Sari la conținut

Romania lucrului bine făcut

Postări Recomandate

• Oras:Everest
Postat
Acum 1 oră, maa5fu1.v1 a spus:

Visul lui @cincistele. Femeie alpha cum ii place lui 🤣

🤣🤣🤣🤣🤣 nu există femei sau bărbați alpha, e un mit, sau hai s-o zic altfel, eu nu cred în conceptul ăsta...femeia și bărbatul trebuie să fie ca două jumătăți, trebuie doar să-ți găsești jumătatea potrivită. Și da, îmi place să fiu cu o femeie care să fie ea însăși, să știe că nu există vreodată nici cel mai mic pericol s-o agresez în vreun fel, fizic sau psihic. Nu-mi place durerea, nici s-o suport da' nici s-o produc cuiva. N-am fetișuri de astea cu bdsm, nu le suport... mă dezgustă.

1 oră în urmă, picon a spus:

Adică e sclav, cum ar veni? 😂

Așa ar fi venit, doar că nu există. 😜

• Oras:Bucuresti
Postat
1 hour ago, cincistele said:

🤣🤣🤣🤣🤣 nu există femei sau bărbați alpha, e un mit, sau hai s-o zic altfel, eu nu cred în conceptul ăsta...femeia și bărbatul trebuie să fie ca două jumătăți, trebuie doar să-ți găsești jumătatea potrivită. Și da, îmi place să fiu cu o femeie care să fie ea însăși, să știe că nu există vreodată nici cel mai mic pericol s-o agresez în vreun fel, fizic sau psihic. Nu-mi place durerea, nici s-o suport da' nici s-o produc cuiva. N-am fetișuri de astea cu bdsm, nu le suport... mă dezgustă.

Dar la voi la aur mai e vreo femeie cu functie importanta acum ca a plecat sosoaca? 

• Like 1
  • Haha 1
Postat
Acum 1 oră, maa5fu1.v1 a spus:

Dar la voi la aur mai e vreo femeie cu functie importanta acum ca a plecat sosoaca? 

Bă, doar i-am votat, în afară de Simion nu știam pe nimeni, de Șoșo Girl am auzit după ce a intrat în parlament. Plm, nu știu cine, ce funcții ocupă. Pă Simion îl știam din 2016, că am fost la un marș prin București, pt Unirea cu Basarabia.

Dracu' știe cu cine votez la viitoarele alegeri, votez cu cine cred eu că merită și nu le dau niciun cec în alb.

Postat
7 minutes ago, cincistele said:

Bă, doar i-am votat, în afară de Simion nu știam pe nimeni, de Șoșo Girl am auzit după ce a intrat în parlament. Plm, nu știu cine, ce funcții ocupă. Pă Simion îl știam din 2016, că am fost la un marș prin București, pt Unirea cu Basarabia.

Dracu' știe cu cine votez la viitoarele alegeri, votez cu cine cred eu că merită și nu le dau niciun cec în alb.

Mars pt basarabia? Eu sunt de acord, dar toate investitiile facute acolo sa fie plătite de astia care vor asa ceva. Sa vad atunci cati mai vor asta 🤣

• Like 1
Postat
Acum 5 minute, maa5fu1.v1 a spus:

Mars pt basarabia? Eu sunt de acord, dar toate investitiile facute acolo sa fie plătite de astia care vor asa ceva. Sa vad atunci cati mai vor asta 🤣

Gândești mic și meschin, da' ești în tonul epocii... națiunea nu mai înseamnă nimic.

Pă același raționament de plată ar însemna să facem referendum pt fiecare bănuț public cheltuit. 

N-au ăia nicio vină că Rusia și Germania s-au înțeles să-i rupă de Romania. În plus, nu trebuie văzuți ca o cheltuială, o să-și "scoată" banii.

• Confuz 1
Postat
2 minutes ago, cincistele said:

Gândești mic și meschin, da' ești în tonul epocii... națiunea nu mai înseamnă nimic.

Pă același raționament de plată ar însemna să facem referendum pt fiecare bănuț public cheltuit. 

N-au ăia nicio vină că Rusia și Germania s-au înțeles să-i rupă de Romania. În plus, nu trebuie văzuți ca o cheltuială, o să-și "scoată" banii.

Aa acum ca te pun pe tine si altii ca tine sa suportati singuri cheltuielile, nu e bine. Trebuie sa iti sustinem tie toate visurile sau ce? 🤣 Tu gandesti pe termen scurt, ca daca gandeai pe termen lung iti dadeai seama ca in câteva zeci de ani o putem lua aproape depopulata 🤓

• Like 1
Postat
Acum 37 minute, maa5fu1.v1 a spus:

Aa acum ca te pun pe tine si altii ca tine sa suportati singuri cheltuielile, nu e bine. Trebuie sa iti sustinem tie toate visurile sau ce? 🤣 Tu gandesti pe termen scurt, ca daca gandeai pe termen lung iti dadeai seama ca in câteva zeci de ani o putem lua aproape depopulata 🤓

Hehehe, n-am cum să suport eu sau alții ca mine, pe persoană fizică, cheltuielile - e un nonsens, n-ai cum să conduci o țară așa.

Visurile ?! Păi Basarabia a fost răpită României prin pactul Ribbentrop Molotov, între naziști și sovietici...e o reparație istorică.

Postat
1 hour ago, cincistele said:

Hehehe, n-am cum să suport eu sau alții ca mine, pe persoană fizică, cheltuielile - e un nonsens, n-ai cum să conduci o țară așa.

Visurile ?! Păi Basarabia a fost răpită României prin pactul Ribbentrop Molotov, între naziști și sovietici...e o reparație istorică.

Inseamna ca nu iti pasa destul. 

• Oras:Satu' cu ministri
Postat
Acum 7 ore, cincistele a spus:

Ei, nu!

• Like 2
  • Minus 5
Vizitator Cocalar21
Reputație: 0
Postat
4 hours ago, cincistele said:

Helvetia scrie pe noi 😂😂😂

Vizitator Cocalar21
Postat
3 hours ago, cincistele said:

Parca prima oară n-a fost vândută Rusiei de către strămoșu lu Clotilde da la sectoru 1,  ăla cu pula mică, Napoleon?

Vizitator puloiu
Postat
32 minutes ago, Cocalar21 said:

Parca prima oară n-a fost vândută Rusiei de către strămoșu lu Clotilde da la sectoru 1,  ăla cu pula mică, Napoleon?

Cronologic, primele rapturi teritoriale ale teritoriului Romaniei (de mai tarziu) au inceput mai devreme, prin pacea de la Kuciuk-Kainargi din 1774 Austria a anexat Bucovina. Prima anexare teritoriala a Basarabiei a fost, intr-adevar, prin pacea de la Bucuresti, la 1812.

Postat
Acum 9 ore, picon a spus:

Ei, nu!

Nu știu bre la ce ai răspuns...ai fost prea laconic.

Acum 8 ore, Cocalar21 a spus:

Da, și a dat și el acceptul.

Postat
Acum 5 ore, cincistele a spus:

Da.

• Like 1
  • Minus 5
Postat
9 hours ago, cincistele said:

Hai sa lasam tampeniile! Sa trecem la lucruri concrete! Cate curve ai reusit sa angajezi pe posturi caldute la stat? 

• Haha 1
Postat
Acum 30 minute, cincistele a spus:

Bre, te taxează ăștia la cuvânt postat ?

Nu. Dar n-are rost să-mi pierd timpul, rămâi în negura ta! 

• Like 1
  • Minus 5
Postat
Acum 38 minute, picon a spus:

Nu. Dar n-are rost să-mi pierd timpul, rămâi în negura ta! 

Bre, salutări tovărășești din negura albastră ! 😜

Acum 44 minute, maa5fu1.v1 a spus:

Hai sa lasam tampeniile! Sa trecem la lucruri concrete! Cate curve ai reusit sa angajezi pe posturi caldute la stat? 

Am angajat destule fete, dar nu la stat, că eu n-am treabă cu statul. Ultima acum 3 luni, dar cu cine se fut fetele e doar treaba lor, nu mă interesează pe mine. 

P.S. : nu fete cunoscute aici, nu că n-aș fi vrut...

• Minus 1
Postat
9 minutes ago, cincistele said:

Am angajat destule fete, dar nu la stat, că eu n-am treabă cu statul. Ultima acum 3 luni, dar cu cine se fut fetele e doar treaba lor, nu mă interesează pe mine. 

Pai erau prostituate fetele astea sau nu? Eu oricum cred ca faci parte din aripa ultrafeminista a usr si esti aici ca sa desfiintezi prostitutia 🤣

• Like 1
  • Haha 2
Postat
Acum 2 ore, maa5fu1.v1 a spus:

Pai erau prostituate fetele astea sau nu? Eu oricum cred ca faci parte din aripa ultrafeminista a usr si esti aici ca sa desfiintezi prostitutia 🤣

Nu erau.

Dacă aș putea să desființez eu prostituția aș fi șmecher.

Nu-mi plac usereii, sunt niște...mancurți 🤣🤣🤣

Postat
Just now, cincistele said:

Nu erau.

Dacă aș putea să desființez eu prostituția aș fi șmecher.

Nu-mi plac usereii, sunt niște...mancurți 🤣🤣🤣

Ce replica clasica, papahagi te-a invatat de marcuse? Ai citit ceva ce a scris marcuse sau stii tu ca stii? 🤓

• Haha 1
Postat
Acum 11 ore, maa5fu1.v1 a spus:

Ce replica clasica, papahagi te-a invatat de marcuse? Ai citit ceva ce a scris marcuse sau stii tu ca stii? 🤓

Cine mai e și Papahagi ăsta ?

• Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti
Postat

Asa se desfiinteaza prostitutia: 

https://lumidolls.com/en/content/our-brothels 

O sa ramana pentru saraci toate strambele. Bogatii se duc in hoteluri de lux si se freaca cu bunaciuni de silicon, isi fac harem din astea si chiar le pot vinde saracilor la sh cand incepe sa se descompuna... 

In rest, oamenii bogati si liberi se fut intre ei dupa placere, saracii slugaresc pentru o pzida de saraca "data" in scarba (de parca ar face ele vreun sacrificiu, "dau pizda"...). 

USR e cea mai jegoasa adunatura de gunoaie scelerate, nici UTC-ul comunist nu-i egala. 

• Minus 1
  • Inimioara 1

Postat
Acum 22 ore, cincistele a spus:

Bre, au trecut 31 de ani și tu tot cu "salutări tovărășești"? Ți-a intrat comunismul în sânge, nene!

• Like 1
  • Haha 1
  • Minus 5

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...