Sari la conศ›inut

๐Ÿ‘‘๐ŸŽต๐•„๐•–๐•๐• ๐••๐•š๐•š ๐•ก๐•– ๐•”๐•’๐•ฃ๐•– ๐•๐•– ๐•ก๐•ฆ๐•š ๐•ก๐•– ๐•ฃ๐•–๐•ก๐•–๐•’๐•ฅ ศ™๐•š ๐•Ÿ๐•ฆ ๐•ฅ๐•– ๐•ก๐•๐•š๐•”๐•ฅ๐•š๐•ค๐•–ศ™๐•ฅ๐•š ๐•Ÿ๐•š๐•”๐•š๐• ๐••๐•’๐•ฅฤƒ ๐••๐•– ๐•–๐•๐•–๐ŸŽผ๐ŸŽถ๐Ÿ˜‰

Postฤƒri Recomandate

• Membru Premium
  • Oras:sibiu
  • Oras:sibiu
Postat
Acum 6 ore, Sabina100 a spus:

ย 

pt. mine, melodia asta (in afara de faptul ca este una dintre preferate), are si o scurta poveste.

cand a venit la SB solista tarja turunen, (dupa despartirea de grup), cea care interpreteaza piesa asta, am fost si am intrebat despre playlist (ma interesau in mod deosebit melodia asta si inca una); nu au stiut sa-mi spuna / nu au vrut. nu m-am dus la concert.

cand a venit trupa nightwish la buc. (cu alta solista), am dat fuga, sperand ca voi asculta si cele 2 melodii. sperante desarte...

acum sunt convins ca ele au fost cantate la SB (unde locuiesc), dar nu mai conteaza.

• Like 2
  • Rฤƒspunsuri 27,5k
  • Creat
  • Ultimul Rฤƒspuns

Top autori

• JocelynEon

3466

• 22leon

1123

• witcher

1073

• OFllmodels

1011

• Oras:In your mind
  • Oras:In your mind
Postat
1 orฤƒ รฎn urmฤƒ, marianblaga a spus:

pt. mine, melodia asta (in afara de faptul ca este una dintre preferate), are si o scurta poveste.

cand a venit la SB solista tarja turunen, (dupa despartirea de grup), cea care interpreteaza piesa asta, am fost si am intrebat despre playlist (ma interesau in mod deosebit melodia asta si inca una); nu au stiut sa-mi spuna / nu au vrut. nu m-am dus la concert.

cand a venit trupa nightwish la buc. (cu alta solista), am dat fuga, sperand ca voi asculta si cele 2 melodii. sperante desarte...

acum sunt convins ca ele au fost cantate la SB (unde locuiesc), dar nu mai conteaza.

Da, cine ศ™tie ce dedesubturi mai sunt la alegerea pieselor, mai ales dupฤƒ ce componenศ›a trupelor mai suferฤƒ modificฤƒri...

• Like 4
  • Membru Premium
Reputaศ›ie: 5226
  • Telefon: -
  • Oras:Buzau
Postat

ย 

• Like 6
  • Membru Premium
Reputaศ›ie: 7051
  • Oras:-
Postat

ย 

• Like 3

ย  ย  ย  ย  ย ย  ย  ย  :jerkoff L.A.W. ๐Ÿ”ž

• Membru Premium
Postat

ย 

• Like 4
  • Membru Premium
Reputaศ›ie: 7051
Postat

ย 

• Like 4

ย  ย  ย  ย  ย ย  ย  ย  :jerkoff L.A.W. ๐Ÿ”ž

• Membru Premium
Postat

ย 

• Like 5
  • Membru Premium
Reputaศ›ie: 25252
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

ย 

• Like 8

Trateaza-ma ca o curva cand iti dau limbi si iubeste-ma cand ne futem pentru ca asa te voi trata si eu!

Creeazฤƒ un cont sau autentificฤƒ-te pentru a adฤƒuga comentariu

Trebuie sฤƒ fi un membru pentru a putea lฤƒsa un comentariu.

Creeazฤƒ un cont

รŽnregistreazฤƒ-te pentru un nou cont รฎn comunitatea nostrฤƒ. Este simplu!

รŽnregistreazฤƒ un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentificฤƒ-te aici.

Autentificฤƒ-te acum
  • Navigare recentฤƒ   0 members and 4 guests

No registered users viewing this page.

ร—
ร—
  • Creeazฤƒ nouฤƒ...