare sfatul tău! 

Vizitator Anne20
Postat

Bună, ofer masaj de relaxare cu finalizare ori prin tehnica masajului ori finalizare orala prețul pentru masaj este de 150 de lei iar dacă doriți și finalizare este 200. 0750643180 Va aștept cu drag! 

Vizitator Anne20
Postat
Acum 23 ore, Anne20 a spus:

Bună, ofer masaj de relaxare cu finalizare ori prin tehnica masajului ori finalizare orala prețul pentru masaj este de 150 de lei iar dacă doriți și finalizare este 200. 0750643180 Va aștept cu drag! 

Vizitator Anne20
Postat

Bună, ofer masaj de relaxare cu finalizare ori prin tehnica masajului ori finalizare orala prețul pentru masaj este de 150 de lei iar dacă doriți și finalizare este 200. 0750643180 Va aștept cu drag! 

Vizitator Anne20
Postat

Bună dragilor, mai am locuri libere, va aștept cu drag 💋💋💋 0750643180 

Vizitator Anne20
Postat

Bună dragilor, mai am locuri libere, va aștept cu drag 💋💋💋 0750643180 

Vizitator Anne20
Postat

Bună, ofer masaj de relaxare cu finalizare ori prin tehnica masajului ori finalizare orala prețul pentru masaj este de 150 de lei iar dacă doriți și finalizare este 200. 0750643180 Va aștept cu drag! 

Vizitator Anne20
Postat

Bună, OFERTA masaj de relaxare cu finalizare ori prin tehnica masajului ori finalizare orala prețul pentru masaj este de 100 de lei iar dacă doriți și finalizare este 150. OFERTA ESTE VALABILA PANA LA ORA 17!  0750643180 Va aștept cu drag! 

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Nu prea am înțeles, e 100 de lei pana la ora 17 sau 100 fără finalizare și 150 cu finalizare pana la 17?

Vizitator Anne20
Postat
1 oră în urmă, gabriel2110 a spus:

Nu prea am înțeles, e 100 de lei pana la ora 17 sau 100 fără finalizare și 150 cu finalizare pana la 17?

150 cu finalizare pana la ora 17, 100 fără 

Vizitator Anne20
Postat

Bună dragilor, mai am niște locuri libere pentru ședință de masaj, dacă sunt doritori nu ezitați sa ma contactați, pupici!!  0750643180 

• Oras:one day in heaven, next day in hell
  • Oras:one day in heaven, next day in hell
Postat
4 hours ago, Anne20 said:

Bună, OFERTA masaj de relaxare cu finalizare ori prin tehnica masajului ori finalizare orala prețul pentru masaj este de 100 de lei iar dacă doriți și finalizare este 150. OFERTA ESTE VALABILA PANA LA ORA 17!  0750643180 Va aștept cu drag! 

Doar azi este valabila oferta ? 

• Like 1
Vizitator Anne20
Postat
1 oră în urmă, 71laciport a spus:

Doar azi este valabila oferta ? 

Îmi cer scuze am uitat sa precizez, oferta e valabila pana de Paște, te pup! 

Vizitator Anne20
Postat
Acum 21 ore, gabriel2110 a spus:

Suna interesant, nu a fost nimeni sa lase o recenzie?

Pai au fost, dar nu au lăsat, dar te astept cu drag pe la mine💋

Vizitator Anne20
Postat
Acum 16 ore, vipers a spus:

Buna  Anne , mâine cred că te deranjez și eu pentru o relaxare că la carte

Bună te aștept cu drag 💋💋

Vizitator Anne20
Postat

Bună dragilor, mai am niște locuri libere pentru ședință de masaj, dacă sunt doritori nu ezitați sa ma contactați, pupici!!  0750643180 

Vizitator Anne20
Postat

Bună, ofer masaj de relaxare cu finalizare ori prin tehnica masajului ori finalizare orala prețul pentru masaj este de 150 de lei iar dacă doriți și finalizare este 200. 0750107614  Va aștept cu drag!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.