Pandishpan Reputație: 896 Postat Mai 6, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Mai 6, 2021 Acum 2 ore, g2br13l a spus: Se pare ca lista scurta nu e chiar atât de scurta. 🤣🤣🤣 Poate pana te retragi o sa ajungă. 🤣🤣🤣 Nu are rovinieta de la talibanul
playmaker Reputație: 1302 Postat Mai 6, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Mai 6, 2021 2 hours ago, BeatriceVIP said: Vii 1 data ,nu zi de zi Pai daca da banii pe transport, tie ce sa iti mai lase?? Datorii doar 🤣🤣
Vizitator BeatriceVIP Reputație: 0 Postat Mai 6, 2021 Postat Mai 6, 2021 Acum 15 minute, playmaker a spus: Pai daca da banii pe transport, tie ce sa iti mai lase?? Datorii doar 🤣🤣 Nu va trec pe caiet !!!!
talibanu Reputație: 9724 Postat Mai 6, 2021 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Postat Mai 6, 2021 1 oră în urmă, mihaita2020 a spus: Îmi este peste mana ca este departe mamaia Daa...departe orasul mamaia 🤣🤣🤣 3
g2br13l Reputație: 8171 Postat Mai 6, 2021 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Mai 6, 2021 4 hours ago, lexluthor said: Ce filantŕop esti Gabrele 😁😁 E favoritul meu. 🤣
g2br13l Reputație: 8171 Postat Mai 6, 2021 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Mai 6, 2021 4 hours ago, cosmamineru said: Da nu ma duci bre si pe mine ? Maine ca sunt liber si eu de la munca dar tot de la munca ma poti lua ca vin la o cafea si o tigara Vin sa te iau. Plec în seara asta pe la opt. Pana dimineața ajung. De unde te iau? Vulcan, Lupeni, Uricani, Bumbesti-Livezeni? Sau ai rămas la Costești sa îți aduci aminte de vremurile bune? 🤣
cosmamineru Reputație: 161 Postat Mai 6, 2021 Oras:La mare pe sezlong Oras:La mare pe sezlong Postat Mai 6, 2021 Chiar acum, g2br13l a spus: Vin sa te iau. Plec în seara asta pe la opt. Pana dimineața ajung. De unde te iau? Vulcan, Lupeni, Uricani, Bumbesti-Livezeni? Sau ai rămas la Costești sa îți aduci aminte de vremurile bune? 🤣 Asta la misto ca sa nu stie lumea ca te am client la Sex Shop ? :))))
g2br13l Reputație: 8171 Postat Mai 6, 2021 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Mai 6, 2021 4 hours ago, Pandishpan said: Nu are rovinieta de la talibanul Nici Talibanu nu mai are, ca le lua de la mine. Le făceam la calculator. 🤣 1
g2br13l Reputație: 8171 Postat Mai 6, 2021 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Mai 6, 2021 8 minutes ago, cosmamineru said: Asta la misto ca sa nu stie lumea ca te am client la Sex Shop ? :)))) Stai bre ca nu e chiar asa. Am cumpărat de doua ori. Dar era pentru Talibanu, ca ala e cu apucături cu TS și avea nevoie de accesorii. 🤣🤣 1
Vizitator BeatriceVIP Reputație: 0 Postat Mai 6, 2021 Postat Mai 6, 2021 Iar off topic? Nu v ati saturat?! De ce nu va deschideți un topic sa vorbiți voi între voi sau de ce nu faceți schimb de nr de telefon ? Cine mi a zis ca forumul nu mai e ce a fost a avut dreptate ,recenzii nu lăsați, ceva important nu vorbiți, numai caterinca/miștocăreala și certuri. Altceva mai știți?!?!?!??!
Vizitator BeatriceVIP Reputație: 0 Postat Mai 6, 2021 Postat Mai 6, 2021 Acum 1 minut, BeatriceVIP a spus: Iar off topic? Nu v ati saturat?! De ce nu va deschideți un topic sa vorbiți voi între voi sau de ce nu faceți schimb de nr de telefon ? Cine mi a zis ca forumul nu mai e ce a fost a avut dreptate ,recenzii nu lăsați, ceva important nu vorbiți, numai caterinca/miștocăreala și certuri. Altceva mai știți?!?!?!??! Astept sa mi săriți în cap ca n am dreptate, cand asa este!!!
Pandishpan Reputație: 896 Postat Mai 6, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Mai 6, 2021 Inseamna ca esti urmarita...nu te umfla atat..te tinem sus si cine intra pe forum iti deschide tie prima data..de unde sa stii tu ce a fost odata forumul ..? ..cereti scuze imediat ptr ca ne ai certat..😘
g2br13l Reputație: 8171 Postat Mai 6, 2021 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Mai 6, 2021 15 minutes ago, BeatriceVIP said: Iar off topic? Nu v ati saturat?! De ce nu va deschideți un topic sa vorbiți voi între voi sau de ce nu faceți schimb de nr de telefon ? Cine mi a zis ca forumul nu mai e ce a fost a avut dreptate ,recenzii nu lăsați, ceva important nu vorbiți, numai caterinca/miștocăreala și certuri. Altceva mai știți?!?!?!??! Dar cine ți-a spus ca n-am schimbat numerele de telefon? 🤣 Eu ti-am spus treaba cu forumul? 🤣 Ah și sa nu uit. Eu știu teorema lui Pitagora? Te interesează? 😄
Pandishpan Reputație: 896 Postat Mai 6, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Mai 6, 2021 Ps: daca deschidem noi topic . Nu ne viziteaza topicul raritatile astea..(fara rovinieta)...sau nu ai nici tu rovinieta..?
Vizitator BeatriceVIP Reputație: 0 Postat Mai 6, 2021 Postat Mai 6, 2021 Acum 13 minute, g2br13l a spus: Dar cine ți-a spus ca n-am schimbat numerele de telefon? 🤣 Eu ti-am spus treaba cu forumul? 🤣 Ah și sa nu uit. Eu știu teorema lui Pitagora? Te interesează? 😄 Nu mi place matematica ,îmi place doar sa număr bani
Vizitator BeatriceVIP Reputație: 0 Postat Mai 6, 2021 Postat Mai 6, 2021 Acum 7 minute, Pandishpan a spus: Ps: daca deschidem noi topic . Nu ne viziteaza topicul raritatile astea..(fara rovinieta)...sau nu ai nici tu rovinieta..? Nici permis ,rușine sa mi fie
g2br13l Reputație: 8171 Postat Mai 6, 2021 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Mai 6, 2021 3 minutes ago, BeatriceVIP said: Nici permis ,rușine sa mi fie Îți fac eu un permis de ședere temporara. Mai pe scurt viza de flotant. 🤣🤣
lexluthor Reputație: 1206 Postat Mai 6, 2021 Telefon: [email protected] Oras:constanta Telefon: [email protected] Oras:constanta Postat Mai 6, 2021 Dar nu mai bine o iei in spatiu? Nu e mai rentabil?🤣🤣🤣🤣 1
g2br13l Reputație: 8171 Postat Mai 6, 2021 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Mai 6, 2021 Just now, lexluthor said: Dar nu mai bine o iei in spatiu? Nu e mai rentabil?🤣🤣🤣🤣 O fi mai rentabil, dar nu știu dacă e fezabil. 🤣
lexluthor Reputație: 1206 Postat Mai 6, 2021 Telefon: [email protected] Oras:constanta Telefon: [email protected] Oras:constanta Postat Mai 6, 2021
Vizitator BeatriceVIP Reputație: 0 Postat Mai 6, 2021 Postat Mai 6, 2021 Acum 38 minute, lexluthor a spus: Dar nu mai bine o iei in spatiu? Nu e mai rentabil?🤣🤣🤣🤣 Nu mersi ,am și eu unde sa stau
sinceritate Reputație: 273 Postat Mai 6, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Mai 6, 2021 Acum 8 ore, g2br13l a spus: Îl duc eu mocca pe Mihăiță, numai sa mearga. 😄 Daca merge, JUR, ca eu il duc mocca pana la Butoaie, il astept 30-35 min, si il duc inapoi acasa!!! Fara caterinca!!!! Sa ma sune, ii da Talibanu nr meu de tel, si ii fac eu programare, si asigur transport dus-intors!! Asa poate se hotaraste sa viziteze fata asta super simpatica!!! 2
sinceritate Reputație: 273 Postat Mai 6, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Mai 6, 2021 Acum 3 ore, BeatriceVIP a spus: Iar off topic? Nu v ati saturat?! De ce nu va deschideți un topic sa vorbiți voi între voi sau de ce nu faceți schimb de nr de telefon ? Cine mi a zis ca forumul nu mai e ce a fost a avut dreptate ,recenzii nu lăsați, ceva important nu vorbiți, numai caterinca/miștocăreala și certuri. Altceva mai știți?!?!?!??! Scuze ptr off-topic!!! 🌼 🎰 1
g2br13l Reputație: 8171 Postat Mai 6, 2021 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Mai 6, 2021 13 minutes ago, BeatriceVIP said: Nu mersi ,am și eu unde sa stau Chitroaso, îți e frica ca iau chirie mare. 🤣
Vizitator BeatriceVIP Reputație: 0 Postat Mai 6, 2021 Postat Mai 6, 2021 Acum 4 minute, g2br13l a spus: Chitroaso, îți e frica ca iau chirie mare. 🤣 Nu s chitroasa stai liniștit, prefer sa plătesc chirie unui om de calitate pe care îl cunosc cât de cât, noi doi ne știm virtual și atat simpaticule
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum