Sari la conținut

STIRILE NIMFOMANE.COM

Chane'l

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Intra in vigoare de la 1 Feb 2014 , cu noul CP.

Nici vorba, e doar un proiect. Deocamdata prostitutia devine contraventie si se sanctioneaza cu amenda si ma indoiesc ca in urmatorii ani se va legaliza. Poate doar in caz de faliment bugetar ;)

Oricum ar fi bine sa devina PFA. Toata lumea trebuie sa plateasca impozite, asa e corect intr-o tara civilizata.

• Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
Postat

ma indoiesc ca in urmatorii ani se va legaliza. Poate doar in caz de faliment bugetar ;)

Lol, ar fi ironia sortii ca curvele sa salveze bugetul si tot ce tine de asta :laugh2

Postat

Razi tu razi dar daca s-ar legaliza si impozita spaga la doctor si la popa plus prostitutia s-ar rezolva problemele bugetare ale tarii :)

• Oras:.......
Postat

Clientii Lorenei: preoti, fotbalisti, parlamentari, vedete tv etc...

Lorena se tine tare: discretia inainte de toate.

Kenzooo, FIFIIII, unde sunteti? M-ati lasat singur?

Fifi? :huh:huh:

BUna dimineata............este ora 09:07 min....Publicitate :D

• Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
  • Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
Postat

Kenzooo, FIFIIII, unde sunteti? M-ati lasat singur?

Kenzo reprterul se stiri a cazut la datorie pe frontul de vest Nimfomane....RIP....:)

• Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Postat

Kenzo reprterul se stiri a cazut la datorie pe frontul de vest Nimfomane....RIP.... :)

Esti sigur?

post-46237-0-77244500-1389350499_thumb.jpg

• Like 3
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

Kenzo reprterul se stiri a cazut la datorie pe frontul de vest Nimfomane....RIP.... :)

Este mai tare decat Bruce Willis....sunt sigur ca va reveni, intr-o forma sau alta !

:slap2 :laugh2

• Like 3
Postat

Ete na..Chaneleeeee nici nu te ai intors bine din vacanta :rax2 si vrei publicitate? :laugh2  :laugh2  Hai baga repede o stire la cald..ca nu degeaba ai lipsit atat :rax2

• Oras:Everywhere
Postat

Ete na..Chaneleeeee nici nu te ai intors bine din vacanta :rax2 si vrei publicitate? :laugh2  :laugh2  Hai baga repede o stire la cald..ca nu degeaba ai lipsit atat :rax2

Utima stire senzationala am devenit o SPECIE DE SULEIMAN...am  multe femei  si de doriti le livrez la domiciliu :laugh2  care doreste ?toate sun frumoase :laugh2  :pope

• Telefon: amada.dulcica
  • Telefon: amada.dulcica
Postat

Parfumel, ai citit cumva postarea maturei sexy?

Intreb din curiozitate, nu ca ar fi contat pentru tine...

Postat

Amandino nu avea cum sa citeasca postarea caci la momentul cand a facut-o era chiar Matura sexi. Astazi este Chanel si s-a apucat de citit   :laugh2  :laugh2

Postat

nu ..ce sa intamplat frumoasa mea cu pizduca parfumata ce a zis aia?unde sa citesc si eu :crazylove  :crazylove  :crazylove  te ibesc mult frumoaso a trecut supararea? :2qm40hg  :2qm40hg  :2qm40hg  :2qm40hg  :laugh2

• Oras:pretutindeni
  • Oras:pretutindeni
Postat

TOP-barbati sexi testat

PapyAlex

Fater

Pisicuts

Loverboy Oradea

Cristian Mora :girly

Stirea importanta: pisicuts merge la fete, le spune cine este si nu recenzeaza... se poate asa ceva Jupane? :no2

Postat

Stirea importanta: pisicuts merge la fete, le spune cine este si nu recenzeaza... se poate asa ceva Jupane? :no2

asta nu e o stire si nici o noutate..catzi din voi fac recenzii cand merg la fete.? sa fim rezon :laugh2  :laugh2  :laugh2

Hai sa va da o stire mai altfel..stiati ca in partea Moldovei ,la BESINA- SE MAI ZICE si FUMURI? :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2   eu in seara asta am auzit si m-am spart de rasss :laugh2  :laugh2  :laugh2  Amelioooo sau Randunico va dau legatura...bagati ceva fumuri :laugh2

• Telefon: 0758609361
  • Disponibila
  • Telefon: 0758609361
  • Disponibila
Postat

nu am mancat fasole :laugh2 :laugh2 :laugh2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...