ionelsimanco Reputație: 2847 Postat Martie 3 Postat Martie 3 revenit, dupa ceva timp. locatia ok, cu ce trebuie, atentie la locul de parcare... 9 ea, o tipa slim spre skinny, draguta, cu tate mici, dar frumoase, cu talie de viespe... comportament clar si direct, ok pt mine 9 prestatie on misto, atent, destul de divers, la final revenit pt cim 9 np in mai multe pozitii, stramta, e interesant mai ales cand se urca deasupra... 9 halat 450 / 1h / 1 fin lunga, cu cim ok pt mine 1
Mina24 Reputație: 955 Postat Martie 4 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 4 Acum 19 ore, ionelsimanco a spus: revenit, dupa ceva timp. locatia ok, cu ce trebuie, atentie la locul de parcare... 9 ea, o tipa slim spre skinny, draguta, cu tate mici, dar frumoase, cu talie de viespe... comportament clar si direct, ok pt mine 9 prestatie on misto, atent, destul de divers, la final revenit pt cim 9 np in mai multe pozitii, stramta, e interesant mai ales cand se urca deasupra... 9 halat 450 / 1h / 1 fin lunga, cu cim ok pt mine 😘
Mina24 Reputație: 955 Postat Martie 5 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 5 Astazi voi fi disponibila pana la 19:00 💋
Mina24 Reputație: 955 Postat Martie 6 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 6 Astazi voi fi disponibila pana la 19:00 💋
Mina24 Reputație: 955 Postat Martie 10 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 10 Astazi voi fi disponibila pana la 19:00 💋
ZombiuShogun Reputație: 1051 Postat Martie 10 Oras:buca-le Oras:buca-le Postat Martie 10 Am avut doua intalniri cu Mina. Ambele programari le-am fixat facil pe WA, fara sa fiu tinut in suspans, fiind prompta si parolista. Locatia este undeva pe langa Piata Norilor. Zona e impanzita de locuri de parcare rezidentiale. Prin urmare, m-am debarasat de masina pe Gheorghe Sincai. Merge si pe Tineretului dar veti avea un pic mai mult de mers. Prima data, mi-a sugerat sa nu iau liftul, intrucat se putea bloca. Am luat in serios sfatul ei si am inceput sa escaladez, antrenandu-ma in acelasi timp pentru Olimpiada Scarilor. O multime de trepte catarate mai tarziu, imi deschide Mina: o domnisoara bruneta, gingasa, tinerica, cu un chip adolescentin, inaltime un pic peste 1.60m, si imbracata intr-o tinuta lejera. Avea o atitudine non-profi, nonsalanta dar destul de sarmanta. Pare tipul de fata de cartier. Parca o si vad spargand seminte in fata scarii, barfind laolalta cu tovarasele ei. A nu se interpreta cele din urma infatisari intr-un mod negativ, ci dimpotriva, aceste trasaturi o umanizeaza si mai mult dupa parerea mea. In apartament este curatenie si totul bine pus la punct. La intrare se afla o cutiuta unde iti lasi incaltamintea, iar in camera de lucru este un cuier mobil pentru asezarea imbracamintei pe umerase. Era nitel preocupata de zgomotele care se auzeau de la vecini. In timp ce ma descotoroseam de haine, imi povestea cu o subita inversunare de un pusti galagios din bloc de ziceam ca acum se duce sa-l ia la palme, fapt ce ma adusese in pragul rasului. Indragesc fetele care n-au retinere in a-si manifesta micile suparari cu voce tare. A fost simpatica in momentul respectiv. I-am lasat discret cadoul, dupa care m-am cerut la dus. Baia era curata si prevazuta cu toate elementele necesare. Mi-a aratat binevoitoare de unde iau prosop curat si tot ce aveam nevoie ca sa ma fac fresh pentru aventura ce urma. Deoarece a trecut ceva timp, detaliile privitor actiunii sunt invaluite in ceata. Odata tin minte ca statea caprita, si brusc playlist-ul ei reda o manea, ceea ce e un mare "turn-off" pentru mine, si ma retrag. "Doar atat?", imi spusese ea. Ouch! Critical hit in orgoliul meu masculin! Fix ultimele cuvinte care vrei sa-ti ajunga la urechi in timpul cotaielii . In rest, a decurs bine dupa ce am rugat-o sa schimbe melodia. Singurul minus e ca nu acceptase COB pentru ca ramasese putin timp si ca trebuia sa se pregateasca pentru urmatorul coleg. Mi-a cam dat cu virgula raspunsul asta, intrucat dupa mine oricum facea dus. Acestea fiind spuse, am ramas cu o impresie buna. Cateva saptamani mai tarziu, imi fac inca o data aparitia la ea, pentru o ora. De data asta amandoi ne-am simtit mai in largul nostru, totul desfasurandu-se mai natural. Incepem cu niste giugiuleli si FK-uri, lasandu-ne purtati intr-o imbratisare calda de care greu m-am putut desprinde. Mai tarziu trece la OP (la alegerea mea), executat corespunzator, n-am ce reprosuri sa-i dau. La NP a fost mai implicatata fata de data trecuta, la LOT apropiindu-se de mine ca sa ne sarutam pasional pe buze, facand niste miscari ondulatorii formidabile, iar apoi am incercat si alte pozitii unde s-a pliat conform ritmului meu. N-a refuzat nimic din ce i-am propus si m-am bucurat din plin de moment. Inamicul principal a fost Gigel: era ostenit ca il supusesem la lucru zilnic toata saptamana. Am cam sarit calul ce-i drept, semn ca am nevoie de o pauza. Insa, Mina nu se da batuta asa usor si ma ajuta sa ating punctul maxim, indiferent de obstacole. Mi-a placut ca a avut rabdare cu mine, nu m-a grabit, a pastrat contactul vizual, si ca a transmis o energie pozitiva pe tot parcursul intrevederii. M-am dus la dus, m-am imbracat, oferit pupici, si vazut de drum. 600 cascavalul pentru doua intalniri (30m + 1h). O recomand celor nostalgici dupa experientele cu colega de banca din liceu/facultate, datorita aspectului si conduitei de pustoaica rebela, ca poti face lesne caterinca cu ea, si ca devine din ce in ce mai pisicoasa cu cat te cunoaste mai bine. Voi mai reveni fara nicio indoiala. 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum