Sari la conținut

❣ Rebeca ❣ 0737402172 ❣

Postări Recomandate

Vizitator tralala90
Reputație: 0
Acum 7 ore, Brunetaa_XXX a spus:

IMG-20211203-WA0000.jpg

Waw 😍😍😍 săptămâna viitoare trec și eu prin Arad și sper sa ne sincronizam  astfel încât sa putem face cunoștință 😉😁. O seara frumoasa să ai. 😘

Link spre comentariu
  • Oras:Ar Bh
  • Oras:Ar Bh

Am reușit în sfârșit să dau de frumoasa Rebe. După un timp destul de lung de nu ne am intilnit.Ea a rămas acea fată deosebită,cum o știam. E foarte plăcut să fii în compania ei ,e ceva deosebit,cu un corp foarte frumos sînii ei micuți dar frumoși cum îmi place mie și o păsărică unicată superbă curată.

În pat este o fiară neinblanzita la toate capitolele cu mișcări energice, nu comentează la poziții stă cum vrei. Nu vreau să comentez acțiunea doar că a decurs minunat. 

Note. 10 la toate. GFE,NP,ON,etc. 

De revenit sigur numa să prinz loc.   

De recomandat da da da,numa să mi rămână și mie loc. 

Merci Rebeca pt mine ești Nr 1.😘💯😍

• Like 3
  • Inimioara 2
Link spre comentariu
Vizitator unsuflet

Draga fatuca, 

Ai destul de multe recenzii bune, atat referitoare la frumusete cat si la atitudine. Daca spui ca stii sa faci si ceva de mancare, vin la tine ori sa ne iubim, ori sa te fur, doar sa mai prelungesti putin sederea ta pe la noi.

Link spre comentariu
  • Membru Premium
Acum 5 ore, unsuflet a spus:

Draga fatuca, 

Ai destul de multe recenzii bune, atat referitoare la frumusete cat si la atitudine. Daca spui ca stii sa faci si ceva de mancare, vin la tine ori sa ne iubim, ori sa te fur, doar sa mai prelungesti putin sederea ta pe la noi.

Nu mai sta pe ginduri stimate coleg. Nu știi ce pierzi. Rebe e o domnița care îți amesteca gindurile. 

Sper sa am noroc sa  mai stea la noi cit a zile sa o revad și eu. 

Imi este dor de tine Rebe😘😘😘🤗🤗🤗

• Like 1
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Oras:Pretutindeni

Oh, my God, Becky! 😈

Simt nevoia să aloc un titlu acestei recenzii și expresia asta chiar se potrivește pentru ce urmează să relatez.

Nu e prima vizită la Rebecca. Ne știm și mă atrage foarte mult atmosfera incendiară pe care știe să o creeze, dar și o ușoară tensiune care parcă plutește în aer când sunt în preajma ei.

Locație: 9 - Ared Kaufland.

Aspect: Sunt prea subiectiv să notez. Pozele spun totul.

OP: 9/10 - Rebecca își etala amenințător pierce-ul din limbă, ceea ce m-a determinat să optez pentru OP. Chiar și așa a fost excelent executat.

NP: Aici trebuie să splituiesc notele în funcție de poziție:

- Lady on top: 14 - Unii ziceau că e ca o pisică, alții că e o tigroaică. E clar, e o felină, dar imaginați-vă că sunteți în pat cu o ventuză. Expresia "te fute de te rupe" e prea banală și prea prăfuită. Din punctul ăsta de vedere, Rebecca e o zeiță. 🕎

- Misionar: 12 - Probabil apogeul febril al întâlnirii noastre. Ce poate fi mai frumos decât să auzi o femeie superbă gemând de plăcere? 🔥

- Doggy style: 10 - Aici am mai revenit printre pământeni, dar tot la cel mai înalt nivel.

GFE: Nu notez, că nu e neapărat GFE, dar te face să te simți bine în preajma ei. E sociabilă, comunicativă și amuzantă. Mai curând aș asocia-o cu o amantă, fiind mai mult genul de femeie fatală, incitantă, în pofida amabilității pe care nu ezită să o expună.

So, Rebecca is always a good idea! 

• Like 1
  • Inimioara 2
Link spre comentariu
Acum 1 oră, domn_generos a spus:

Oh, my God, Becky! 😈

Simt nevoia să aloc un titlu acestei recenzii și expresia asta chiar se potrivește pentru ce urmează să relatez.

Nu e prima vizită la Rebecca. Ne știm și mă atrage foarte mult atmosfera incendiară pe care știe să o creeze, dar și o ușoară tensiune care parcă plutește în aer când sunt în preajma ei.

Locație: 9 - Ared Kaufland.

Aspect: Sunt prea subiectiv să notez. Pozele spun totul.

OP: 9/10 - Rebecca își etala amenințător pierce-ul din limbă, ceea ce m-a determinat să optez pentru OP. Chiar și așa a fost excelent executat.

NP: Aici trebuie să splituiesc notele în funcție de poziție:

- Lady on top: 14 - Unii ziceau că e ca o pisică, alții că e o tigroaică. E clar, e o felină, dar imaginați-vă că sunteți în pat cu o ventuză. Expresia "te fute de te rupe" e prea banală și prea prăfuită. Din punctul ăsta de vedere, Rebecca e o zeiță. 🕎

- Misionar: 12 - Probabil apogeul febril al întâlnirii noastre. Ce poate fi mai frumos decât să auzi o femeie superbă gemând de plăcere? 🔥

- Doggy style: 10 - Aici am mai revenit printre pământeni, dar tot la cel mai înalt nivel.

GFE: Nu notez, că nu e neapărat GFE, dar te face să te simți bine în preajma ei. E sociabilă, comunicativă și amuzantă. Mai curând aș asocia-o cu o amantă, fiind mai mult genul de femeie fatală, incitantă, în pofida amabilității pe care nu ezită să o expună.

So, Rebecca is always a good idea! 

Mulțuuu mult de tot te pup și te îmbrățișez cu drag și sper să ne revedem curând  :* :* :*

• Like 1
Link spre comentariu

Bunăăă frumoșilor! 😍

La mulți ani și un an cât mai bun şi cât mai fericit vă doresc tuturor.😚

De mâine începând cu ora 10:00 voi fii disponibilă în Arad pentru câteva zile. 😁

🌺Servicii :

🏵 Oral protejat/ neprotejat (în funcție de igienă);
🏵Normal DOAR protejat;
🏵Finalizare corporală;
🏵Finalizare orală ( în funcție de igienă);
🏵Masaj de relaxare;
🏵Sex în diferite poziții;
🏵 69 ;
🏵Finalizare facială (extra 50 lei);
🏵French kiss (extra 50 lei);
🏵Anal DOAR protejat ( extra 100 lei - menționez că sunt începătoare și voi accepta în funcție de mărime și grosime). 

🌺Prețuri: 
🏵 30 de minute (o finalizare) - 150 de lei ;
🏵 60 de minute ( două finalizări ) - 250 de lei .

Pentru programări și mai multe detalii îmi puteți scrie pe whatsapp la nr din titlu. 😘

Pupicei și îmbrățișări dulci, vă aștept la mineee  🤗😍🤗

• Like 1
  • Inimioara 3
Link spre comentariu
Vizitator unsuflet
Acum 9 minute, Brunetaa_XXX a spus:

Bunăăă frumoșilor! 😍

De mâine începând cu ora 10:00 voi fii disponibilă în Arad pentru câteva zile. 😁

🌺Servicii :

🏵Normal DOAR protejat;
🏵Finalizare corporală;
🏵Masaj de relaxare;
🏵 69 ;
🏵Anal DOAR protejat ( extra 100 lei - menționez că sunt începătoare și voi accepta în funcție de mărime și grosime). 

🌺Prețuri: 

Pentru programări și mai multe detalii îmi puteți scrie pe whatsapp la nr din titlu. 😘

Ioi de cand te am in vizor! Era bine daca anuntai putin mai din timp ca eu mi-am facut deja programul pe saptamana urmatoare, dar pt tine facem un pic de loc, esti de neratat. Pana cand stai la noi?

An nou fericit iti doresc!

Link spre comentariu
13 minutes ago, Brunetaa_XXX said:

Bunăăă frumoșilor! 😍

🌺Servicii :

🏵Normal DOAR protejat;
🏵Finalizare corporală;
🏵Masaj de relaxare;
🏵 69 ;

🌺Prețuri: 

De când te aștept, frumoasoooooo!!! 😘😘😘

• Inimioara 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...