Sari la conținut

Care e cea mai mare gresala din viata voastra ?

Vizitator IancuA7

Postări Recomandate

Vizitator IancuA7
Reputație: 0
Postat

Eu am pierdut intr-o zi tot ce am agonisit intr-o viata din cauza unei femei 

• Oras:Timisoara
Postat

Greșeală care am făcut-o noi,sau greșeală care ne-au făcut-o alții?

• Oras:No man's land
  • Oras:No man's land
Postat
12 hours ago, IancuA7 said:

Eu am pierdut intr-o zi tot ce am agonisit intr-o viata din cauza unei femei

Nu ar strica, daca se poate, si cateva amanunte concrete. Poate altii baga la cap.

• Oras:România
  • Oras:România
Postat

O mare gresala ( vai mama mea) este ca v-ati nascut. 

Acum 11 minute, Loveea a spus:

Greșeală care am făcut-o noi,sau greșeală care ne-au făcut-o alții?

:ph34r:

Postat
Acum 2 minute, marti13 a spus:

O mare gresala ( vai mama mea) este ca v-ati nascut. 

:ph34r:

Pai asta nu-i greșeală noastră,ci a altora😇!

Postat

Regret faptul ca nu l-am ascultat pe Luchian cand a trebuit. Omul si-a rupt cateva zile din viata, plecand de langa sotie pentru a veni sa ma invete si sa ma ia pe langa el iar eu, cand un prost, l-am facut de rahat. M-am simtit o perioada ca ultimul om pentru ca n-am stiut ce s-a intamplat cu el. Cred ca l-am dezamagit, l-am facut de ras in fata unor persoane cand omul si-a pus obrazul pentru a ma invata anumite lucruri. 

Din cauza unei prostii era sa ma duc la facultate 10 ani. Datorita lui si a fratelui sau acum sunt bine (cat de cat). Apreciez ca m-a ajutat, ca multi dintre "prietenii" mei de o viata nu ar fi mers atat de departe si si-ar fi pus pielea la bataie pentru mine. 

Iti multumesc! 

• Oras:Synagogue of Satan
  • Oras:Synagogue of Satan
Postat

Faptul ca am judecat oamenii dupa infatisare si ca nu am putut deosebi pe cei buni de cei rai.

Postat

ca nu m-am anscris la SRI casa stau la butoane si sa ai dau muie cu bukkake lu toleranta pula belita ala si apoi sa ai las o recenzie cu 10 pa linie

Postat
La 27.03.2021 la 20:50, Vizitator IancuA7 a spus:

Care e cea mai mare gresala din viata voastra ?

•  

Nu m-am dus la Inesuka in 2017 cand era tariful 200 lei/30 minute!   

Vizitator cristeacosmin
Postat

ca mi am facut cont de nimfomane

Vizitator cristeacosmin
Postat
26 minutes ago, mitocanescu said:

Si daca nu-l faceai, mureai VIRGIN.

mda... noroc ca am prins o pe inesuka la 200 lei 30 min

Postat
11 hours ago, cristeacosmin said:

mda... noroc ca am prins o pe inesuka la 200 lei 30 min

Arata bine Inesuka ?

Postat

pa langa faptu ca nu m-am anscris an SRI, ca sa al SWATez pa tolerans, poate asa nu o cunosteam pa ursoaica ivanka, fata fara sutien da pa tura de seara din care cauza am mai stat anca 6 luni an firma aia de cacat unde deja putea a corporatie wannabe de la o posta, dar greseala mea a fost ca am continuat sa fiu un fatalau beta cuck si sa nu o combin, an timp ce baiatu da la IT cu motor a called dibs pa ea, si desi ea era deschisa sa fie facuta posta adica sa fie cu mai multi deodata, eu nu vroiam asa relatie, deci poate ca antrn-un final a fost mai bine, poate nu trebuia sa ai citesc lecturile mele pline de umor si picante de pa forumul asta, mai ales cele cateva recenzii care m-au consacrat, crek si-a schimbat oleaca parerea despre mine an seara aia cand ne-am ambratisat 1 minut si eu an loc sa o sarut, a doua zi i-am aratat recenzile mele an pauza da masa. vai de pula mea ce fatalau beta cuck sant, ma rog eram si dupa episodu cu bunicutza bolnava da ALS si anca eram pa tratament 🤣

Postat
Acum 10 ore, 04515 a spus:

Arata bine Inesuka ?

Daca iti plac tigancusele inalte de 32-35 ani  cu cizme cu tocuri de 2 metri,  cu par blond vopsit cu multe extensii si prinse cu scotch, cu silicoane despartite, frunte lata, si cum povesteau unii pe aici- cu strabism, si pe deasupra care facea dus cu sutienul pe ea, cu dezordine in camera de hotel, si care facea MUIE protejata  scuipand in servetel,  si mai ales, daca aveai sange in instalatie sa-i rabzi toate ifosele de diva nesuferita si infumurata  , si incercai sa o menajezi usor ca sa nu te dea afara fara sa-ti inapoieze banii si fara sa te ameninte ca cheama "GARDA" daca o palmuiai usor la fundulet ....................................da, arata bine!

Asta daca reuseai sa ajungi in primul rand la ea ca de obicei uita programarile si incepea sa-ti scrie pe whatsapp ca "cine esti tu?" "nu stiu despre cine vorbiti", " nu cunosc nicio Inesuka".   

Da, ERA  O SUPERBITATE, CEA MAI FRUMOASA DE PE FORUM! 

ARATA CA O ZANA! 

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...