Sari la conținut

Denisa - 0727666062 ❣

Postări Recomandate

Postat
Acum 13 ore, unutilizator a spus:

Am revizitat-o astazi pe Denisa. Ultimele doua intalniri au avut loc in noua locatie (vis-a-vis de Aqua Magic), locatie care arata respect atat pentru ea cat si pentru pateneri: spatioasa, curata, dotata cu tot ce isi doreste un client: papuci, lenjerie de pat nefolosita, baie cu de toate: gel de dus, apa de gura, prosoape curate. Nota: 10+++++

Tinand cont de faptul ca este a patra vizita la Denisa rezulta ca, cel putin pentru mine, ceea ce s-a intamplat (si se va mai intampla, in mod cert) din punct de vedere erotic, si nu numai, depinde poate si de chimia care se poate realiza intre parteneri. Eu in mod cert o voi revizita tinand cont de faptul ca de fiecare data mi-a oferit ceea ce imi doream (astazi am incercat si o chestie mai "kinky" 😂) ! 

In rest, sa auzim numai de bine! 

Mulțumesc frumos 💋

Mă bucur ca te  simți bine în compania mea,îmi face o deosebită placere sa știu  că cei care imi trec pragul,la final pleacă fericiți

Te aștept cu drag oricând dorești 🥰

• Oras:Constanta
Postat

Sa fie bine sa nu fie rau ..super.Doamne.Ajuta 

Am cautat , am sunat , mi.a raspuns repede , mi.a zis ce si cum si langa Aqua Magic.. imediat si usor de ajuns. Etaju 3 . 

E mai simplu de ajuns la ea decat in tomis nord , parcare , fara vecini curiosi si spatii inguste . 

M.a primit o tanara bruneta imbracata mai mult nu 😂😂 , am platit o finalizare , vorba si caterinca , n.am simtit miros de tigare si .am intrat la dush ca asa e frumos si bine , prosop ..clasic stiti doar cum se face . 

Oralu misto executat ,m.a intrebat cum vreau   evident ca neprotejat i.am zis .. se uita in ochii mei si cu limba il desmierda , zambete si glume , nu s.a folosit de mana .

S.a pus prezervativu ..am urcat evident cum imi place mie , eu deasupra si.am inceput sa pedalez 😂😂 . Finalizarea in balonas .

Din usa.n.usa actiunea a durat 33 de minute , 100 ron contributia mea , o sa am o seara mai buna si de mentionat faptu ca fata nu s.a imbracat pana n.am iesit pe usa , care e un plus ptr mine . 

Eu recomand , e normal sa fie uneori timida ca nu sti ce balaur intra uneori pe  usa . 

• Like 3
Postat
Acum 13 minute, mount28 a spus:

Sa fie bine sa nu fie rau ..super.Doamne.Ajuta 

Am cautat , am sunat , mi.a raspuns repede , mi.a zis ce si cum si langa Aqua Magic.. imediat si usor de ajuns. Etaju 3 . 

E mai simplu de ajuns la ea decat in tomis nord , parcare , fara vecini curiosi si spatii inguste . 

M.a primit o tanara bruneta imbracata mai mult nu 😂😂 , am platit o finalizare , vorba si caterinca , n.am simtit miros de tigare si .am intrat la dush ca asa e frumos si bine , prosop ..clasic stiti doar cum se face . 

Oralu misto executat ,m.a intrebat cum vreau   evident ca neprotejat i.am zis .. se uita in ochii mei si cu limba il desmierda , zambete si glume , nu s.a folosit de mana .

S.a pus prezervativu ..am urcat evident cum imi place mie , eu deasupra si.am inceput sa pedalez 😂😂 . Finalizarea in balonas .

Din usa.n.usa actiunea a durat 33 de minute , 100 ron contributia mea , o sa am o seara mai buna si de mentionat faptu ca fata nu s.a imbracat pana n.am iesit pe usa , care e un plus ptr mine . 

Eu recomand , e normal sa fie uneori timida ca nu sti ce balaur intra uneori pe  usa . 

Mulțumesc frumos, apreciez sinceritatea ta,ma  bucur ca te.ai simțit bine in compania mea,sper sa ne revedem🥰

O seară cât mai plăcută 🥰🧡

• Like 2
Postat
Acum 2 ore, hatishanti a spus:

sarbotori fericite... dupa cum observ lume se vorbeste ca lume..asa ca o sa vizitez

Bine ai revenit hatishanti , poate ne recomanzi niste mature ca tu esti artist!

• Like 1
  • Minus 1
Postat
Acum 6 minute, gigi brecu a spus:

Deniso,daca ai fi un pic mai vorbareata ai ajunge top!

Mulțumesc 🧡

La mine este mult până mă acomodez cu omul așa îmi este firea puțin mai nevorbăreață,dacă vorbesc mult pe alții îi deranjează,dacă nu vorbesc iar îi deranjează și tot așa.💋

• Inimioara 1
Vizitator 2Live
Reputație: 0
Postat
Acum 3 ore, DENISA002 a spus:

Disponibilă pentru programări 

Maine nu voi fi🥰

Mare paguba

Vizitator 2Live
Postat

Talibane...chiar te doare sufletul frate?Mă cam pis pe minusurile tale 

Vizitator lig76ct
Postat
La 21.12.2021 la 14:44, unutilizator a spus:

Am revizitat-o astazi pe Denisa. Ultimele doua intalniri au avut loc in noua locatie (vis-a-vis de Aqua Magic), locatie care arata respect atat pentru ea cat si pentru pateneri: spatioasa, curata, dotata cu tot ce isi doreste un client: papuci, lenjerie de pat nefolosita, baie cu de toate: gel de dus, apa de gura, prosoape curate. Nota: 10+++++

Tinand cont de faptul ca este a patra vizita la Denisa rezulta ca, cel putin pentru mine, ceea ce s-a intamplat (si se va mai intampla, in mod cert) din punct de vedere erotic, si nu numai, depinde poate si de chimia care se poate realiza intre parteneri. Eu in mod cert o voi revizita tinand cont de faptul ca de fiecare data mi-a oferit ceea ce imi doream (astazi am incercat si o chestie mai "kinky" 😂) ! 

In rest, sa auzim numai de bine! 

Colegul dacă mai mergi și a cincea oară poți să o ceri de nevastă că te-ai îndrăgostit de ea🤣🤣🤣 Succes la ciocane pe 2022🔨

Un sfat dacă tot dai bani să fuți mai schimbă gaura! 

Postat
59 minutes ago, lig76ct said:

Colegul dacă mai mergi și a cincea oară poți să o ceri de nevastă că te-ai îndrăgostit de ea🤣🤣🤣 Succes la ciocane pe 2022🔨

Un sfat dacă tot dai bani să fuți mai schimbă gaura! 

Ete că mâine o voi revizita! Merită din punctul meu de vedere. Succes la ciocane și ție! 

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Am fost ieri la Denisa a fost super . 
Locație lângă Aqua Magic, super curată dotata cu tot ce trebuie 

I-am spus ca la prima întâlnire sunt mai timid mi-a făcut și puțin masaj . 
Note:

oral 10 

locatie 10 

Normal 10 

Te pup Denisa și o sa ma ai ca și client pe timp îndelungat .😘😍

• Like 1
  • Inimioara 1
Postat
Acum 8 minute, daniel2496 a spus:

Am fost ieri la Denisa a fost super . 
Locație lângă Aqua Magic, super curată dotata cu tot ce trebuie 

I-am spus ca la prima întâlnire sunt mai timid mi-a făcut și puțin masaj . 
Note:

oral 10 

locatie 10 

Normal 10 

Te pup Denisa și o sa ma ai ca și client pe timp îndelungat .😘😍

Mulțumesc frumos🥰

Te aștept cu drag oricând 🥰🥰

Postat

Disponibila 🧡

Prețurile sunt 100 lei finalizarea/200 lei ora

💥Oral n/p in functie de igiena

💥Normal doar protejat în diferite poziții

💥Masaj de relaxare

💥Foot fetish si alte fantezii

💥69

💥Finalizare corporală 

💥Uro +50lei extra 

💥Fk+ 50lei extra 

💥 Finalizare faciala +50lei extra 

💥Finalizare orala +50lei extra 

Nu accept in stare de ebrietate

Nu accept cu bile sau alte accesorii

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...