Sari la conținut

guinevere. Cine este ?

Postări Recomandate

Postat
1 hour ago, payment said:

Ma pupi in cur zdreanta! 

procurorule, ce faci, ti-ai luat medicamentele ?

• Minus 1
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat
Acum 17 ore, demonictrust a spus:

Bosorog proxenet tu chiar nu intelegi de ce scriu asa ??? Urat din partea ta sa o ataci pe Tanya dupa ce a zis totul despre tine aici. Ce esti asa de suparat ca esti un brosoi urat, gras, chelios si nu sta carnea pe tine. Ultima parte este meritul Anuskai, a zis totul despre tine 😉. Vezi ba proxenetule ce patesti cand mergi si te recomanzi pe la curve? pe ineterese 🍌🍑

Vad ca ai interes sa il stergi la cur de fiecare data. Pe ce lume traiesti ? 🤕

Unde ai fost acum un an? Sorinel l-a atacat pe pisdadera de pe zecile de clone la porunca proxenetului picon.  

Băi, căcat cu ochi, unde p.m. vezi tu că o atac pe Tania?  Și ce a zis Ana, că nu văd nimic pe aici? Cu amândouă am avut întâlniri ok, nu am avut nicio controversă. Nu ești decât un mincinos ordinar, un fitilist jegos, o scursură de proxenet care nu face decât să provoace scandaluri și să-i atace pe userii incomozi.

Marș la ghenă, jegule! 

• Like 3
  • Minus 5
Postat
1 hour ago, picon said:

Băi, căcat cu ochi, unde p.m. vezi tu că o atac pe Tania?  Și ce a zis Ana, că nu văd nimic pe aici? Cu amândouă am avut întâlniri ok, nu am avut nicio controversă. Nu ești decât un mincinos ordinar, un fitilist jegos, o scursură de proxenet care nu face decât să provoace scandaluri și să-i atace pe userii incomozi.

Marș la ghenă, jegule! 

Ce limbaj puteti avea domnule Picon. Cu buzele acestea va sarutati sotia ? 

• Minus 1
  • Oras:Militari
  • Oras:Militari
Postat
1 hour ago, picon said:

Marș la ghenă, jegule! 

Sigur mata!

Bai carasule ai sa moti de foame in frig spargand seminte. 

• Like 5
  • Minus 2
  • Oras:p`aici
  • Oras:p`aici
Postat

Lancelot si Guinevere, eu zic ca are legatura alegerea acestui nick, si ma gandesc - poate gresesc - ca nu e imposibil sa nu fie chiar controversata Ana, sau poate amandoi, in semn de razbunare ca le-a fost stricata idila de dragoste

Postat
1 hour ago, 04515 said:

i see what you did there 🤣

Postat
Acum 2 ore, 04515 a spus:

Marș, bă și tu, jegule, care te bagi ca supozitorul!

Acum 2 ore, demonictrust a spus:

Sigur mata!

Bai carasule ai sa moti de foame in frig spargand seminte. 

Răspunde la întrebări, guvide opărit! Lasă minciunile și calomniile!

Nervosule, de nervi nici nu mai vezi tastele! Moți ... moții mă-sii de nervozitate! 😄

• Like 2
  • Minus 5
Vizitator Ana36
Reputație: 0
Postat
La 03.04.2021 la 22:22, demonictrust a spus:

Bosorog proxenet tu chiar nu intelegi de ce scriu asa ??? Urat din partea ta sa o ataci pe Tanya dupa ce a zis totul despre tine aici. Ce esti asa de suparat ca esti un brosoi urat, gras, chelios si nu sta carnea pe tine. Ultima parte este meritul Anuskai, a zis totul despre tine 😉. Vezi ba proxenetule ce patesti cand mergi si te recomanzi pe la curve? pe ineterese 🍌🍑

Vad ca ai interes sa il stergi la cur de fiecare data. Pe ce lume traiesti ? 🤕

Unde ai fost acum un an? Sorinel l-a atacat pe pisdadera de pe zecile de clone la porunca proxenetului picon.  

Unde pula mea am zis eu ceva de picon? Scuza -ma pe mine, el a plătit , tras o muie și și-a văzut de treaba lui , nu ca tine un hărțuitor de curve, clienți și mai nou fetițe de 10! I-ai supt/o lui picon de știi ca atârna carnea pe el? Bah latura care ești , ați vrea voi sa fiți ca picon ! Aaaa, am înțeles , vrei sa -ti bage și tie pula -n gura;) piconas , te rog eu, rezolva pe astia care la orice discuție te ia in gura!

Postat
10 minutes ago, Ana36 said:

Unde pula mea am zis eu ceva de picon? Scuza -ma pe mine, el a plătit , tras o muie și și-a văzut de treaba lui , nu ca tine un hărțuitor de curve, clienți și mai nou fetițe de 10! I-ai supt/o lui picon de știi ca atârna carnea pe el? Bah latura care ești , ați vrea voi sa fiți ca picon ! Aaaa, am înțeles , vrei sa -ti bage și tie pula -n gura;) piconas , te rog eu, rezolva pe astia care la orice discuție te ia in gura!

salut sorinel, ce mai faci babaiatule te dai curva cu pozele anei?

Vizitator Ana36
Postat
Chiar acum, mrbestiutza a spus:

salut sorinel, ce mai faci babaiatule te dai curva cu pozele anei?

Ești obsedat de Sorinel , de Mihai și de toate pulele mele cu, care m-am futut! Așa terminat ești bah? Mai poți ? 

Vizitator Ana36
Postat

Asta patea cei care îmi săreau in apărare! Mai pun pana diseară !

4A9E677D-A964-422D-9170-B4B61FA03B76.jpeg

Vizitator Ana36
Postat

Sinsin a fost o victima , s-a băgat in “ cacaturi “ din cauza unei curve , care ii bagă limba in ureche despre unul și altul ! Am printuri ! Sinsin este un om bun , care din pacate și -a asumat tot ce a făcut ! Asta va doare pe voi! El plătea câte 600-700-1100 lei și voi nu aveți bani sa treceti strada ! Scuzați-l pe el ca plătea :)))

E82F1D39-DCD5-4D08-A05A-F38DA9CEB04E.jpeg

Vizitator Ana36
Postat

Agresori, pedofili, bah , de unde pulele mele le scoateți ? Așa invidioși sunteți ? Unii nu aveți viața , ma mir cum va mai tine pământul ! Voi trăiți pe forum!

Vizitator Ana36
Postat
Acum 38 minute, mrbestiutza a spus:

asa Sorinele varsa tot, macar am aflat cine e guinevere ah da si am sa las asta aici

shorturl.at/ainHN

ma pis pe protectia de spam inutila a lu ve|escu si pe tine si curva ta tiganca cu care faceti circ de juma de an ai ajuns sa vorbesti despre tine la persoana 3-a sub numele unei curve penale hahahaahah

apropo ce mai face baiatu ei? e bine? s-a invatat cu gandul ca ma-sa e cea mai proasta tarfa care a pasit pe pamantul asta si va trebui sa traiasca cu trauma asta pe viata?

Curva asta penală pe care tu o iubești , ești leșinat după pizda ei , iar ea se fute cu tot Bucureștiul , numai cu tine , nu;)  

22502AC3-BCA4-43D0-817B-75F5E2A9E3C0.png

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...