-avicola Reputație: -30 Postat Aprilie 13, 2021 Postat Aprilie 13, 2021 La 12.04.2021 la 18:59, stefan717 a spus: Asa e, nu poate vedea. De la 40 postari poti vedea lista de aprecieri. Daca vrei sa afli cine este in spatele contului vezi plusurile de unde vin. Lista este mica 😁😇 Agramatule, următorul troll banat ești tu. Pentru că ești un mincinos notoriu și un minusator jegos. 3 2
Vizitator Ana36 Reputație: 0 Postat Aprilie 13, 2021 Postat Aprilie 13, 2021 Acum 10 minute, payment a spus: Stai linistita, nu ma intereseaza mizeria lor, stiu cine sunt, stiu cat de terminati sunt! Ma amuz cateodata cu ei, nu pun la suflet si nu ma afecteaza, stiu cum sa le dau peste rat cand este cazul! Cu picon nu am mai vorbit de foarte multa vreme, o dovada in plus ca idiotii astia mananca cacat. Oricum, nu trebuie sa dau socoteala nimanui! Asta-i viața lor, ce sa le faci? Sunt 2-3 care au conturi foarte multe ... păcat de oamenii care mai sunt ok:(. Te pup ❤️
wolfgangw Reputație: -11 Postat Aprilie 13, 2021 Postat Aprilie 13, 2021 24 minutes ago, Ana36 said: Asta-i viața lor, ce sa le faci? Sunt 2-3 care au conturi foarte multe ... păcat de oamenii care mai sunt ok:(. Te pup ❤️ Buna. Abia astept sa ajung la tine sa iti ling pasarica rozalie, te pup :* zana mia 1 2
Aroma_ta Reputație: 4 Postat Aprilie 14, 2021 Postat Aprilie 14, 2021 Si acum miroase a sange proaspat aici. Cine o mai fost banat ? 1
Aroma_ta Reputație: 4 Postat Aprilie 14, 2021 Postat Aprilie 14, 2021 Thks ! Mai adaugati un troll la lista aia , @vanatorguvid 1 1
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 14, 2021 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 14, 2021 Acum 20 minute, Aroma_ta a spus: Thks ! Mai adaugati un troll la lista aia , @vanatorguvid Ăștia sunt ca râia! 😂 2 6
Aroma_ta Reputație: 4 Postat Aprilie 14, 2021 Postat Aprilie 14, 2021 Acum 10 minute, picon a spus: Ăștia sunt ca râia! 😂 Ceva de genu. Raia trece cu creme. La astia e din butoane. @pisicuts, salveaza ne ! 2 1
Aroma_ta Reputație: 4 Postat Aprilie 14, 2021 Postat Aprilie 14, 2021 Doar pentru cei cerebrali ... eu zic asa : pe acest forum ar trebui sa discutam unii cu altii , nu unii despre altii ! Voi ce spuneti ? 1 1
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 14, 2021 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 14, 2021 Acum 54 minute, Aroma_ta a spus: Doar pentru cei cerebrali ... eu zic asa : pe acest forum ar trebui sa discutam unii cu altii , nu unii despre altii ! Voi ce spuneti ? Așa ar trebui. 1 6
Vizitator puloiu Reputație: 0 Postat Aprilie 14, 2021 Postat Aprilie 14, 2021 58 minutes ago, Aroma_ta said: Doar pentru cei cerebrali ... eu zic asa : pe acest forum ar trebui sa discutam unii cu altii , nu unii despre altii ! Voi ce spuneti ? Ar trebui, da, daca acesta ar fi genul de forum normal. Dar, din pacate, nu-i. Aici fie mai bine taci, fie daca spui ceva ar fi bine sa fii pregatit sa ti se sparga capul virtual.... Forumul a fost odata, demult, ceva normal. Acum...
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 14, 2021 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 14, 2021 Acum 2 ore, puloiu a spus: Ar trebui, da, daca acesta ar fi genul de forum normal. Dar, din pacate, nu-i. Aici fie mai bine taci, fie daca spui ceva ar fi bine sa fii pregatit sa ti se sparga capul virtual.... Forumul a fost odata, demult, ceva normal. Acum... Acum a fost acaparat de trolli și minusari, mulți dintre ei proxeneți. Să le dăm mure, zic!😂 3 1 5
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 14, 2021 Postat Aprilie 14, 2021 Acum 2 minute, picon a spus: Acum a fost acaparat de trolli și minusari, mulți dintre ei proxeneți. Să le dăm mure, zic!😂 Mure? Sigur?🤣
payment Reputație: -5708 Postat Aprilie 14, 2021 Oras:Sinaia Oras:Sinaia Postat Aprilie 14, 2021 Acum 33 minute, picon a spus: Acum a fost acaparat de trolli și minusari, mulți dintre ei proxeneți. Să le dăm mure, zic!😂 Coane, nu este mai bine sa isi culeaga singuri "murele" ? Nu de alta, dar poate ii prinde Sosoaca si ii mananca! 1 1 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 14, 2021 Postat Aprilie 14, 2021 Bai frate nu le ajungea disperatul de guinever ca a mai aparut inca unul vanatorguvid. Pe ce prostii arunca astia banii si pierd vremea in loc sa futa! Un fleac,m-au ciuruit
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 14, 2021 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 14, 2021 Acum 47 minute, partygoer a spus: Bai frate nu le ajungea disperatul de guinever ca a mai aparut inca unul vanatorguvid. Pe ce prostii arunca astia banii si pierd vremea in loc sa futa! Un fleac,m-au ciuruit Uită-te la @guinevere! E înscris de 3 luni, are 0 postări și a dat peste 11.500 de minusuri. 😃 Dovada irefutabilă a "sănătății" sale mintale. Altă chestie, e că are o serie întreagă de conturi cu "vânâtor ...", unde proceda exact la fel, iar acum e la derută @guinevere, să creadă lumea că e clona lui @lancelot. Contul vânătoresc de față cred că aparține altui debil mintal, tot la derută. Ăștia sunt de un infantilism colț cu retardul mintal! #aidepulameamaibineinghiteau 3 5
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 14, 2021 Postat Aprilie 14, 2021 Acum 13 minute, picon a spus: Uită-te la @guinevere! E înscris de 3 luni, are 0 postări și a dat peste 11.500 de minusuri. 😃 Dovada irefutabilă a "sănătății" sale mintale. Altă chestie, e că are o serie întreagă de conturi cu "vânâtor ...", unde proceda exact la fel, iar acum e la derută @guinevere, să creadă lumea că e clona lui @lancelot. Contul vânătoresc de față cred că aparține altui debil mintal, tot la derută. Ăștia sunt de un infantilism colț cu retardul mintal! #aidepulameamaibineinghiteau M-am uitat, asa e.Cine a scris prima postatre a zis cam bine ce a zis.Ideea cred ca e ca smecherii sa nu iasa in fata ca iau muie si vin cu clonele aste la care nu ai ce sa le faci ca nu au postari.SE vede ca sunt idioti ca daca clonele se rezumau la minusuri era cum era dar le-au mai dat si plusuri si titularilor si prietenilor si curvelor pestite asa ca e usor sa faci legatura oricum s-au dat de gol. Astia sunt chiar cu adevarat labari.Bravo lu Pisicut ca le umfla banii daca sunt prosti.
payment Reputație: -5708 Postat Aprilie 14, 2021 Oras:Sinaia Oras:Sinaia Postat Aprilie 14, 2021 Acum 56 minute, partygoer a spus: M-am uitat, asa e.Cine a scris prima postatre a zis cam bine ce a zis.Ideea cred ca e ca smecherii sa nu iasa in fata ca iau muie si vin cu clonele aste la care nu ai ce sa le faci ca nu au postari.SE vede ca sunt idioti ca daca clonele se rezumau la minusuri era cum era dar le-au mai dat si plusuri si titularilor si prietenilor si curvelor pestite asa ca e usor sa faci legatura oricum s-au dat de gol. Astia sunt chiar cu adevarat labari.Bravo lu Pisicut ca le umfla banii daca sunt prosti. te-ai uitat o. pula! Esti doar o. alta clona care suge pula! 1 1
payment Reputație: -5708 Postat Aprilie 14, 2021 Oras:Sinaia Oras:Sinaia Postat Aprilie 14, 2021 Acum 2 ore, partygoer a spus: Bai frate nu le ajungea disperatul de guinever ca a mai aparut inca unul vanatorguvid. Pe ce prostii arunca astia banii si pierd vremea in loc sa futa! Un fleac,m-au ciuruit apoti sa opresti guvisii? 1 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 14, 2021 Postat Aprilie 14, 2021 Acum 13 minute, payment a spus: te-ai uitat o. pula! Esti doar o. alta clona care suge pula! Daca zici ca sunt clona chiar nu inteleg de ce mi-ai dat like la postari, exceptand aici? Daca as fi clona nu crezi ca as avea cont premium, eu nici macar like nu pot sa dau!! Si in ce am scris ma refeream exact la disperatii care te-au minusat si pe tine la greu. Chiar nu inteleg. Ok pe bune daca ma mai postez ceva aici.
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 14, 2021 Postat Aprilie 14, 2021 Acum 3 minute, partygoer a spus: Daca zici ca sunt clona chiar nu inteleg de ce mi-ai dat like la postari, exceptand aici? Daca as fi clona nu crezi ca as avea cont premium, eu nici macar like nu pot sa dau!! Si in ce am scris ma refeream exact la disperatii care te-au minusat si pe tine la greu. Chiar nu inteleg. Ok pe bune daca ma mai postez ceva aici. Si eu iau minusuri de la aceleasi clone ca si tine doar ca la cat sunt eu de amarat nu prea au la ce sa dea minus. Chiar nu stiu cu ce te-am suparat.🤔
Aroma_ta Reputație: 4 Postat Aprilie 14, 2021 Postat Aprilie 14, 2021 L-as ruga pe @guinevere sa nu mai imi dea aprecieri. Imi bag pula in +/- acestor clone SP . 1
payment Reputație: -5708 Postat Aprilie 14, 2021 Oras:Sinaia Oras:Sinaia Postat Aprilie 14, 2021 Acum 6 minute, Aroma_ta a spus: L-as ruga pe @guinevere sa nu mai imi dea aprecieri. Imi bag pula in +/- acestor clone SP . nu ai pe cine ruga, este un labagiu! 1 1
bucileacriss Reputație: 0 Postat Aprilie 14, 2021 Postat Aprilie 14, 2021 Maine e Joi, unde ne vedem proxenetii mei?
payment Reputație: -5708 Postat Aprilie 14, 2021 Oras:Sinaia Oras:Sinaia Postat Aprilie 14, 2021 Acum 50 minute, partygoer a spus: Daca zici ca sunt clona chiar nu inteleg de ce mi-ai dat like la postari, exceptand aici? Daca as fi clona nu crezi ca as avea cont premium, eu nici macar like nu pot sa dau!! Si in ce am scris ma refeream exact la disperatii care te-au minusat si pe tine la greu. Chiar nu inteleg. Ok pe bune daca ma mai postez ceva aici. Ok, accept ca este posibil sa gresesc! Sper ca suntem ok! 2 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 14, 2021 Postat Aprilie 14, 2021 Acum 4 minute, payment a spus: Ok, accept ca este posibil sa gresesc! Sper ca suntem ok! Suntem OK si de aceeasi parte se pare. Iar eu cam mic pentru un razboi asa de mare.
Postări Recomandate