Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat
On 4/2/2021 at 12:54 PM, Andreeaandr said:

Nu sunt dar chiar vb serios .Asta nu este obrăznicie ca mi am pus prețul pe care mi l-am dorit 

Nu pune la suflet ce scriu mistocarii pe forum. Si eu tot la tipe de 100(150) cu 200 merg dar iti urez multa bafta.

Vad ca 250 h a cam ajuns norma asa ca nu ceri un tarif deplasat. Si mai arati si bine amandoua daca sunt pozele reale

• Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

Am venit mai devreme de la Andreea.

Sunat, programat, futut, plecat.

Am ajuns la locatie, am avut noroc ca am gasit loc de parcare fix in fata scarii. M-a luat de la scara si odata ajunsi in locatie am inceput sa vorbim, am lasat banii si am mers la dus. Am ajuns in camera unde a montat prezervativul si a inceput cu un oral bun. As fi dat 10 daca era fara 😁 am continuat pe la spate unde am terminat. Dusul de rigoare si o tigara. Al doilea numar a fost putin mai interesant. Totusi, imi place curul ei. Imi place cum se vede cand o futi. Aici intervine si gogosica care parca stie ca te uiti la ea si se rusineaza, are niste contractii bune. Initial am zis ca vreau si anal, pana am simtit pasarica :))

Andreea este o fata cu care poti vorbi multe, este deschisa. Mi-a placut energia pe care o transmite.

Locatia - 10

Aspect - 8

Oral - 8

Np - 10

Amenda 350 lei

• Like 3
  • Inimioara 1
  • Oras:București
Postat
Acum 4 minute, chinezu01 a spus:

Am venit mai devreme de la Andreea.

Sunat, programat, futut, plecat.

Am ajuns la locatie, am avut noroc ca am gasit loc de parcare fix in fata scarii. M-a luat de la scara si odata ajunsi in locatie am inceput sa vorbim, am lasat banii si am mers la dus. Am ajuns in camera unde a montat prezervativul si a inceput cu un oral bun. As fi dat 10 daca era fara 😁 am continuat pe la spate unde am terminat. Dusul de rigoare si o tigara. Al doilea numar a fost putin mai interesant. Totusi, imi place curul ei. Imi place cum se vede cand o futi. Aici intervine si gogosica care parca stie ca te uiti la ea si se rusineaza, are niste contractii bune. Initial am zis ca vreau si anal, pana am simtit pasarica :))

Andreea este o fata cu care poti vorbi multe, este deschisa. Mi-a placut energia pe care o transmite.

Locatia - 10

Aspect - 8

Oral - 8

Np - 10

Amenda 350 lei

Fac oral și fără dar nu ai vb 💋❤️❤️❤️

Postat
Chiar acum, Andreeaandr a spus:

Fac oral și fără dar nu ai vb 💋❤️❤️❤️

Ms oricum pentru complimente ❤️

Postat
Acum 19 minute, glavan a spus:

Pare destul de interesant!

Spersa imi fac timp sa incerc si eu.

Te aștept când vrei tu 

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat
Acum 6 minute, Andreeaandr a spus:

Servicii totale♥️

Pretul pentru anal nu l-ai specificat ? Cat ar fi 1 fin/ anal ?

• Oras:Buc
  • Oras:Buc
Postat

Bună, Andreea, analul este Inclus in 250 din ce înțelegem mai sus? Mersi de răspuns 

Postat
Acum 17 minute, hal9000 a spus:

Bună, Andreea, analul este Inclus in 250 din ce înțelegem mai sus? Mersi de răspuns 

Buna 💋sigur ca da

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.