Sari la conținut

Va încheia vaccinul pandemia ?

Postări Recomandate

• Oras:Bandar-e Dalam
Postat

Va încheia pandemia vaccinarea unui procent de peste 70% din populația României, respectiv a uniunii europene ? Sau vor exista noi valuri și implicit restricții ?

• Oras:Acolo unde se da ora exacta
  • Oras:Acolo unde se da ora exacta
Postat

Gripa care ne bantuie de zeci de ani,ti se pare ca a disparut?Vom trai cu covidelu' multi ani de acum inainte,doar ca el nu va mai fi asa coplesitor si probabil vor aparea si ceva tratamente.

• Like 2
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara
Postat

Nu dispare niciun virus. Se va adapta organismul uman la astfel de virusi si eventual vor fi niste vsccinuri periodice ca la gripa normala.

Anul asta oricum e compromis economic. Eu sper totusi ca de la anu o sa inceapem sa mergem inainte, fara atatea hopuri.

S-auzim de bine!

• Like 2
  • Oras:Traveling
  • Oras:Traveling
Postat

Avand in vedere cativa factori:

Tot poti Lua covid si vaccinat.

Cam sunt vaccinati 10%din populatia Europei si sunt probleme de stoc

Vaccinul nu se stie dar imunizarea e posibil ca sa dispara dupa 6 luni.

Sa ziceam cam 2023 daca se intra in normal in functie de vaccinare. E compromise si 2021 si effectle vor fi si in 2022 in functie de rata de vaccinare ca in ritmul actual nu se termina vaccinare pana la sf anului. Si e posibil ca la mijlocul 2022 sa apara iar cazuri cand anticorpii din vaccin din prime le transe nu mai au effect si se reia vaccinare. 

E posibil sa gaseasca un alt vaccin, sau pastile ca Pfizer lucreaza la ceva si imunizarea populate prin trecere prin boala si sa avem un normal mai diferit dar since nu vad schimbarea in 1 an, 2 poate

• Like 1
Vizitator caproshu
Reputație: 0
Postat

Merck se pare ca au în probe un antiviral eficient... 

• Oras:Ploiesti
Postat
Chiar acum, Le.stie a spus:

Va încheia pandemia vaccinarea unui procent de peste 70% din populația României, respectiv a uniunii europene ? Sau vor exista noi valuri și implicit restricții ?

Nu are nici o legatura cu covidul, ce se intampla este pur politic. 
Daca nu puneau botul la momeala chinezeasca, politicienii din Vest puteau foarte bine sa lase lucrurile sa decurga firesc, mai trageau niste avantaje socio-economice si cu asta, basta. Iti iesea din cap povestea asta, luai niste Arbidol, paracetamol, aspirina, iti borai un pic plamanii si aia era. "Fir-ar a dracului de gripa nenorocita!" e tot ce se mai auzea. Si media face o mare mizerie, nu doar ca e pusa dar si de dragul senzationalismului, sa se mai uite prostii la articole si la emisiuni... 

• Minus 1
Postat

Umifenovir e foarte eficient si e de 30 de ani pe piata, nu? 
nu e doar antiviral ci si stimuleaza sist. imunitar, viteza fagocitelor etc. 
Nu stiu pe ce va bazati cand spuneti ca " o  sa treaca"... si "ne revenim". China de abia urmeaza sa loveasca, si nu stim cum o vor face. 

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Cum adică China urmează să lovească ? 🙈

Postat
Chiar acum, Le.stie a spus:

Cum adică China urmează să lovească ? 🙈

Exact cum iti spun. Au inceput etatizarea economiei (declarat) in septembrie. 
Vezi "Spetsnaz" a lui Victor Suvorov referitor la accidente precum blocarea canalului de Suez (sau Panama, sau amandoua...), epidemie infectioasa la scara planetara si alte "accidente"... "Unde e mai mult de o coincidenta, nu e o coincidenta." sau cum spunea un ziarist prahovean, "Nu exista coincidente, doar consecinte." 

• Like 1
  • Minus 1
Postat
Acum 10 minute, biliape a spus:

Exact cum iti spun. Au inceput etatizarea economiei (declarat) in septembrie. 
Vezi "Spetsnaz" a lui Victor Suvorov referitor la accidente precum blocarea canalului de Suez (sau Panama, sau amandoua...), epidemie infectioasa la scara planetara si alte "accidente"... "Unde e mai mult de o coincidenta, nu e o coincidenta." sau cum spunea un ziarist prahovean, "Nu exista coincidente, doar consecinte." 

Cred că are și Colin Forbes, dacă nu mă înșel, o carte despre invazia Chinei în Occident. 

Am citit și din Suvorov, dar nu-mi aduc aminte asta cu epidemia acum.

• Like 1
Postat

Nu an pula mea, bogatii privilegiati o sa aiba tratament anti guvid in timp ce restu pulimii o sa sufere pe viata si o sa trebuiasca sa se vagcineze in fiecare an pentru ca sarcov-2 va suferi mutatii anuale la fel ca virusul gripal

Daca ajunge un supervirus cand se combina cu ala gripal atunci am belit pula toti

Postat

Ce nu stie pulimea, ascuns de grupul masonic Bilderberg din care face parte si cioara aia borata grecul de la OMS este ca ati belit pula ba, este doar o chestiune de timp pana cand un nefericit care are si gripa si covid in el o sa aiba sansa de a fi gazda care a reusit sa faca acesti doi virusi sa fac puiutzi, si cand zici puiuti ma refer la un virus nou cu mRNA nou combinat din jumatatea celor doi virusi, apoi cand o sa tuseasca in nu stiu ce mijloc de transport in comun din ultima tara bananiera cu rata de infectie maxima ca numai asa virusii sufera mutatii, cu cat au gazde noi, atuncia am belitit toti pula, e ca si cum la Plague Inc stai idle si te trezesti cu 200 puncte RNA, cam asa  o sa fie si atuncia, si o sa bage puncte in transmisie si letalitate sau poate o sa fie un virus autist care e pielea pulii si avem noroc inca 1 an pana se mutagenizeaza altul, ideea e ca daca raman astea doua virusuri in libertate candva orsa faca un puiutz dragutz care va fute omenirea asa cum o stim

Masonii deja s-au pregatit pentru asa si au scaune la tribuna VIP ca sa urmareasca shitfestul ce va urma

Postat

Mai dă-i dracului de masoni că n-au 3 coaie, din ce spui tu se cam pregătesc să fie pasivi 🤣🤣🤣

• Like 2
Postat
21 minutes ago, Le.stie said:

Mai dă-i dracului de masoni că n-au 3 coaie, din ce spui tu se cam pregătesc să fie pasivi 🤣🤣🤣

Nu stiu prosty ;)

Sper ca zielele tale de trol si de fazan si de votare cu japca curve la ordinelele stapanului daniel xxl sa nu se sfarseasca din cauza unui fucking virus ca o sa rad pana ma cac pe mine daca mori anaintea mea 🤣

Postat
Acum 12 minute, ricsimortii a spus:

Nu stiu prosty ;)

Sper ca zielele tale de trol si de fazan si de votare cu japca curve la ordinelele stapanului daniel xxl sa nu se sfarseasca din cauza unui fucking virus ca o sa rad pana ma cac pe mine daca mori anaintea mea 🤣

Mă confunzi, meseriașule 

Postat
5 minutes ago, Le.stie said:

Mă confunzi, meseriașule 

Ma andoiesc 🤣

Eo sant cuertyman, cel mai bun detectiv da pa planeta asta, am doxxat mii de curve si useri pentru ca le stiu slabiciunile si puterile

Si an timpu liber ma deghizez ca un tocilar care lupa cu bombadierii si pestii raufacatori, expunandu-o pa public, cum am facut cu nicu dragu si cu pestele alexandrei napu cand l-a batut pe ciri meyer an parcare.

Ca dovada sa stii cine sant

Postat
Chiar acum, lamentation a spus:

Ma andoiesc 🤣

Eo sant cuertyman, cel mai bun detectiv da pa planeta asta, am doxxat mii de curve si useri pentru ca le stiu slabiciunile si puterile

Si an timpu liber ma deghizez ca un tocilar care lupa cu bombadierii si pestii raufacatori, expunandu-o pa public, cum am facut cu nicu dragu si cu pestele alexandrei napu cand l-a batut pe ciri meyer an parcare.

Ca dovada sa stii cine sant

Habar n-am cine ești, dacă te lupți cu peștii și bombardierii...bravo ție, te susțin ✌️... dacă crezi că știi ceva despre mine, expune-mă 🤣🤣🤣

• Like 1
Postat
Acum 48 minute, Le.stie a spus:

Nici nu au nevoie. Au terapie hormonală de cea mai înaltă clasă. Si își cloneaza și coaie daca vor, la banii lor ciorchini de coaie si pun. 

Postat
Acum 3 minute, biliape a spus:

Nici nu au nevoie. Au terapie hormonală de cea mai înaltă clasă. Si își cloneaza și coaie daca vor, la banii lor ciorchini de coaie si pun. 

Neah, nu sunt supraoameni...o să se fută între ei

• Like 1
  • Oras:Buciuresti
  • Oras:Buciuresti
Postat
La 27.03.2021 la 17:09, Le.stie a spus:

Revolutia va incheia pandemia

Postat
Acum 31 minute, paduchelat a spus:

Revolutia va incheia pandemia

"Revoluțiile se fac cu revoluționari de profesie." V. I. Lenin. 

Cine are această categorie profesională la dispoziție, unde a fost pregătită și cine îi angajează și de ce? 

Postat
Acum 36 minute, biliape a spus:

"Revoluțiile se fac cu revoluționari de profesie." V. I. Lenin. 

Cine are această categorie profesională la dispoziție, unde a fost pregătită și cine îi angajează și de ce? 

Nu știu cine, dar indivizii ăștia care conduc acum România merită să cadă. 

• Like 1
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Postat

Totul este o afacere si prin asta si o usoara depopulare. Pe termen lung va avea efectele dorite de catre EI. Ceea ce doare este ca o fac pe viata noastra sociala.

• Like 1
  • Minus 1

Postat
Acum 4 minute, Le.stie a spus:

Nu știu cine, dar indivizii ăștia care conduc acum România merită să cadă. 

In țepe. Dar nu conduc nimic, doar comandă. Conducerea e în altă parte. Vezi diferența între funcția de conducere și cea de comandă 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...