Le.stie Reputație: -2 Postat Martie 28, 2021 Oras:Bandar-e Dalam Oras:Bandar-e Dalam Autor Postat Martie 28, 2021 Acum 12 minute, biliape a spus: In țepe. Dar nu conduc nimic, doar comandă. Conducerea e în altă parte. Vezi diferența între funcția de conducere și cea de comandă Mda, și eu zic că ai dreptate. Ți-aș da Like, dar nu pot. 👍
paduchelat Reputație: 116 Postat Martie 28, 2021 Oras:Buciuresti Oras:Buciuresti Postat Martie 28, 2021 Acum 4 ore, biliape a spus: "Revoluțiile se fac cu revoluționari de profesie." V. I. Lenin. Cine are această categorie profesională la dispoziție, unde a fost pregătită și cine îi angajează și de ce? Cred ca stii ce am vrut s zic,nu are rost sa dezvolt.😉
-yorick- Reputație: 1356 Postat Aprilie 3, 2021 Oras:Synagogue of Satan Oras:Synagogue of Satan Postat Aprilie 3, 2021 recomand doua documentare de pe Netflix, Seaspiracy 2021 Cowspiracy 2014, agentiile de mediu gen Greenpeace etc. (eu abia cum am aflat 😁) au fost mituite de carterurile industriilor agricole, pentroliere ca sa nu spuna ca papa e pe gata, ca se mananca orice prin lumea a treia, ca de aceea...
Le.stie Reputație: -2 Postat Aprilie 3, 2021 Oras:Bandar-e Dalam Oras:Bandar-e Dalam Autor Postat Aprilie 3, 2021 Cred că toată lumea e cu ochii pe Israel și Marea Britanie, să vadă dacă vaccinul oprește pandemia. Și pe americani, că și ei au vaccinat mulți oameni. Știu că Texasul a renunțat la obligativitatea măștilor și cazurile scad.
futangescu Reputație: 21 Postat Aprilie 3, 2021 Postat Aprilie 3, 2021 Pana la urma ar trebui Gheorghita Valeriu sa informeze pulimea care s-a programat initial pa lista de asteptare din grupa 3, ca e un bug idiot an platforma lui facuta pe genunchi de it-stii care probabil simpuiesc cateva curve de aici an timpu lor liber, ca daca te-ai pus pa lista de astepare an prima saptamana da dupa 15 la un centru, ai ramas "agatat" pe lista de asteptare si nu te va cauta nici pula. Trebuie sa anulezi programrea si sa te re-programezi la alt centru casa te bage pa bune an lista de asteptare si vei fi contactat a doua zi da baietii de pa rochipuire cu programrea
Membru Premium fakeaccount Reputație: 2290 Postat Aprilie 3, 2021 Oras:Error 404: Not found. Oras:Error 404: Not found. Membru Premium Postat Aprilie 3, 2021 On 3/27/2021 at 7:02 PM, money_talks said: Gripa care ne bantuie de zeci de ani,ti se pare ca a disparut?Vom trai cu covidelu' multi ani de acum inainte,doar ca el nu va mai fi asa coplesitor si probabil vor aparea si ceva tratamente. Sunt tulpini diferite, e cu torul altă poveste. La sars-cov-2 apar mai greu tulpini noi și trebuie oprite doar câteva, alea mai periculoase. În caz că nu știi au fost boli eradicate în istoria omenirii, inclusiv prin vaccinare. 1 Țineți minte, folosiți-vă mereu capul: al organului pentru sex, cel de pe umeri pentru restul!
Membru Premium fakeaccount Reputație: 2290 Postat Aprilie 3, 2021 Oras:Error 404: Not found. Oras:Error 404: Not found. Membru Premium Postat Aprilie 3, 2021 On 3/27/2021 at 5:09 PM, Le.stie said: Va încheia pandemia vaccinarea unui procent de peste 70% din populația României, respectiv a uniunii europene ? Sau vor exista noi valuri și implicit restricții ? Stai cu ochii pe Israel (eventual sua și uk) și vei afla. Au un avans uriaș în campania de vaccinare și vor ajunge destul de curând la 70% Țineți minte, folosiți-vă mereu capul: al organului pentru sex, cel de pe umeri pentru restul!
mitocanescu Reputație: 4 Postat Aprilie 3, 2021 Postat Aprilie 3, 2021 Citat Va încheia vaccinul pandemia ? Momentan, nu. https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/epidemiologii-cred-ca-intr-un-an-vom-avea-nevoie-de-o-noua-generatie-de-vaccinuri-musta-e-important-sa-tinem-sub-control-pandemia-1479045 Si in mod sigur ..... nu vaccinul Sputnik! https://www.digi24.ro/stiri/externe/mapamond/presedintele-argentinei-a-facut-covid-de-ziua-lui-el-fusese-vaccinat-cu-sputnik-1482903
Le.stie Reputație: -2 Postat Aprilie 3, 2021 Oras:Bandar-e Dalam Oras:Bandar-e Dalam Autor Postat Aprilie 3, 2021 Acum 6 ore, mitocanescu a spus: Si in mod sigur ..... nu vaccinul Sputnik! https://www.digi24.ro/stiri/externe/mapamond/presedintele-argentinei-a-facut-covid-de-ziua-lui-el-fusese-vaccinat-cu-sputnik-1482903 Sun-o repede și pe Merckel 🙈 https://evz.ro/reverenta-catre-putin-merkel-mizeaza-pe-sputnik-v-vaccinul-ar-putea-fi-aprobat-in-germania.html
maa5fu1.v1 Reputație: 1081 Postat Aprilie 4, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 4, 2021 Deja stim ca vaccinurile nu au o eficienta de 100 la suta, deci nu va mai pizditi ca nu aveti de ce.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum