cincistele Reputație: -3877 Postat Aprilie 14, 2021 Oras:Everest Oras:Everest Autor Postat Aprilie 14, 2021 Acum 57 minute, maa5fu1.v1 a spus: N-ai vazut aseara la romania tv ca rezistii au preluat controlul tarii si pnl-ul e fara putere? Pregateste-te sosocistule sa simti furia neomarxismului cu accente neonaziste (vorbele geniilor de la romania tv, nu ale mele. N-am văzut huțupane, foarte rar mă uit la ei, în schimb tu văd că știi tot ce mișcă p-acolo-șa 🤣🤣🤣
Vizitator puloiu Reputație: 0 Postat Aprilie 14, 2021 Postat Aprilie 14, 2021 S-a spalat USR-ul cu PNL-ul pe cap ! 🤣🤣 Si daca nu era destul asta, una si mai si: cica ministru interimar la sanatate: "Dr." Dan Barna !!!! 🤣🤣😂Adica un fel de doctor pizdolog, futolog ceva, se pricepe la sanatate "ghini di tat", cum sa nu... 😂🤪 Evident, asta e un fel de rasu-plansu, pentru ca nu stiu daca coalitia asta insailata si tinuta in viata pe aparate, daca putem spune asa, ma poate rezista in continuare. Deja sunt diverse voci de la PNL si PSD care vorbesc despre alianta USL 2. Probabil in scurta vreme va veni un guvern PNL - PSD plus sprijin de la UDMR. Situatie in care Iohannis si-ar smulge parul din cap ! 😂🤣🤣 Oricum, in aceasta guvernare s-au vazut (inca se vad si se vor mai vedea, chiar daca vor iesi de la guvernare) limitele USR-ului. Singurul nume de la USR care a incercat (si chiar a si realizat unele lucruri bune) sa faca una-alta la ministerul pe care l-a condus a fost Drula, de la transporturi. In rest, vai de capul lor, niste habarnisti...
maa5fu1.v1 Reputație: 1081 Postat Aprilie 14, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 14, 2021 10 minutes ago, cincistele said: N-am văzut huțupane, foarte rar mă uit la ei, în schimb tu văd că știi tot ce mișcă p-acolo-șa 🤣🤣🤣 Ee nu ai vazut, sosocist mic 😂 1
Membru Premium elprofesoare Reputație: 60513 Postat Aprilie 14, 2021 Oras:Outcall Oras:Outcall Membru Premium Postat Aprilie 14, 2021 pănă la finele acestui an vom avea alt guvern 6 1 1
Vizitator puloiu Reputație: 0 Postat Aprilie 14, 2021 Postat Aprilie 14, 2021 21 minutes ago, elprofesoare said: pănă la finele acestui an vom avea alt guvern Exact ! Chiar mai devreme s-ar putea, nu stiu daca actualul guvern mai prinde vara...
Membru Premium elprofesoare Reputație: 60513 Postat Aprilie 14, 2021 Oras:Outcall Oras:Outcall Membru Premium Postat Aprilie 14, 2021 1 hour ago, puloiu said: Exact ! Chiar mai devreme s-ar putea, nu stiu daca actualul guvern mai prinde vara... Asta se întamplă când la butoane ajung tot feluri de imcompetenți și drept ca urmare tot poporul are de suferit din cauza lor 7
cincistele Reputație: -3877 Postat Aprilie 14, 2021 Oras:Everest Oras:Everest Autor Postat Aprilie 14, 2021 Acum 2 ore, maa5fu1.v1 a spus: Ee nu ai vazut, sosocist mic 😂 Băi șomâltocule, chiar n-am văzut și chiar nu mă uit la rtv... îi prefer pă Badea și Ciuvică 😜
maa5fu1.v1 Reputație: 1081 Postat Aprilie 14, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 14, 2021 24 minutes ago, cincistele said: Băi șomâltocule, chiar n-am văzut și chiar nu mă uit la rtv... îi prefer pă Badea și Ciuvică 😜 Ciuvica ala n-a mai vazut pizda de pe vremea lui ponta la cat de trist e 🐈 1
payment Reputație: -5708 Postat Aprilie 14, 2021 Oras:Sinaia Oras:Sinaia Postat Aprilie 14, 2021 Acum 3 ore, puloiu a spus: S-a spalat USR-ul cu PNL-ul pe cap ! 🤣🤣 Si daca nu era destul asta, una si mai si: cica ministru interimar la sanatate: "Dr." Dan Barna !!!! 🤣🤣😂Adica un fel de doctor pizdolog, futolog ceva, se pricepe la sanatate "ghini di tat", cum sa nu... 😂🤪 Evident, asta e un fel de rasu-plansu, pentru ca nu stiu daca coalitia asta insailata si tinuta in viata pe aparate, daca putem spune asa, ma poate rezista in continuare. Deja sunt diverse voci de la PNL si PSD care vorbesc despre alianta USL 2. Probabil in scurta vreme va veni un guvern PNL - PSD plus sprijin de la UDMR. Situatie in care Iohannis si-ar smulge parul din cap ! 😂🤣🤣 Oricum, in aceasta guvernare s-au vazut (inca se vad si se vor mai vedea, chiar daca vor iesi de la guvernare) limitele USR-ului. Singurul nume de la USR care a incercat (si chiar a si realizat unele lucruri bune) sa faca una-alta la ministerul pe care l-a condus a fost Drula, de la transporturi. In rest, vai de capul lor, niste habarnisti. Oricum, putin probabil sa fie bine in vreuna din variante! Nu este exclus, inca de a se forma actualul guvern au fost discutii pe tema asta. 1
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 14, 2021 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 14, 2021 Acum 3 ore, elprofesoare a spus: Asta se întamplă când la butoane ajung tot feluri de imcompetenți și drept ca urmare tot poporul are de suferit din cauza lor "drept ca urmare"? 😄 Pentru limba română apăsați tasta 1! 1 5
Vizitator dog attack Reputație: 0 Postat Aprilie 14, 2021 Postat Aprilie 14, 2021 5 hours ago, maa5fu1.v1 said: Ee nu ai vazut, sosocist mic 😂 https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/politica/scandal-in-parlament-cu-diana-sosoaca-a-intrat-la-comisia-juridica-s-a-dat-ordin-sa-fiu-batuta-1493905
payment Reputație: -5708 Postat Aprilie 14, 2021 Oras:Sinaia Oras:Sinaia Postat Aprilie 14, 2021 Acum 8 minute, picon a spus: "drept ca urmare"? 😄 Pentru limba română apăsați tasta 1! Lasa-l maestre, este doar un gaozar! Sincer, imi este mila de el, din surse sigure are sifilis, se lauda ca *fute* peste tot in tara, defapt este internat la socola. Are ceva probleme la mansarda, mai evadeaza cateodata, in curand o sa fi pe tratamennt si legatt! 1 1
Vizitator dog attack Reputație: 0 Postat Aprilie 14, 2021 Postat Aprilie 14, 2021 sosoaca este alimentata cu bani din Rusia promoveaza vaccinul sputnik https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/politica/diana-sosoaca-dupa-scandalul-din-parlament-imi-voi-lua-inclusiv-permis-de-port-arma-si-o-sa-solicit-paza-non-stop-1494841
payment Reputație: -5708 Postat Aprilie 14, 2021 Oras:Sinaia Oras:Sinaia Postat Aprilie 14, 2021 Acum 17 minute, dog attack a spus: * de fapt Doar sugi pula gunoiule clonat! 1
cincistele Reputație: -3877 Postat Aprilie 14, 2021 Oras:Everest Oras:Everest Autor Postat Aprilie 14, 2021 Acum 4 ore, maa5fu1.v1 a spus: Ciuvica ala n-a mai vazut pizda de pe vremea lui ponta la cat de trist e 🐈 Habar n-am și nici nu mă interesează, omul e pă treabă și de multe ori spune ce gândesc și eu
maa5fu1.v1 Reputație: 1081 Postat Aprilie 14, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 14, 2021 16 minutes ago, cincistele said: Habar n-am și nici nu mă interesează, omul e pă treabă și de multe ori spune ce gândesc și eu De multe ori iti spune ce sa gandesti 😂 1
cincistele Reputație: -3877 Postat Aprilie 14, 2021 Oras:Everest Oras:Everest Autor Postat Aprilie 14, 2021 Acum 1 minut, maa5fu1.v1 a spus: De multe ori iti spune ce sa gandesti 😂 Nu extrapola, nu suntem toți la fel ca tine 🤭
maa5fu1.v1 Reputație: 1081 Postat Aprilie 14, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 14, 2021 4 minutes ago, cincistele said: Nu extrapola, nu suntem toți la fel ca tine 🤭 Ce glumita ai facut, nici pe Șoșoacă nu o amuzai 🤭 1
cincistele Reputație: -3877 Postat Aprilie 14, 2021 Oras:Everest Oras:Everest Autor Postat Aprilie 14, 2021 Acum 1 minut, maa5fu1.v1 a spus: Ce glumita ai facut, nici pe Șoșoacă nu o amuzai 🤭 Nicio șansă cu Șoșo Girl, n-am eu glume cu ea...ai cale liberă, bagă-te, e de a voastră 🤣🤣🤣
Membru Premium elprofesoare Reputație: 60513 Postat Aprilie 14, 2021 Oras:Outcall Oras:Outcall Membru Premium Postat Aprilie 14, 2021 3 hours ago, dog attack said: sosoaca este alimentata cu bani din Rusia promoveaza vaccinul sputnik https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/politica/diana-sosoaca-dupa-scandalul-din-parlament-imi-voi-lua-inclusiv-permis-de-port-arma-si-o-sa-solicit-paza-non-stop-1494841 să plece în Rusia atunci, dacă îi este mai bine acolo :))) 5 1
terminateXXX Reputație: 0 Postat Aprilie 15, 2021 Postat Aprilie 15, 2021 Acum 23 ore, elprofesoare a spus: pănă la finele acestui an vom avea alt guvern Unul in care Sosoaca e ministru?
Vizitator puloiu Reputație: 0 Postat Aprilie 15, 2021 Postat Aprilie 15, 2021 26 minutes ago, terminateXXX said: Unul in care Sosoaca e ministru? Doamne Fereste !!!!!!!!!!
maa5fu1.v1 Reputație: 1081 Postat Aprilie 15, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 15, 2021 13 minutes ago, puloiu said: Doamne Fereste !!!!!!!!!! Visul lui @cincistele. Femeie alpha cum ii place lui 🤣 2
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 15, 2021 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 15, 2021 Acum 25 minute, maa5fu1.v1 a spus: Visul lui @cincistele. Femeie alpha cum ii place lui 🤣 Adică e sclav, cum ar veni? 😂 1 5
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum